-
آشنایی و سلام و احوال پرسی بچه هاي معماري ...
سلامو سلام
بچه ها چه خوبه که همدیگر بهتر بشناسیم و بدونیم که کدومامون تو کدوم درس قوی تره این طوری موقعی که مشکل داریم می دونیم سراغ کی بریم که بتونه کمکمون کنه این تاپیکو باز کردم که خودتونو اینجا معرفی کنید و رزومه های درسیتونو بگین یا هر کار قابل توجهی که انجام دادین اینجوری می تونیم یه تیم معماریه قوی تشکیل بدیم {big hug}
موفق باشین.
-
پاسخ : معرفی بچه های معماری
با اجازه اول خودم شروع می کنم.
نيلوفر , 20 سالمه ترم 4 ,دانشجو معماری دانشگاه تهران (کارشناسی)هستم.
کارم با نر افزارای معماری 3DMAX,AUTOCAD..... بدک نیست ولی مشکلای اساسی توش دارم.
دستم قویه, اسکیسام بدک نیست هندسه و ریاضیم و دروس تخصصیم کلاً بدک نیست.
جزو المپیاد ریاضی دانشجوییم جدیداً یه tez دادم در مورد خونه های قارچی شکل نوین که تو دانشگاه در حال بررسیه{big green}این تمام کارای مفیدم بود.
-
با تشکر از خانوم معمار ..!
منتظر دیگر دوستان معمار سایت هستیم....
-
سلام...ممنون بایت پیشنهاد خوبتون...خب پستی شبیه به همین پست در بخش های فنی و مهندسی شروع به کار کرده...
ممنون و موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
با اجازه اول خودم شروع می کنم.
نوا , 20 سالمه ترم 4 ,دانشجو معماری دانشگاه تهران (کارشناسی)هستم.
کارم با نر افزارای معماری 3DMAX,AUTOCAD..... بدک نیست ولی مشکلای اساسی توش دارم.
دستم قویه, اسکیسام بدک نیست هندسه و ریاضیم و دروس تخصصیم کلاً بدک نیست.
جزو المپیاد ریاضی دانشجوییم جدیداً یه tez دادم در مورد خونه های قارچی شکل نوین که تو دانشگاه در حال بررسیه{big green}این تمام کارای مفیدم بود.
سلام من میخواستم کارشناسی شرکت کنم لطفا" بگو چه جوری برنامه ریزی کنم وچی بخونم اگر سوال خواستم میتونم روت حساب کنم ودر ضمن بگو تو کارشناسی چه درسهایی میخونند لطفا"برام بفرست باتشکر draz;;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام من میخواستم کارشناسی شرکت کنم لطفا" بگو چه جوری برنامه ریزی کنم وچی بخونم اگر سوال خواستم میتونم روت حساب کنم ودر ضمن بگو تو کارشناسی چه درسهایی میخونند لطفا"برام بفرست باتشکر draz;;)
من در خدمتت هستم تا جایی که بتونم و کمکی از دستم بر بیاد هستم .
draz جان خوشحال می شیم که اینجا خودتو با کارایی که انجام دادی معرفی کنی .
موفق باشین.
-
با سلام دیدم همه فقط تشکر کردن و هیچ کس کاری که می خواستین رو نکرد.......!!!!!!
گویا خیلی دس تنهایین!!!
لیسانس معماری هستم از دانشگاه صنعتی شاهرود،دانش آموخته معماری داخلی از موسسه آموزشی پایا و مدرس معماری داخلی و عکاسی معماری در کاوندیش کالج مرکز آمل
در باب تخصص هام هم بگم آشنایی کامل با نرم افزار اتوکد دارم البته نمی شه در باره این نرم افزار ادعای کامل بودن کرد چون واقعا از یک اقیا نوس هم عمیقتر وعجیبتره!!!
اسکیس و راندو هم تا حدودی بلدم نمیگم استادم!!!
طراحی معماری رو هم میشه گفت خوب بلدم ولی از لحاظ تئوری هنوز مورد قبول خودم نیستم ولی بی نهایت به تئوری علاقه مندم چون معتقدم زیر ساخت اصلی معماریه ....
