-
یک ضربدر چقدر میارزد؟!
http://www.maktabekamal.com/pe/image...ross-chalk.jpg
مهندسی بود که در تعمیر دستگاههای مکانیکی استعداد و تبحر داشت. او پس از ۳۰ سال خدمت صادقانه با یاد و خاطری خوش باز نشسته شد. دو سال بعد، از طرف شرکت دربارۀ رفع اشکالِ بهظاهر لاینحل یکی از دستگاههای چندین میلیون دلاری با اوتماس گرفتند. آنها هر کاری که از دستشان بر میآمد انجام داده بودند و هیچ کسی نتوانسته بود اشکال را رفع کند. بنابراین، نومیدانه به او متوسل شده بودند که قبلا هم در رفع بسیاری از این مشکلات موفق بود. مهندس، این امر را به رغبت میپذیرد. او یک روز تمام به وارسی دستگاه میپردازد و در پایان کار، با یک تکه گچ علامت ضربدری روی یک قطعه مخصوص دستگاه میکشد و با سربلندی میگوید: «اشکال اینجاست!»
آن قطعه تعمیر میشود و دستگاه بار دیگر به کار میافتد. مهندس دستمزد خود را ۵۰,۰۰۰ دلار معرفی میکند.
حسابداری تقاضای ارائه گزارش و صورتحساب مواد مصرفی میکند و او بهطور مختصر این گزارش را میدهد: بابت یک قطعه گچ: ۱ دلار؛
و بابت دانستن اینکه ضربدر را کجا بزنم: ۴۹۹۹۹ دلار!
» شما دربارۀ این داستان چه نظری دارید؟بهنظر شما تخصص چقدر میارزد؟
-
پاسخ : یک ضربدر چقدر میارزد؟!
تخصص کم نمی ارزه
نوش جونش
-
این ضربدر همون ضربدری که اگه به صفر بربخوره همه چیز رو صفر میکنه
در ضمن یه تیکه گچ اونجا اینقدر گرونه؟!!
-
توی ایران بی ارزش ترین چیز تخصصه
مثلا دستمزد 1گروه 10 نفره ی طراحی ربات در ایران هر نفر نهایتا ماهی 500-600هزار تومان که البته مدت زمان 10 ماهه است(نبود مدیریت و ضعف کار گروهی و....)
ولی در امریکا همین گروه لازم نیست 10 نفر باشه بلکه 5نفر تمام وقت با ماهی 5-6هزار دلار درامد حداقلی در مدت 3تا4ماه کار رو انجام میدن و نتیجه بهتری میگیرند چون امکانات و تجهیزات خوبی دارند و مدیریت و کار گروهی تعریف شده و مشخصی دارند و تازه هزینه های زمانی و مالی سربار هم کمتر روشون هست
-
بستگی داره کی ضربدر و بزنه اگه یه مهندسی خوش فکری مثله مهندس داستان باشه همون 4999 دلار یا شایدم بیشتر
ولی اگه قرار باشه مهندسای الان ما که اکثرا با پارتی رفتن باشن بهتره گچ رو از دستشون بگیریم که حداقل تو هزینه گچ صرفه جویی بشه چون هیچی بارشون نیس
البته با تمام احترام برای دوستان خوش فکر و خلاق ی که هستن و به حقشون نمیرسن
-
-
مطلب قشنگی بود. تخصص خیلی ارزش دارد، اما نه در ایران
-
اگه بهای زمان از دست رفته عمر یک فرد واسه رسیدن ب اون تخصص رو حساب کنین اونوقت میشه ارزش واقعی تخصص یه فرد رو فهمید؟آیا میتونیم رو زمان قیمت بزاریم؟
-
تخصص مشکلی است که ما در صنایع با آن درگیر هستیم و دلیل آن هم گرفتن رابطه جای ضابطه است و افراد با تخصص و هوش بالا در جاهای مناسبی از آنها استفاده نمی شود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
شما به حساب کتابت برس عزیز[shaad]
نکنه تو هم جزوه گروهی هستی که باید گچ رو ازشون بگیریم
ولی نترس ازت نمیگیرم
تو دستگاهها رو خط خطی کن مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس
-
داستان جالبی بود ممنون... [golrooz]
ولی اصلا تخصص تو ایران ارزش داره ؟؟؟[soal]
-
اول پارتي بعد علم وتخصص !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
نکنه تو هم جزوه گروهی هستی که باید گچ رو ازشون بگیریم
ولی نترس ازت نمیگیرم
تو دستگاهها رو خط خطی کن مهندسسسسسسسسسسسسسسسسس
نه عزیزم من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به خودم بگم مهندس... من کارشناس مکانیکم همین...
