-
اگر بفهمید دختر یا پسر مورد علاقتون قبلا رابطه دوستی نامتعارف داشته باهاش ازدواج میکنین؟
به نام خدا
سلام
اگر بفهمید دختر یا پسر مورد علاقتون قبلا رابطه دوستی نامتعارف داشته باهاش ازدواج میکنین؟ البته منظور از رابطه نه رابطه های زیاد اونطوری بلکه فقط در حد دوست پسری و دوست دختری ورابطه های عاشقانه معمول ودر حد اس ام اس و گل بستنی خوردن و مخ زدن و و.... . منظور این است که ایا در صورتی که به این رابطه های قبلی اگاهی داشته باشین واون هم اون رابطه رو ترک کرده باشه وپشیمون باشه باز بهش اعتماد دارین که باهاش ازدواج کنین؟. اصلا طرز تفکر خونوادتون راجبش چیه؟ بعد از ازدواج اونو تو سرش نمیکوبین که فلان کارو کردی ؟ ایا فکر میکنین به نوعی ازش اتو دارین؟ چه تضمینی هست دوباره درگیر یه رابطه نامتعارف دیگه نشه؟وچخ تضمینی هست که بشه؟ لطفا دلایلتونو بگین.
http://img.bademjoon.net/2012/01/dostie-khiabani-1.jpg
-
پاسخ : اگر بدونین عشق علاقتون قبلا رابطه دوستی داشته باهاش ازدواج میکنین؟
هم اره هم نه.ببینید بستگی به طرفش داره یکی هست که واقعا پشیمون شده ولی یکی هست که نه توبه اش هم دروغه.[golrooz]
-
ممنون از پست مفیدتون، خودم خیلی به این موضوع فک کردم، اوایل میگفتم نه باهاش ازدواج نمی کنم، اما الان نظرم عوض شده، به خیلی چیزا بستگی داره، به علاقه طرفین، به این که علت دوستی سابقش چی بوده ، که به نظرم این خیلی مهمه، به شرایط هر دو طرف و خیلی چیزای دیگه.
-
نه...
دلایلم هم فک نکنم زیاد هیجان انگیز باشه که اگه نگم اتفاق خاصی بیفته!
-
سوال خيلي سختيه!
اين مثل يه شوك خيلي قويه!
فكرشو بكنيد، كسي كه بهش اعتماد داشتين، دوسش داشتين، همچين موضوع مهمي رو از شما كه عشقش بوديد مخفي كرده!
اين يا ممكن يا بچه بازي باشه( يعني كسي كه دوسش داريد هنوز عاقل نشده)، يا خيانت باشه!
در مورد اولي كه اگه من باشم شايد ببخشمش، اما در مورد دومي فك نكنم بتونم ببخشمش!
-
اگه یه فردی رو دوست داشته باشم همه ی ویژگی هاشم دوست دارم و بهش اعتماد میکنم اگه اون الان میخواد باهام ازدواج کنه یعنی از رابطه ی قبلیش پشیمون شده باهاش حرف میزنم البته تضمینی هم نیست ولی من به دوست داشتنم بیشتر اهمیت میدم البته نمیدونم شرایطش پیش نیومده برام
-
چه تصویری گذاشتید!حالا این پارک کجا هست که فقط عشاق توش هستن!!!راستش من فکر میکنم کنجکاوی کردن راجع به گذشته کسی کار درستی نباشه...در واقع منظورم اینه که اگه الان دو نفر قصد ازدواج دارن باید به حالشون نگاه کنن نه به گذشتشون...اما حالا اگه احیانا چیزی هم از گذشته همدیگه بفهمن مخصوصا راجع به مسائلی که گفتید خوب درسته ادم اولش یه کم دچار تردید و دودلی ممکنه بشه واسه همینه که میگم آدم ندونه بهتره ولی بهتر اینه که خیلی رو این مسائل حساسیت خاصی نشون ندیم...البته اینم باز بستگی به روحیات و اخلاق طرفین داره که چقدر میتونن این مسائلو درک کنن! در ضمن در شروع که دو نفر به هم اعتماد کامل ندارن حالا چه یه همچین مسائلی تو گذشتشون باشه چه نباشه...این اعتماد باید تو زندگی شکل بگیره...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-m
سوال خيلي سختيه!
