-
مثل اینکه بعضیا پدر نخبه های این مملکتو در آوردن
بنام خدا
تواین مملکتمون ایران جونای نخبه ای وجود دارند که .... خدا بدادشون برسه. با هزار بدبختی و فلاکت و رنجو عذاب آخرش یا طرحتو میدزدن یا بی قربش میکنن انگار که هیچی به هیچی و بعدش با خودت فکر میکنی چرا این همه وقتمو تلف کردم لااقل بجای این همه رنج که آخرش شد هیچ میرفتم از زندگیم کلی لذت میبردم این همه تحقیر نمیشدم.
خوب با خودت فکر میکنی چرا اینو گفتم؟
واسه کسایی که از احوالمون اگاهن میدونن ولی خدمت بقیه دوستان عرض کنم که
همین امروز دفاعیه طرحم بود افتادم نفر آخر و کلی خسته شدم داورام همینطور دیگه پاهام جون نداشتن فشارم هم کمکم رو به زوال کشید تا اینکه یکی از مسولین برایمان آب قند آورد که چندان هم افاقه نکرد چون شب قبلش را تادم دمای صبح نخوابیدم و مغزم داشت سوت میکشید. حتی وقتی یکی از داور ها سوال از من میپرسید من متوجه نشدم . خلاصه از رفتار خوب بعضیا که گذشت کنیم . احوال بقیه رقبای حاضر هم مانند من آشفته بود. از داور ها و گیر های بی خودیشان گلمند و حتا از بی احترامیشان گرایان
بله بعضی از خواهران بدلیل رفتار بد داور ها دست به گریه گذاشته بودند . حتی بعضی از داور ها همین جور طرح ها را رد میکردند بدون توضیح فقط با یک نگاه به شکل طرح.
(از این که گذشت کنیم . ولی از این که برای اولین بار در مقابل این همه نخبه قرار گرفتم و خودم را با انان سنجیدم هرگز نخواهم گذشت جالب اینجاست که وقتی باهم به مشورت میپرداختیم 90اشتراکات ذهنی و فکری داشتیم واین برایم بسیار جالب بود خلاصه از دانگاه شهید رجایی و دوستان این خاطره را به یادگار خواهم گذاشت)
-
پاسخ : مثل اینکه بعضیا پدر نخبه های این مملکتو در آوردن
برایتان ارزوی موفقیت می کنم دوست عزیز...نا امید نشوید[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ماه آفرید
برایتان ارزوی موفقیت می کنم دوست عزیز...نا امید نشوید[golrooz]
در این موقعیت به من حق دهید نا امید باشم[golrooz]
-
ایشالا هرروز فکرهای خوب و ایده های اختراعی خوبی بیاد توی ذهنتون.[golrooz]
-
اول اینکه خسته نباشید دوست گرامی
بعدشم اینکه چی باید گفت جز اینکه همیشه اینطور بوده
چی باید گفت جز اینکه نا امید نشو
چی باید گفت جز اینکه کاریش نمیشه کرد
چی باید گفت جز اینکه توکلت به خدا باشه
چی باید گفت جز............
خیلی چیزا باید گفت ولی حیف که یه چیزاییو نمیشه گفت.....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
ایشالا هرروز فکرهای خوب و ایده های اختراعی خوبی بیاد توی ذهنتون.[golrooz]
خدانکنه!
میدونی چرا
اونوقته که دیونه میشم
میدونی چرا؟
دیشب با یکی از نخبه های استان لرستان گپی میزدیم گفت من چند طرح داشتم که هر روز مجبور کلی حرس بخورم که کسی آنها را ندزدد.
تازه باور کن چیز هایی برایم درد دل میکردن که باور کن قابل باز گو کردن نیست .
فقط همین را بدان که وقتی خود علما در پی طرح های دانش آموزان باشند، دیگر چیزی قابل گفتن هست؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elinaaa
اول اینکه خسته نباشید دوست گرامی
بعدشم اینکه چی باید گفت جز اینکه همیشه اینطور بوده
چی باید گفت جز اینکه نا امید نشو
چی باید گفت جز اینکه کاریش نمیشه کرد
چی باید گفت جز اینکه توکلت به خدا باشه
چی باید گفت جز............