اما هیچوقت اجازه نمیدم یه آقای حسابدار به قشر مهندسین توهین کنه... مگه توی دنیا اینهمه حسابدار هستن که پولشویی میلیاردی میکنن برای صاحبان شرکتهایی که توشون کار میکنن (میلیاردی پولشویی میکنن واسه چند ده هزار دلار!!) ما کل حسابدارهای اون کشور رو زیر سئوال میبریم؟
راستی آقای مدیر تالار سایر موضوعات اگه من توهین کردم!!! پس این آقا تو جوابیه عنایت کرده!! باید بهتون بگم جناب مدیر کل تالارهای سایر موضوعات فرق میذارید بین اعضا حداقل بخاطر آواتار نباشه![cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6824
اول پارتي بعد علم وتخصص !!!!!!!!!!!!!!!!!
پارتی آدمو میبره سر کار اما نمیتونه سر کار نگهداره!
در ضمن من کارم نه دولتیه نه شرکتی برای خودم کار میکنم محتاج هیچ بنی بشر یا توجیهی هم نیستم که ایوای همه پارتی دارن من نه بدبخت شدم! نخبه کسی نیست که اینجوری بگه با قاطعیت.. شمای نخبه اینو بگی وای بحال آدمهای عادی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
پارتی آدمو میبره سر کار اما نمیتونه سر کار نگهداره!
در ضمن من کارم نه دولتیه نه شرکتی برای خودم کار میکنم محتاج هیچ بنی بشر یا توجیهی هم نیستم که ایوای همه پارتی دارن من نه بدبخت شدم! نخبه کسی نیست که اینجوری بگه با قاطعیت.. شمای نخبه اینو بگی وای بحال آدمهای عادی
شما برای خودتون چیکار میکنید؟؟؟؟؟[soal][soal][taajob]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
شما برای خودتون چیکار میکنید؟؟؟؟؟[soal][soal][taajob]
فکر نکنم سئوالت ربطی به موضوع داشته باشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
فکر نکنم سئوالت ربطی به موضوع داشته باشه!
من برای زیاد شدن اطلاعات خودم این سوال رو پرسیدم.
حالا نمیشه جواب بدید؟؟؟؟؟[soal][soal]
خواهش[gerye][gerye]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
توی ایران بی ارزش ترین چیز تخصصه
مثلا دستمزد 1گروه 10 نفره ی طراحی ربات در ایران هر نفر نهایتا ماهی 500-600هزار تومان که البته مدت زمان 10 ماهه است(نبود مدیریت و ضعف کار گروهی و....)
ولی در امریکا همین گروه لازم نیست 10 نفر باشه بلکه 5نفر تمام وقت با ماهی 5-6هزار دلار درامد حداقلی در مدت 3تا4ماه کار رو انجام میدن و نتیجه بهتری میگیرند چون امکانات و تجهیزات خوبی دارند و مدیریت و کار گروهی تعریف شده و مشخصی دارند و تازه هزینه های زمانی و مالی سربار هم کمتر روشون هست
سلام حسین جان... حرف درست اما یه نکته ای این وسط هست... مثالی که زدی در مورد تیم طراحی ربات بیشتر مربوط میشه به تحقیقات که کاملا باهات هم عقیده ام توی ایران بجز 2-3 قیلد به بقیه زمینه های تحقیق اصلا ارزشی قایل نیستن دلیل اصلیشم اینه که تو ایران شرکتهای خصوصی مستقل و قوی وجود نداره که بخش R&D فعال داشته باشه و پول خرجش کنه...