اين مثل يه شوك خيلي قويه!
فكرشو بكنيد، كسي كه بهش اعتماد داشتين، دوسش داشتين، همچين موضوع مهمي رو از شما كه عشقش بوديد مخفي كرده!
اين يا ممكن يا بچه بازي باشه( يعني كسي كه دوسش داريد هنوز عاقل نشده)، يا خيانت باشه!
در مورد اولي كه اگه من باشم شايد ببخشمش، اما در مورد دومي فك نكنم بتونم ببخشمش!
سلام دوست من
ببین فکرکنم درست متوجه نشدی که منظور چی بوده ویا من خوب منتقل نکردم.من گفتم با اگاهی قبلی برین برای ازدواج یعنی میدونی این سابقه رو داره و پاپیش میذاری نه اینکه بعد از ازدواج بفهمی.اصلا مخفی کاری در میان نیست بلکه یک دختر یا پسر رو دوست داری و بهت میگن فلان سابقه رو داره والان دیگه پشیمونه.حالا ایا میری جلو ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinaaa
چه تصویری گذاشتید!حالا این پارک کجا هست که فقط عشاق توش هستن!!!راستش من فکر میکنم کنجکاوی کردن راجع به گذشته کسی کار درستی نباشه...در واقع منظورم اینه که اگه الان دو نفر قصد ازدواج دارن باید به حالشون نگاه کنن نه به گذشتشون...اما حالا اگه احیانا چیزی هم از گذشته همدیگه بفهمن مخصوصا راجع به مسائلی که گفتید خوب درسته ادم اولش یه کم دچار تردید و دودلی ممکنه بشه واسه همینه که میگم آدم ندونه بهتره ولی بهتر اینه که خیلی رو این مسائل حساسیت خاصی نشون ندیم...البته اینم باز بستگی به روحیات و اخلاق طرفین داره که چقدر میتونن این مسائلو درک کنن! در ضمن در شروع که دو نفر به هم اعتماد کامل ندارن حالا چه یه همچین مسائلی تو گذشتشون باشه چه نباشه...این اعتماد باید تو زندگی شکل بگیره...
سلام الینا خانوم گل
از پارکهای تهرون شماست.[nishkhand] ببین ازدواج یک امر مهمه وقراره یک عمر با هم زندگی کنن و دو نفر درگیر مثل یک رهگذر نیستن که بگن به من چه. وفوقش یه مدت کوتاهی باهمیم ومیریم بلکه سالهل قراره کنار هم باشن و باید تموم مشکلاتشونو حل کنن ونمیتونن پشت گوش بندازن. در ضمن من فرض رو بر اگاهی قبلی گذاشتم یعنی شما میدونی قضیه رو وحالا باید تصمیم بگیری.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
simorghsimorgh
به نظر من هرکی خودش اون طوری بوده میگه آره!
هرکی هم نبوده میگه نه!
حالا جالب میشه یه نگاه بیندازیم به نظرات دوستان [khande]
چه ربطی داره بزرگوار.این توهینه هااااا به کاربرای دیگه.لطفا اینطور صحبت نکنین. مخلصم
-
اونی که من دوسش داشتم رفت با یکی دیگه ازدواج کرد نمیگم خیانت کرد ناخواسته رفت ولی دوست داشتن یه چیز دیگس.انقدر دوسش دارم که فعلآ...........