در نهایت هم بگم که مدیر عامل شرکت شار مان طرح البرز هستم که در حیطه معماری،معماری داخلی و لند اسکیپ فعالیت می کنه و به زودی دپارتمان پژوهش رو هم می خوایم در شرکت فعال کنیم و در فاز بعدی دپارتمان آموزس رو.....
دیگه نمی دونم چی باید برای معرفی خودم بگم؟؟؟
موفق باشین سالی خوش رو براتون آرزو دارم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parham_shokoohi
با سلام دیدم همه فقط تشکر کردن و هیچ کس کاری که می خواستین رو نکرد.......!!!!!!
گویا خیلی دس تنهایین!!!
لیسانس معماری هستم از دانشگاه صنعتی شاهرود،دانش آموخته معماری داخلی از موسسه آموزشی پایا و مدرس معماری داخلی و عکاسی معماری در کاوندیش کالج مرکز آمل
در باب تخصص هام هم بگم آشنایی کامل با نرم افزار اتوکد دارم البته نمی شه در باره این نرم افزار ادعای کامل بودن کرد چون واقعا از یک اقیا نوس هم عمیقتر وعجیبتره!!!
اسکیس و راندو هم تا حدودی بلدم نمیگم استادم!!!
طراحی معماری رو هم میشه گفت خوب بلدم ولی از لحاظ تئوری هنوز مورد قبول خودم نیستم ولی بی نهایت به تئوری علاقه مندم چون معتقدم زیر ساخت اصلی معماریه ....
در نهایت هم بگم که مدیر عامل شرکت شار مان طرح البرز هستم که در حیطه معماری،معماری داخلی و لند اسکیپ فعالیت می کنه و به زودی دپارتمان پژوهش رو هم می خوایم در شرکت فعال کنیم و در فاز بعدی دپارتمان آموزس رو.....
دیگه نمی دونم چی باید برای معرفی خودم بگم؟؟؟
موفق باشین سالی خوش رو براتون آرزو دارم
ازت ممنونم بلاخره یکی خودشو معرفی کرد .
از آشناییتون خوشحالم و اینکه واسه طراحی معماری حتماً مزاحم می شم البته قبلاً پاس کردم ولی یکی از مهمترین دروس معماریه که فقط پاس کردنش مهم نیست یه معمار باید تو تمام ترماش به طراحی معماری اهمیت بده . {big hug}
موفق باشی .
-
سلام.منم دانشجوي ترم دو معماري هستم.تازه عضو اينجا شدم.دوست دارم تا جايي كه ميتونم كمك كنم و از تجربيات معمار بزرگتر هاي اين سايت هم حسابي استفاده كنم{happy}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
my_architect
سلام.منم دانشجوي ترم دو معماري هستم.تازه عضو اينجا شدم.دوست دارم تا جايي كه ميتونم كمك كنم و از تجربيات معمار بزرگتر هاي اين سايت هم حسابي استفاده كنم{happy}
سلام دوست عزیز@};-
خیلی خیلی از آشناییت خوشحالم به سایت خودت خوش اومدی و ورودتو به گرمی استقبال می کنم بچه ها هر کاری که در توانشون باشه انجام می دن امیدوارم ما هم بتونیم از تجربیات و اطلاعات مفید شما بهره ی کا فیو ببریم منتظر فعالیتها و پستهای بعدی شما در سایت هستیم{big hug}
موفق باشی:)>-
-
سلام
دانشجوی ارشد معماری - معماری شهید بهشتی هستم .
به نرم افزار هایی مثل 3D MAX,AutoCad,Sketch Up,PhotoShop هم به واسطه کارم تقریبا مسلط هستم .
اسکیس هم چند سال کار کردم و درصد کنکورم 83 بود .
امیدوارم بتونم عضو موثری از تیم مذکور ! باشم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
architect_mary
سلام
دانشجوی ارشد معماری - معماری شهید بهشتی هستم .
به نرم افزار هایی مثل 3D MAX,AutoCad,Sketch Up,PhotoShop هم به واسطه کارم تقریبا مسلط هستم .
اسکیس هم چند سال کار کردم و درصد کنکورم 83 بود .
امیدوارم بتونم عضو موثری از تیم مذکور ! باشم ...
