-
از زندگیتون چی فهمیدین؟
از زندگی.....
فهمــيده ام که وقتي گرسنه ام نبايد به سوپر مارکت بروم . 38 ساله
فهمــيده ام که مي شود دو نفر دقيقا به يک چيز نگاه کنند ولي دو چيز کاملا متفاوت ببينند. 20 ساله
فهمــيده ام که وقتي مامانم ميگه " بعداً راجع بهش صحبت میکنیم " اين يعني " نه" 7 ساله
فهمــيده ام که نبايد بگذاري حتي يک روز هم بگذرد بدون آنکه به همسرت بگويي " دوستت دارم" . 61 سال
فهمــيده ام که من نمي تونم سراغ گردگيري ميزي که آلبوم عکس ها روي آن است بروم و مشغول تماشاي عکس ها نشوم. 42 ساله
فهمــيده ام که بيش تر چيزهاي که باعث نگراني من مي شوند هرگز اتفاق نمي افتند . 64 ساله
فهمــيده ام که وقتي من خيلي عجله داشته باشم ، نفر جلوي من اصلا عجله ندارد . 29 ساله
فهمــيده ام که اگر عاشق انجام کاري باشم،آن را به نحو احسن انجام مي دهم . 48 ساله
فهمــيده ام که بيش ترين زماني که به مرخصي احتياج دارم زماني است که از تعطيلات برگشته ام . 38 ساله
فهمــيده ام که باز کردن پاکت شير از طرفي که نوشته " از اين قسمت باز کنيد" سخت تر از طرف ديگر است 54 ساله
فهمــيده ام که مديريت يعني: ايجاد يک مشکل - رفع همان مشکل و اعلام رفع مشکل به همه. 34 ساله
فهمــيده ام که وقتي مامان و بابا سر هم ديگه داد مي زنند ، من مي ترسم . 5 ساله
فهمــيده ام که اگر دنبال چيزي بروي بدست نمي آوري بايد آزادش بگذاري تا به سراغت بيايد . 29 ساله
فهمــيده ام که در زندگي بايد براي رسيدن به اهدافم تلاش کنم ولي نتيجه را به خواست خدا بسپارم و شکايت نکنم. 29 ساله
فهمــيده ام که اغلب مردم با چنان عجله و شتابي به سوي داشتن يک "زندگي خوب"حرکت مي کنند که از کنار آن رد مي شوند . 72 ساله
فهمــيده ام هر چيز خوب در زندگي يا غير قانوني است و يا غير اخلاقي و يا چاق کننده !48 ساله
هر کسى مسئول خودش هست، هرکسى تو قبر خودش ميخوابه، من بايد آدم درستى باشم . 42 ساله
فهمــيده ام مبارزه در زندگي براي خواسته هايت زيباست اما تنها در کنار کساني که دوستشان داري و دوستت دارند! 27 ساله
فهمــيده ام که وقتي طرف مقابل داد ميزند صدايش به گوشم نميرسد بلکه از ان رد مي شود. 50ساله
فهمــيده ام هرکس فقط و فقط به فکر خودشه، مرد واقعي اونه که هميشه و در همه حال به شريکش هم فکر کنه بي منت. 35 ساله
فهمــيده ام براي بدست آوردن چيزي که تا بحال نداشتي بايد بري کاري رو انجام بدي که تا بحال انجامش نداده بودي 36 ساله
فهميدم كه اگر عشقي رو از دست دادي ديگه نمي توني بدست بياريش چون هيچ چيز مثل سابق نيست! و سعي كني كه فقط ازش به نيكي ياد كني! م . ج 30 ساله
فهمــيده ام که هيچ وقت نبايد وقتي دستت تو جيبته روي يخ راه بري . 12 ساله
فهميدم كه تا دير نشده بايد يه كاري كرد تا بعد ها غصه فرصت هاي رو كه داشتي ولي استفاده نكردي رو نخوري... و بعضي وقت ها هم بايد هيچ كاري نكني تا وضع از ايني كه هست بدتر نشه.... 31 ساله
من هنوز چيزي نفهميدم, فعلا قضيه خيلي مبهمه. 34 ساله
فهمیدم تو این دنیا هیچ چیز اونقدر که فکر میکنیم مهم نیست بجز کسی که دوسش داری 52 ساله
فهميدم روي هيچ عقيده اي تعصب نداشته باشم چرا كه چند سال بعد ممكنه برام مسخره و خنده دار بشه و هيچ عقيده اي رو مسخره نكنم چرا كه شايد سال ها بعد آرمان زندگيم بشه. 30 ساله
-
پاسخ : از زندگیتون چی فهمیدین؟
من چیزایدم زیادی تو زندگی فهمیدم که تو هیچ دانشگاهی درس نمیدن تو هیچ کتابی هم ننوشته باید زندگی کنی تا بفهمی
-
حرف نداشت!