اما در مورد تخصص اتفاقا من برعکس فکر میکنم... توی پارانتز اول اینو بگم که رشته تحصیلی پایه هستش برای تخصص و خود تخصص نیستش. تخصص بدست آوردن زمان میخواد... چند درصد فارغ التحصیلهای ما حاضرن یک سال مجانی کار کنن توی یه شرکت قوی؟ همه میخوان بدون تجربه برن توی یه کار نون و آب دارو پشت میزی!! هیچ حای دنیا همچین خبری نیست... جالبه که توی امریکا بین جوونها هم دقیقا همین افکار هستش و میگن شرکتها مسخره کردن جوونها رو چون برای هر کاری میری میگن باید تجربه داشته باشی! و هیچوقت کار اول نمیدن که تحربه بشه... هیچ جا هیچ کارفرمایی حاضر نمیشه به یه کسی که هنوز جوونه و درسش تموم شده هزینه کنه... چون چه تضمینی هست که بعد از اینکه هزینش کزدی و کار یادش دادی نذاره بره؟یا ناز نکنه که حقوق بیشتری میخوام؟ چیزی که به کررات دیده شده... بنابراین بهترین راه برای رشته های فنی اینه که توی مصاحبه اولین کار اصلا صحبتی از حقوق نشه... نه توی ایران بلکه همه جا همین وجود داره... عحب داخل پارانتز زیاد شد[shaad]
و اما تخصص. این کلمه خیلی گسترده هستش از متخصص تعمیر دستگاه کپی بگیر تا متخصص طراحی بوستر موشک! اما چیزی که بین اینا مشترکه تجربه هستش... من از بزرگای فنی مهندسی شنیدم و خوندم میگن که زیر 30-32 سال یه شخص اصلا بهتره وارد بحثهای فنی نشه و سنگین بشینه گوش کنه![nishkhand] توی ایران اتفاقا الان بیش از همیشه به تخصص احتیاجه... یه دلیل اصلیش هم تحریم ها هستش که هم شرکت های ارائه دهنده خدمات فنی (اعم از پس از فروش یا مشاوره یا...) با ایران محدود کردن و تقریبا قطع کردن روابطشون رو و هم دیگهانقد دلار نفتی نداریم که بخوایم خدمات گرون استفاده کنیم در نتیجه الان چه در بخش دولتی چه خصوصی به شدت نیاز به متخصص در زمینه های بسیار زیاد و متنوع هستش و این رو همیشه توی ذهن داشته باش هیچوقت کسی که متخصصه و نونش تو روغنه نمیاد جار بزنه که من وضعم خوبه! کسی میاد حرف میزنه در مورد تخصص توی ایران که کار نداره!
سرانجام از اونجایی که میشناسمت اینو بگم که این جمله ها رو از دایره المعارفت پاک کن " دوستم میگفت", "دایی اینجوری شد", "میگن اینطوریه". اینو یه عزیزی بهم یاد داد که واقعا ازش ممنونم. 90% حرفهایی که میشنوی ارزش مرجع بودن رو ندارن. همیشه منابع و مراجعت درست درمون باشه از هیچ جیزی هم نگرانی به دلت راه نده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
نه عزیزم من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم به خودم بگم مهندس... من کارشناس مکانیکم همین...