پس اگه دوست داشتن باشه عالم ادم جمع بشن مشکلی نیست.چون حال هرکس مهم است نه گذشتش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
اونی که من دوسش داشتم رفت با یکی دیگه ازدواج کرد نمیگم خیانت کرد ناخواسته رفت ولی دوست داشتن یه چیز دیگس.انقدر دوسش دارم که فعلآ...........
پس اگه دوست داشتن باشه عالم ادم جمع بشن مشکلی نیست.چون حال هرکس مهم است نه گذشتش.
چرا بهش نگفته بودی دوسش داری ؟
-
نمیدونم! تا حالا بهش فکر نکردم! الانم چیزی به ذهنم نمیرسه... آخه خیلی چیزا بستگی داره که بخوام توضیح بدم فلسفی میشه.........................[nishkhand]
نقل قول:
الهی....!!!!
ولی خب دیگه ازدواج کردن، بهشون فکر نکنید..............
[golrooz]
-
تنها کسی میتونه بی خیال این موضوع بشه که خودش هم سابقه چنین رفتاری داشته باشه .حتی اگه طرف بگه پشیمون شده وشما بپذیر ید اگه خودتون از این ارتباطات نداشتید هرگز نمیتونید اونو ببخشید بس چه بهثر که آدم خودشو گول نزنه .چون هر خطایی دفعه اولش سخته وتکرار هم راحت تر وهم محتمل تره این رو از من که از همه شما بزرگترم و تجربم بشتره بپذیرید.دونستن این موضوع شاید اوایل ازدواج وتو شور عاشقی مهم بهنظر نرسه ولی بعد ها زمینه رو برای شک وتردید فراهم می کنه .پس یا از اول کنجکاوی نکنید که ندونستن موضوع ضررش کمتره.
-
ممنون از تاپیک خوبتون (من داخل پارانتز یه چیزی بگم بعد برم سراغ جواب: شرمنده من از آواتار شما خیلی میترسم)
حالا جواب:
متاسفانه این موارد چنان زیاد شده که تقریبا همه مبتلا به این معضل هستند و گزینه دیگری وجود نداره که بخواهیم همچین فردی را رد کنیم و یه فردی را قبول کنیم که اصلا تو این وادیها نبوده، مخصوصا برا دهه هفتادیا دیگه امر عادی تلقی میشه. من با همچین کسی ازدواج نمیکنم چون من دهه شصتی هستم و این احتمال وجود دارد که پسرایی از دهه شصت پیدا بشن که از این لحاظ سالم و پاک باشند. مثلا اسم خودمونو گذاشتیم مسلمون و خیلی راحت بچه های مسلمون میرن با نامحرم نشست و برخاست میکنن و دل میدن و قلوه میستونن، روایت داریم هرگاه دو نامحرم در جایی خلوت کنند نفر سوم شیطان خواهد بود، و جاذبه های جنسی شوخی بردار نیست و قطعا فرد را به گناه خواهد کشید. من با کسی که به خودش و به اعتقاد خودش متعهد نیست نمیتوانم اعتماد کنم. حالا شاید مواردی هم پیدا بشه که طرف واقعا پشیمون شده و توبه کرده، که این هم بسیار بعید و نادر است، توبه به این راحتی ها نیست و ............
اما بریم سراغ دهه هفتادیا، همون طر که قبلا گفتم گزینه دیگری وجود ندارد و مجبورن با همان کسایی ازدواج کنند که قبلا با یکی دوست بودن، همان طور که خودشون قبلا دوست داشتند. بنابراین من از این تریبون به کسایی که دوست پسر یا دوست دختر دارن توصیه میکنم که با دوست پسر یا دوست دختر خودتون ازدواج کنید، وگرنه مجبورید با دوست پسر یا دوست دختر یکی دیگه ازدواج کنید.
معمولا پسرا با دوست دختر خودشون ازدواج نمیکنند.................................... ........................