ممنون[golrooz]
-
-
ممنون عزیزم
عالی بوود[golrooz] [cheshmak]
منم از زندگی فهمیدم که
باید عاشق شد تا معنی زندگی رو فهمید ... !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
فهميدم روي هيچ عقيده اي تعصب نداشته باشم چرا كه چند سال بعد ممكنه برام مسخره و خنده دار بشه و هيچ عقيده اي رو مسخره نكنم چرا كه شايد سال ها بعد آرمان زندگيم بشه. 30 ساله
این بسیار مطلوب و درسته .....[golrooz]
ولی من از زندگی خودم تا الان متوجه شدم که هیچ چیز جای دوستی و حقیقت و عدالت رو نمیگیره !
-
فهمیدم که:عاشق شدن یعنی تمام وجود خود را برای دیگری صرف کردن . همواره در فکر او بودن و در نهایت شکست و داغ شکست را تحمل کردن
-
یاد گرفتم همیشه کودک باشم وهمیشه کوچک باشم
- - - به روز رسانی شده - - -
یاد گرفتم همیشه کودک باشم وهمیشه کوچک باشم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
از زندگی.....
موافقم، منم به این نتیجه رسیده ام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
فهمیدم که:
عاشق شدن یعنی تمام وجود خود را برای دیگری صرف کردن . همواره در فکر او بودن و در نهایت شکست و داغ شکست را تحمل کردن
آخیییییییییییییییییییی، چقدر سخت!
منم فهمیدم که نباید به چیزی یا کسی جز خدا دل ببندی یا بهش امیدوار باشی
فهمیدم که نباید برای کسی که جنبه نداره لطف کنی چون فکر میکنه وظیفته
فهمیدم که نباید به هیچ بشری اعتماد کنی چون سوء استفاده میکنه
فهمیدم که بزرگترین ضربه زندگی را از دست کسی میخوری که دوستش داری
و بالاخره فهمیدم که تنها چیزی که بهت آرامش میده اینه که همون بلایی که اون شخص سرت آورده باید عزیزانش سر اون بیارن تا بفهمه چی به روز تو آورده و برای این روز لحظه شماری کنی. نه بخاطر انتقام، بلکه بخاطر اینکه ببینی آیا اون طرف متنبه میشه یا نه؟ و همچنین فهمیدم که اگر اون شخص توبه کنه و ازت عذر خواهی کنه باید بی معطلی ببخشیش.
-
یاد گرفتم آدما فکر میکنن طرف مقابلشونو دوست دارن.. خودشونو دوست دارن.... تو جمله جمله.. رفتار رفتار.. دروغ دروغ.... راست راست ِ حرفاشون میتونی اینو متوجه شی....
فقط خداست که دوستت داره
باید رفت پیش خودش............ اینجا جای موندن نیست....
-
وقت همه بخير
يكي از مطلب هايي كه ياد گرفتم اين بود كه هميشه نبايد دورويي ببيني و هيچ نگي، گاهي اوقات لازمه حرف بزني.
امام علي ميفرمايد: بهترين دوست تو ميتواند بدترين دشمن تو باشد.
-
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![tafakor]
-
جدیدترین نتیجه که از زندگیم گرفتم این بود:
بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باش نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
-
فهمیدم باید بیخیال درس خوندن توی شب امتحان بشم...چون اگه هزار تا لیوان چای و قهوه ،با صد تا قرص ویتامین بخورم،راس ساعت هشت شب خوابم میگیره...
فهمیدم اونی که بیشتر ازهمه توی جمع میخنده،بیشتر از همه هم توی تنهایی به حال خودش گریه میکنه...
فهمیدم هنوز نتونستم خودمو خوب به اطرافیان و دوستام معرفی کنم....
فهمیدم عشق، دوست داشتن یکی دیگه نیست...عشق یعنی مامانم که بخاطر اینکه پام یه زخم خیلی کوچیک برداشته بود،دیشب اشک تو چشمش جمع شد...
