سلام دوستان عزیز
اگر به نکته ی جالبی در ریاضی پی بردید
خوشحال میشم آن را در این تاپیک قرار دهید[golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان عزیز
اگر به نکته ی جالبی در ریاضی پی بردید
خوشحال میشم آن را در این تاپیک قرار دهید[golrooz]
اولم خودم شروع می کنم
تا حالا شاید معماهایی رو دیده باشید که با جمع و تفریق کردن اعداد مختلف نتایج جالبی رو بدست می آرن، اگه لینکی که اینجا معرفی می کنیم رو کلیک کنید، فلشی رو می بینید که نتیجه جالبی رو با جمع و تفریق اعدادی که بهتون می ده و اعدادی که تو ذهنتون تصور می کنید بدست میاره به صورت فلش و زیبا ببینید ضرری نداره برای مشاهده اینجا رو کلیک کنید.
من راز این فلش رو فهمیدم
به نظر من هیچی مثل هندسه فراکتالی نمیشه
ریاضی همه چیزش جالبه زندگی بدون ریاضیات اصلا معنی نداره
ریاضی یه درس آرامش بخشه من خیلی خیلی دوسش دارم فقط میتونم همینو یگم[shaad][shaad]
اين قضيرو من خودمم نميدونم ولي سر اون يكي كلاس برنامه نويسي استادشون ازشون خواسته بوده كه الگوريتمي بنويسن كه عدد شانس،عدد جالب و عدد خوب رو نشون بده
اين 3عدد هر كدوم تعريف خاصي دارن من كه شخصا نفهميدم اينا چه عددايي هستن چه برسه به نوشتن الگور و جالب اينكه اين تك سوال امتحانشون بوده و فقط 2نفر بش جواب داده بودن
در مورد اون الگوریتم اصولا تو امتحان اول تعریفش میکنن اعدادو بعد میگن الگوریتم یا برنامشو بنویسید!احتمالا این استاد قصد حال گیری نداشتن؟!![nishkhand]
و اما من موافقم با آقای همتی ک 2*2=5
الان اثبات میکنم واستون:
0=20-20
0=25-25
25-25=20-20
(5-5)5=(5-5)4
5=4
5=2*2
[nishkhand]
تازه 1=1- هم درسته[khande]
از چپ ب راست بخونید
1=رادیکال 1 با فرجه 2=رادیکال2(1-)بافرجه 2=0.5(2(1-))=2*0.5(1-)=1(1-)
اشکال کجاست؟!
a=b
a2=ab
a2-b2=ab-b2
(a-b)(a+b)=b(a-b)
a+b=b
2b=b
1=2
- اثبات شد!sh_omomi110
اون 1=1- رو نمیدونم خودم، ولی 2=1 فقط گول میزنه!
هرکی این انتگرال رو به شکل جزء به جز حل کنه ، براش 1000تومن شارژ میفرستم . فقط تا امشب فرصت دارید .
انتگرال|x| dx
دوستان xداخل قدر مطلق قرار میگیره .
خوب حالا می خوام در مورد چیزی که خودم فهمیدم بنویسم
در مورد مثلث قائم الزاویه می دانیم
a2+b2=c2
معلم فیزیکمون بهمون گفت که اضلاع 3و4و5وهمچنین 6و8و10 را حفظ باشیم
ودر مسئله ها دیگر وقت خودمون برای حساب کردن اونها تلف نکنیم
منم گفتم شاید بین این اعداد رابطه ای برقرار باشه
وفهمیدم اگر اعداد 3و4و5 را درعددی مثلا همه را در 3 ضرب کنیم اعداد جدید نیز اضلاع مثلث اند
92+122=152
اینم اثباتش که از معلم هندسمون پرسیدم واون گفت که این برای همه ی اعداد قابل اجراست
a2+b2=c2
ra)2+(rb)2=(rc)2)
r2a2+r2b2=c2r2
واگر از r فاکتوربگیریم
r2(a2+b2)=r2c2
واگر از هر دو طرف r را خط بزنیم
a2+b2=c2
سلام دوستان... یه سوال:
سه نفر باهم میرن ساعت فروشی یه ساعت میخرن 30 تومن و نفری 10 تومن میدن.صاحب مغازه به شاگردش میگه قیمت ساعت 30 تومن نبوده.25 تومن بوده برو 5 تومنو بهشون برگردون.شاگرد مغازه از این 5 تومن 2 تومنشو واسه خودش برمیداره و 3 تومن دیگرو میده به اون سه نفر یعنی نفری 1 تومن.پس با برگشت 1 تومن به هر نفر اونا هرکدوم 9 تومن دادن.