-
من خودم یه طرفه دربارش قضاوت نمیکنم شایدرابطه پاک وسالمی داشته یا قصدشون شناخت بوده که به تفاهم نرسیدن . اما شایدکسی که قبل از ازدواج به راحتی تن به دوستی میده ممکنه بعدازازدواج هم همین کارو انجام بده ولی درکل همه چی به ادم ها بستگی داره به باورهاشون هرکس یه ویزگی های رفتاری خاصی داره نمیشه این مسئله رو تعمیم بدیم بگیم هرکی که قبلا ازاین رابطه ها داشته پس نباید باهاش ازدواج کرد یکی تو باورش واعتقادش دوستی رو بد نمی دونه یکی هم چنین نظری نداره .درکل هرکس یکی عینه خودش نصیبش میشه نه بدتر ونه بهتر از خودش .ادم ها یکی مثل خودشون رو جذب میکنن این یه حقیقته
-
سلام من که عمرا قبولش کنم
-
من چون خودم خیلی روراستم باهمه دوست دارم طرف مقابلم همین باشه ولی پسرا زیرکند نمیشه بهشون اطمینان کرد
من خودم با کسی رابطه نداشتم دوست دارم طرف مقابلم همین باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
چرا بهش نگفته بودی دوسش داری ؟
گفته بودم می دونست برا هم میمردیم.ما دوتا رو بد از هم جدا کردن.
-
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سونای
نمیدونم! تا حالا بهش فکر نکردم! الانم چیزی به ذهنم نمیرسه... آخه خیلی چیزا بستگی داره که بخوام توضیح بدم فلسفی میشه.........................[nishkhand]
الهی....!!!!
ولی خب دیگه ازدواج کردن، بهشون فکر نکنید..............
[golrooz]
-
به نظر من نه.........
زندگی متاهلی به نظر من محال ممکنه که اختلاف و دعوا و مشاجره توش نباشه
و همینم باعث میشه طرفی که تو مجردی با دوست پسر یا دوس دخترش بوده و کلی از اون روزا خاطرات خوشی داشته
یه دفه وقتی ببینه تو دوران متاهلی همش دردسره و بگو مگو شاید باز برگرده و بره سراغ اون چیزی که قبلا تجربه اش رو داشته و بدون هیچ ترسی و فقط و فقط
برای از بین بردن اون فشار و مشکلات زندگی متاهلی بازم رو بیاره به یه کسی که اون تو یه حدس غلط فکر میکنه درکش میکنه و بازم کمبود محبتش رو از اونطرف جبران کنه
البته اینا همه بستگی به طرفین داره که چه تصمیمص بگیرن
ولی در کل و جامع بخوام بگم من باشم حاضر نمیشم با همچین شخصی ازدواج کنم
هر چن که میگن عشق آدمو کور میکنه و اگر عاشق بشی هیچی برات مهم نیس و گذشته ی طرف رو میتونی قلم قرمز بکشی و عاشقانه باهاش زندگی کنی و نذاری کمبود محبت کنه
که اینم خیلییییی سخته بدون مشکل و مشاجره زندگی متاهلی رو چرخوندن....
-
به نظر من همه چی بستگی به اون دوتا فرد داره
اگه اون شخص اوضاش خیلی خراب باشه هرگز حتی اگه بمیرم براش هرگز چون ضمانتی نمیبینم دوباره مث قبل نشه یعنی من بزار همین الان بدستش نیارم تا بخوام بعد از دستش بدم
اما اگه خوب باشه و پشیمون شده باشه یا اوضاعش تا اون حدی که خودم میدونم خراب نباشه(آخه مثال هایی هستن تو ذهنم نگفتنی)
چرا که چون وقتی تصمیمی به این مهمی گرفته میشه حتما علاقه خواصی هست پس تا تهش میرم
-
به نظر من اگه آدم اون طرف رو خیلی دوست نداشته باشه و فقط در حد یه علاقهٔ سطحی باشه به این امید که بعد از ازدواج عاشقش بشه باید ترکش کنه ، چون هیچ وقت نمیتونه تو زندگیش این موضوع را فراموش کنه .
