-
طنز تلخ صداوسيما در مورد زلزله آذربايجان+عكس
-
پاسخ : طنز تلخ صداوسيما در مورد زلزله آذربايجان+عكس
اینجاست که باید ارگان های ملی - دولتی رو محک زد ....
ادم متاسف میشه [negaran]
-
البته وقتي رسانه ملي ايران خواب بود رسانه هاي كشورهاي همجوار بخوبي اين حادثه را پوشش دادند حتي فاكس نيوز و واشنگتن پست و ياهونيوز و بي بي سي سي ان ان هم زودتر از صداوسيما واكنش نشان دادند
-
ولی جالبه بدونین از تمام امکانات موجود استفاده شده برای کمک به زلزله زدگان
کشور ایران خیلی بزرگ و پهناوره ولی بیشتر کشورهای دنیا به اندازه ی فقط 1استان ایران هستند
برای همین وقتی از تلویزیون پخش میشه ایران در این استان زلزله اومده با دیدن عکسها همه فکر میکنن ایران زیر اوار زلزله نابود شده
امنیت و ایمنی نسبت به زلزله هم که نداریم ماشالا توی ایران!!!
تلفات بالاست مردم دنیا فکر میکنن ایران دیگه رفت توی بهران و بدبخت شد
برای همین رسانه های دشمن ایران سریع این واقعه رو با شدت بیشتر از اهمیتش پخش کردند
البته مهمه ولی وقتی پای سیاست و مصلحت ایران باشه غیرت ایرانیمونو فقط و فقط باید توی کمک به زلزله زدگان بزاریم
و به رسانه ها هم گیر ندیم
خوشبختانه توی همین رسانه های وطنی کلی اخبار و اطلاعیه زده شده و وزیر بهداشت و فکر کنم راه بود که رفتن اونجا شخصا و رسیدگی کردند
توی تمام روستاها هم اکیپهای امدادی فرستادن (مخصوصا دارو های اولیه و مورد نیاز رو سریع تامین کردند)
ایران هم توی امداد رسانی و هلال اهمر و اینجور چیزا اگه بهترین نباشه از بهترینهاست
پس اصلا نگران نباشین
به نظر من این کاریکاتور هم دیگه خیلی بزرگنمایی کرده -درسته کاریکاتور بزرگنماییه(گاهی نقصان ها)ست ولی دیگه این به نظر من شورشو درآورده و اصلا کار درستی نکرده
البته این نظر شخصیه منه[cheshmak]
-
نه حسین عزیز
متاسفانه صدا و سیمای ایران بعد از 12 ساعت این اخبار هولناک رو خبردهی کرد و این یعنی چی ؟
خبردهی مربوط به بزرگی و یا کوچکی استان ها نیست درسته ایران بزرگه
ولی علت نیست چون استان آذربایجان شرقی خیلی نزدیک به پایتخت هست از جنوب که نزدیکتره ...
پس این همه مسکوت گذاشتن برای چی بود ؟
و ارایه کمک و فرستادن هلال احمر و تجهیزات از وظایف دولت محسوب میشود پس منتی بر سر مردم عزیز زلزله زده نیست ....!
hین بندگان خدا با نزدیک شدن فصل سرما در استان خودشون این بلا سرشون امد باید دید سرنوشت این عزیزان مثل مردم بم خواهد شد که هنوز که هنوز شهر به درستی بازسازی نشده ....
متاسفانه عین حقیقت در کاریکاتور به تصویر بیان شده و بزرگ نمایی اصلا نیست !
حسین جان تصاویر رو دیدی
و تصاویر اصلی رو در خبرگزاری مهر ببنید !
مخصوصا این لینک زیر رو حتمن ببنید !
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetai...NewsID=1671682
...زلزله خیلی هولناک هست با دیدن تصاویرش ادم هول میکنه چه برسه بالای جنازه ها باشی ....این موضوع خیلی هم کوچک نیست ...
و هیچ جای دفاع از صدا و سیما برای پوشش ندادن این واقعه نیست ...
متاسفم برای این ارگان ملی و رسمی کشور ...[nadidan]
-
خوب راست گفته
من تا اخبار رو میبینم
میگه سوریه سوریه
انگار اجداد ما هستن
خوب بزار انقلاب کنن
سرنوشت خودشونو تعیین کنن
مثل 5 کشور دیگر
من کلا از اخبار زده شدم
فقط میبینم و میشنوم
سوریه و بحران اقتصاد اروپا و آمریکا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
کشور ایران خیلی بزرگ و پهناوره ولی بیشتر کشورهای دنیا به اندازه ی فقط 1استان ایران هستند
برای همین وقتی از تلویزیون پخش میشه ایران در این استان زلزله اومده با دیدن عکسها همه فکر میکنن ایران زیر اوار زلزله نابود شده
برای همین رسانه های دشمن ایران سریع این واقعه رو با شدت بیشتر از اهمیتش پخش کردند
البته مهمه ولی وقتی پای سیاست و مصلحت ایران باشه غیرت ایرانیمونو فقط و فقط باید توی کمک به زلزله زدگان بزاریم
خوشبختانه توی همین رسانه های وطنی کلی اخبار و اطلاعیه زده شده و وزیر بهداشت و فکر کنم راه بود که رفتن اونجا شخصا و رسیدگی کردند
توی تمام روستاها هم اکیپهای امدادی فرستادن (مخصوصا دارو های اولیه و مورد نیاز رو سریع تامین کردند)
ایران هم توی امداد رسانی و هلال اهمر و اینجور چیزا اگه بهترین نباشه از بهترینهاست
پس اصلا نگران نباشین
به نظر من این کاریکاتور هم دیگه خیلی بزرگنمایی کرده -درسته کاریکاتور بزرگنماییه(گاهی نقصان ها)ست ولی دیگه این به نظر من شورشو درآورده و اصلا کار درستی نکرده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
پس اصلا نگران نباشین
ای کاش بودی اینجا بعد حرف می زدی.رسانه ملی هر چی نشون بده با هزار یک سانسور همون می بینی!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
پس اصلا نگران نباشین
انتقاد زلزله زدگان اهر از وضعیت امداد رسانی/ مدیریت بحران پشت درهای بسته |
اهر - خبرگزاری مهر: مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر برای دریافت کمک و امکانات مورد نیاز دچار مشکلات فراوانی هستند. |
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی، مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر پس از 43 ساعت از زمان وقوع زلزله اولیه در این شهرستان همچنان در انتظار اسکان در چادرها بدند. |
به این میگن امداد رسانی!!!!!!!!!!!