حالا سوال اینجاست که 3×9=27 و دو تومنم که شاگرد مغازه برداشته کلا میشه 29 تومن.
پس 1 تومن چی میشه؟؟؟
با سلام
لطفا در بحث ها قوانین رو هم در نظر داشته باشین تا پستی حذف نشه:
1) حتما به فارسی تایپ کنید در غیر اینصورت پست حذف خواهد شد
2) از ارسال پست های نامربوط و اسپم خودداری کنید
3) با توجه به شباهت مضمون این تاپیک با تاپیک های اصلی این تالار لطفا از تکراری نبودن مطالب مطمئن شوید. عناوین تاپیک ها:
مسئله های ریاضی
زنگ تفریح با ریاضیات
و همچنین مطالب موجود در بخش سایر موضوعات ریاضی ----< روابط و خواص اعداد
باتشکر از همکاری شما
2520؟که چی؟[taajob]
سلام
من امتحان کردم ولی رازشو نفهمیدم میشه یکی بهم بگه چی میشه ؟ اخه وقتی چشماتم می بندی بازم اون تصویر هستش ؟ یعنی تو حافظه ثبت میشه؟ [tafakor]
اون عددی که انتخاب میکنی و عملیات مورد نظر رو روش انجام میدی،حاصلش قطعا مضربی از نهه.مثلا 17 رو انتخاب کردی.1+7=8. و 8-17=9.در واقع هر عدد دو رقمی که انتخاب بشه حاصل عملیات عددی میشه که به 9 بخشپذیره(اثبات ریاضیش ساده است).حالا توی اون شکلها مضارب 9 همگی یه شکل دارن.(شکل 9و18و27و..81 با هم یکیه)پس هر عددی رو که انتخاب کنی شکل این مضارب ظاهر میشه[labkhand]
یه نکته جالب دیگه در مورد اون عدد دو رقمی اینه که وقتی یه عدد رو انتخاب می کنید و اون عملیات رو روش انجام می دید،حاصلش قطعا برابره با
9*رقم دهگان عدد اولیه.مثلا اگه 23 رو انتخاب کنید،پس از انجام عملیات ، عدد حاصل قطعا 9*2=18 است.
اثبات ریاضیش زیاد سخت نیست.
صمیمانه منتظر اثبات های شما هستیم.[cheshmak]
در واقع اون عدد دو رقمی که انتخاب میشه ، ما می تونیم با دونستن رقم دهگانش بگیم که حاصل عملیات روی اون رقم چند میشه.مثلا اگه دهگان 3 باشه دیگه مطمئنیم که در آخر عدد ما تبدیل میشه به 27.در واقع می تونیم این نرم افزار رو پیشرفته کنیم.
مثلا اول از کاربر بخواهیم که یک عدد دو رقمی انتخاب کنه.بعدش بگیم اون عملیات رو روش انجام بده.بعد از کاربر رقم دهگان عدد اولیه رو سوال کنیم.آخرشم رقم دهگان رو نه برابر کنیم و شکلشو نشون بدیم.با این کار دیگه لازم نیست مضارب 9 همه یک شکل داشته باشند.
اینکه واضحه تقسیم بر صفر تو خط 4 اشتباهه .