-
رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!
به گزارش صراط، چندماهي است نوعي عرياني جديد در ميان زنان بدحجاب رواج پيدا کرده و فصل جديدي را بر بيحيايي، بي عفتي، تبرّج و ناديده گرفتن حدود الهي گشوده است.
براين اساس تعداد زيادي از خانمها اقدام به پوشيدن جوراب بلند و البته بدون شلوار نمودهاند. حتي در مواردي از جورابهاي بلند رنگي يا توري و منقش که ساق پا کاملا پيداست و يا مانتو يا دامن بدون شلوار و حتي جوراب به نحوي که ساق پا عريان ودر معرض ديد و مشاهده است، استفاده ميگردد. حالا اين شيوه پوشش كه ابتدا توسط بخشهاي خاصي از جامعه لاابالي استفاده ميشد، روز به روز در حال گسترش است.
رخدادي كه اتفاقي نيست و با جست و جويي در اينترنت، مشاهده ميكنيد كه اين نوع از بدپوششي، به عنوان مد جديد به شكل گستردهاي در حال معرفي است و حتي فروش اينترنتي و... آن نيز تبليغ ميشود.
بنابراين به نظر ميرسد به دنبال فصل جديد بيحجابي كه همان عريان شدن پاها ست، و همچنين بيغيرتي مسئولين نظارهگر وباطل گو كه كاري جز رد مسئوليت از خود ندارند ديگر بايد فاتحه جامعهاي با ظاهر اسلامي را بخوانيم.
همانطور که ميدانيد پوشش دامن کوتاه بين زنان غربي رايج است كه در دوران طاغوت نيز رواج داشت و البته با بررسي سير تحول حجاب اسلامي بعد از انقلاب متاسفانه به زودي شاهد ظهور دوباره آن در جمهوري اسلامي خواهيم بود.
سرآغاز اين عرياني جديد شلوارهاي چسبان زنانه بود كه پس از حساسيت زدايي به سرعت جوراب بلند مشکي جايگزين آن شد. همانطور كه قبل از آن براي مانتو مدل سارافن را مد کردند و وقتي ديدند حساسيتي براي آن وجود ندارد، پس از آن مانتوي آستين کوتاه به همراه ساقبند را مد کردند و بعد از آن، پس از آن نيز به سرعت ساق بند هم برداشته شد و مانتو کوتاه آستين کوتاه و حتي پيراهن آستين کوتاه امروزه به مرهمت بيغيرتي مسئولين رواج دارد.
پس پيش از مراسم فاتحه خواني، از همگان بهخصوص بانوان متدين و محجبه، مردان غيور خواستاريم که نسبت به اين دهن کجي به ارزشها و اين بي عفتي که رواج پيدا کرده است ايستادگي کنند و با دادن تذکر لساني، هر تعداد که ميتوانند، انجام وظيفه کنند.
از سروران روحانيت البته به غير از آن عزيزاني که وظيفه نهي از منکر را فراموش نکردهاند، نيز ميخواهيم اگر يادشان آمد كه به غير از پرداختن به مسائل بي خطر و بيهزينه وظيفه ديگري هم دارند، در منابر به خطر اين پديده اشاره کنند و البته در کوچه و خيابان هم اين احساس وظيفه را با خود حمل كنند و با تذکر به هنجارشکنان، وظيفه شرعي خود را انجام دهند؛ زيرا احتمالا پس از مراسم فاتحه خواني براي نظام اسلامي و رجوع به ارتجاع ديگر مجالي به غير از حجره نشيني نخواهند يافت.
از وزارت اطلاعات، نيروي انتظامي و ساير نهادهاي مسئول هم كه در خواب زمستاني به سر برده وهر ۱۰ سال يك بار پس از ظهور يك فتنه جديد از خواب برميخيزند، ميخواهيم پيش از حضور در مراسم فاتحهخواني، به اين هنجار شکني جديد که به صورت «سازمانيافته» در مدت کوتاهي رواج يافته، رسيدگي نموده و وظيفه شرعي و قانوني خود را به درستي انجام دهند؛ شايد پاسخي براي خدا، امام و شهدا داشته باشند.
والسلام؛ معذرتا الي ربكم
منبع: یالثارات الحسین
-
پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!
تاسف.تاسف.تاسف.
مگه با یک گروهک تروریستی روبه رو هستیم که از نیروی انتظامی کمک بخوایم؟این افرادی که اینطور لباس میپوشند پدر و مادر دارند.
و یه چیز دیگه اگه دختران ازین تیپ خوششون نیاد خب رواج پیدا نمیکنه....اما متاسفانه شاهد این امر هستیم که خیلی از دختران میل دارن با تیشرت و شلوار لی اجازه تردد داشته باشن.و اگه کسی چیزی نگه با شلوارک و دامن کوتاه هم بدشون نمیاد....
این یعنی اینکه ملت ما خوابه.در برابر این جوراب ها هم دیگه کاری نمیشه کرد.یه طرح میاد از نیرو انتظامی یکم گیر میدن و کتک میزنن و زمینه رو برای حرص بیشتر دخترا باز میکنند دفعه ی بعدی یقه ی مانتوها رو باز میکنند و بهش میگن مد.
(ما جوونا سی دی های خام هستیم.وقتی دولت ما اصالتشو از دست میده و چیزی روی ما رایت نکنه خب غریبه ها هر چی دلشون بخواد رایت میکنن)(الان جوونا برابر شدن با سی دی هایی که فیلم های بدون سانسور روشون رایت شده.در حال تکثیر و انتشار هستن)
- - - به روز رسانی شده - - -
تاسف.تاسف.تاسف.
مگه با یک گروهک تروریستی روبه رو هستیم که از نیروی انتظامی کمک بخوایم؟این افرادی که اینطور لباس میپوشند پدر و مادر دارند.
و یه چیز دیگه اگه دختران ازین تیپ خوششون نیاد خب رواج پیدا نمیکنه....اما متاسفانه شاهد این امر هستیم که خیلی از دختران میل دارن با تیشرت و شلوار لی اجازه تردد داشته باشن.و اگه کسی چیزی نگه با شلوارک و دامن کوتاه هم بدشون نمیاد....
این یعنی اینکه ملت ما خوابه.در برابر این جوراب ها هم دیگه کاری نمیشه کرد.یه طرح میاد از نیرو انتظامی یکم گیر میدن و کتک میزنن و زمینه رو برای حرص بیشتر دخترا باز میکنند دفعه ی بعدی یقه ی مانتوها رو باز میکنند و بهش میگن مد.
(ما جوونا سی دی های خام هستیم.وقتی دولت ما اصالتشو از دست میده و چیزی روی ما رایت نکنه خب غریبه ها هر چی دلشون بخواد رایت میکنن)(الان جوونا برابر شدن با سی دی هایی که فیلم های بدون سانسور روشون رایت شده.در حال تکثیر و انتشار هستن)
-
ممنون
اما ب نظر شما "امروزه به مرهمت بيغيرتي مسئولين رواج دارد" این مسئولينین چیکا میخوان بکنن؟
ب نظر شما تذکر لسانی جواب میده؟
من خودم ب عنوان یه دختر از دیدن دخترایی ک این جوری میپوشن ک متآسفانه خیلی زیاد شده ناراحت میشم،اما فقط باتذکر لسانی حل نمیشه،بار ها دیدیم ک به کسایی ک تذکر داده میشه چطوری وااکنش نشون میدن.
ممنون
اما ب نظر شما "امروزه به مرهمت بيغيرتي مسئولين رواج دارد" این مسئولينین چیکا میخوان بکنن؟
من خودم ب عنوان یه دختر از دیدن دخترایی ک این جوری میپوشن ک متآسفانه خیلی زیاد شده ناراحت میشم،اما فقط باتذکر لسانی حل نمیشه،بار ها دیدیم ک به کسایی ک تذکر داده میشه چطوری وااکنش نشون میدن.
-
این درست نیست که فقط دخترا رو مقصر بدونیم...بیشتر کسایی که این نوع پوشش جدیدو انتخاب کردن،دخترای جوونن که توی سنی هستن که علاقه دارن بهشون توجه بشه...خب پسرا هم بهشون توجه میکنن...یه دختر اگه یه بار بره بیرون و ببینه که کسی تحویلش نمیگیره خودش بدش میاد...ولی وقتی میبینه با این نوع پوشش همه تحویلش میگیرن،میره خرید بهش احترام!!!!!!!میذارنو...الان جامعه طوری شده که مردم خواسته یا ناخواسته به بدحجابا بیشتر احترام میذارن... خب اونم مسلما فک میکنه چقد معرکه شده دیگه....پس فقط دخترا مقصر نیستن...همه به هم وصل شدیم...