اما هیچوقت اجازه نمیدم یه آقای حسابدار به قشر مهندسین توهین کنه... مگه توی دنیا اینهمه حسابدار هستن که پولشویی میلیاردی میکنن برای صاحبان شرکتهایی که توشون کار میکنن (میلیاردی پولشویی میکنن واسه چند ده هزار دلار!!) ما کل حسابدارهای اون کشور رو زیر سئوال میبریم؟
راستی آقای مدیر تالار سایر موضوعات اگه من توهین کردم!!! پس این آقا تو جوابیه عنایت کرده!! باید بهتون بگم جناب مدیر کل تالارهای سایر موضوعات فرق میذارید بین اعضا حداقل بخاطر آواتار نباشه![cheshmak]
دوست عزیز من قصد جسارت ندارم ونداشتم به نظرات دوستان دیگه هم یه نگاهی بندازین می بینیم که خیلی حرف بی راهی نگفتم پس بیخود جو درست نکنید مطلب قبلی شما توهین بود
من نوشته بودم که با احترام برا مهندسین خلاق و باسواد
الانم میگم اگه کسی جایی هست که حقش نیس این ظلم به فرد باسواده حالا حسابدار باشه یا مهندس یا هر شغل دیگه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
من نوشته بودم که با احترام برا مهندسین خلاق و باسواد
ننوشتید اینو اما اکی... همین که به این مطلب اذعان میکنی کافیه برام...
توهین؟؟ من گفتم "شما"
شما گفتی "تو"
من گفتم به تخصص خودتون برسید
شما گفتید گچ از دستت میگیرم!!
خیلی زشته از کسی که توی سایتی وقت میذاره که اسمش نخبگانه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
من برای زیاد شدن اطلاعات خودم این سوال رو پرسیدم.
حالا نمیشه جواب بدید؟؟؟؟؟[soal][soal]
خواهش[gerye][gerye]
بروی چشمم... اما جاش اینجا نیست... پیام خصوصی بدید در خدمتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
ننوشتید اینو اما اکی... همین که به این مطلب اذعان میکنی کافیه برام...
توهین؟؟ من گفتم "شما"
شما گفتی "تو"
من گفتم به تخصص خودتون برسید
شما گفتید گچ از دستت میگیرم!!
خیلی زشته از کسی که توی سایتی وقت میذاره که اسمش نخبگانه!
دوست عزیز خوشحال شدم از تغییر لحن صحبتت
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
دوست عزیز خوشحال شدم از تغییر لحن صحبتت
موفق باشید
اتفاقا بین دوستان معروفم به ثبات ارائه نظرم
امیدوارم شماهم موفق باشی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
اتفاقا بین دوستان معروفم به ثبات ارائه نظرم
امیدوارم شماهم موفق باشی
کاملا معلومه
بیشتر از این نمیتونم براتون وقت بذارم
امیدوارم بتونین دلیل جواب ندادنم رو از این به بعد درست متوجه بشین چون خیلی به حاشیه رفتین و ادامه این موضوع در اینجا توهین به دوستانه باز هرجور راحتین خودتون ادامه بدین موفق باشید و سربلند
شب شیک
-
دوستان عزیز لطفا موضوع بحث رو منحرف نکنید
به عقاید یکدیگم احترام بذارید
ممنون[golrooz]
-
این مسلم هر چهار عمل اصلی خیلی مهم و ضروری
منتهی دقت میخواد که ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
کاملا معلومه
بیشتر از این نمیتونم براتون وقت بذارم
امیدوارم بتونین دلیل جواب ندادنم رو از این به بعد درست متوجه بشین چون خیلی به حاشیه رفتین و ادامه این موضوع در اینجا توهین به دوستانه باز هرجور راحتین خودتون ادامه بدین موفق باشید و سربلند
شب شیک
الحق که سفسطه رو به حد کمال آموزش دیدی مرحبا
ایکاش اینهمه اعنماد به نفس و خودبینی و زبونی که داری و یکم نخبه های با حجب و حیای ایران هم داشتن
شب شما هم زیبا و راحت بخوابید و بدونید هنوز کسایی هستن که بخشی از وقت با ارزششون رو میذارن برای دفاع از زحمتکشان جامعه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Akhsham
الحق که سفسطه رو به حد کمال آموزش دیدی مرحبا
ایکاش اینهمه اعنماد به نفس و خودبینی و زبونی که داری و یکم نخبه های با حجب و حیای ایران هم داشتن