-
-
[bihosele]
از چی تاسف بخورم آخه !!
2 دقیقه اومدم نت ، هر جا رفتم واقعا اعصابم خورد شده !!
خدمت دوستان که از این فاجعه دور هستن ...
اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری نسبت بهش پیدا کنید ، شبکه سهند تبریز 24 ساعته و به طور زنده داره تصاویر رو از همون عصر حادثه پخش می کنه !! از همون عصر !
به جای این که کانال رو روی شبکه های خارجی استوپ کنید بیاید روی کانال شبکه سهند تا واقعیت رو از نزدیک و زنده ببینید !
از همون موقع زلزله تا الان 24 ساعته دارن تصاویر مناطق زلزله زده ، آوارها ، اجساد زیر آوار مونده ، بچه های گریان ، پدرا و مادرایی که به خاطر بچه از دست دادشون دارن گریه می کنن رو نشون می ده ، امداد های که حلال احمر آذربایجان شرقی و غربی رسوندن ، و ... و ... و ....
در کنار همه این ها دارن به باز مانده ها توصیه های ایمنی و موارد لازم رو به صورت خیلی خیلی دقیق می کنن ، دارن به مردم آرامش می دن و ...
من خودم به شخصه از این سرعت عمل و این اطلاعات بالاشون خیلی تعجب کردم ، یعنی جایی که ما داریم می دویم تو خیابونا تا جونمون رو نجات بدیم ، اونا 24 ساعته نشستن تو استدیو و دارن به مردم آرامش می دن ، فوقش هم یک ساعتی استراحت می کنن که تو این فاصله هم اخبار پخش می شه و همه چیز و جمع بندی می کنه
آخه چی بگم !!
همون موقعی که زمین لرزه ی شدیدش تموم شد ، یعنی عصر ساعت 5 و خورده ای به بعد ، اکثر ارگان ها مثل حلال احمر، سپاه ، بهداشت و .. دور هم جمع شدن تا برنامه امداد رسانی رو سازماندهی کنن .
از موقع زمین لرزه اصلی تا دیشب حدود 100 پس لرزه سبت شده بود که شدت بعضی ها به 4 ریشتر هم رسیدن ، این پس لرزه ها هنوزم که هنوزه ادامه داره و ما هم تو تبریز حسش می کنیم [bihes] شوخی نیست بین این همه پس لرزه بین این همه احتمال آسیب و صدمه _ امداد گرا رفتن و عرض یک روز تمام زیر آوار مانده ها رو نجات دادن
چه قدر بی انصافی واقعا !!
از مردم بقیه شهر ها خبر ندارم ، اما مردم تبریز همین فردای زلزله دست جنبوندن تا به هموطناشون کمک برسونن ، تا جایی که تو پایگاه های خون گیری نیرو واقعا کم اومده !! چادر، آب معدنی و کنسرو هایی که جمع شدن تو حلال احمر و ارسال شدن
واقعا از دیدن این جور حرف ها تو نت چه قدر دلم می شکنه ، چه ساده حرف می زنیم ، و چه تاسف بار تنها حرف می زنیم و هیچ کاری نمی کنیم !! و فقط حرف می زنیم !!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EnameL
[bihosele]
از چی تاسف بخورم آخه !!
اگه دوست دارید اطلاعات بیشتری نسبت بهش پیدا کنید ، شبکه سهند تبریز 24 ساعته و به طور زنده داره تصاویر رو از همون عصر حادثه پخش می کنه !! از همون عصر !
به جای این که کانال رو روی شبکه های خارجی استوپ کنید بیاید روی کانال شبکه سهند تا واقعیت رو از نزدیک و زنده ببینید !
از همون موقع زلزله تا الان 24 ساعته دارن تصاویر مناطق زلزله زده ، آوارها ، اجساد زیر آوار مونده ، بچه های گریان ، پدرا و مادرایی که به خاطر بچه از دست دادشون دارن گریه می کنن رو نشون می ده ، امداد های که حلال احمر آذربایجان شرقی و غربی رسوندن ، و ... و ... و ....
در کنار همه این ها دارن به باز مانده ها توصیه های ایمنی و موارد لازم رو به صورت خیلی خیلی دقیق می کنن ، دارن به مردم آرامش می دن و ...
من خودم به شخصه از این سرعت عمل و این اطلاعات بالاشون خیلی تعجب کردم ، یعنی جایی که ما داریم می دویم تو خیابونا تا جونمون رو نجات بدیم ، اونا 24 ساعته نشستن تو استدیو و دارن به مردم آرامش می دن ، فوقش هم یک ساعتی استراحت می کنن که تو این فاصله هم اخبار پخش می شه و همه چیز و جمع بندی می کنه
آخه چی بگم !!