-
الام من یک سوال دارم
اگه این نوع لباس پوشیدن برداشته بشه و خانمها با نقاب بیان بیرون،همه مشکلات حل میشه؟؟؟ نه.به نظر من مشکلات 2 سال دیگه به شکل بدتر بروز میکنه.
چرا ؟؟چون ایم که با زور بیان حجاب را ترویج بدن کار درستی نیست.اصلا به نظر من پوشش نمیتونه معیار مناسی برای حجب و حیا باشه
دوستان یک نظریه هست به نام "اگزیستانسیالیسم فردی" به این معنی که هرکسی آزاد هست تا جایی که آزادی دیگران را زیر سوال نبره،به طور آزادانه زندگی کند.
من نمیدونم مد پوشیدن یک دختر یا روزه خواری یک فرد چه آزادی را از دیگران صلب میکند که علم مبارزه با این لحن برمیدارید؟؟؟
اینهمه فقر و تورم و قدرت خرید و بی عدالتی و ... را ول کردین گیر دادین به چهاتا مدل لباس؟؟؟
اصلا باید این فرهنگ ترویج پیدا کنه که مردم بتونن آزاد باشن،آزاد لباس بپوشن.دینی که فرد توی خیابان داشته باشد و توی مهمونی نداشته باشد به درد همان خیابان میخورد نه به درد زندگی
من قبول دارم اگر آزادی در نوع پوشش آزاد بشه ،افرادی جنبه خودشون را نشون میدهند.ولی به چند ماه نرسیده برای همه عادی میشود.
مثل خیلی از کشورهای دنیا
-
اینجا که خیلی وقته اومده...... روز به روز هم داره نازکتر میشه و مانتو کوتاهتر
به نظر من هم تذکر درست نیست!! فکر باید عوض شه باید رو اعتقاد و فرهنگ و فکر و... کار کرد
و همچنین لباسای مناسب طراحی کرد.. که زیبا باشن... اینجوری بخاطر زیبایی هم که شده لباس مناسب رو میپوشن
که البته چون اینها کار سختی هست .. به ساده ترینش رجوع میکنن..ولی جواب نمیده ..بدتر هم میشه....
[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
A S L A N
الام من یک سوال دارم
اگه این نوع لباس پوشیدن برداشته بشه و خانمها با نقاب بیان بیرون،همه مشکلات حل میشه؟؟؟ نه.به نظر من مشکلات 2 سال دیگه به شکل بدتر بروز میکنه.
چرا ؟؟چون ایم که با زور بیان حجاب را ترویج بدن کار درستی نیست.اصلا به نظر من پوشش نمیتونه معیار مناسی برای حجب و حیا باشه
دوستان یک نظریه هست به نام "اگزیستانسیالیسم فردی" به این معنی که هرکسی آزاد هست تا جایی که آزادی دیگران را زیر سوال نبره،به طور آزادانه زندگی کند.
من نمیدونم مد پوشیدن یک دختر یا روزه خواری یک فرد چه آزادی را از دیگران صلب میکند که علم مبارزه با این لحن برمیدارید؟؟؟
اینهمه فقر و تورم و قدرت خرید و بی عدالتی و ... را ول کردین گیر دادین به چهاتا مدل لباس؟؟؟
اصلا باید این فرهنگ ترویج پیدا کنه که مردم بتونن آزاد باشن،آزاد لباس بپوشن.دینی که فرد توی خیابان داشته باشد و توی مهمونی نداشته باشد به درد همان خیابان میخورد نه به درد زندگی
من قبول دارم اگر آزادی در نوع پوشش آزاد بشه ،افرادی جنبه خودشون را نشون میدهند.ولی به چند ماه نرسیده برای همه عادی میشود.
مثل خیلی از کشورهای دنیا
سلام دوست عزیز...
اول اینکه حق با شماست خیلی از مشکلات دیگه هم وجود داره... و باید به همشون پرداخت...
دوم. توی اینکه آزادی تعریف بشه خیلی بحث هست و اینکه با آزادی پوشش از آزادی خیلی ها گرفته میشه....
سوم اینکه گفتین بعد از یه مدت عادی میشه مثل خیلی از کشور ها.. بله اما بدنبالش خیلی چیزای دیگه هم عادی شدا....................
پس این یعنی عادی نمیشه فقط راه باز میشه برای کم اهمیت و بی اهمیت جلوه دادن ارزش های دیگه...........................
در ضمن قرار نیست نقاب زده شه.... [cheshmak][shaad]
همون باید رو فکر کار شه.....[golrooz]
-
به نظر من اینکه الان حجاب نادیده گرفته می شود یکی از دلایل اصلیش فشارها و زورهایی که چند سال پیش به مردم وارد شد ...همان زمانی که زنهای در اداره ها و مدارس می بایست چادر بپوشند...وقتی حرمت چادر را با اجبار کردنش از بین بردند حساب حجابهای دیگر روشن است...الان هم با زور نمی شود کاری کرد خب در این صورت فرق ما مسلمانها که به زور حجاب به کسی دهیم با کشور اروپایی که به زور حجاب بر می دارد در چیست؟
اگر با جوانها مهربان صحبت شود و مسایلی برایشان در آرامش مطرح شود ....فکر می کنند و دیگر تقلید نمی کنند.
-
آیا از کسی که این کار رو میکنه دلیلش پرسیده شده؟
این همون جامعه ای نیست که به زور نمیتونستند چادر رو ازشون بگیرن؟
باید دید کار از کجا به این سمت پیش رفته و افراد تو اون رده پاسخگوی درجه یک باشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
این درست نیست که فقط دخترا رو مقصر بدونیم...بیشتر کسایی که این نوع پوشش جدیدو انتخاب کردن،دخترای جوونن که توی سنی هستن که علاقه دارن بهشون توجه بشه...خب پسرا هم بهشون توجه میکنن...یه دختر اگه یه بار بره بیرون و ببینه که کسی تحویلش نمیگیره خودش بدش میاد...ولی وقتی میبینه با این نوع پوشش همه تحویلش میگیرن،میره خرید بهش احترام!!!!!!!میذارنو...الان جامعه طوری شده که مردم خواسته یا ناخواسته به بدحجابا بیشتر احترام میذارن... خب اونم مسلما فک میکنه چقد معرکه شده دیگه....پس فقط دخترا مقصر نیستن...همه به هم وصل شدیم...
کاملا موافقم. تو این مسائل بیشتر دخترا رو مقصر میدونن، در حالی که اگر اشتباهی هست، دو طرفه هست. الان اکثر شرکتهای خصوصی برای جلب مشتری، چنین دخترانی را دعوت به کار میکنن، شما حساب کنید با این اوضاع اقتصادی خیلیا مجبورن که چنین پوششی داشته باشن تا کار کنن و نیازهای اولیه خود و خانواده خود را تامین کنند. مسلما اگر درآمد شوهر یا پدر برای گذران زندگی کفایت میکرد، شاید خیلی از خانوم ها که الان مجبور به کار هستند، کار نمیکردند. البته این یکی از دلایل میتواند باشد. توجه پسرا نیز دلیل دیگر هست. ضعف ایمان، عدم اطلاع از اصول احکام و... (من دوستی داشتم که خانوادش مذهبی بودن و همه خواهراش چادری بودن بجز این دوستم که موهاش بیرون بود همیشه، هر وقت تذکر میدادم، میگفت من تو محیط تهران بزرگ شدم، خواهرام تو محیط شهرستان، من اینجوری یاد گرفتم).
و باز این مسئله جای بحث بسیار دارد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
بعد میان تاپیک میزنن که چرا اینقدر متلک پرانی زیاد شده!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ستیزنده
ما ب نظر شما "امروزه به مرهمت بيغيرتي مسئولين رواج دارد" این مسئولينین چیکا میخوان بکنن؟
لااقل میتونن به اشتباهاتشون اعتراف کنن
اینا نه به اشتباهشون اعتراف میکنن نه میکشن کنار یکی باعلم بیشتر بیاد جلو بلکه چندتا پست و مقام مدیریتی را هم هزمان غصب میکنن
اگرهم چیزی خلاف عقایدشون باشه فوری پای ولایت و نظام را میکشن وسط
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
به گزارش
صراط، چندماهي است نوعي عرياني جديد در ميان زنان بدحجاب رواج پيدا کرده و فصل جديدي را بر بيحيايي، بي عفتي، تبرّج و ناديده گرفتن حدود الهي گشوده است.