خیلی چیزا باید گفت ولی حیف که یه چیزاییو نمیشه گفت.....
افرین همینه نمیشه یه چیزاییو بگی اونوقت میشن عقده تو دلت رشد میکنن معلوم نیست کی سر باز کنه
-
سلام
فقط با شما این رفتار نشده..
با خیییییییییییییییییییییییل ییییییییییییییییییییییییی یی ها این رفتار شده . پس ناراحت نشید مشکل از اوناست[nishkhand]
[golrooz]ولی خب حق میدم ادم ناراحت میشه دلش یجوری میشه میشینه یجا و بهشون فکر میکنه حتی واسه بعضی سوالا الان جواب پیدا میکنین ولی اون موقع هل کردن باعث میشد.. و..و..و..
اما کاریش نمیشه کرد
چند روز دیگه خوب میشید، فراموش نمی کنید ولی بهتر میشید[nishkhand]
-
نا امیدی نداره که!
یه طرح بده شبیه به اون طرح که کشنده هوو چینی با تغییر آرم بشه فراز ایرانی
اومن وقت میان عکس یادگاری هم با شما میندازن!
میگی نه امتحان کن!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrab123
در این موقعیت به من حق دهید نا امید باشم[golrooz]
درست است.حق با شماست اینکه کسی درک نمی کند با چه زحمتی به اینجا رسیده ای خیلی تلخ و ناراحت کننده است.من در جایگاه شما قرار نگرفته ام اما احساس مشابه را درک کرده ام.
با کسانی سرو کار داشته ام که زندگی انسانها در دستان انهاست و با بی توجهی تمام فقط به مسایل بی ارزش بها می دهند و رفتار نا پسند هم که گل مجلسشان است.ولی باز امید...حتما امیدت را نگه دار.[shaad]
بله جلوی کارت را می توانند بگیرند ولی ایا جلوی خودت را هم گرفته اند؟؟[tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ماه آفرید
درست است.حق با شماست اینکه کسی درک نمی کند با چه زحمتی به اینجا رسیده ای خیلی تلخ و ناراحت کننده است.من در جایگاه شما قرار نگرفته ام اما احساس مشابه را درک کرده ام.
با کسانی سرو کار داشته ام که زندگی انسانها در دستان انهاست و با بی توجهی تمام فقط به مسایل بی ارزش بها می دهند و رفتار نا پسند هم که گل مجلسشان است.ولی باز امید...حتما امیدت را نگه دار.[shaad]
بله جلوی کارت را می توانند بگیرند ولی ایا جلوی خودت را هم گرفته اند؟؟[tashvigh]
اگر جلوی مرا بگیرند که خودشان ضرر میکنند و چون روباه کمین میکنند تا کارت تمام شود.
تازه یکی از بچه بهش پیشنهاد دادند که طرحشو بخرند اونم نه یک شرکت یک آدم ناشییییییییی
-
سلامببین رفیق یه قانونی هست که باید تابع اون باشیخدا حق کسی رو ضایع نمیکنه ..به شخص هم توهین نکنید..اینا امتاحانه همش..از این دید ببینیدحکمتی تو کاره .. چه بسا که فردا روزی خبری یا نعمتی گرفتی که 100 برابر این بیشتر خوشحالت کردنمیدونیم که .. شایدم این شکست پله ای باشه واسه هدفی بلند ترمهم اینه که از همه ی این موانع به سلامت رد بشیم
-
قوي باش رفيق تازه اول راهي...[golrooz]
-
سلام عزیزم [golrooz]
ببین دوست گلم ، اگر طرحت خیلی مهم باشه باید با اسپانسر صحبت کنی و به با کمک اسپانسر طرحت رو به واقعیت تبدیل کنی . یا بری اون ور اب و طرحت رو با خیال راحت روی عمل بیاری .