شب شما هم زیبا و راحت بخوابید و بدونید هنوز کسایی هستن که بخشی از وقت با ارزششون رو میذارن برای دفاع از زحمتکشان جامعه
دوستانه بهت پیشنهاد میکنم یه گوشه چشمی هم به رشته ی حقوق داشته باش حتما موفق میشی شک نکن
یا بیا یه سازمان حمایت از حقوق "نخبگان ساکت من بیدار "تاسیس کن اونم خوبه
فضای اینجا رو آلوده نکنین لطفا یه سوال ساده خیلی کش دار شد شما یا جزوه دسته ی اولی یا دوم اگه اولی بودی حرفی نبود ولی اگه جزوه گروه دومی که انگاری هستی بهت بر نخوره حقیقته
حالا گروه اول و دوم چیه باید بشینی دوباره از اول بخونی
اینجوری بهتره چون منم میتونم به کارای دیگه ام برسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
دوستانه بهت پیشنهاد میکنم یه گوشه چشمی هم به رشته ی حقوق داشته باش حتما موفق میشی شک نکن
یا بیا یه سازمان حمایت از حقوق "نخبگان ساکت من بیدار "تاسیس کن اونم خوبه
فضای اینجا رو آلوده نکنین لطفا یه سوال ساده خیلی کش دار شد شما یا جزوه دسته ی اولی یا دوم اگه اولی بودی حرفی نبود ولی اگه جزوه گروه دومی که انگاری هستی بهت بر نخوره حقیقته
حالا گروه اول و دوم چیه باید بشینی دوباره از اول بخونی
اینجوری بهتره چون منم میتونم به کارای دیگه ام برسم
من جای تو بودم آدمها رو بخش بخش نمیکردم...تو راست میگی! مهندس کجا بود تو این مملکت آقای حقوقدان؟ باید آدمهایی مثل تو نفت استخراج کنن به نصف قیمت بفروشن پول بدن به مهندسای خارجی که خدماتی رو به 3 برابر قیمت برامون انجام بدن! آخه پسرم تو اصلا یه مهندس شرکت نفت از نزدیک دیدی که داری اظهار فضل میکنی؟ دلم میسوزه برای اون مهندس شرکت نفت که تا نصف شب مجبوره با دستهای روغنی توی انبارهای شرکت نفت بگرده دنبال قطعه توربین و کمپرسورهای زمان جنگ چون نمیتونه قطعه نو خریداری شه بخاطر تحریم. دلم میسوزه به اون مهندسایی که وقتی کارشناسای خود کارخونه سازنده قطعه میاد و میبینه قطعه دو برابر عمر تعریف شده از خود کارخونه سازنده بیشتر کار کرده و متعجب میشه. دلم میسوزه به حال پدرم که 30 سال به مملکتی خدمت کرده و جلوی وزیر نیروش ایستاده که من نیروگاه رو استارت نمیکنم باید واحدها طبق برنامه اورهال شن که تو توی زمستون 10 درجه زیر صفر برق داشته باشی. دلم میسوزه به اون کارگری که شرکت abb ازش تقدیر کرده بخاطر تعمیرات فوق العادش که یک نفری یه واحد نیروگاهی رو باز و بسته میکرد و بخاطر آزبست عایق حرارتی جونمرگ شد و سرطان ریه گرفت. دلم میسوزه به مهندسای کامپیوتری که با سرعت اینترنت مثلا پر سرعتی که یک بیستم سرعت اینترنت خونگی کشور همسایمون ترکیه رو دارن, اما خدماتی ارائه میده که توی خاورمیانه تکه. دلم به حال اون مخترعی میسوزه که لنگ 500 هزار تومن کمکه در عوض آقایی میره از رییس جمهور تقدیرنامه میگیره که موتور رادیال 4 سیلندری ثبت کرده که توی جنگ جهانی دوم روی هواپیماها کار میذاشتن اونم 24 سیلندر اونم دو ردیفه. دلم به حال اون مخترعی میسوزه که طرحشو میبره ایران خودرو بهش هر هر میخندن طرح رو ای میل میکنه به شرکت بنز و در جواب شرکت بنز ازش خواهش میکنه به تیم تحقیق و توسعه شرکت بیاد و کار کنه و اختراعش توی تمام ماشین هایی که استاندارد یورو 4 دارند اجباری شد! دلم میسوزه به جشنواره خوارزمی که طرح اولش میشه پرگار و نقاله. دلم میسوزه به هوای مملکتی که توهم توش با من نفس میکشی. لیاقت تو آدمهایی مثل خود تو هستند که برن به مهندسای آشغال چین پول بدن که لنت ترمزی بسازن که راحت تر بکشه ادمهارو. به محققینی پول بدن که تحقیق کنن چطور میشه ملامین رو وارد شیر خشک نوزادهای کشور خودشون بکنن تا از تست پروتئین سربلند بیرون بیاد!