سلام architect_mary عزیز
خیلی خوشحالم که شما در این سایت عضو شدین{big hug} ورودتون رو به این سایت با گرمی تمام پذیرا هستیم .امیدوارم بتونیم از اطلاعات خوب شما در این انجمن بهره ی کافیو ببریم واقعاً جای یک دانشجوی ارشد بین ما خالی بود ....@};-
موفق باشین:)>-
-
سپاس مخصوص خدایی که ستایش گران نمی توانند حق سپاسش را ادا کنند و حسابگران از شمارش نعمت های بی پایانش عاجز هستند و افراد ژرف نگر به عمق ذاتش پی نمی برند
با سلام خدمت تمام دوستان
دانشجوی کارشناسی هستم و خوشحال می شم که بتوانم در همه حال به دوستانم کمک کنم در ضمن تا فراموش نکرده ام بگم که در طول تحصیل در این رشته رتبه اول دانشگاه بو ده ام
در خصوص درس هایی همچون :
ایستاتیک2 ( مقاومت مصالح )- اتوکد - روستا - متره وبراورد و .....و تمام درس های تخصصی دیگر می توانید روی من حساب باز کنید با قوفیق روز افزون هرچه بیشترhttp://www.ashk5072.parsiblog.com/
-
-
سلام
من دانشجوی کارشناسی معماری هستم.ترم 3
اسکیس و راندوم بدک نیست. شیت بدی هم تا حدودی بلدم . عکس های خوبی هم می گیرم. تا حالا که شاگرد اول دوره ی خودم بودم . امیدوارم بتونم به دوستای عزیزم تا انجا که می تونم کمک کنم .
-
mishe be manam komak konid
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
adr
mishe be manam komak konid
سلام دوست گلم.... مشکلت چیه؟ بگو تا با هم حلش کنیم@};-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
اشک ن
سپاس مخصوص خدایی که ستایش گران نمی توانند حق سپاسش را ادا کنند و حسابگران از شمارش نعمت های بی پایانش عاجز هستند و افراد ژرف نگر به عمق ذاتش پی نمی برند
با سلام خدمت تمام دوستان
دانشجوی کارشناسی هستم و خوشحال می شم که بتوانم در همه حال به دوستانم کمک کنم در ضمن تا فراموش نکرده ام بگم که در طول تحصیل در این رشته رتبه اول دانشگاه بو ده ام
در خصوص درس هایی همچون :
ایستاتیک2 ( مقاومت مصالح )- اتوکد - روستا - متره وبراورد و .....و تمام درس های تخصصی دیگر می توانید روی من حساب باز کنید با قوفیق روز افزون هرچه بیشتر
http://www.ashk5072.parsiblog.com/
سلام بر اشکان عزیز, عزیزم خیلی خوشحالم که در کنار ما قرار گرفتی و خیلی خوشحالم و خدا رو شکر می کنم که می تونم با یه دوست عزیز دیگه آشنا شم و از اطلاعاتش استفاده کنم ....
عزیز حتماً مزاحمت می شیم منتظر پستای بعدبت تو ایت خودت هستیم@};-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s_adegh
سلام
من دانشجوی کارشناسی معماری هستم.ترم 3
اسکیس و راندوم بدک نیست. شیت بدی هم تا حدودی بلدم . عکس های خوبی هم می گیرم. تا حالا که شاگرد اول دوره ی خودم بودم . امیدوارم بتونم به دوستای عزیزم تا انجا که می تونم کمک کنم .
سلامsadegh عزیز , عزیزم ورودتو به سایت خودت خوشآمد می گم و خوشحالم که اینجا هستی امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم و مرسی از حسن نیتت...{big hug}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
سلام بر اشک ن عزیز, عزیزم خیلی خوشحالم که در کنار ما قرار گرفتی و خیلی خوشحالم و خدا رو شکر می کنم که می تونم با یه دوست عزیز دیگه آشنا شم و از اطلاعاتش استفاده کنم ....
عزیز حتماً مزاحمت می شیم منتظر پستای بعدبت تو ایت خودت هستیم@};-
{thumbs up}@};-;){big hug}{big hug}
-
پاسخ : آشنایی و سلام و احوال پرسی و ...