ولی اگه عاشق طرف باشه قضیه فرق داره ، باید هم از عشقش علت شروع اون رابطه را بپرسه هم دلیل خاتمهٔ اون رو ، و این کافی نیست ، باید بره از کسی که یه مدت تو زندگی عشقش بوده رو همین سوالها رو ازش بپرسه. الان دیگه میتونه با چیزهایی که میدونه قضاوت کنه که میتونه به این ازدواج تن بده یا نه ، که این هم بستگی به خود آدم داره !
-
تاحالا به این موضوع فکر نکردم
بستگی داره به خیلی چیزا...
-
سلام
به نظرم نبايد اصلا گفته شه يا پرسيده شه
چون هيچ چيزي حل نميشه
بجز اينكه يك نگراني يا شك يا هر احساس بدي به آدم دست بده
-
من خیلی راجبه این موضوع فک کردم.بنظر من زندگی گذشتش هیچ ربطی بمن نداره.الان که با منه باید مراقب کاراش باشه وگرنه که گذشتش در هیچ صورتی مورد قضاوت من قرار نمیگیره.
-
پول فرد تو رابطه تاثیر داره؟ مثلا یک پسری تو منطقه ما بود که واقعا وضعش خراب بود!!!! بعد چون پولدار بود یکی از بهترین دخترا رو بهش دادن در صورتی که دختره هم خبر داشت.نظرتون چیه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
پول فرد تو رابطه تاثیر داره؟ مثلا یک پسری تو منطقه ما بود که واقعا وضعش خراب بود!!!! بعد چون پولدار بود یکی از بهترین دخترا رو بهش دادن در صورتی که دختره هم خبر داشت.نظرتون چیه؟
واقعاً!!!!!!!!!!!1[taajob]
نه اتفاقا پول تنها چیزیه که اصلا بهش ربطی نداره. اصلاً ....
-
سلام
به نظر من که این کارها کاملا طبیعی هست و اصلا مشکلی نداره
اگه دست به کارهای بدتر میزد که اون وقت نه
ولی همین که خودش رو از اون کارها نگه داشته مشخص هست که به یه چیزهای پایبند هست
حالا کمی اشتباه کرده ولی قابل گذشت هست
-
سلام
به هیچ عنوان باهاش ازدواج نمی کنم.چون من قبلا با کسی رابطه نداشتم.خودم رو پاکیزه و سالم نگه داشتم تا یک زن پاکیزه و سالم قسمتم بشه.
-
-
-
به نظرم برای یه دختر که به خودش اعتماد داره و میدونه که بهترینه خیلی بهتره که همسر آیندش حداقل قبل از ازدواج با چندتا دختر دوس باشه اینطوری باعث اون پسر تفاوت های زیادی که اون دختر با بقیه دخترا داره رو حس کنه و بیشتر قدرشو بدونه و بهش وفادار باشه.... و این یه نکته مثبته....ولی راجع به پسرا اصلا همچین ازدواجی درست نیست....پس اگه یه پسر قبل از ازدواجش دوست دختر داشته باشه در صورتی که دوستیشون در حد متعادل باشه (روی پسر از لحاظ احساسی تاثیر شدید نداشته باشه؛ که نداره :) ) اشکال نداره......ولی برای یه دخترا به خاطر احساساتی که دارن تاثیر شدیدی رو زندگیشون میذاره و شاید بعدها توی زندگی زناشویی دچار مشکل بشن.... و این دوستی قبل از ازدواج نادرسته........
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hassanpour60
سلام
به نظر من که این کارها کاملا طبیعی هست و اصلا مشکلی نداره
اگه دست به کارهای بدتر میزد که اون وقت نه
ولی همین که خودش رو از اون کارها نگه داشته مشخص هست که به یه چیزهای پایبند هست
حالا کمی اشتباه کرده ولی قابل گذشت هست
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این حساب شما خیلی باگذشتین!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
somayehfaridi
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این حساب شما خیلی باگذشتین!!!!!!!!!!!!