همون موقعی که زمین لرزه ی شدیدش تموم شد ، یعنی عصر ساعت 5 و خورده ای به بعد ، اکثر ارگان ها مثل حلال احمر، سپاه ، بهداشت و .. دور هم جمع شدن تا برنامه امداد رسانی رو سازماندهی کنن .
از موقع زمین لرزه اصلی تا دیشب حدود 100 پس لرزه سبت شده بود که شدت بعضی ها به 4 ریشتر هم رسیدن ، این پس لرزه ها هنوزم که هنوزه ادامه داره و ما هم تو تبریز حسش می کنیم [bihes] شوخی نیست بین این همه پس لرزه بین این همه احتمال آسیب و صدمه _ امداد گرا رفتن و عرض یک روز تمام زیر آوار مانده ها رو نجات دادن
از مردم بقیه شهر ها خبر ندارم ، اما مردم تبریز همین فردای زلزله دست جنبوندن تا به هموطناشون کمک برسونن ، تا جایی که تو پایگاه های خون گیری نیرو واقعا کم اومده !! چادر، آب معدنی و کنسرو هایی که جمع شدن تو حلال احمر و ارسال شدن
واقعا از دیدن این جور حرف ها تو نت چه قدر دلم می شکنه ، چه ساده حرف می زنیم ، و چه تاسف بار تنها حرف می زنیم و هیچ کاری نمی کنیم !! و فقط حرف می زنیم !!
ممنون بابت انصافتون تو بحث....همچنین ممنون از روشنگری تون[golrooz]
-
عجب ... ... ... ... ... !؟
-
امداد های که حلال احمر آذربایجان شرقی و غربی رسوندن ، و ... و ... و .... اذربایجان شرقی غربی اردبیل و.....این جا تبریز.ما تبریزیا کمک نکنیم از همون اولش باید کیا بیان میدون!!!کمی هم برید اون ورتر شاید............
-
البته بحث من سر مسوولین است. (رسانه ملی و روزنامه ها و...)دم تمام مردم ایران گرم دست تک تکشنو می بوسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EnameL
[bihosele]
از چی تاسف بخورم آخه !!
آخه چی بگم !!
من از کجا باید این شبکه خوب رو ببینیم
من که جنوب آذربایجان غربی هستم
شبکه یک شبکه ملی درسته
پس باید از این شبکه پخش کنن
شما فقط به یک شبکه استانی اکتفا میکنید
واقعا کنه
من باید تو نت اینها رو بدونم
-
از اونجایی که وسط اخبار مربوط به زلزله نمیشه پیامهای بازوووووورگانی(ببخشید بازرگانی) پخش کرد بنابراین اعلام این اخبار ضرورتی نداره!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EnameL
[bihosele]
از چی تاسف بخورم آخه !!
آخه چی بگم !!
سلام.
وقت بخیر
نصف حرف دل من رو زدی، مرسی.
جز اینکه اعداد و ارقام عوض شد و یک سری خبر از دوستانم گزاشتم (در حوادث هست) بقیه درست بوده. مایی که داد میزنیم و میگیم تلویزیون اعلام نکرد. درست ساعت 6 و خورده ای کانال تلویزیون اعلام کرد. کجا بودیم؟ (خدا رو شکر داشتم میرفتم بیرون و با چشمان خودم تلویزیون رو دیدم)
جای فقط و فقط مخالفت پاشیم بریم خون بدیم.
جای فقط انتقاد پاشیم بریم یکی از پتوهایی که گذاشتیم تو خونه خاک میخوره رو اهدا کنیم (یعنی از نظر اقتصادی خیلی بهمون فشار میاره؟! مایی که اینجور به اعصابمون فشار آورده)
نمیگم کار مسئولین درسته نه؟ اتفاقا خودم هم نقد دارم و خبر هایی که عوض شد و داره میشه
بالا منبر هم نمیرم (یه من ریش هم ندارم و از اینایی هم نیستم که چفیه بازی کنم ، اتفاقا خیلی هم به قول خودمون اهل حالم)
ولی یه نکته میگم
همون امام علی که رفتیم احیا و گریه و زاری کردیم ، مارو قبول داره؟
دیگه چیزی نمیگم ولی جای انتقاد های الکی و مخالفت هایی که صرفا شده بیماری برای ما ، پاشیم بریم یه کاری بکنیم ، اگر خیلی وجود داریم بریم اهر کمک کنیم، اگر نمیتونیم بریم خون بدیم یا هر کمکی که از دستمون بر میاد.
نه اینکه بشینیم توی خونه ، سیستم رو روشن کنیم همش انتقاد و ....
یا حق!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
سلام.
وقت بخیر
جز اینکه اعداد و ارقام عوض شد و یک سری خبر از دوستانم گزاشتم (در حوادث هست) بقیه درست بوده. مایی که داد میزنیم و میگیم تلویزیون اعلام نکرد. درست ساعت 6 و خورده ای کانال تلویزیون اعلام کرد. کجا بودیم؟ (خدا رو شکر داشتم میرفتم بیرون و با چشمان خودم تلویزیون رو دیدم)
جای فقط انتقاد پاشیم بریم یکی از پتوهایی که گذاشتیم تو خونه خاک میخوره رو اهدا کنیم (یعنی از نظر اقتصادی خیلی بهمون فشار میاره؟! مایی که اینجور به اعصابمون فشار آورده)
نمیگم کار مسئولین درسته نه؟ اتفاقا خودم هم نقد دارم و خبر هایی که عوض شد و داره میشه
بالا منبر هم نمیرم (یه من ریش هم ندارم و از اینایی هم نیستم که چفیه بازی کنم ، اتفاقا خیلی هم به قول خودمون اهل حالم)
ولی یه نکته میگم
دیگه چیزی نمیگم ولی جای انتقاد های الکی و مخالفت هایی که صرفا شده بیماری برای ما ، پاشیم بریم یه کاری بکنیم ، اگر خیلی وجود داریم بریم اهر کمک کنیم، اگر نمیتونیم بریم خون بدیم یا هر کمکی که از دستمون بر میاد.