وگرنه توی این سرقت خونه کاری نمی تونی کنی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ru.taheri
سلامببین رفیق یه قانونی هست که باید تابع اون باشیخدا حق کسی رو ضایع نمیکنه ..به شخص هم توهین نکنید..اینا امتاحانه همش..از این دید ببینیدحکمتی تو کاره .. چه بسا که فردا روزی خبری یا نعمتی گرفتی که 100 برابر این بیشتر خوشحالت کردنمیدونیم که .. شایدم این شکست پله ای باشه واسه هدفی بلند ترمهم اینه که از همه ی این موانع به سلامت رد بشیم
چی داری میگی؟
-
امان از این استادای دزد. یکیشون طرحها و مقاله های من رو زد به نام خودش. گذشته از اینا به کارت ادامه بده .
-
بچه ها این مقاله رو بخونین.
http://www.njavan.com/forum/showthre...AF%D8%A7%D9%86
ایده خودمه برای خلاصی از این وضعیت.
ما باید به همدیگه اعتماد کنیم و در مقابل این وضعیت متحد بشیم.
-
سلام دوست عزيز
ايشالا كه بازم موفق باشي.
مهم اينه كه تا اين مرحله رفتي و شما بايد ظرفيت و حد تحملت رو ببري خيلي بالاتر چون اگه بقيه اينطوري فك كني زندگي خيلي سخت ميشه
تو بايد بيشتر تلاش كني و ادامه بدي
-
به خاطر همین مسائل تو خونه نذاشتن من دنبال چنین چیزایی برم.
ولی من فقط به روم نمیارم که ول کن این چیزا نیستم چون میدونم این وضعیت تا ابد و ابدیت که ادامه پیدا نمیکنه.دیر و زود داره ولی آخرش اوضاع درست میشه.
شما هم چیزی رو از دست ندادین.عوضش خلاقیتتون و مغزتون راکد نمونده.این خودش خیلیه.
-
خواستن توانستن است امیدتان به خدا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ru.taheri
اره واقعا شاید نظرت درست باشه ولی دیگه جسم ادمم تا یه جایی با این حرفا راه میاد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
discover
به خاطر همین مسائل تو خونه نذاشتن من دنبال چنین چیزایی برم.
ولی من فقط به روم نمیارم که ول کن این چیزا نیستم چون میدونم این وضعیت تا ابد و ابدیت که ادامه پیدا نمیکنه.دیر و زود داره ولی آخرش اوضاع درست میشه.
شما هم چیزی رو از دست ندادین.عوضش خلاقیتتون و مغزتون راکد نمونده.این خودش خیلیه.
تشکر ازین که نظرتو گفتی حرفاتو در نظر خواهم گرفت
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
امان از این استادای دزد. یکیشون طرحها و مقاله های من رو زد به نام خودش. گذشته از اینا به کارت ادامه بده .
اخه همین نیست به گفته مسئولمون یکی از داورا طرح یکی از دانش اموزای ایلامو قبل مرحله دفاع جلوگیری میکنه که به مرحله کشوری نیاد تا به اسم خودش ثبتش کنه.
دیگه ازین بدتر؟
-
منم یه طرح برای کم کردن آلودگی هوا به کمک مامانم ویکی از استادان پژوهشسرایمان ارائه دادم ویک سال دنبالش رفتم وحتی نتوانستم تا این مرحله ای که شما رفتید برم وامسال هم یکی از معلمانم که خودش یک طرح داده بود گفت برای قبول شدن طرح به دوچیز نیاز است
1 یک پارتی درست وحسابی
2 پول هنگفت
راستی توجشنواره طرحی در مورد آلودگی هوا بود؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
یاسمین5454
منم یه طرح برای کم کردن آلودگی هوا به کمک مامانم ویکی از استادان پژوهشسرایمان ارائه دادم ویک سال دنبالش رفتم وحتی نتوانستم تا این مرحله ای که شما رفتید برم وامسال هم یکی از معلمانم که خودش یک طرح داده بود گفت برای قبول شدن طرح به دوچیز نیاز است
1 یک پارتی درست وحسابی
2 پول هنگفت
راستی توجشنواره طرحی در مورد آلودگی هوا بود؟
تا اونجایی که یادمه نه. حرفایی هم که زده استادت درست بوده ولی درمورد من نه. چون نه پول داشتم برم تهران و نه پارتی به همین خاطر است که بسیار از دست بعضیا رنجورم
-
سلام
آخ که چی بگم از دست این طرح دزدا!