براين اساس تعداد زيادي از خانمها اقدام به پوشيدن جوراب بلند و البته بدون شلوار نمودهاند. حتي در مواردي از جورابهاي بلند رنگي يا توري و منقش که ساق پا کاملا پيداست و يا مانتو يا دامن بدون شلوار و حتي جوراب به نحوي که ساق پا عريان ودر معرض ديد و مشاهده است، استفاده ميگردد. حالا اين شيوه پوشش كه ابتدا توسط بخشهاي خاصي از جامعه لاابالي استفاده ميشد، روز به روز در حال گسترش است.
رخدادي كه اتفاقي نيست و با جست و جويي در اينترنت، مشاهده ميكنيد كه اين نوع از بدپوششي، به عنوان مد جديد به شكل گستردهاي در حال معرفي است و حتي فروش اينترنتي و... آن نيز تبليغ ميشود.
بنابراين به نظر ميرسد به دنبال فصل جديد بيحجابي كه همان عريان شدن پاها ست، و همچنين بيغيرتي مسئولين نظارهگر وباطل گو كه كاري جز رد مسئوليت از خود ندارند ديگر بايد فاتحه جامعهاي با ظاهر اسلامي را بخوانيم.
همانطور که ميدانيد پوشش دامن کوتاه بين زنان غربي رايج است كه در دوران طاغوت نيز رواج داشت و البته با بررسي سير تحول حجاب اسلامي بعد از انقلاب متاسفانه به زودي شاهد ظهور دوباره آن در جمهوري اسلامي خواهيم بود.
سرآغاز اين عرياني جديد شلوارهاي چسبان زنانه بود كه پس از حساسيت زدايي به سرعت جوراب بلند مشکي جايگزين آن شد. همانطور كه قبل از آن براي مانتو مدل سارافن را مد کردند و وقتي ديدند حساسيتي براي آن وجود ندارد، پس از آن مانتوي آستين کوتاه به همراه ساقبند را مد کردند و بعد از آن، پس از آن نيز به سرعت ساق بند هم برداشته شد و مانتو کوتاه آستين کوتاه و حتي پيراهن آستين کوتاه امروزه به مرهمت بيغيرتي مسئولين رواج دارد.
پس پيش از مراسم فاتحه خواني، از همگان بهخصوص بانوان متدين و محجبه، مردان غيور خواستاريم که نسبت به اين دهن کجي به ارزشها و اين بي عفتي که رواج پيدا کرده است ايستادگي کنند و با دادن تذکر لساني، هر تعداد که ميتوانند، انجام وظيفه کنند.
از سروران روحانيت البته به غير از آن عزيزاني که وظيفه نهي از منکر را فراموش نکردهاند، نيز ميخواهيم اگر يادشان آمد كه به غير از پرداختن به مسائل بي خطر و بيهزينه وظيفه ديگري هم دارند، در منابر به خطر اين پديده اشاره کنند و البته در کوچه و خيابان هم اين احساس وظيفه را با خود حمل كنند و با تذکر به هنجارشکنان، وظيفه شرعي خود را انجام دهند؛ زيرا احتمالا پس از مراسم فاتحه خواني براي نظام اسلامي و رجوع به ارتجاع ديگر مجالي به غير از حجره نشيني نخواهند يافت.
از وزارت اطلاعات، نيروي انتظامي و ساير نهادهاي مسئول هم كه در خواب زمستاني به سر برده وهر ۱۰ سال يك بار پس از ظهور يك فتنه جديد از خواب برميخيزند، ميخواهيم پيش از حضور در مراسم فاتحهخواني، به اين هنجار شکني جديد که به صورت «سازمانيافته» در مدت کوتاهي رواج يافته، رسيدگي نموده و وظيفه شرعي و قانوني خود را به درستي انجام دهند؛ شايد پاسخي براي خدا، امام و شهدا داشته باشند.
والسلام؛ معذرتا الي ربكم
منبع:
یالثارات الحسین
تنها دلیلش اجباری بودنشه... دخترا از سر لج در آوردن اینکارو میکنن... هیچ جای دنیا نمیبینین یه دختره 20 ساله آرایش کنه... فقط نهایتش یکشنبه ها میرن بیرون یه خط چشم و یه رژ ساده میزنن... به یه دختر غیر ایرانی بگی چرا آرایش نمیکنی چپ چپ نگات میکنه میگه مگه چمه؟! آرایش برای زنای بالای 60 ساله که یه آب و رنگی بدن به خودشون من خودم آب و رنگ دارم طبیعی!
-
سلام...[golrooz]
يك دهم ايني كه روي دخترامون زوم هستيم...
اگر از پسرامون ميخواستيم آدم باشن نتيجه بهتري ميگرفتيم...
خداييش يه دختر 30 ساله الان ساعت 7 غروب كه هوا تاريكه با 1000 صلوات از يه كوچه خلوت رد ميشه...
ميخواد سوار تاكسي بشه يه ساعت وايميسته زوم ميكنه داخل ماشينا ببينه قيافه هاشون خفن نباشه يه وقت...
مامور برق زنگ خونشون و ميزنه جواب نميده كه نكنه دروغ بگه طرف...
چرا؟
چون يه دختر ديگه اي سر چاراه جورابش نازك بوده؟
خيلي سخت نيست يكمم منطق داشته باشيم و انصاف...
-
واقعا خودخواهید
تو جامعه ای زندگی میکنید که همه چیز همونطوریه که خودتون میخواید
من دختر بخوام کار کنم نباید وارد شم چون محیط مردونه است
خونه بگیرم نمیشه چون ...
تو روز روشن راه برم(با ظاهر کاملا معمولی) نمیشه چون...
اخم کنم دست از سرم برنمیدارن چون...
چکار کنم ...
تو ایرانه که همه به استایلو جسم اهمیت میدن نه قلب و روح...
بذاریم از اینجا بریم...؟
دیگه کی بمونه...
مشکل ظاهر نیست مشکل باطن آدماس که خبیثن و منزجر
این آقا گفته زووم شه تو به ماشین نگاه کنه...از طرفی ترس از اینکه این اوباشا موقع رد شدن از خیابون تهدیدمون نکنند نصف شبی که چی بگم همین غروبی و...
دیروز با کلی بار از خیابون رد میشدم یکی از همین اوباش دیده مسافرمو خسته همچین از کنارم رد شد حس کرد تمومه منی که ساده چوشم چی...؟چرا عیب میذارین رو مردم هیچ به پوشش و فرهنگ مردم کشورای دیگه توجه کردین؟
چی بگم...
اما من از پس هرچی از این اوباشاس براومدم
در امان بودن هم فقط به چادر نیست...
اونقدر حرف دارم واس گفتن که خدا میدونه...........................
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
لااقل میتونن به اشتباهاتشون اعتراف کنن
اینا نه به اشتباهشون اعتراف میکنن نه میکشن کنار یکی باعلم بیشتر بیاد جلو بلکه چندتا پست و مقام مدیریتی را هم هزمان غصب میکنن
اگرهم چیزی خلاف عقایدشون باشه فوری پای ولایت و نظام را میکشن وسط
اینجا عادت به اعتراف نیست! فقط گردن این یکیو اون یکی میندازن ک نتنها ملت بکه خودشون هم داستانو نمی فهمن!
این مورد هم مثه بقیه موارد عادی میشه و شاید به خودمون هم منتقل شه، من با این جورابا خیلی مخالفم ولی مگه مانتو کوتاه نمیپوشم!!!
عادی میشه هیچکس هم ناراحت نمیشه، مگه پرونده های جرایم اقتصادی جدیدا عادی نشده؟ هرروز هم یه مورد جدیدو میگن تازه ببین از خیلی هاشم خبر نداریم!!
نهایتش یه مدتی تو خیابونا میگیرن دخترارو میزن میبرن ارشاد و از این داستانا... بعدش خسته میشن میگن یه ستاد جدید باید تشکیل بشه....