یا حق!
احسنت...به جای این همه داد و بیداد و..... چیکار کردیم برای این مردم مصیبت زده!!!؟؟؟کاری کردیم؟؟
فقط سیاه نمایی و انتقاد بی مورد!!!من نمیگم انتقاد نباشه ولی با انصاف باشه...با دلیل و منطق باشه!!!اصن تلویزیون ایران بد،اخ،دروغ گو!!!شما که داری سنگ این مردم رو به سینه میزنی چی کار کردی؟؟؟
مگه مسئولین این کشور غیر آدمایی هستن که همشون یه روز مثل من و تو بودن؟؟؟خوب وقتی ما کاری نمیکنیم از اونها چه انتظاری هست...اوناهم مثل ما دیگه!!!!
عزیزان همه ما از این حادثه ناراحتیم ولی به جای حرف بریم کمک کنیم
-
نظرات همه ی دوستان رو خوندم ، من تازه اینجا شنیدم که رسانه ی ما خبر رو دیرتر اعلام کرده، هر چه قدر فکر میکنم دلیل اینکار رو نمی فهمم برای چی تلوزیون باید دیرتر پخش کنه،
از دوستان یه خواهش دارم مسائلو با هم قاطی نکنن، مسئله سوریه جدای از زلزله است، امنیت سوریه برای ما مهمه، قبول دارم بعضی وقتا رسانه شورشو در میاره اما اگه رسانه ما افراط میکنه رسانه های خارجی تفریط میکنن.
بعد یه سوال مسئولین ما باید چه کار میکردن یا رسانه ما چه طور باید عمل کنه تا درست باشه؟ تا ما بگیم کم نذاشتن؟
یه جا خوندم میگفت به ازای هر ریشتر باید یک نفر بمیره این یعنی ایمنی سازی
بابا همین تلوزیون خودشو کشت که مردم خونه هاتونو نوسازی کنید ضد زلزله بسازید کیه که گوش کنه همین تهرون خودمون اگه خدایی نکرده زلزله بیاد چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا نباید ایران ما از روستاش گرفته تا شهرش خونه هاشون ایمن باشه، چه قدر اتفاق مثل بم مثل همین اهر باید بیافته تا ما بیدار شیم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
انتقاد زلزله زدگان اهر از وضعیت امداد رسانی/ مدیریت بحران پشت درهای بسته |
اهر - خبرگزاری مهر: مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر برای دریافت کمک و امکانات مورد نیاز دچار مشکلات فراوانی هستند. |
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی، مردم مناطق زلزله زده شهرستان اهر پس از 43 ساعت از زمان وقوع زلزله اولیه در این شهرستان همچنان در انتظار اسکان در چادرها بدند. |
به این میگن امداد رسانی!!!!!!!!!!!
خب شما حساب کن ببین چندتا خانواده منتظر چادر هستن؟ 4میلیون نفر هم زلزله زده باشن
1میلیون خانوار مثلا منتظر چادر هستن!!!!
2تا خانواده توی 1چادر هم نیم میلیون تا چادر میخواد
این تعداد چادر رو چندتا کامیون باید حمل کنند؟؟؟
خب این که هیچی نیست غذا و اب و پتو و وسایل امدادی و پزشکی و بیمارستان صحرایی و ....-وسایل گرمایش و سرمایش و شبکه های توزیع برق و اب و گاز و همه ی ارگانها راه افتادند
فردا هم اکیپهای روانشناسی اعزام میشن برای کمک بیشتر
خب مشخصه حجم بهران وقتی زیاد میشه بعد 2روز باز هم تعداد کمی منتظر امداد رسانی هستند
مشکل اصل اونجا این نیست که حجم زیاده
مشکل اصلی اونجا اینه که پراکندگی روستاها زیاده و راه ها هم خیلی مناسب نیست -تعدادی از روستاها کمی با تاخییر روبه رو میشه امدادرسانیشون ولی تا اونجا که من میدونم دارن تمام تلاششونو میکنن
خداییش من و شما که اینطوری داریم واکنش نشون میدیم اینجا هیچکاره ایم
فقط داریم وضع رو بدتر میکنیم و فشار روانی ایجاد میکنیم که بخشیش کاذبه -بخشیش هم واقعیت
کار رو دارن انجام میدن ماروشون اعتراض و داد و هوار خراب نکنیم اونا کارشونو بهتر انجام میدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EnameL
[bihosele]
از چی تاسف بخورم آخه !!
آخه چی بگم !!
سلام مینا خانم
مینا خانم شبکه سهند میگید من به شخصه خودم ندارم و نمیتونم ببینم
فکر کنید مردم از کجا باید شبکه سهند رو ببنید و به اعلام کمکشون برسند
این شبکه ملی یعنی مرکز تهران که رسانه ملی اسم خودش گذاشته باید فوری موارد زلزله و
مناطق رو نشون بده و از همه مردم و استان ها کمک خواهی کند ...
والا بی انصافی نیست ....