فهمیدم بهترین کسی که میشه براش ناز کرد و هیچوقت خسته نمیشه....خداست...
فهمیدم اگه خدا نخواد....نمیشه حالا هی به خودم سخت بگیرم!
فهمیدم اون روزی که من چترمو کول میکنم و باخودم میبرم دانشگاه حتی یه قطره بارونم نمیاد...اما روزیکه بیخیال چتر میشم،از آسمون سیل میاد...
یه چیز دیگه هم فهمیدم...هرچی سنگه مال پای لنگه...
ایناهم بعضی از چیزایی بود که من در این عمر کوتاه(ده،دوازده ساله[nishkhand])فهمیدم...[shaad]
-
خیلی خوب بود بچه ها نظرات همه تون عالی بود ممنون از همه دوستان[golrooz][labkhand]
-
ممنون عالی بود
من فهمیدم که اگه خداوند تو زندگی چیزی که میخوای بهت نداد نباید ناراحت شی چون قرار یه چیز خیلی بهتر از اون اولیه بهت بده
-
من هنوز چيزي نفهميدم, فعلا قضيه خيلي مبهمه !!! !! ! . . . [taajob2] [taajob2] [taajob2]
-
دوست عزیزم موارد نام برده تعدادیش به منطق من منطبق نیست
اما قطع به یقین میدونم "اینکه هر اتفاقی بیفته خدا همه جا همراهمه"
[golrooz]
-
فهمیدم :
دوست داشتن نه دلیل می خواد نه پول !
زندگی جز عشق ورزید ن بی شرط نیست
وقتی کسی هست باید قدرش رو دونست بوسیدش نوازشش کرد و قدرش رو دونست و حتی دستاشو بویید !
زندگی تا هست زندگی باید کرد
قدر چیز ها و کسایی رو که داریم بدونیم چرا که گاهی نادانسته همدیگر رو می رنجونیم و اونا رو برای همیشه از دست می دیم !
-
-
فهمیدم که این زندگی نیست ، فلش بکه !!!
....
-
فهمیدم که هیچ وقت تنها نیستم چون خدا همیشه بامنه
فهمیدم گاهی وقتا احمق ترین آدما ،بهترین حرفا رو میزنن.
فهمیدم هرچی بیشتر فک کنم که چی میدونم بیشتر به این نتیجه میرسم که هیچی نمیدونم.
-
عالی و بی نظیر بود
[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
-
سلام. ممنون از متنتون. باید بگم آدما معمو لا سعی می کنند خوب زندگی کنند. خطاشون رو کم یا حذف کنند که دومیش غیر ممکن هست. یاد گرفتم بکوشم تا خوب زندگی کنم. تلاش برای داشتن زندگی خوب بدون خطا ممکن نیست. غفلت هست فراموشی هست اشتباه هست گاه گریه و غصه و اندوه هم هست مهم اینه که نگاهت رو به جلو باشه حرکت کنی و بدونی بدون حرکت اتفلقی نمی افته اگه میتونی با توانش تغییر بده به پروردگارت اطمینان کن و با شجاعت زندگی کن. موفق باشی.خوشحال میشم به پست من هم سر بزنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
این بسیار مطلوب و درسته .....[golrooz]
ولی من از زندگی خودم تا الان متوجه شدم که هیچ چیز جای دوستی و حقیقت و عدالت رو نمیگیره !
منم اینا رو فهمیدم
دوستی مساوی با خیانت
حقیقت باعث تنهایت میشه
. عدالت که واژه غریبه ی باسه من
از زندگی هم جزء کار کردن 24 ساعته چیزی نفهمیدم
-
فهميدم روي هيچ عقيده اي تعصب نداشته باشم چرا كه چند سال بعد ممكنه برام مسخره و خنده دار بشه و هيچ عقيده اي رو مسخره نكنم چرا كه شايد سال ها بعد آرمان زندگيم بشه.
فهميدم كه تا دير نشده بايد يه كاري كرد تا بعد ها غصه فرصت هاي رو كه داشتي ولي استفاده نكردي رو نخوري... و بعضي وقت ها هم بايد هيچ كاري نكني تا وضع از ايني كه هست بدتر نشه....
فهمــيده ام که هيچ وقت نبايد وقتي دستت تو جيبته روي يخ راه بري .
فهمــيده ام هرکس فقط و فقط به فکر خودشههر کسى مسئول خودش هست، هرکسى تو قبر خودش ميخوابه، من بايد آدم درستى باشم .