-
وقتی یک سازمان مشخص در زمینه طراحی مد و لباس وجود نداره یا اگرم داره اینقد ضعیف کار میکنه که چهار تا چادر ملی که اگه کمی با دقت نگاه کنیم تفاوت چندانی هم بین حتی همین چادرها نمیبینیم، این فقر خلاقیت رو در بین افراد تحصیلکرده در زمینه مد و لباس نشون میده یا از سوی دیگر عدم حمایت مسئولان در این زمینه، وقتی جوانان دیگه حاضر نیستن با لباس مربوط به قوم های خودشون در جامعه حاضر شن که البته کاملا هم طبیعی هس و این به دلیل به روز نکردن این نوع پوشش ها با توجه به زمان حال هست، وقتی در سن نوجوانی و جوانی توجه به زیبایی زیاد هس و کشور ایران در این زمینه طراحی لباس اصلا حرفی برای گفتن نداره، خوب معلومه کشورهای دیگه به راحتی لباس های خودشون که حتی ممکنه از لحاظ کیفیت هم چندان سطح بالایی رو نداشته باشه وارد ایران کنند و با استقبال بالایی هم روبرو شه.
این یه جنبه از موضوع بود، جنبه دیگه، همون طرز تفکر حاکم بر جامعه هست که کلا افراد با این تیپ مورد توجه بیشتری قرار میگیرن، خب طبیعیه وقتی فکر و نگرش جامعه همچین تیپ هایی رو میپسنده، نوجوان و جوان صد در صد به سمت این نوع مدها میرن.
یه موضوع دیگه به نظر خود من خیلی مهم هس، ضعیف بودن خانواده هاست در این زمینه، وقتی پدر و مادری نتونن فرزند خودشون رو توجیه کنن که این نوع پوشش مناسب نیس به این دلایل، یا اصلا برای خود پدر و مادر هم مهم نیس که فرزندشون با این تیپ در جامعه باشه، خوب، خانواده خانواده میشه یه جامعه، میشه وضعیت الان ایران ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
يك دهم ايني كه روي دخترامون زوم هستيم...
اگر از پسرامون ميخواستيم آدم باشن نتيجه بهتري ميگرفتيم...
خداييش يه دختر 30 ساله الان ساعت 7 غروب كه هوا تاريكه با 1000 صلوات از يه كوچه خلوت رد ميشه...
ميخواد سوار تاكسي بشه يه ساعت وايميسته زوم ميكنه داخل ماشينا ببينه قيافه هاشون خفن نباشه يه وقت...
مامور برق زنگ خونشون و ميزنه جواب نميده كه نكنه دروغ بگه طرف...
چرا؟
چون يه دختر ديگه اي سر چاراه جورابش نازك بوده؟
خيلي سخت نيست يكمم منطق داشته باشيم و انصاف...
ببخشید؟! توی کجا دنیا دیدی ساعت 2 بعد از نصف شب 4 تا دختر سوار ماشین دارن دور دور میکنن؟!
شاید توی خاش اینجوری باشه! اما بیخیال مرگ من دخترا تو ایران دارن عشق و حال میکنن نسبت به پسرا بجز دو مورد:
1-توی تابستون مقنعه و روسری که خداییش ته ظلماته
2-کل کل با مامور ارشاد که اونم به همه گیر نمیده
3-پسرا مگه چیکار کردن بنده خداها؟ تو هر جایی متاسفانه و هزار متاسفانه متلک گویی هست تجاوز هست و .... تو تمام شهرهای کل دنیا این اتفاقات باز هم میگم متاسفانه میافته اما کجای دنیا دیدی که دختر براحتی آب خوردن بتونه بدون دلیل پسرو بندازه گوشه زندان؟؟ شما خودت یه زن و یه مرد بیان پیشت و از دست هم بهت شکایت کنن بیشتر طرف کدومو میگیری؟
جوری داریم حرف میزنیم انگار دخترای این مملکت یه مشت آدم امی عقب افتاده تو سری خورن!
نه عزیز من همچین چیزی نیست... خیلی از دخترها حتی با اینکه خیلی شیک ومرتب هم توی شهر هستن و زندگی میکنن و طوری رفتار میکنن که هیچ پسر به خودش اجازه نمیده بخواد چپ بهش نگاه کنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
واقعا خودخواهید
تو جامعه ای زندگی میکنید که همه چیز همونطوریه که خودتون میخواید
من دختر بخوام کار کنم نباید وارد شم چون محیط مردونه است
خونه بگیرم نمیشه چون ...
تو روز روشن راه برم(با ظاهر کاملا معمولی) نمیشه چون...
اخم کنم دست از سرم برنمیدارن چون...
چکار کنم ...
تو ایرانه که همه به استایلو جسم اهمیت میدن نه قلب و روح...
بذاریم از اینجا بریم...؟
دیگه کی بمونه...
مشکل ظاهر نیست مشکل باطن آدماس که خبیثن و منزجر
این آقا گفته زووم شه تو به ماشین نگاه کنه...از طرفی ترس از اینکه این اوباشا موقع رد شدن از خیابون تهدیدمون نکنند نصف شبی که چی بگم همین غروبی و...
دیروز با کلی بار از خیابون رد میشدم یکی از همین اوباش دیده مسافرمو خسته همچین از کنارم رد شد حس کرد تمومه منی که ساده چوشم چی...؟چرا عیب میذارین رو مردم هیچ به پوشش و فرهنگ مردم کشورای دیگه توجه کردین؟
چی بگم...
اما من از پس هرچی از این اوباشاس براومدم
در امان بودن هم فقط به چادر نیست...
اونقدر حرف دارم واس گفتن که خدا میدونه...........................
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
من عذرخواهی میکنم اما کجا زندگی میکنید؟
-
هفت شهر عشق را عطار گشت
ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
[afsoorde]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
من عذرخواهی میکنم اما کجا زندگی میکنید؟
شما چرا عذرخواهی میکنی؟
مگه فرقی هم داره کجام یا کجاییم/مهم اینه ایرانمو ایرانیم ؟
تنها کاری که از دست شما و مثل شما برمیاد تو جمعتون آدمای از این دست هستن و ازتون حرف شنوی دارن به مغز ناچیزشون بفهمونید هر عملی عکس العملی داره
از ماست که بر ماست
-
ای بابا واقعا مانده ام از کار بانوان
زمان رضاخان خواستن چادر از سره خانم ها در بیارن ملت جان دادند که چادر از سره زنی در نیاد
زمان الان که جمهوری اسلامی شده و میخوان چادر (حجاب) به زنان بدهند کسی یا چادر نمیپوشه و یا حجاب رو بکلی رعایت نمیکنه (بخصوص نسل جدید)
.........................
نمیدونم دید کلی هست یا نظر شخصی
ولی اگه نظر شخصی هست:
به نظره من الان سال 2013 میباشد بحث سره این مسائل پیشه پا افتاده یه مقدار خنده داره
چرا ما باید با کل دنیا فرق داشته باشیم
لا اکراه فی الدین
در دین هیچ اجباری نیست
الان عصر پیشرفته و ما چرا باید اینجوری فکر کنیم که جوون مملکت ما فکرش تو ساق شلواریه ،، نخیر اصلا اینجوری نیست
............
باید روزی برسه که هر کس هر جور دوست داره در محیط اجتماع (البته نه بطور زننده) حاضر شه و اون قدر فرهنگ مملکت ما بالا بره که کسی مزاحم کسی نشه و همه با صفا و صمیمیت در کنار هم زندگی کنند
به امید اینکه روزی برسه که هیچ چشم چرانی و فحاشی و ... تو مملکت عزیز ما نباشه
و همه همدیگر را دوست داشته باشیم دوست داشته باشیم دوست داشته باشیم
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
شما چرا عذرخواهی میکنی؟
مگه فرقی هم میکنه ؟
تنها کاری که از دست شما و مثل شما برمیاد تو جمعتون آدمای از این دست هستن و ازتون حرف شنوی دارن به مغز ناچیزشون بفهمونید هر عملی عکس العملی داره
از ماست که بر ماست
تکیه گلامم هستش
نمیدونم به همین خاطر هم پرسیدم... من همه وطنمون رو نگشتم و اطلاعاتم در مورد همه جا نیست... اما جاهایی که من دیدم و شهرهایی که بودم وضعی رو داشتند که توی پستم گفتم
من متوجه نشدم, تو جمعمون؟!....
کاملا صحیحه از ماست که بر ماست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
شما چرا عذرخواهی میکنی؟
مگه فرقی هم میکنه ؟
از ماست که بر ماست
تکیه کلامم هستش
نمیدونم به همین خاطر هم پرسیدم... من همه وطنمون رو نگشتم و اطلاعاتم در مورد همه جا نیست... اما جاهایی که من دیدم و شهرهایی که بودم وضعی رو داشتند که توی پستم گفتم
من متوجه نشدم, تو جمعمون؟!....