بازم میگم خیلی از مردم جنوب ایران و شمال و شرقی ایران شبکه سهند ندارن
همون شبکه استانی خودشون هم به زور از طریق انتن میگیرند و نگاه میکنند ...
بی انصاف اون مسول مملکت هست رفته منطقه خودم به شخصه این دیدم از رسانه به ظاهر ملی میگه ما از امروز بازسازی میکنم ...
آخه کی نیست بگه جناب وزیر و مدیریت بحران کشور شما اول مردم رو از زیر اوار در بیار و غذا و بهشون بده اول بزار اونایی که زیر اوار هستن بیان بیرون بعد برو سراغ بازسازی ....
البته باز سازی اینا حتمن مثل بازسازی بم هست که سال های زیادی از زلزله بم گذشت الان برو ببین ...هنوز که هنوز همون شکل باقی مونده ....
اتفاقا از سادگی حرف نمیزنیم داریم از درد دل مردم حرف میزنیم داریم کمبود و بی برنامگی رو برای مردم زلزله زده نشون میدیدم ....
همین چند تا از بچه ها سایت متعلق به همون منطقه هستند و دایم دارن خبر رسانی میکنند ولی مثل شما نمگین ساده حرف میزنیم دقیقا میگن کمک رسانی نمیشه و یا کم هست و یا به موقع نیست
...
همه ما از سر علاقه به هم نوع حرف میزنیم ....نه از سر سادگی !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
داداشی
سلام.
وقت بخیر
ولی یه نکته میگم
یا حق!
سلام محمد عزیز
والا بازم به پست مینا خانم جواب دادم اینکه ما در جنوب کشور شبکه سهند نداریم
و اینکه خود من دیشب بعد از نماز داشتم کانال های رسانه ملی رو نگاه میکردم ...
خدایی میگم ..
شبکه سوم که داشت جشن رمضان رو نشون میداد و مجری هم آقای حسینی معروف بود و داشت با مهمانان گرامی جشن صحبت میکرد
نه حرفی در کمک به زلزله زد و نه هیچی برنامه بالاش نوشته بود زنده
شبکه اول که داشت همون سریال های بی محتوای ماه رمضان رو میزاشت
شبکه دوم هم برنامه های جواد هاشمی که مجری اش بود نشون میداد ...
شبکه پنج هم برنامه دیگه ای داشت خاطرم نیست ...
شبکه چهار هم داشت برنامه مستند زیر اب اگه اشتباه نکنم میزاشت ...
اخه این شد کمک و اطلاع رسانی ...تمام اینا رو من خودم شاهد بود ....
بعد خانم مینا میگن برین شبکه سهند نگاه کنید
والا من خودم دلم میخوات آخه از کجا شبکه سهند بیارم ما جنوب هستیم اون کانال استانی یک استان شمال غربی از کجا بیاریم ...
در مورد کمک بله مطمنا همه کمک کردن ولی بقیه که مردم خیلی همون یک پتو هم ندارن ...ولی از اب معدنی دیدم دریغ نکردند ...
والا از شبکه های ملی بیشتر از این انتظار هست و دیشب وقتی شبکه های یک تا پنج خودمون داره برنامه عادی همیشگی بی محتوای خودشو میزاره
خود مردم برای اینکه بدونند احوال زلزله زده ها چی هست
مجبور برن شبکه های خارجی اونم از نوع عرب نگاه کنن که داره در مورد زلزله میگه ...
والا به خدا بی انصافی نیست .....انتقاد خیلی محکمی هست که به رسانه ملی وارد هست ....و جای هیچ دفاعی نداره ....
بازم به حرف من شک داری همین الان برو رسانه ملی رو روشن کن ببین چی داره نشون میده ....
جز چند تا خبر از زلزله چی نشون میده ....
مگر که داره اخبار دقیقه به دقیقه سوریه رو نشون میده ...
متاسفم برای رسانه ملی
-
-
به من ثابت شده که صدا و سیما یک نهاد ملی نیست بلکه یک نهاد دولتی و سیاسیه.
از این به بعد هیچ کدوم از برنامه های ایران دیگه نگاه نمی کنم.
-
سلام روزتون بخیر
خوبید؟
من از رسانه ملی دفاع نکردم، ذکر هم کردم که خودم به شخصه خیلی انتقاد دارم.
حرف اصلی من اینه اینهمه سال انتقاد شد، چی شد
در همه موارد عرض میکنم
ملت ایران که همیشه کمک کرده، با هر میزان توانایی.
و اصل صحبت من با دوستانی بود که گفتند رسانه ملی تا فلان ساعت اعلام هم نکرد. من خودم در عجب موندم که یعنی چی، چون بنده از تلویزیون فهمیدم(در همان زمان اول) و سعی کردم تماس بگیرم با دوستانم که تلفن ها قطع بود.
خوب منی که الان تهران هستم از کجا فهمیدم؟ تمام خانواده من زنگ زدن ببینن من تهرانم یا آذربایجان و از حالم بپرسم.
خیلی هاشون اینترنت ندارن شبکه خارجی هم ندارن.
عموی من از کجا فهمید چند روستا صد در صد تخریب و ....
به هر حال کار صدا و سیما قابل دفاع نیست، میشد جوری پوشش بده که هیچ نقصی وارد نشه ولی این کار نشد. ولی با این حرف که تا چند ساعت اصلا خبر ندادن کاملا مخالفم چون خبر دادن(نیازی هم به اثبات ندارم)
یک سری دوست دارم، وضعشون هم بد نیست اما اصلا یک حرکت انسان دوستانه نکرده (دریغ از یک مثقال کمک) نشسته توی خونه و توی اینترنت، بیا ببین چه انتقادهایی میکنه و ...