سلام دوستان...منم دانشجو معماري ترم 5 هستم....به نرم افزارهاي 3d max...archi...auto...sketchup تسلط دارم...فقط كمي مشكل راندو دارم{big green}
-
سلام حال شما خوش اومدید به جمع ما .قافیه رو داشته باش;;)
می خوام کارگاه آموزش راندو راه اندازی کنم راستش خوب بلدم. امیدوارم موفق و پیروز باشید{happy}{big hug}
-
خیلی خوبه...منم بی صبرانه منتظر آموزشها هستم...
-
سلام دوستان..من تازه عضو شدم..امیوارم بتونیم به همدیگه در بالا بردن سطح علمی مون کمک کنیم..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Eshragh
سلام دوستان..من تازه عضو شدم..امیوارم بتونیم به همدیگه در بالا بردن سطح علمی مون کمک کنیم..
سلام دوست من@};-
من هم امیدوارم بتونیم تبادل اطلاعات خوبی داشته باشیم{rock on}
-
سلام بچه ها میشه منابع کارشناسی سال 89 رو به من بگید.واقعا ممنون میشم.
-
سلام من عضو جدیدم و فوق دیپلم معماریم میخوام امسال کنکور کارشناسی شرکت کنم میشه بابت منابع امسال کمکم کنید.
-
سلام.من هم 5 سال فارغ اتحصیل شدم.خوب اتوکد و تری دی مکس و فتوشاپ و ... تا حدودی که کارم را بیافته بلد هستم.زماندانشجویی ما میگفتم فقط باید با دست کار کنید. اما حالا برعکسه.خوب بعدا هم نمیشه گفت چی پیش میاد.
خوشحالم با این تاپیک آشنا شدم.دنبال لیست کامل نرم افزارهای خوب در زمینه معماری و معماری داخلی هستم.اگه احیانا کسی منبع داشت و حالش و هم داشت حتما برام بفرسته.پیشا پیش ازش تشکر می کنم.ضمنا اگه مرکز خرید اونا رو هم بگه بدک نیست.
من عاشق روش پیش ساخته سازی و صنعتی سازی در ساختمان و صنعت هستم.اما خوب سرمایه شرط اول و آخر شروع هر کاری هست.اطلاعات کلی راجع به اونها دارم و کم و بیش دنبال اطلاعات بیشتر هستم.هر کاری عشق و علاقه می خواد.تو این دوره زمونه علاقه آیتم موثر سومه بنظر من! اگه کسی مایله و میتونه دنبال سرمایه گذار ، بازار فروش و منابع معتبر باشه خوشحال میشم باهاش آشنا بشم.
با تشکر.
-
سلام.منم دانشجوی ترم 6 دانشگاه آزاد قزوینم و تازه تو سایتتتون عضو شدم.توی کانسپت و مفهوم سازی،و طراحی معماری هر کمکی خواستین هستم;)
-
سلام دوستان من عضو جدید و دانشجوی ترم 2 معماری هستم.خیلی خیلی خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده ببرم;){happy}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
معمارباشی
سلام.منم دانشجوی ترم 6 دانشگاه آزاد قزوینم و تازه تو سایتتتون عضو شدم.توی کانسپت و مفهوم سازی،و طراحی معماری هر کمکی خواستین هستم;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dorna
سلام دوستان من عضو جدید و دانشجوی ترم 2 معماری هستم.خیلی خیلی خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده ببرم;){happy}
سلام به دوستان عزیز دستان شما را به گرمی میفشارم و بی صبرانه منتظر ارسال های خوب شما در ضمینه ی معماری هستم:)>-@};-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
سلامو سلام
بچه ها چه خوبه که همدیگر بهتر بشناسیم و بدونیم که کدومامون تو کدوم درس قوی تره این طوری موقعی که مشکل داریم می دونیم سراغ کی بریم که بتونه کمکمون کنه این تاپیکو باز کردم که خودتونو اینجا معرفی کنید و رزومه های درسیتونو بگین یا هر کار قابل توجهی که انجام دادین اینجوری می تونیم یه تیم معماریه قوی تشکیل بدیم {big hug}
موفق باشین.