کاملا صحیحه از ماست که بر ماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
بعد میان تاپیک میزنن که چرا اینقدر متلک پرانی زیاد شده!!!
لطفا مسیر را اشتباه نرید
متلک پرانی یه فرهنگ زشتیه که هر کس قدرت بیشتر داشته باشه به بقیه فشار میاره
چه پسر به پسر و چه پسر به دختر (قانون جنگل = زورگویی)
اصلا به حجاب نیست چون به با حجابها هم متلک میگن
فقط به بی فرهنگی فرد متلک پران ربط داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
لطفا مسیر را اشتباه نرید
بهتره بجای فرهنگ بفرمایید ذات/آدم بدذات
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
لطفا مسیر را اشتباه نرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
لطفا مسیر را اشتباه نرید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
ببخشید؟! توی کجا دنیا دیدی ساعت 2 بعد از نصف شب 4 تا دختر سوار ماشین دارن دور دور میکنن؟!
شاید توی خاش اینجوری باشه! اما بیخیال مرگ من دخترا تو ایران دارن عشق و حال میکنن نسبت به پسرا بجز دو مورد:
1-توی تابستون مقنعه و روسری که خداییش ته ظلماته
2-کل کل با مامور ارشاد که اونم به همه گیر نمیده
3-پسرا مگه چیکار کردن بنده خداها؟ تو هر جایی متاسفانه و هزار متاسفانه متلک گویی هست تجاوز هست و .... تو تمام شهرهای کل دنیا این اتفاقات باز هم میگم متاسفانه میافته اما کجای دنیا دیدی که دختر براحتی آب خوردن بتونه بدون دلیل پسرو بندازه گوشه زندان؟؟ شما خودت یه زن و یه مرد بیان پیشت و از دست هم بهت شکایت کنن بیشتر طرف کدومو میگیری؟
جوری داریم حرف میزنیم انگار دخترای این مملکت یه مشت آدم امی عقب افتاده تو سری خورن!
نه عزیز من همچین چیزی نیست... خیلی از دخترها حتی با اینکه خیلی شیک ومرتب هم توی شهر هستن و زندگی میکنن و طوری رفتار میکنن که هیچ پسر به خودش اجازه نمیده بخواد چپ بهش نگاه کنه.
سلام...[golrooz]
حداقل توی نیمی از دنیا در حالت عادی و نرمال 4 تا نه، حتی یه دختر تنها هم راحت میتونه هر ساعتی بدون تهدید و با هر پوشش و اخلاقی رفت و آمد داشته باشه...
من متوجه نمیشم شما منظورت چیه؟
میگی دخترها توی این کشور آزادی و آسایش بيشتر و كم خطرتري از پسرها دارن؟
اگه اینجوریه که کلا تخته پاک کن بکشیم به تنمون...
اگر یه پسری 1000 تا سکه مهر میکنه و از سر بد مستی میره ازدواج میکنه...
بعد هم سرش به سنگ میخوره و میفهم زیرش الک گرفته بوده...
چشش کور باید هرچی قانون حکم کنه رو، پاش وایسه...
اون تاوان کاری رو میده که در انتخابش اختیار و عقل داشته...
ولی یه دختر بنا بر اختیار خودش توی این کشور دنیا نمیاد...
جنسیت خودشم خودش مشخص نميكنه...
از هفت سالگي بايد خودش رو از نگاه هرزه يه جماعت مخفي كنه...
از خونه پدري تا خونه آخرت هميشه چندتا آقا بالاسر دنبالشن...
از نگاه ابزاري گرفته تا حق طلاق و ديه و انتخاب همسر و چند همسري و هزار برنامه ديگه رو بايد تحمل كنه...
اگر پا به پاي شوهرش بره سر كار كه مردك ناتوان خجالت زده نباشه بازم گرد گيري نكرن روزانه يه سركوفته واسش...
حال اين وسط از گشت ارشاد و شمشيرهاي دوسر نجس قانوني كه بگذريم...
نداشتن امنيت از بي قانوني در كوچه و خيابون و پارك و خونه و كارو هزار جاي ديگه واقعا نوبره...
اون نميتونه بره استاديوم چون يه پسر نفهم نميتونه جلوي زبونش و بگيره...
اون توي خيابون بايد بند كفشش و نيگاه كنه چون يه پسر كه چه عرض كنم تا مرد 70 ساله اش نميتونن جلوي نگاهشون و بگيرن...
اون بايد با اتوبوس بره چون توي تاكسي يه آقايي نميتونه لنگاش و جمع كنه...
اون بايد بدو بدو برگرده خونه كه نكنه يكي يه وقت يه جايي توي خلوتي با موتور يه مهريه ي 1000 سكه اي توي گلوش مونده باشه...
اسم مجري تلويزيون از بر كردن و قربون صدقه رفتن واسه نوزاد همسايه و انتظار رسيدن سيزده بدر تفريح نصف دختراي اين كشور شده...
به اون چارتا ثروتمند شهر كه با سگشون ميرن اسكي نيگاه نكن...
اكثرشون خيلي از ما مرد ترن كه هنوزم با تموم بيشرمي ما مادري مون كردن، خواهري مون و كردن، همسري مون كردن...
قبلا هم گفتم...
اگر بستر فرهنگي جامعه رو اصلاح نكنيم...
اگه يه دختر تانك هم تنش كنه...
بازم از دست اين جماعت حريص در امون نيست...
خلاصه اين صابون و اينم تخته پاك كن...
هر كي هر چي دلش خواست به دلش بماله...
و افسوس...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
حداقل توی نیمی از دنیا در حالت عادی و نرمال 4 تا نه، حتی یه دختر تنها هم راحت میتونه هر ساعتی بدون تهدید و با هر پوشش و اخلاقی رفت و آمد داشته باشه...
من متوجه نمیشم شما منظورت چیه؟
میگی دخترها توی این کشور آزادی و آسایش بيشتر و كم خطرتري از پسرها دارن؟
اگه اینجوریه که کلا تخته پاک کن بکشیم به تنمون...
اگر یه پسری 1000 تا سکه مهر میکنه و از سر بد مستی میره ازدواج میکنه...
بعد هم سرش به سنگ میخوره و میفهم زیرش الک گرفته بوده...
چشش کور باید هرچی قانون حکم کنه رو، پاش وایسه...
اون تاوان کاری رو میده که در انتخابش اختیار و عقل داشته...
ولی یه دختر بنا بر اختیار خودش توی این کشور دنیا نمیاد...
جنسیت خودشم خودش مشخص نميكنه...
از هفت سالگي بايد خودش رو از نگاه هرزه يه جماعت مخفي كنه...
از خونه پدري تا خونه آخرت هميشه چندتا آقا بالاسر دنبالشن...
از نگاه ابزاري گرفته تا حق طلاق و ديه و انتخاب همسر و چند همسري و هزار برنامه ديگه رو بايد تحمل كنه...
اگر پا به پاي شوهرش بره سر كار كه مردك ناتوان خجالت زده نباشه بازم گرد گيري نكرن روزانه يه سركوفته واسش...
حال اين وسط از گشت ارشاد و شمشيرهاي دوسر نجس قانوني كه بگذريم...
نداشتن امنيت از بي قانوني در كوچه و خيابون و پارك و خونه و كارو هزار جاي ديگه واقعا نوبره...
اون نميتونه بره استاديوم چون يه پسر نفهم نميتونه جلوي زبونش و بگيره...
اون توي خيابون بايد بند كفشش و نيگاه كنه چون يه پسر كه چه عرض كنم تا مرد 70 ساله اش نميتونن جلوي نگاهشون و بگيرن...
اون بايد با اتوبوس بره چون توي تاكسي يه آقايي نميتونه لنگاش و جمع كنه...
اون بايد بدو بدو برگرده خونه كه نكنه يكي يه وقت يه جايي توي خلوتي با موتور يه مهريه ي 1000 سكه اي توي گلوش مونده باشه...
اسم مجري تلويزيون از بر كردن و قربون صدقه رفتن واسه نوزاد همسايه و انتظار رسيدن سيزده بدر تفريح نصف دختراي اين كشور شده...
به اون چارتا ثروتمند شهر كه با سگشون ميرن اسكي نيگاه نكن...