نمیشه هم گفت که من چون تهرانم اینجور راحت حرف میزنم، خونه زندگی من اونجاست اتفاقا فکر و ذکرم شده بدونم چی شده و دائم دارم از دوستانم خبر میگیرم و برم اونجا اگر مشکلاتم اجازه بده.
-
البته همش رسانه ملي هم مقصر نيست
مثلا فرمادار اهر نيمساعت بعد زلزله تو مصاحبه گفت هيچ مشكلي نيست و مردم حساسيت نشون ندن
فرمانار ورزقان هم كه پروازي هستش و موقع زلزله ورزقان نبوده
پريروز شبكه سهند 1 مصاحبه با فرماندار اهر داشت كه جناب فرماندار گفت همه نانواييها باز هستند و مشغول بكار!!!
اما خبر نگار سراغ هر نانوايي كه رفت بسته بود و اينجوري دروغگويي فرماندار مشخص شد
-
دوستان به خدا من نه تجزيه طلب هستم،نه ضد انقلاب و نه وابسته به آمريكا و اسراييل
فقط مي خوام آمار دقيق را بدونم.در اين كار شبكه هاي خارجي بهتر اطلاع رساني مي كنند.
...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadg846
البته همش رسانه ملي هم مقصر نيست
مثلا فرمادار اهر نيمساعت بعد زلزله تو مصاحبه گفت هيچ مشكلي نيست و مردم حساسيت نشون ندن
فرمانار ورزقان هم كه پروازي هستش و موقع زلزله ورزقان نبوده
پريروز شبكه سهند 1 مصاحبه با فرماندار اهر داشت كه جناب فرماندار گفت همه نانواييها باز هستند و مشغول بكار!!!
اما خبر نگار سراغ هر نانوايي كه رفت بسته بود و اينجوري دروغگويي فرماندار مشخص شد
دوست عزيز فرماندار و استاندار و ... بايد بومي باشند.
مردم در انتخاب مسولين نقشي ندارند و فرماندار هم به دليل حفظ سمت فرمانداريش مجبور به گفتن اين حرفا مي شود.
ستاد بحران اردبيل امداد رياني مي كند و از وضعيت حمايت مصولين كشوري انتقاد مي كند.
-
سوریه مهمتر از مردم کشور!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
مينا خانم و حسين عزيز:
به خدا اصلا قصد ندارم كدورتي پيش بياد
ولي شما كه معتقدين اقدامات دولت خوب بوده،حاضرين چند روز در همين چادرها زندگي كنيد؟؟؟تازه فشار رواني زلزله را هم ندارين،خونه و ... هم سالمن
اين سوال را از آقاي وزير هم مي پرسم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
خب شما حساب کن ببین چندتا خانواده منتظر چادر هستن؟ 4میلیون نفر هم زلزله زده باشن
خب این که هیچی نیست غذا و اب و پتو و وسایل امدادی و پزشکی و بیمارستان صحرایی و ....-وسایل گرمایش و سرمایش و شبکه های توزیع برق و اب و گاز و همه ی ارگانها راه افتادند
خب مشخصه حجم بهران وقتی زیاد میشه بعد 2روز باز هم تعداد کمی منتظر امداد رسانی هستند
مشکل اصلی اونجا اینه که پراکندگی روستاها زیاده و راه ها هم خیلی مناسب نیست -تعدادی از روستاها کمی با تاخییر روبه رو میشه امدادرسانیشون ولی تا اونجا که من میدونم دارن تمام تلاششونو میکنن
فقط داریم وضع رو بدتر میکنیم و فشار روانی ایجاد میکنیم که بخشیش کاذبه -بخشیش هم واقعیت
کار رو دارن انجام میدن ماروشون اعتراض و داد و هوار خراب نکنیم اونا کارشونو بهتر انجام میدن
چه خبرت اقا حسین .نهایتآ بشن صد و پنجاه هزار.حالا اینارم خانواده در نظر بگیری فوقش بشن چهل و خورده ای هزار خانوار!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
اینکه چطوری باید حمل و به دست مصدومان برسد رو باید مدیریت بحران کشور برنامه ریزی داشته باشد و اینکه وقتی مدیریت بحران هست یعنی برای این روزا این مسایل رو فکر بودند با توجه به اینکه ایران زیاد بلایای طبیعی درش اتفاق میافته ...
این مشکل حجم زیاد نیست این عمق فاجعه رو حسین عزیز داره نشون میده یعنی اینکه زلزله الان خیلی خیلی بزرگ بوده و عواقبش بعدا معلوم میشه
وقتی زمستان شد و این منطقه شد از سرما یخ ! باید دید مدیریت بحران چه میکنه !
این مشکل که میگید بازم برمیگرده به خدمات گذشته دولت ....چرا باید جاده ها و کلا روستاها وضع خوبی نداشته باشن ...چرا تو قرن 21 هنوز روستاهای ایران با خشت باید ساخته بشن بازم این مشکلات متوجه خدمات مسولین هست ...
مطمنم هلال احمر ...امدادگران خوبی دارن و از هیچی کم نمیزارن خدا خیرشون بده ...ولی موضوع تفکرات مسولین این نهاد هست مگر نه کارمندان همون مردم نوع دست ایرانی هستند
چرا هیچکاره ....ما از رنج و بدبختی هم وطنانمون حالا هر نژادی هستن داره اعصابمون رو خرد میکنه و اتفاقا همه کاره مردم هستن ...