یکی از دوستام یه طرح به جشنواره خوارزمی!!! میده با این موضوع که وقتی گاز با فشار به مناطق مسکونی میرسه بجای اینکه همینجوری سرعتش کم بشه یه کاهش دهنده فشار بذاریم که با این مهار فشار، برق هم تولید کنه. حدود یک سال و نیم پی طرحش بود که دستگاه مدلشم بسازه ولی وقتی میره......
چی بگم خداوکیلی؟
وقتی میره برا مرحله کشوری، در کمال ناباوری ردش میکنن.
به نظر شما چرا؟
چون تو مرحله اول یکی از داورا طرحشو کپی پیست میکنه! یعنی چی؟
یعنی سریع خودشم این طرحو به پسرش که دانشجو بوده میده و اون طرحو ارائه میکنن.
و چون طرح تکراری میشه، این رفیق مارو دست به سر می کنن تا طرح اونا قبول شه بعد به این رفیق ما جواب سر بالا میدن و میفرستنش خونه.
هییییییی.................................. ............
-
آی دلم خونه یییی
آی دلم خوووونه یییییی
دیگه هممون باید پشت هم واسیم من با مخفی موافقم
طرح شرکت های ناسود اور
-
-
%%-من که دیگه واقعا خسته شدم...
اخه مگه من چند سالمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا همه چی و بوسیدم گذاشتم کنار و دارم واسه کنکور می خونم
-
ببینید دیگه تنها کاری که ما نخبگان با دولت و کلا این نظام داریم همین بنیاد ملی نخبگانه!
من تو زمینه اختراع طرف دولت نمی رم. حتی اگه با لیموزین بیان دنبالم.
موضوع دزدی اختراع به شیوه جدیده.
دیگه خود طرح رو نمی برن یه کاری می کنند براشون انجام بدی بعد میگن کار دانشمندان فلان جای دولتی بود![taajob]
تو سازمان پژوهش ها جلوی خودم یکی از اساتید خودش یه توربین بادی طراحی کرده بود
و خودش هم مجری تمام مراحل تولید تا نصب و افتتاحش بود.بعد تو تلویزیون اخبار گفته بود با همکاری سازمان پژوهش ها...آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآ(جیغ زدم!!!)
بازم میگم تنها کاری که با دولت داریم وام 3 میلیونی بنیاده که هر 3 سال یک بار بهمون میدن! نه چیز دیگه...
- - - به روز رسانی شده - - -
ببینید دیگه تنها کاری که ما نخبگان با دولت و کلا این نظام داریم همین بنیاد ملی نخبگانه!
من تو زمینه اختراع طرف دولت نمی رم. حتی اگه با لیموزین بیان دنبالم.
موضوع دزدی اختراع به شیوه جدیده.
دیگه خود طرح رو نمی برن یه کاری می کنند براشون انجام بدی بعد میگن کار دانشمندان فلان جای دولتی بود![taajob]
تو سازمان پژوهش ها جلوی خودم یکی از اساتید خودش یه توربین بادی طراحی کرده بود
و خودش هم مجری تمام مراحل تولید تا نصب و افتتاحش بود.بعد تو تلویزیون اخبار گفته بود با همکاری سازمان پژوهش ها...آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآ(جیغ زدم!!!)
بازم میگم تنها کاری که با دولت داریم وام 3 میلیونی بنیاده که هر 3 سال یک بار بهمون میدن! نه چیز دیگه...
-
باهات موافقم دوست عزیز .یه جوان هم استانی ایلامی ما یه طرح پزشکی داد که هیچکی تحویل نگرفتو به هر دری زد هیچی به هیچی آخرش یه کشور خارجی با قیمت خیلی خیلی بالایی اون طرحو ازش خریدند بعدشم انتظار دارند مغزامون فرار نکنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
steelylove
باهات موافقم دوست عزیز .یه جوان هم استانی ایلامی ما یه طرح پزشکی داد که هیچکی تحویل نگرفتو به هر دری زد هیچی به هیچی آخرش یه کشور خارجی با قیمت خیلی خیلی بالایی اون طرحو ازش خریدند بعدشم انتظار دارند مغزامون فرار نکنن
یعنی رفت؟
-
نه من دیگه با بنیاد هم کاری ندارم خود دانند