اكثرشون خيلي از ما مرد ترن كه هنوزم با تموم بيشرمي ما مادري مون كردن، خواهري مون و كردن، همسري مون كردن...
قبلا هم گفتم...
اگر بستر فرهنگي جامعه رو اصلاح نكنيم...
اگه يه دختر تانك هم تنش كنه...
بازم از دست اين جماعت حريص در امون نيست...
خلاصه اين صابون و اينم تخته پاك كن...
هر كي هر چي دلش خواست به دلش بماله...
و افسوس...
والا من نمیدونم شما دوست دارید بمالید صابون و تخته پاک کن!
نمیدونم شاید ایران شده کابل من خبر ندارم!
خیلی از حرفاتو قبول دارم از جمله اینکه پسری که انقد ... هستش که 1000 تا سکه مهر میزنه پشت قباله... اما عکسشم صادقه... دخترایی هم هستن که میگن شوهرم پدرمو در آورده نمیذاره برم سرکار که هیچی برم بیرون دلم باز بشه.... پس دندش نرم قبل ازدواج فکرشو میکرد...
میگی ظلم هست...کدوم عقل سلیمی قبول میکنه که توی یه جامعه به نصفش ظلم بشه و به نصف دیده نه! به هر کس به نوع خودش ظلم میشه...
من واقعا از وضعیت پسرها تو ایران ناراضیم... (پسرهایی که آدمن نه اونایی که توی مثالهاتون گفتید)
در مورد حجاب هم گفتم قبلا نخوندین انگار بازم میگم نباید اجباری باشه
توی مملکت ما مد شده این حرفا... من میگم دخترای این مملکت نیازی به حس ترحم من و شما ندارن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
والا من نمیدونم شما دوست دارید بمالید صابون و تخته پاک کن!
نمیدونم شاید ایران شده کابل من خبر ندارم!
خیلی از حرفاتو قبول دارم از جمله اینکه پسری که انقد ... هستش که 1000 تا سکه مهر میزنه پشت قباله... اما عکسشم صادقه... دخترایی هم هستن که میگن شوهرم پدرمو در آورده نمیذاره برم سرکار که هیچی برم بیرون دلم باز بشه.... پس دندش نرم قبل ازدواج فکرشو میکرد...
میگی ظلم هست...کدوم عقل سلیمی قبول میکنه که توی یه جامعه به نصفش ظلم بشه و به نصف دیده نه! به هر کس به نوع خودش ظلم میشه...
من واقعا از وضعیت پسرها تو ایران ناراضیم... (پسرهایی که آدمن نه اونایی که توی مثالهاتون گفتید)
در مورد حجاب هم گفتم قبلا نخوندین انگار بازم میگم نباید اجباری باشه
توی مملکت ما مد شده این حرفا... من میگم دخترای این مملکت نیازی به حس ترحم من و شما ندارن
سلام...[golrooz]
دقيقاً دختراي اين مملكت به ترحم نياز ندارن...
به تفكر نياز دارن...
تفكري به دور از تعصب...
ما نميتونيم بگيم دست كسي رو نميگيريم چون وظيفه پليسه...!
چون خيليا به دستگيري نياز دارن...!
چون اسم ما دستگيره نيست...!
ما نگفتيم پسرا پ شون پر شده از مدينه فاضله...
حرف ما هم سر توفيق بد و افتضاح هست...
برابري هميشه يه شعار بوده...
براي طبيعي جلوه دادنشم...
عده اي سعي ميكنند شرايط رفاه دخترا رو بالاتر نشون بند...
عده اي هم سعي ميكنن وضع پسرا رو پايين بكشن تا مبادا ليميتش دروغ در نياد...
و فرقش رو دختري متوجه ميشه كه از 5 صبح هزار تا خطر و اما و نگاه و تذكر و توي مسير دانشگاه تا بوق سگ رد ميكنه...
آخرشم صداش به صدا نميرسه لابلاي آژير گشت ارشاد...
در هر صورت آدما نون لياقت خودشون و ميخورن...
چه 1000 سكه چه يه عباسي...
به هر حال اين ريش و اين صابون...
ببخشيد قيچي...
دم خروس و حقيقت حضرت عباسي...
-
من میگم من به حد کافی مشکل و فکر دارم
چرا بعضی وقتا اَ در خونه میام بیرون
باید برگردم تو
چرا شماها مشکل دخترو به لباس بستید
الان تو ایران فرقی نمیکنه لباس چیه
نمیخوام بی ادبی کنم
اما حقیقت اینه که
وقتی سگی رو میبندی حار میشه
باز شه
پاچه میگیره
نمیگیره؟
انصافا؟
ادمام همینن
از محدودیتشون
چرا بقیه رو محدود میکنند؟
بحث سر مهریه و این حرفا نی
دو نفر بخوان زندگی کنند باید بخوان کنار هم باشن
تلخی وسط اومد مهریه به چه درد میخوره
این یعنی غلاده پوشالین
هنوز مفهوم زندگی و زندگی مشترک درک نشده
خواستن
دوست داشتن
عاشق شدن
هنوز کسی نمیدونه یعنی چی
-
سلام خواستم تو این تاپیک شرکت نکنم ولی دیدم نمیشه بعضی ها خیلی دلسوزی دارن میکنن!!
خانوم محترمی که از وضع داری هی شکایت میکنی با آزادی حجاب چیزی درست نمیشه که اتفاقا بدتر میشه
نمونش در کشور های خارجی دیگه برای یه مثال با آزادی حجاب پشت سرش روابط جنسی و ازدواج های جنسی آزاد شد که منجر به این شد در آلمان از هر سه نوزاد یکیش حرامزاده باشه
من شرمم میگیره چنین آماری رو بگم
خانوم گل کی گفته جنس زن در جامعه حقیر چرا خودتم با همین مردها هم نوا میشی که مظلومیم ببخشید مظلومیت یعنی داشتن حجاب؟؟؟
مشکل حجاب اینه که برامون سختش کردن بهمون القا کردن حجاب یعنی ظلم در صورتی که حجاب یعنی دوری از نگاه هرزه
کی گفته حجابم یعنی چادر کی چنین قصدی داره به زور سر مردم چادر کنه تو(منظور از تو ،تو نوعی هست) یه مانتویی کاملا ساده باش کسی باهات کاری نداره نمونش دوستانی که بنده دارم
من دانشگاهم در خانی آباد هست اوایل که می خواستم برم گفتم عجب جاییه کلی باید مراقب خودم باشم کلاسامم طوری بود از صبح سپیدی نزده باید میرفتم بیرون شب دوباره تو سیاهی میومدم خونه
اما دیدم وقتی من خودم غرورمو حفظ کنم کسی بهم کاری نداره تازه یه دوستی داشتم به اسلامشهر میرفت با ماشین های شخصی هم مجبور بود بره چون خط تاکسی نداشت ولی خدا رو شکر تا الان سالم رفته و برگشته
عزیزم جنس تو اینقدر پاک و با ارزش هست که تسخیر نگاه هر کسی نشه
اما این مسئله حجاب
این مسئله مسئله ایی که نه با زور نیرو انتظامی درست میشه نه با مقاله صادر کردن
این مسئله امری فرهنگیه باید از خانواده شروع بشه ابتدای ساکن از خود پدر و مادر
و اتفاقا من معتقدم برخورد با پوشش آقایون هم باید باشه اینقدر بعضی پوششها زننده است که خجالت میکشه آدم جلوشو نگاه کنه
و در مورد یه چیزی وجود همسر و پدر در زندگی زن یک نعمته همینطور که وجود زن برای مرد تکامل دهنده است پس چیزی به نام آقا بالاسر وجود نداره
زن ومرد تکامل بخش هم هستن
در ضمن با نظریه فروید جلو رفتنم خیلی وقته ثابت شده خطاای صد در صد داره
همین طور که زن باید عفت و حیا رو داشته باشه مرد هم باید همین کارو کنه
دو مورد طلایی که در قرآن هست و اگر جامعه پیروی کنن میشه همون مدینه فاضله 1-به مردها با ایمان خود بگو چشم های خود را فرو گیرند
2- به زنان با ایمان خود بگویید جشم های خود را فرو گیرند و روسری های خویش را بر روی سینه هایشان بی افکنند
اینم کلام پایانی بود
موفق باشید [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
باید برگردم تو
نمیخوام بی ادبی کنم
اما حقیقت اینه که
باز شه
پاچه میگیره
نمیگیره؟
انصافا؟
ادمام همینن
از محدودیتشون
این یعنی غلاده پوشالین
خواستن
دوست داشتن
عاشق شدن
هنوز کسی نمیدونه یعنی چی
آخه دوستان جوری صحبت میکنن که توی ایران خانمها انگار حق ندارند مثلا از پنجره خونه بیرونو تماشا کنن! یا حقندارن بیش از چیزی که بهشون داده میشه غذا بخورن!!!