خیلی ها نه میتونن برن منطقه کمک کنن نه وسع مالی دارن ...ولی همش دعا میکنند و اینکه گریان هستن ....همه کاره همینا هستن ...
به شخصه دو نفر از عزیزترین کسانی که کنارم بودن رفتن منطقه و میدونم تا اخرین توانشون دارن کمک میکنن ....
کاذب !!!!!....ناراحتی و رنجش مردم که کاذب نیست ...بلکه واقعی هست
نه اتفاقا باید کمبودها رو گفت ...توهین که نیست فقط کمبودها رو داریم بازگو میکنیم ...داد هم نزدیم ...کسانی که از دل و جون دارن کمک میکنن خدا هزار بار خیرشون بده
-
جا داره از همه کسانی که به منطقه رفتن اعم از امدادگران همیشه اماده هلال احمر و مردم منطقه و مردم مناطق و استان های دیگه تشکر کنم
مطمنم این ثواب کمک فقط و فقط در زندگی اونا دیده خواهد شد ....[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
سلام مینا خانم
مینا خانم شبکه سهند میگید من به شخصه خودم ندارم و نمیتونم ببینم
فکر کنید مردم از کجا باید شبکه سهند رو ببنید و به اعلام کمکشون برسند
این شبکه ملی یعنی مرکز تهران که رسانه ملی اسم خودش گذاشته باید فوری موارد زلزله و
مناطق رو نشون بده و از همه مردم و استان ها کمک خواهی کند ...
والا بی انصافی نیست ....
بازم میگم خیلی از مردم جنوب ایران و شمال و شرقی ایران شبکه سهند ندارن
همون شبکه استانی خودشون هم به زور از طریق انتن میگیرند و نگاه میکنند ...
بی انصاف اون مسول مملکت هست رفته منطقه خودم به شخصه این دیدم از رسانه به ظاهر ملی میگه ما از امروز بازسازی میکنم ...
آخه کی نیست بگه جناب وزیر و مدیریت بحران کشور شما اول مردم رو از زیر اوار در بیار و غذا و بهشون بده اول بزار اونایی که زیر اوار هستن بیان بیرون بعد برو سراغ بازسازی ....
البته باز سازی اینا حتمن مثل بازسازی بم هست که سال های زیادی از زلزله بم گذشت الان برو ببین ...هنوز که هنوز همون شکل باقی مونده ....
اتفاقا از سادگی حرف نمیزنیم داریم از درد دل مردم حرف میزنیم داریم کمبود و بی برنامگی رو برای مردم زلزله زده نشون میدیدم ....
همین چند تا از بچه ها سایت متعلق به همون منطقه هستند و دایم دارن خبر رسانی میکنند ولی مثل شما نمگین ساده حرف میزنیم دقیقا میگن کمک رسانی نمیشه و یا کم هست و یا به موقع نیست
...
همه ما از سر علاقه به هم نوع حرف میزنیم ....نه از سر سادگی !
من نمیفهمم شما دارین روی چی بهونه گیری میکنین
الان همون مسئولانی که گفتین چرا بازسازی رو شروع کردن خطوط گاز و برق رو بازسازی کردند
وقتی گاز باشه گرمایش هست دیگه پتو کمتر لازمه
وقتی گرمایش باشه غذا راحتتر قابل استفاده میشه
وقتی برق باشه روشنایی هست وقتی روشنایی باشه امنیت بیشتر میشه
و......
که کار امدادرسانی رو هم سرعت میبخشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
مينا خانم و حسين عزيز:
ولي شما كه معتقدين اقدامات دولت خوب بوده،حاضرين چند روز در همين چادرها زندگي كنيد؟؟؟تازه فشار رواني زلزله را هم ندارين،خونه و ... هم سالمن
هیشکی حاضر نیست وقتی خونه هست بره تو چادر زندگی کنه مگه مغز نداشته باشه
ولی وقتی زلزله بیاد من هم مجبور میشم برم تو همون چادر دیگه!!!
کار دیگه ای هم مگه میشه کرد؟[soal]
بهترینهارو ما توی کشور خودمون داریم توی بحث امدادرسانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza-1369
چه خبرت اقا حسین .نهایتآ بشن صد و پنجاه هزار.حالا اینارم خانواده در نظر بگیری فوقش بشن چهل و خورده ای هزار خانوار!!!!!!!!!
الان فکر کنم 5000تا چادر 10نفره برپا کردن
البته دقیقشو نمیدونم!!!
آره من زیاد گفتم-دقیق وسعت زلزله رو خبر نداشتم از رو نقشه گفتم!!!
ولی الان دیگه مطمئنا کسی نیست که شبو بیرون بخوابه
وسایل پزشکی هم کاملا فرستاده شده(طبق اخبار) چادرهای پزشکی هم مستقر شدن و درحال مداوا هستند همه ی مناطق زلزله زده
آب هم تامیین شده از روز اول
غذا کمی مشکل دارند که داره حل میشه(اخبار)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
نوشته اصلی توسط حسین مت http://www.njavan.com/forum/images/E...wpost-left.png
اینکه چطوری باید حمل و به دست مصدومان برسد رو باید مدیریت بحران کشور برنامه ریزی داشته باشد و اینکه وقتی مدیریت بحران هست یعنی برای این روزا این مسایل رو فکر بودند با توجه به اینکه ایران زیاد بلایای طبیعی درش اتفاق میافته ...
این مشکل حجم زیاد نیست این عمق فاجعه رو حسین عزیز داره نشون میده یعنی اینکه زلزله الان خیلی خیلی بزرگ بوده و عواقبش بعدا معلوم میشه
وقتی زمستان شد و این منطقه شد از سرما یخ ! باید دید مدیریت بحران چه میکنه !