حالا بهتره ساکت باشی تا حداقل نادونیت کمتر جلوه کنه.
از همه دوستان عذر میخوام اما خدایی تحمل آدمی که ادعا داره برام سخت شده این روزها.
-
عزیزم دیوار برا همین روزاس یا طناب دار یا حتی مرگ موش
جدیدترینشم پرایده آسون و تضمینی
بعدشم حرفات خیلی گنده تراز خودت بود
بد جاهای خودتو قاطی میکنی امیدوارم پشیمون نشی
حرفات تا 50 سال دیگه هم بهت نمیخوره
پس بیخودی جو زده نشو امثال تو گند زدین به صنعت که با پارتی و ... رفتین شدین مهندس
دیگه هم حرف زیادی نزن که حوصله ی تو و حرفای مزخرفت رو ندارم
تو که ظرفیت نظر شنیدن و تو جمع بودن رو نداری پس بیخود خودتو وارد این بازیا نکن
متاسفم دوستان ولی در جواب مزخرفاتش نمیشه منطقی جواب داد بی احترامی منو هم دوستان وهم صاحب بحث به بزرگواری خودشون ببخشن
-
ارزش اون ضربدر فکر نکنم اونقدر بالا باشه ک بخوان همدیگرو ب چالش بکشیم و ب همدیگه توهین کنیم.
هررشته ی تحصیلی تو جای خودش محترمه.تخصصم فکرمیکنم ب تلاش شخص و خلاقیتش بر میگرده نه اینکه توی کدوم رشته تحصیل کردن یا کجا کار میکنن.
مهندس یا حسابدار فقط ی عنوان ,تخصص رو باید جای دیگه دنبالش گشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein24
ارزش اون ضربدر فکر نکنم اونقدر بالا باشه ک بخوان همدیگرو ب چالش بکشیم و ب همدیگه توهین کنیم.
هررشته ی تحصیلی تو جای خودش محترمه.تخصصم فکرمیکنم ب تلاش شخص و خلاقیتش بر میگرده نه اینکه توی کدوم رشته تحصیل کردن یا کجا کار میکنن.
ممنون دوست عزیز
من از همین جا از تمام دوستان بخاطر لحن بدم معذرت میخوام و امیدوارم دیگه شاهد این جور برخوردها نباشیم
بازم معذرت و پوزش از تمام دوستان
به بزرگواری خودتون ببخشین
[khejalat][khejalat]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein24
کاملا درسته...
من توهین نکردم به چالش کشیدم...
همه رشته ها ضروری و حیاتی هستن و گفتم اینکه یه تعداد آدم از یه قشر یه کار خطایی میکنن نمیشه گفت "اکثرا..."
توی نقل قولم از جواب حسین مت دقیقا این موضوع رو شکافتم که تخصص و رشته تحصیلی دو چیز متفاوتن...
اگر هم به این آقا جواب قاطع دادم دلیلش اینه که خیلی پرمدعا و مطمئن و بدون در نظر گرفتن احترام حرف زد و از زبان تهدید استفاده کرد(در پیامهای خصوصی) که دیدم اگر جواب ندم چیز دیگری برداشت میشه...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
h.mohammadi
ممنون دوست عزیز
من از همین جا از تمام دوستان بخاطر لحن بدم معذرت میخوام و امیدوارم دیگه شاهد این جور برخوردها نباشیم
بازم معذرت و پوزش از تمام دوستان
به بزرگواری خودتون ببخشین
[khejalat][khejalat]
من هم وقتی این حرف منطقی رو میخونم به خودم واجب میدونم از جمع عذرخواهی کنم و من هم امیدوارم دیگه شاهد همچین برخوردهایی از طرف شما نباشیم.