فهمــيده ام که در زندگي بايد براي رسيدن به اهدافم تلاش کنم ولي نتيجه را به خواست خدا بسپارم و شکايت نکنم.
فهمــيده ام که وقتي مامان و بابا سر هم ديگه داد مي زنند ، من مي ترسم .
فهمــيده ام که باز کردن پاکت شير از طرفي که نوشته " از اين قسمت باز کنيد" سخت تر از طرف ديگر است
فهمــيده ام که وقتي من خيلي عجله داشته باشم ، نفر جلوي من اصلا عجله ندارد .
فهمــيده ام که بيش تر چيزهاي که باعث نگراني من مي شوند هرگز اتفاق نمي افتند .
و چیزی که همین تازگی فهمیدم اینه که حاضرم تمام زندگیمو بدم ولی مامان بابام سر سوزنی درد نداشته باشن(اینو یکم دیر فهمیدم!!)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
از زندگی.....
فهمــيده ام که مي شود دو نفر دقيقا به يک چيز نگاه کنند ولي دو چيز کاملا متفاوت ببينند. 20 ساله
فهمــيده ام که من نمي تونم سراغ گردگيري ميزي که آلبوم عکس ها روي آن است بروم و مشغول تماشاي عکس ها نشوم. 42 ساله
فهمــيده ام که وقتي من خيلي عجله داشته باشم ، نفر جلوي من اصلا عجله ندارد . 29 ساله
فهمــيده ام که اگر دنبال چيزي بروي بدست نمي آوري بايد آزادش بگذاري تا به سراغت بيايد . 29 ساله
فهمــيده ام که اغلب مردم با چنان عجله و شتابي به سوي داشتن يک "زندگي خوب"حرکت مي کنند که از کنار آن رد مي شوند . 72 ساله
هر کسى مسئول خودش هست، هرکسى تو قبر خودش ميخوابه، من بايد آدم درستى باشم . 42 ساله
فهمــيده ام مبارزه در زندگي براي خواسته هايت زيباست اما تنها در کنار کساني که دوستشان داري و دوستت دارند! 27 ساله
فهمیدم تو این دنیا هیچ چیز اونقدر که فکر میکنیم مهم نیست بجز کسی که دوسش داری 52 ساله
-
یاد گرفتم به هیچی دل نبندم....هیچ چیزی ارزش دل بستگی نداره..هیچی..........باید سرمو بالا بگیرم و برم....همین............یاد گرفتم به کسی اعتماد نکنم....آدما غیرقابل اعتمادن و سودجو....مگر اینکه عکسش ثابت شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BaAaroOoN
یاد گرفتم به هیچی دل نبندم....هیچ چیزی ارزش دل بستگی نداره..هیچی..........باید سرمو بالا بگیرم و برم....همین............یاد گرفتم به کسی اعتماد نکنم....آدما غیرقابل اعتمادن و سودجو....مگر اینکه عکسش ثابت شه
همه به فکر منفعت خودشونن تو رو خورد میکنن و میرنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sabo3eur
همه به فکر منفعت خودشونن تو رو خورد میکنن و میرنن
ای بابا دوست عزیز..چرا انقد تلخ؟؟؟
یکم خوش بین تر و خوشحالتر...[golrooz]
زندگی سرشار از شور است...پاره ای از آن باش!
زندگی آمیخته به تلاش است...با آن آغاز کن!
زندگی با درد همراه است....درد از آن بزُدای!
زندگی با شادی همراه است....احساسش کن،دریابش و تقسیمش کن!
زندگی بسته به آرمان هایی است...بکوش تا به والاترینشان برسی!
زندگی مقصدی را می جوید...کاشف آن باش!
اینجوری بهتر شد...نه؟؟؟[shaad][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
ای بابا دوست عزیز..چرا انقد تلخ؟؟؟
یکم خوش بین تر و خوشحالتر...[golrooz]
زندگی سرشار از شور است...پاره ای از آن باش!
زندگی آمیخته به تلاش است...با آن آغاز کن!
زندگی با درد همراه است....درد از آن بزُدای!
زندگی با شادی همراه است....احساسش کن،دریابش و تقسیمش کن!
زندگی بسته به آرمان هایی است...بکوش تا به والاترینشان برسی!
زندگی مقصدی را می جوید...کاشف آن باش!