سلام من سهیلام میتونین برای طراحی پارک کمکم کنین و نونه های اجرایی خارجی رو برام بفرستین :-?;))
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
memar koocholo
سلامو سلام
موفق باشین.
سلام کوجولو:">
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammad0911
سلام کوجولو:">
سلام محمد جان از آشناييت بسيار بسيار زياد خرسندم و ورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم منتظر هستيم تا خودتو معرفي كني تا بيشتر آشنا شيم و بيشتر تو زمينه ي معماري به سراغت بيايم.
سبزو پايدار باشي.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زرد
سلام من عضو جدیدم و فوق دیپلم معماریم میخوام امسال کنکور کارشناسی شرکت کنم میشه بابت منابع امسال کمکم کنید.
سلام دوست عزيزم ورودتو به سايت خودت خوش آمد مي گم و اميدوارم بتونيم بهم كمك كنيم...
عزيزم تو قسمت سوالات اگه سوال يا در خواستتو مطرح كني ممنون مي شم و من منابع رو مي ذارم [esteghbal][golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vvvvveeeee
سلام.من هم 5 سال فارغ اتحصیل شدم.خوب اتوکد و تری دی مکس و فتوشاپ و ... تا حدودی که کارم را بیافته بلد هستم.زماندانشجویی ما میگفتم فقط باید با دست کار کنید. اما حالا برعکسه.خوب بعدا هم نمیشه گفت چی پیش میاد.
خوشحالم با این تاپیک آشنا شدم.دنبال لیست کامل نرم افزارهای خوب در زمینه معماری و معماری داخلی هستم.اگه احیانا کسی منبع داشت و حالش و هم داشت حتما برام بفرسته.پیشا پیش ازش تشکر می کنم.ضمنا اگه مرکز خرید اونا رو هم بگه بدک نیست.
من عاشق روش پیش ساخته سازی و صنعتی سازی در ساختمان و صنعت هستم.اما خوب سرمایه شرط اول و آخر شروع هر کاری هست.اطلاعات کلی راجع به اونها دارم و کم و بیش دنبال اطلاعات بیشتر هستم.هر کاری عشق و علاقه می خواد.تو این دوره زمونه علاقه آیتم موثر سومه بنظر من! اگه کسی مایله و میتونه دنبال سرمایه گذار ، بازار فروش و منابع معتبر باشه خوشحال میشم باهاش آشنا بشم.
با تشکر.
سلام دوست عزيزم چه خوشحاليم كه يه دوست فارغ التحصيل و با تجربه كنار ماست[esteghbal]
از آشناييتون بي حدو اندازه خرسنديم و ورودتونو به سايت خودتون خوش آمد مي گيم[golrooz]
منتظر فعاليت هاي بعدي شما در سايت علمي نخبگان هستيم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
معمارباشی
سلام معمار باشي عزيزم[golrooz]
ورودتو به گرمي استقبال مي كنم و از حضورت تو سايت خودت بسيار خوشحالم[esteghbal]
حتماً مزاحمت مي شيم و از راهنمايي هات استفاده مي كنيم.
منتظر فعاليت هاي بعدي شما در سايت علمي نخبگان هستيم. [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dorna
سلام درناي عزيزم[golrooz]
اميدوارم بتونيم تبادل اطلاعات داشته باشيم,خيلي خوشحالم كه كنارمون هستي [esteghbal]
منتظر فعاليت هاي بعدي شما در سايت علمي نخبگان هستيم. [golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سر
سلام من سهیلام میتونین برای طراحی پارک کمکم کنین و نونه های اجرایی خارجی رو برام بفرستین :-?;))
سلام سهيلا جان ورودتو به سايت خودت تبريك مي گم.
عزيزم اي كاش تو بخش سوالات مي ذاشتي...
طراحي پارك يه مبحث گسترده هستش مخصوصاً كه به طراحي فضاي سبز برمي گرده يه ذره كاملتر بگو چي مي خواي... ادامه ي بحث رو تو بخش سوالات معماري ادامه بديم.
من يه سري اطلاعات از اين مبحث تو بخش مي ذارم لينكشو برات مي فرستم ببين به دردت مي خوره يا نه.
-
سلام
منم حامدم دانشجوی ترم 5 معماری از اشنایی با همه baxمعماري خوشبختم