آره
مرسی شما لطف دارید
-
نه
NO
nicht
ノー
没有
و
.
.
.
-
سلام
ميشه گفت سوال سختي پرسيدي
اما به نظر من كسي كه بهتون اين موضوع بگه اول بايد به اين فك كنيد كه صادق بوده و مث بيشنتر مردم نبوده كه اين موضوع پنهون كنه والكي بگه نداشتم
دوم اينكه بايد مطمين شي كه ايا طرفت واقعا پشيمون شده واگر باهاش ازدواج كني بهت خيانت نميكنه؟
سوم توجه داشته باشيد تو اين زمونه هركسي ممكنه دچار اشتباه بشه وبا اراده قوي دوباره به راه درست رفته كه به نظرم تو اين مورد مشكلي نباشه.. اگر بتونيد طرفتون هم امتحان كنيد كه خيلي بهتره ..
والبته در هر خانواده هميشه حرف هست مطين باشيد اگر وقتي مشكلي پيش نياد حتي خانواده مخالف باشن بلاخره بعد مدتها هم شده راضي ميشن
حالا نظر با خود شماست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
گفته بودم می دونست برا هم میمردیم.ما دوتا رو بد از هم جدا کردن.
خیلی سخته وقتی تو بخوای
اونم بخواد
ولی خدا نخواد[golrooz]
-
سلام
موضوعی که مطرح کردید کاملا شخصیه،اما حداقل میتونه یه نوع اماده سازی باشه برای کسانی که به این موضوع فکر نکردن
به اعتقاد من احساس و علاقه قبل ازدواج اشتباه محض جوانان ماست،هم خانم و هم آقا بهرحال انسان اند و احساسات خطرناک و دیدم کسانی رو از
زندگی ساقط کرده(بنا به تجربه زندگی خوابگاهی)
باز هم به اعتقاد من در قلب هر کسی هر نقشی فقط یک جایگاه میتونه داشته باشه،حتما میپرسید یعنی چی؟ یعنی پدر جای خودش ، مادر ، خواهر ،
برادر............
همسر هم جایگاه خودش،ممکنه افراد زیادی باشن اطراف هرکسی که هر کدوم یسری از فاکتورای هر شخصی رو میتونه داشته باشه، در این شرایط باید
به هرکسی دل داد
خودم به شخصه به این اعتقاد دارم که هر سنگی با همسنگش خواهد بود ولاغیر
-
نمیدونم!
بستگی داره
وقتی ادم عاشق بشه دیگه هیچی نمیتونه جلوشوبگیره جز مرگ[nadanestan][nadanestan]
-
بستگی داره!اگه فردی رو که دوست داره رو بشناسم و یا به گونه ای در زندگی ام در آینده حضور داشته باشد اصلانمیتونم و منطقی اینه که قبل بروز مشکل همون ابتدا همه چی رو تموم کنم.ولی اگه باکسی در ارتباط بوده که من ندیدمش و حتی اگه شخصی بخواد بهم در ارتباط با رابطه های گذشته فرد مورد علاقه من صحبت کنه،در جواب خواهد شنید که فهمیدن گذشته ای که من حتی در اون حضور نداشتم برام جذابیت نداره و ترجیح میدم ندونم و اگه هم بفهمم به زودی فراموش خواهم کرد(البته با کمی دلخوری و ناخن خشکی و گذر زمان :) )
اعتقادم همینه ولی راستشو بخواین شاید با قرار گرفتن در این موقعیت رفتاره نسنجیده دیگه ای انجام بدم ،شاید البته!!!:)
-
akhe
nemidonam
chi
begam
khili
sakhte
ama
khiliya
in
mavaredo
daran
docharesh