اینجوری بهتر شد...نه؟؟؟[shaad][golrooz]
شور منظورت همون دلشوره این که امروز بدبخت شی یا فردا
تلاش هم منظورت کار 24 بدون مزده
درد هم که درده
شادی روز یارانه ها فقط شادیم
ارمان های بدبختی
مقصد هم خاکه
اینجوری نه
-
در زندگی تنها فهمیدم که هیچ نفهمیدم..........;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sabo3eur
شور منظورت همون دلشوره این که امروز بدبخت شی یا فردا
تلاش هم منظورت کار 24 بدون مزده
درد هم که درده
شادی روز یارانه ها فقط شادیم
ارمان های بدبختی
مقصد هم خاکه
اینجوری نه
اوه اوه...چه خبره!!!
گفت: ای گم کرده راه زندگانی...
دل بد مکن...
اینجا سرای درد و رنج است!
هرکس که در دنیا ندارد رنگ اندوه،
بیهوده جو،بیهوده گو،بیهوده گرد است....
رهروان! ما را به بزم دیگری خوانده است معشوق
ما را به آتش های دنیا می سپارند،
تا از وجود ما طلای ناب بسازند
ما رهروان مقصد آزادگانیم
سر منزل پاکان رهی دارد،غم آلود
آن را که می خواهند پاک از عیب ها کنند،
در کوره های تلخ کامی میگذارند
ما را به آتش های دنیا می سپارند
تا از وجود ما طلای ناب سازند....
این چی؟؟حالا بهتر شد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
اوه اوه...چه خبره!!!
گفت: ای گم کرده راه زندگانی...
دل بد مکن...
اینجا سرای درد و رنج است!
هرکس که در دنیا ندارد رنگ اندوه،
بیهوده جو،بیهوده گو،بیهوده گرد است....
رهروان! ما را به بزم دیگری خوانده است معشوق
ما را به آتش های دنیا می سپارند،
تا از وجود ما طلای ناب بسازند
ما رهروان مقصد آزادگانیم
سر منزل پاکان رهی دارد،غم آلود
آن را که می خواهند پاک از عیب ها کنند،
در کوره های تلخ کامی میگذارند
ما را به آتش های دنیا می سپارند
تا از وجود ما طلای ناب سازند....
این چی؟؟حالا بهتر شد؟
چی بگم والا
-
این روزها از زندگیم تنها متوجه شدم که هر چه قدر بیشتر تلاش میکنم توقعم از خودم بیشتر میشه ولی کمتر به خواسته ام میرسم و ناامیدتر میشم
فهمیدم رویاهام زیادی عجیب هستند و دست نیافتنی که هر کار میکنم ازشون دورتر میشم
فهمیدم تنها کاری که بلدم انجام بدم سرزنش خودم و تشویق دوستانم هست
-
فهمیدم که نباید بزاری پدر و مادرت بجای تو کسی رو برای زندگیت انتخاب کنن درحالی که تو عاشق یکی دیگه هستی . کلا زندگی یعنی جون کندن برای ادامه زندگی ، البته در کنار کسانی که دوستشان دارید .[golrooz][golrooz]
-
از زندگی فهمیدم آدما خیلی سخته فهمیدنشون .خیلی آدما بد شدن بخدا این مدت یه چیزایی میبینم خدارو شکر میکنم این مردن و گذاشته اگه مردن نبود هم دیگرو هم میخوردن.... واقعا ماهایی که اینقدر از درک آدما عاجز موندیم نمیدونم خدا چه طور همه مارودرک میکنه کمکمون میکنه دستمونو میگیره ولی ما ها اینقدر بیمعرفتیم خیلی راحت بهش پشت میکنیم ....خیلی دوست دارم خدا جونم .ببخشمون
-
فهمیدم چه خوب چه بد نتیجه اعمالمو ن را همین دنیا می بینیم پس از هم بگذریم تا خدا هم از ما بگذرد 36ساله
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sabo3eur
منم اینا رو فهمیدم
دوستی مساوی با خیانت
حقیقت باعث تنهایت میشه
. عدالت که واژه غریبه ی باسه من
از زندگی هم جزء کار کردن 24 ساعته چیزی نفهمیدم
دقیقا افشین عزیز باهات موافقم ...
شرایط جامعه فعلی دنیا اینطوری رقم زده معنای دوستی و حقیقت و عدالت رو...
ولی یادت باشه خدا بر همه چیز آگاه و روشن هست .
-
زندگی خیلی درسای قشنگی به آدم میده که بعضیاش خیلی دردناکه