وقتی وضع اینجوریه که اینا میگن عشق و علاقه حالا خیلی مونده تا برسیم به بحثش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
باید برگردم تو
نمیخوام بی ادبی کنم
اما حقیقت اینه که
باز شه
پاچه میگیره
نمیگیره؟
انصافا؟
ادمام همینن
از محدودیتشون
این یعنی غلاده پوشالین
خواستن
دوست داشتن
عاشق شدن
هنوز کسی نمیدونه یعنی چی
آخه دوستان جوری صحبت میکنن که توی ایران خانمها انگار حق ندارند مثلا از پنجره خونه بیرونو تماشا کنن! یا حقندارن بیش از چیزی که بهشون داده میشه غذا بخورن!!!
وقتی وضع اینجوریه که اینا میگن عشق و علاقه حالا خیلی مونده تا برسیم به بحثش
-
میدونید مشکل چیه؟!!!!!!!!
مشکل اینه بدون این که فلسه حجاب رو برای مردم توجیح کنند دارند اجبار میکنند
واینم طبیعته انسانه از هرچی که بهش امر میشه نافرمانی میکنه!
اگه بخوایم واقع بین باشیم مشکل فقط مسئول هایی نیستند که اجبار میکنندبلکه مشکل از جووناهم هست
متاسفانه فرهنگ غربی داره کل ایران رو تحت سلطه خودش میگیره.واین یعنی جنگ نرمایرانی هستیم مگه نه؟
پس کجاست فرهنگمون؟چراتاریخ اجدادمونو به یاد نمیاریم؟!
چرا خون هایی روکه برای این سرزمین ریخته شد تا منو توی ایرانی راحت زندگی کنیم روبه یاد نمیاریم؟!
چرا داریم اجازه میدیم دیگران مارو به این سادگی کنترل کنند؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
دقيقاً دختراي اين مملكت به ترحم نياز ندارن...
به تفكر نياز دارن...
تفكري به دور از تعصب...
ما نميتونيم بگيم دست كسي رو نميگيريم چون وظيفه پليسه...!
چون خيليا به دستگيري نياز دارن...!
چون اسم ما دستگيره نيست...!
ما نگفتيم پسرا پ شون پر شده از مدينه فاضله...
حرف ما هم سر توفيق بد و افتضاح هست...
برابري هميشه يه شعار بوده...
براي طبيعي جلوه دادنشم...
عده اي سعي ميكنند شرايط رفاه دخترا رو بالاتر نشون بند...
عده اي هم سعي ميكنن وضع پسرا رو پايين بكشن تا مبادا ليميتش دروغ در نياد...
و فرقش رو دختري متوجه ميشه كه از 5 صبح هزار تا خطر و اما و نگاه و تذكر و توي مسير دانشگاه تا بوق سگ رد ميكنه...
آخرشم صداش به صدا نميرسه لابلاي آژير گشت ارشاد...
در هر صورت آدما نون لياقت خودشون و ميخورن...
چه 1000 سكه چه يه عباسي...
به هر حال اين ريش و اين صابون...
ببخشيد قيچي...
دم خروس و حقيقت حضرت عباسي...
آهان یعنی ما دروغگو هستیم و برای لاپوشونی دروغمونه که میخوای سطح زندگی دخترا رو بالا نشون بدیم یا سطح زندگی پسرا رو پایین!! عجب توهم فانتزی!!
بله مسلما کسی هم نگفت اسم شما دستگیره هست[soal]
برابری چی باچی؟! کی با کی؟ میشه توضیح بدید(نه شعار... تئضیح کوتاه و منطقی... نه اینکه شعر سپید بنویسید در هاله تشعشع انوار آژیر, دخترک دستگیره شده بود![cheshmak])
فرقشو دختری میدونه که 5 صبح...؟! شما در مورد ایران دارید صحبت میکنید؟!پسری هست الان که جرات کنه به دختری بگه بالا چشت ابروا؟! از نصف دخترا که کمر مشکی دارند بگذریم اهل محل و در و همسایه و کسبه و راننده تاکسی و گربه و کلاغ و همه و همه هم که ماشالا فردینن تو این مملکت... پسر رو همونجا (اگه دختره زنده بذارتش!) وسط خیابون لینچ میکنن!
دوست من خدا وکیلی اینو دوستانه و از ته دلم دارم میگم... برو یه چند تا فروم یا وبسایت یا شبکه مجازی چیزی (مطمئنم عضو هستی) اما یه مدت با پسرهایی ممالک دیگه هم یه حشر و نشری داشته باش ببین اونا تو مملکتشون چیکار میکنن... حداقل خوبیش اینه آدم با چند تا فرهنگ جدید آشنا میشه یا فرهنگهایی رو که میشناسه از دید جدیدی نگاه میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
سلام خواستم تو این تاپیک شرکت نکنم ولی دیدم نمیشه بعضی ها خیلی دلسوزی دارن میکنن!!
خانوم محترمی که از وضع داری هی شکایت میکنی با آزادی حجاب چیزی درست نمیشه که اتفاقا بدتر میشه
نمونش در کشور های خارجی دیگه برای یه مثال با آزادی حجاب پشت سرش روابط جنسی و ازدواج های جنسی آزاد شد که منجر به این شد در آلمان از هر سه نوزاد یکیش حرامزاده باشه
خانوم گل کی گفته جنس زن در جامعه حقیر چرا خودتم با همین مردها هم نوا میشی که مظلومیم ببخشید مظلومیت یعنی داشتن حجاب؟؟؟
مشکل حجاب اینه که برامون سختش کردن بهمون القا کردن حجاب یعنی ظلم در صورتی که حجاب یعنی دوری از نگاه هرزه
کی گفته حجابم یعنی چادر کی چنین قصدی داره به زور سر مردم چادر کنه تو(منظور از تو ،تو نوعی هست) یه مانتویی کاملا ساده باش کسی باهات کاری نداره نمونش دوستانی که بنده دارم
من دانشگاهم در خانی آباد هست اوایل که می خواستم برم گفتم عجب جاییه کلی باید مراقب خودم باشم کلاسامم طوری بود از صبح سپیدی نزده باید میرفتم بیرون شب دوباره تو سیاهی میومدم خونه
اما دیدم وقتی من خودم غرورمو حفظ کنم کسی بهم کاری نداره تازه یه دوستی داشتم به اسلامشهر میرفت با ماشین های شخصی هم مجبور بود بره چون خط تاکسی نداشت ولی خدا رو شکر تا الان سالم رفته و برگشته
اما این مسئله حجاب
و اتفاقا من معتقدم برخورد با پوشش آقایون هم باید باشه اینقدر بعضی پوششها زننده است که خجالت میکشه آدم جلوشو نگاه کنه
و در مورد یه چیزی وجود همسر و پدر در زندگی زن یک نعمته همینطور که وجود زن برای مرد تکامل دهنده است پس چیزی به نام آقا بالاسر وجود نداره
دو مورد طلایی که در قرآن هست و اگر جامعه پیروی کنن میشه همون مدینه فاضله 1-به مردها با ایمان خود بگو چشم های خود را فرو گیرند
2- به زنان با ایمان خود بگویید جشم های خود را فرو گیرند و روسری های خویش را بر روی سینه هایشان بی افکنند
اینم کلام پایانی بود
موفق باشید [golrooz]
[tashvigh]واقعا زیبابود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
اما این مسئله حجاب
اینم کلام پایانی بود
موفق باشید [golrooz]
نتیجه گیری از صحبت های دوستمون:
1- نه تنها اجباری بودن حجاب لازم هستش بلکه با آقایون هم باید به خاطر لباس برخورد بشه
2-یک سوم بچه های آلمانی حرومزادن!!