-
اگر هم به این آقا جواب قاطع دادم دلیلش اینه که خیلی پرمدعا و مطمئن و بدون در نظر گرفتن احترام حرف زد و از زبان تهدید استفاده کرد(در پیامهای خصوصی) که دیدم اگر جواب ندم چیز دیگری برداشت میشه...[/quote]
حداقل اونقدر مرد باش که سر حرفت بمون واقعا برات متاسفم که خیلی سریع رنگ عوض میکنی توهین از طرف شما شروع شد که باعث شد پستتون حذف بشه ولی شما حتی به مدیر تالار هم تهمت زدی الانم حرفتو جوری زدی که انگار هیچ توهینی نکردی برات واقعا متاسفم واقعا
مطالب موجوده و دوستان با نظر شخصی خودشون حتما خوب رو از بد تشخیص میدن پس نیازی به کاسه ی داغتر از آش نیس
دیگه بیشتر از این آبروی خودتو نبر دوست عزیز تر از جانم
تمومش کن
اوکی؟
-
بحث کردنم منطق خودشو داره با توهین وزیرسوال بردن همدیگه نمیشه ب نتیجه درستی رسید.من رشتم مهندسی بوده ولی اگه از تعصب کم کنیم حرفای دوستمون بعضیاش درباره مهندسای الان درست بودو همچنین حرفای شما درباره صنعت. ولی چه بهتر بود این بحث رو بدون غرض ورزی و تخریب همدیگه پیش میگرفتین تا نه بی احترامی ب هم بشه و نه توهین ب قشر خاص.تازه فکرمیکنم ب ی نتیجه گیری کلیم میرسیدیم اگه منطق با این مبحث همراه میشد.
-
[shaad] مشکل آدمهایی مثل تو اینه که فکر میکنند مردم نمیفهمند! نیازی من چیزی بگم... هر کسی پست ها رو بخونه به راحتی میفهمه سطح شعور نویسندشو.
من مشکلی ندارم. شما مینویسی من جوابتو میدم.ننویس تا جوابی هم نشونی نمیتونی با توهین کردن تحریکم کنی که از کوره در برم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hossein24
بحث کردنم منطق خودشو داره با توهین وزیرسوال بردن همدیگه نمیشه ب نتیجه درستی رسید.من رشتم مهندسی بوده ولی اگه از تعصب کم کنیم حرفای دوستمون بعضیاش درباره مهندسای الان درست بودو همچنین حرفای شما درباره صنعت. ولی چه بهتر بود این بحث رو بدون غرض ورزی و تخریب همدیگه پیش میگرفتین تا نه بی احترامی ب هم بشه و نه توهین ب قشر خاص.تازه فکرمیکنم ب ی نتیجه گیری کلیم میرسیدیم اگه منطق با این مبحث همراه میشد.
قبول دارم... بشینیم پای بحث... هر موقع هر کجا که بخواین با هر کسی که دوست دارید... فقط طرف مقابل هم مقید به منطق و رعایت احترام باشه
-
وجدانن اولین جوابی که به نظرم من ندادی ونقل قولی که کردی یادته چی بود/
شما به حساب کتابت برس عزیز
خوب این یعنی چی؟
چه منطقی پشت این جمله اس
واقعا یعنی چی؟
چی میتونی بگی در مقابل این حرف
توهین نیس بنظرت؟ خدا وکیلی نیس؟
-
معنیش اینه در مورد تخصص و چیزی که بهش آشنایی داری صحبت کن... من فک نمیکنم اینکه گفتم به حساب و کتاب برس (که کار اصلی حسابدار هستش و کار فوق العاده دقیق سخت و مهمی هستش) توهین به شخصی باشه. این یک حرفه هستش.
من فکر میکنم این سئوال شما باید توی بخش ادبیات نوشته بشه نه توی این پست