درخواست برای برگزاری کلاس آموزش avr در سایت
سلام دوستان عزیز
*robo milad* مدیر تالار اختراعات و نوآوری
در صورتی که تعداد متقاضیان برای آموزش avr به حد نساب برسد شروع به آموزش avr خواهند نمود
لطفا در صورت تمایل موافقت خویش را با تقاضای آموزش َavr در پاسخ به این تاپیک اعلام نموده تا هرچه زودتر کلاس آموزش avr در سایت برگزار شود
باتشکر
پاسخ : درخواست برای برگزاری کلاس آموزش avr در سایت
من خیلی دوست دارم یاد بگیرم
سلام
بسیار عالی منم هستم
[golrooz][golrooz][golrooz]
میشه دربارش توضیح بدی بنده هیچ اطلاعی ندارم.ممنون میشم
دوستان عزیز
ممنون از استقبالتون ان شالله از هفته اینده اموزش رو بصورت دوروز در هفته میذارم طوری که تمرین داشته باشید
فقط امیدوارم واقعا تمریناتتون خوب باشه چراکه این اموزش خیلی خیلی راحت و به زبان ساده جلو میره تا سطح متوسط و هر چقدر بیشتر کار کنید بیشتر نتیجه میگیرید این اموزش نتیجه یادگیری های من از سوم راهنمایی تا پیش دانشگاهیه و خیلی هم جذابه ضمن اینکه تو این اموزش نرم افزار شبیه ساز پرتئوس هم اموزش داده میشه تا اگر نشد عملی ساخته شه خروجی رو بصورت تئوری ببینیم
از همکار عزیز تالار هم که تلاش کردند این کلاس برگزار شه ممنون و اینکه ان شالله یه اطلاع رسانی وسیع تری هم انجام بدن که بقیه دوستان هم سر بزنن و استفاده کنن
اما یه سری سر فصل و وسایل مورد نیاز
نرم افزار بیسیک ( حواستون باشه بیسیک نه ویژوال بیسیک ) و نرم افزار پرتئوس هر ورژنی که گیرتون اومد
اموزش مقدماتی عدد دهی و زبان ماشین
اموزش مقدماتی پرتئوس
اموزش مقدماتی نرم افزار بیسیک
اموزش برنامه نویسی ساده دیود
اموزش برنامه نویسی متوسط قطعات
اموزش پرتئوس قطعات
اموزش بستن مدار کامل استفاده از قطعاتی مثل خازن مقاومت موتور پله ای ال ای دی سنسورها
موفق باشید
اگه یذره در موردش توضیح بدین تا کلیاتش رو متوجه شیم ممنون میشم
با اينكه نميدونم چيه ولي منم هستم فقط خبرم كنيد ممنون ميشم
خیلی خوبه من هم دوست دارم یاد بگیرم
لطفا اگه آموزش avr رامیذارین برنامه های اون روهم بذارین واسه دانلود
چون برنامش به سادگی از سایت های دیگه دانلود نمیشه
میشه جزوه هم بدبد... بعد اگه کسی همه موارد بالا رو ندونه چی میشه به مشکل بر میخوره؟
بسیار عالی.ممنون.فقط من کمی دیر تر به جمعتون ملحق میشم.
با سلام و وقت بخیر:
من یک پیشنهاد داشتم, آموزش AVR در اینترنت خیلی زیاد وجود دارد ولی مرجعی برای رفع اشکال وجود ندارد, اگه ممکنه یک تاپیک برای این موضوع اختصاص دهید (البته تاپیک اینطوری در سایتهای دیگر وجود دارد ولی بروز نیستند).
با تشکرsmilee_new2 (8)
بسیار عالیه. من با این خانواده از میکرو کنترلرها آشنایی نسبتا خوبی دارم.
اگر کمکی از دستم برمیاد حتما روی من حساب کن.
راستی کاش یه تاپیک برای آموزش پیشرفته طراحی مدارات میکروکنترلی راه بندازید. مداراتی مثل گیرنده ها و فرستنده ها (ماژول های آماده منظورم نیست) - انتقال تصویر با برد بالا - سیستم عامل هایی مثل میکرو لینوکس - کنترل شبکه - ارتباط با استاندارهای ارتباطی صنعتی مثل profibus & profinet و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ameri20
با سلام و وقت بخیر:
من یک پیشنهاد داشتم, آموزش AVR در اینترنت خیلی زیاد وجود دارد ولی مرجعی برای رفع اشکال وجود ندارد, اگه ممکنه یک تاپیک برای این موضوع اختصاص دهید (البته تاپیک اینطوری در سایتهای دیگر وجود دارد ولی بروز نیستند).
با تشکرsmilee_new2 (8)
کلاس آموزش زبان c و نرم افزار کدویژن
سوال و جواب مربوط به اموزش c و کدویژن
خيلي دوست دارم ياد بگيرم ولي با توجه به مطالبي كه گفتيد مورد نيازه فكر نمي كنم همچين راحتم باشه چون به يك سري مهارت ها احتياج داره
ولي در كل بايد بگم كه من هم هستم و استقبال ميكنم و تمام تلاشم را ميكنم كه چيزي ياد بگيرم
ممنون[golrooz]