3-حجاب یعنی دوری از نگاه هرزه:نتیجه اول: کسی که چشاش هرزه نباشه میشه جلوش بدون حجاب بود!(البته اینکه بدون حجاب فقط یا بدون لباس نظری نمیشه داد فعلا) نتیجه دوم: چون حجاب برای اینه که نگاه هرزه(که طبق آمار فقط نگاه آقایون میتونه هرزه باشه فقط و فقط!) نیافته به.... بنابراین پیشنهاد میشه توی زمستون که هوا سرده خانمها حجاب داشته باشن توی تابستون آقایون عینک آفتابی بزنن که چشم هرزه شون نبینه!!! 6ماه به 6 ماه عوض کنند
4-با اینکه اصلا کسی حرفی ازچادر نزد اما نتیجه میگیریم که تمام دوستای این دوستمون مانتو میپوشن
5-بنده اینجا که رسید و دانشگاه رفتن این دوستمونو خوندم یهو دودل شدم که این دوستمون پسره یا دختر؟!
پاورقی: دوستان معذرت اینی که نوشتم فقط جنبه طنز داشت[cheshmak] که یه هوایی عوض کنیم تو این پیج
پاورقی جدی: از شوخی گذشته من یه پسرم... به خودمم نمیتونم دروغ بگم... من توی ولیعصر تهران ده برابر ساحل آنتالیا تحریک میشم! چون توی ساحل یه آدم رو میبینم که مثل خودمه اما با جنسیت دیگه... اما تو خیابونای تهران من آفرودیت هایی رو میبینم که از پیش زئوس اومدن انگار!!! دلیلی هم که اون دختره اونجوری خودشو بزک میکنه توی ایران فقط و فقط به نشانه اعتذاض به اجباری بودنه حجابه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
اما این مسئله حجاب
اینم کلام پایانی بود
موفق باشید [golrooz]
سلام
شما محبت کردی شرکت کردی
این پستا رو میذارن تا نظر بشنون
چرا نظر ندی
بحث اصلی راجب ما و جنسیت ماست
اگر دفاعیم باشه باید اعاده شه
من از وضع شکایت کردم نه حجاب(خانم عزیز )
راجب خط سوم
رفتی؟دیدی؟شنیدی؟منم کم نمیشناسم دوست و فامیل و خانواده رفتن یا اونجا زندگی میکنن
فکر کردی مثلا همینا که گفتی اینجا کم؟یا نیست
از دادگاه خانواده ایران خبر داری؟
درصد طلاق رو میدونی؟
اغلب مشکلات زناشویی رو؟
راجع به اون فرذندایی که گفتی دوست ندارم حتی یه کلمه حرف بزنم اما جوابشو دارم بهت بگم
از امار ایران باید بیشتر شرم کرد
مثلا ما خداشناسی تو مدارس بهمون یاد داده میشه
نه خیر دیکته میشه
حفظ میشه
بعدشم از یاد میره
من کی گفتم حقیره؟گفتم حقیرش کردن/
کردن؟ دِ کردن دختر خوب
من با کسی هم نوا نشدم
حرف خودمو گفتم به بقیه که فقط شعار ندن /
چرا شما اصل رها کردی به فرعیات توجه میکنی؟
تاپیکامو قدم به قدم بخون/با نگاه من بخون/با دل من
ت
و دیدی ظاهرمو؟میدونی چطور پوششی دارم؟
پ قضاوت نکن
من خیلی ساده تر از اونیم که فکر میکنی اما دست از سر منم بر نمی دارن؟چرا؟
تو که معلوم نیست تایید میکنی منو یا بقیه رو یا تکذیب
ببین شما و دوستت نمیدونم چی بگم
باشه فکر کن من غرورمو حفظ نکردم
فقط یه کلمه بگم من اخمو ترو تخس تر از اونیم که فکر میکنی
اصن مردام نمیبینم/به چشمم نمیان
اما همین منی که نمیشناسی با اینهمه اخلاق و نگاه ببخشید بدم غروبا از عرض خیابون با ترس رد میشم که نکنه...(من موندم کسی که منو نمیشناسه چه کینه ای از من
بدل داره آخه) حالا نمیگم ثانیه ب ثانیه اما همچین چیزی هست
نمیگم شاه پریونم کاملا معمولی و ساده اما باید از دست این ادما چکار کرد...؟
من کاملا میدونم پاکی و باارزشی رو همه ادما همینن فرقی بین زن و مرد نیست/
و اما حجاب که مسئله اصلی من نیست دقت کن اصلی نه اصلا
-
معذرت میخوام قبلی طولانی شد
اما لطفا کامل بخونید
اگر نه بهتره اصلن نخونید
ببین حالا حرف خودمو خالص و رک میگم
مشکل من اینه که چرا برای حفظ و منحرف نشدن کس دیگه من باید منزوی شم
دختر چرا هی میگی حجاب
اخه مشکل فقط حجابه
چرا به دختر مدرک مهندسی میدن
اما تو محیط مهندسی حق نداره وارد شه
اسمشم گذاشتن محیط مردونه
چرا من دختر نمیتونم تنها تو شهر دیگه با خیالت راحت خونه بگیرم و اسمشم میذارن خونه ای که خالیه شیطان داره
چرا من دختر وقتی کسی بهم توهین میکنه حتی محترمانه نمیتونم جواب حرکتشو بدم و اسمشم میذارن حیا
پاینده بای
بازم بگم؟
ببین من حرف کسی که مرد رو اقا بالا سر میدونه رو تایید کردم؟امتیاز دادم؟هورا و صد افرین گفتم؟
دِ نگفتم
این شمشیر دوسرو سمت خودمو خودت گرفتی و دقت نکردی با این حرفت بی توجهی کاملتو به حرفام رسوندی
خوشحال میشم سکوت نکنی و حرف دلتو بزنی
من نمیدونم چرا ادما اونجا که باید سکوت کنند حرف میزنند و اونجا که حرف بزنن سکوت
-
قابل توجه منتقدین حرف من اینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
if only
سلام
شما محبت کردی شرکت کردی
این پستا رو میذارن تا نظر بشنون
چرا نظر ندی
بحث اصلی راجب ما و جنسیت ماست
اگر دفاعیم باشه باید اعاده شه
من از وضع شکایت کردم نه حجاب(خانم عزیز )
راجب خط سوم
رفتی؟دیدی؟شنیدی؟منم کم نمیشناسم دوست و فامیل و خانواده رفتن یا اونجا زندگی میکنن
فکر کردی مثلا همینا که گفتی اینجا کم؟یا نیست
از دادگاه خانواده ایران خبر داری؟
درصد طلاق رو میدونی؟
اغلب مشکلات زناشویی رو؟
راجع به اون فرذندایی که گفتی دوست ندارم حتی یه کلمه حرف بزنم اما جوابشو دارم بهت بگم
از امار ایران باید بیشتر شرم کرد
مثلا ما خداشناسی تو مدارس بهمون یاد داده میشه
نه خیر دیکته میشه
حفظ میشه
بعدشم از یاد میره
من کی گفتم حقیره؟گفتم حقیرش کردن/
کردن؟ دِ کردن دختر خوب
من با کسی هم نوا نشدم
حرف خودمو گفتم به بقیه که فقط شعار ندن /
چرا شما اصل رها کردی به فرعیات توجه میکنی؟
تاپیکامو قدم به قدم بخون/با نگاه من بخون/با دل من
ت
و دیدی ظاهرمو؟میدونی چطور پوششی دارم؟
پ قضاوت نکن
من خیلی ساده تر از اونیم که فکر میکنی اما دست از سر منم بر نمی دارن؟چرا؟
تو که معلوم نیست تایید میکنی منو یا بقیه رو یا تکذیب
ببین شما و دوستت نمیدونم چی بگم
باشه فکر کن من غرورمو حفظ نکردم
فقط یه کلمه بگم من اخمو ترو تخس تر از اونیم که فکر میکنی
اصن مردام نمیبینم/به چشمم نمیان
اما همین منی که نمیشناسی با اینهمه اخلاق و نگاه ببخشید بدم غروبا از عرض خیابون با ترس رد میشم که نکنه...(من موندم کسی که منو نمیشناسه چه کینه ای از من
بدل داره آخه) حالا نمیگم ثانیه ب ثانیه اما همچین چیزی هست
نمیگم شاه پریونم کاملا معمولی و ساده اما باید از دست این ادما چکار کرد...؟
من کاملا میدونم پاکی و باارزشی رو همه ادما همینن فرقی بین زن و مرد نیست/
و اما حجاب که مسئله اصلی من نیست دقت کن اصلی نه اصلا
خانومی کسی به شماتوهین نکرد
کلامت صحیحه نباید زود قضاوت کرد.
واینم قبول دارم که امنیت کم شده.ولی...