مورچه ها از نمای نزدیک (عکس)
قیس سلیح عکاس عراقی که در عکاسی از نماهای نزدیک از جانوران تبحر دارد این عکس را منتشر کرده اند.
همیشه مورچه ها را از بالا به پائین نگاه می کنیم، به خاطر جثه ریز و کوچک شان آنها را خیلی هم جدی نمی گیریم، اما این عکس تصویر دیگری از موجودی را نشان می دهد که سوره ای از قرآن به نام اوست و در نمای نزدیک چهره اش روبات های آهنی و انیمیش های فضایی شباهت دارد و جدی تر از آن چیزی است که فکرش را می کردیم!
پاسخ : مورچه ها از نمای نزدیک (عکس)
همون بهتر که کوچیکن [esteress]
مامان!!!!!من دیگه شبا خوابم نمی بره!!!![esteress]
با سوسک سکته می زدیم حالا دیگه مورچه دیدنی هم باید غش کنیم!!![taajob]
منو بگو بچه بودم با مورچه ها بازی می کردم!!!!![nishkhand]
کاش یکی اندازه یه گربه داشتم!!![esteghbal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Amaterasu
کاش یکی اندازه یه گربه داشتم!!!
میخوای جهانو تسخیر کنی؟! [cheshmak] یا به اسم آدم فضایی ردش کنی تو بازار؟! یا شایدم میخوای امنیت ملی رو به خطر بندازی؟! خلاصه اعتراف کن!!
مثل بعضی ها که با سگ و گاو و شتر و ... دارن خب منم یه مورچه داشته باشم باش برم خیابون! عیبی داره مگه؟[tafakor][nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
میخوای جهانو تسخیر کنی؟! [cheshmak] یا به اسم آدم فضایی ردش کنی تو بازار؟! یا شایدم میخوای امنیت ملی رو به خطر بندازی؟! خلاصه اعتراف کن!!
خب راست می گه!!!!تو رو خدا من قلبم با باتری کار می کنه!!!!!می افتم می میرم ها خون یک بی گناه می افته رو دستتون!!!![esteress]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
مامان!!!!!من دیگه شبا خوابم نمی بره!!!![esteress]
با سوسک سکته می زدیم حالا دیگه مورچه دیدنی هم باید غش کنیم!!![taajob]
منو بگو بچه بودم با مورچه ها بازی می کردم!!!!![nishkhand]
بچه بودی جیگر بودیا.................sh_omomi87
وای من همیشه این له میکنم [negaran]دیگه این کا رو نمیکنم
واي چقدر ترسناكه...اونا دندونن؟موهم داره!!!
زیباست...با اینکه کوچکند و صدایشان از محدوده شنوایی انسان خارج است اما کلی حرف برای زدن دارد.[tafakor]
و اما نحوه تولد این مورچه ها به روایت تصویر
وااااااااااااااااااای[taajob] چقدر زشتن وخشن [nadidan].هیچ کار خدا بی حکمت نیس .واقعا ازش ممنونم که اینا رو اینقدکوچیک آفریده .خداییش ترسیدم.خشنننننننننننننننن نننننن.
واقعا همون بهتر که کوچیکن اخه این چه ریخت و قیافه ایه [tahavoo][taajob][nadidan] بعدا میگن میازار موری که دانه کش است اتفاقا بیازار موری که دانه کش است والا میازارد تو را موری که میبینی [khande]
این جور نگو... از شوخی بگذریم یه معصومیتی پشت چهره خشن این مورچه ها وجود داره! جدی میگم بخدا... دوباره یه نگاهی بکنین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
این جور نگو... از شوخی بگذریم یه معصومیتی پشت چهره خشن این مورچه ها وجود داره! جدی میگم بخدا... دوباره یه نگاهی بکنین!
من که هر چی نگاه کردم معصومیتشو پیدا نکردم .دقیق تر ادرس بدین...
[golrooz][golrooz]
من همیشه فکر میکردم همه مورچه ها مثل کارتون فردی هستن!!!