طرح ختم قرآن کریم در 365 روز
سلام به همه دوستان گل سایت علمی نخبگان جوان [golrooz]
حالتون چطوره؟
دوستان تصمیم گرفتم که تو سایت علمی نخبگان جوان هر روز یک تاپیک ایجاد کنم و یک صفحه از قرآن کریم به همراه ترجمه ی آیات رو بذارم
راستش من یک کتاب قرآن خریداری کردم که مترجمش آقای سید محمدرضا صفوی هست و ویژگیش اینه که آیات قرآن به صورتی تقسیم بندی شدند که کل آیات قرآن در 365 صفحه نوشته شده و این ویژگی باعث میشه که هر روز فقط با خوندن یک صفحه از قرآن و البته تدبر در آیات قرآن در عرض 365 روز یعنی یک سال بتونیم کل قرآن رو با معنی بخونیم
البته این نکته رو هم یادآور بشم که متن آیات و ترجمه ی آیات از سی دی "سروش ایمان 2" در این تاپیک ها قرار داده میشه
ان شاءالله اگه عمری داشته باشم هر روز یک تاپیک در تالار مذهبی ایجاد میکنم و مثلا اسم تاپیک رو میذارم آیات صفحه 1 قرآن کریم و ترجمه هاشون رو هم میزام و سعی میکنم که هر روز صبح زود این تاپیک رو بزام تا همه ی اعضا روزشون رو با قرآن شروع بکنن و تا آخر شب روی اون آیات تفکر و تدبر کنند و نتایجی که از آیات میگیرن و یا حتی کشف نکات علمی یا اخلاقی یا ایده علمی و یا هر نکته از آیات قرآن کریم که رو متوجه میشن در پاسخ به تاپیک بزارن البته این رو هم در نظر داشته باشیم که قرآن کریم کتاب هدایت تمام بشریت هست و برای تمامی نسل هاست بنابراین قطعا یک آیه به تنهایی شامل مفاهیمی هست که ما نمیتونیم همه ی مفاهیمش رو درک کنیم و شاید انسانهای چندقرن بعد با کشف علم بتونند اون مفاهیم رو درک بکنند
این طوری هم در عرض یک سال حداقل یکبار آیات قرآن کریم به همراه معانیش رو خونیدم و هم درموردشون تفکر کردیم
امیدوارم که با استقبال گرم شما دوستان گرامی همراه باشم
باتشکر
" فاطمه کریمی"
http://www.njavan.com/forum/showthre...986#post428986
پاسخ : طرح ختم قرآن کریم در 365 روز
سلام
کار بسیار جالبی است.ممنون از لطفتون
بسیار هم عالی.کاشکی یه بخش تو تالار مذهبی ایجاد میشد با نام قرآن کریم به همراه ترجمه.اونوقت اونجا هر روز تاپیک هارو قرار میدادید.اینجوری بین تاپیک ها فاصله نمیافتاد.همه ی تاپیکها هم تو تالار مخصوص قرآن بود.
خدا خیرتون بده.
بسیار کار خوبیه... .
پیشنهادتون بسیار عالی هس، فقط اگر تمام صفحات در یک تاپیک باشه و هر صفحه بشه یه پست، به نظرتون بهتر نیس؟
مرسی ازکارتون عالیه اگه کمک خواستیدمنم هستم
نقل قول:
پیشنهادتون بسیار عالی هس، فقط اگر تمام صفحات در یک تاپیک باشه و هر صفحه بشه یه پست، به نظرتون بهتر نیس؟
ولی من فکر میکنم اگه تاپیک ها جدا بشه بهتره.اینجوری میشه در تاپیک مخصوص هر آیه بحث و سوال و نکته هم بیان کرد.و یا حتی یک نفر زحمت بکشه بعد از هر آیه تفسیرشو بذاره.
به نظر من اگه رو فونتو اندازه و حتی رنگ هم توجه بشه میتونه گیراتر باشه خیلی از مطالب خوبیو می بینیم ولی چون تو نوشتنش سلیقه بکار نرفته اصلا خوانا و تاثیر گذار نیست.
عزیزم کمک خواستی با کمال میل حاضرم کمک کنم.
مرسي خيليم خوبههههههههه[golrooz]
خیلی خوبه فاطمه خانم........خدا خیرتون بده[golrooz]
یکی حافظ قرانه باید چکار کنه
بسیار عالی [tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
ممنون خیلی عالیه،انشاالله سعادت داشته باشیم که قرآن و ختم کنیم