این مشکل که میگید بازم برمیگرده به خدمات گذشته دولت ....چرا باید جاده ها و کلا روستاها وضع خوبی نداشته باشن ...چرا تو قرن 21 هنوز روستاهای ایران با خشت باید ساخته بشن بازم این مشکلات متوجه خدمات مسولین هست ...
مطمنم هلال احمر ...امدادگران خوبی دارن و از هیچی کم نمیزارن خدا خیرشون بده ...ولی موضوع تفکرات مسولین این نهاد هست مگر نه کارمندان همون مردم نوع دست ایرانی هستند
چرا هیچکاره ....ما از رنج و بدبختی هم وطنانمون حالا هر نژادی هستن داره اعصابمون رو خرد میکنه و اتفاقا همه کاره مردم هستن ...
خیلی ها نه میتونن برن منطقه کمک کنن نه وسع مالی دارن ...ولی همش دعا میکنند و اینکه گریان هستن ....همه کاره همینا هستن ...
به شخصه دو نفر از عزیزترین کسانی که کنارم بودن رفتن منطقه و میدونم تا اخرین توانشون دارن کمک میکنن ....
کاذب !!!!!....ناراحتی و رنجش مردم که کاذب نیست ...بلکه واقعی هست
نه اتفاقا باید کمبودها رو گفت ...توهین که نیست فقط کمبودها رو داریم بازگو میکنیم ...داد هم نزدیم ...کسانی که از دل و جون دارن کمک میکنن خدا هزار بار خیرشون بده
مدیریت بحران الان گاز و برق رو وصل کرده و شما نگران فصل سرما نباشین(رادیو)
بله دقیقا چرا توی قرن 21 خونه ها باید خشت و گل باشن؟؟
به نظر شمات دولت باید بیاد خونه بسازه برای شما که بری توش ؟؟؟
دیگه تبلی از حد گذشته
به دولت چه ربطی داره که اینهمه توی رادیو و تلویزیون و اینترنت دارن داد میزنن که ای مردم بیاین خونه هاتونو نوسازی و بهسازی کنین؟؟
اصلا دولت رو بیخیال مردم چرا عقلشون نمیرسه؟؟؟
اهان ینی منظور شما اینه کسایی که نشستن و مثل من و شما داریم بحث میکنیم سر این حرفا اصل کاری هستیم و کسایی که توی بطن ماجرا هستن هیچکاره؟؟؟
خداییش از شما توقع نداشتم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
مينا خانم و حسين عزيز:
سلام آقا محسن
چون دعوت زده بودین اومدم تو تاپیک ....
من می دونم کسایی که تو بحث ها شرکت می کنن و نظر می دن همه از روی دل سوزی هست
ببینید من از دولت هیچ حرفی نزدم ! نه همایت کردم ! نه بدی شو گفتم ! گفتم ؟
من از اتفاقاتی که این جا تو تبریز افتاده حرف زدم ، از واقعیت ( هر چند اگه بخوایم واقعیت رو به تصویر بکشیم در چند جمله و خط و صفحه جا نمی شه !! باید بودید و می دیدید که چه شد و چه ها گذشت [narahat] امیدوارم هیچ وقت نبینید یعنی تو همچین شرایطی قرار نگیرید ) ... درضمن زلزله تبریز رو هم در بر گرفته به ساکنین تبریز هم خسارت وارد شده ، منتها خسارت وارده به ما در مقابل زیرو رو شدن روستاهای ورزقان و اهر و تبریز واقعا ناچیزه !! پس بهتره ازش حرفی نزنم .
راستش رو بخواید حرف من اینه :: واقعا انتظار داشتم ، بعد از همه اتفاقاتی که این جا تو شهرمون افتاد ، وقتی 2 دقیقه میام نت ، مخصوصا مخصوصا مخصوصا این سایت که اسمش روشه و 2 نفر فرهیخته دور هم جمع شدن ، واقعا انتظار داشتم حداقل یه تاپیک باشه که کاربرا رو دور هم جمع کنه ، جهت نحوه کمک رسانی به حادثه دیده ها راهنمایی کنه ، یا این که باهم بحث کنن که چه طور می تونن کمکی به حادثه دیده ها بکنن
در حالی که در کمال تعجب دیدم دارن در مورد این که کدوم شبکه کی اخبار و پخش کرده و حرف های دیگه ی این چنینی حرف می زنن ! یا بهتر بگم تو سرو کله هم می زنن [shaad] البته به من مربوط نمی شه چه کسی چه می کنه ، اما به عنوان یه هموطن و یه جمع فرهیخته فکر کنم انتظار یه تاپیک پر محتوی انتظار کوچیکی بود !! شایدم من انتظارم زیادی بود .
لطفا به این تاپیک هم یه سرکی بزنید ، جای دوری نمی ره
شاد باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
به من ثابت شده که صدا و سیما یک نهاد ملی نیست بلکه یک نهاد دولتی و سیاسیه.
از این به بعد هیچ کدوم از برنامه های ایران دیگه نگاه نمی کنم.
اشتباه میکنی داداش
اگه سیاسی نباشه که نمیشه
همه دارن سیاسی برخورد میکنن
اگه ما نکنین خیلی ضرر میکنیم
به نفع مردمه ایرانه رفتار حال حاضر صدا و سیما-من که راضیم البته مشکلاتی هم هست -مثلا اینکه بعضیارو میارن واسه مصاحبه که 1رفتارایی از خودشون نشون میدن که مناسب نیست و موافق نظام نیست