-
【★】ایا برای ایران خواهید جنگید؟【★】
ما ایرانی ها وبلکه تمام مردمان دنیا به سرزمینی که برای خود وطن مینامیم عشق میورزیم.این عشق چه در کشوری فقیر مثل سومالی و یا کشوری بزرگ به مانند ایران چه کم وچه زیاد یافت میشود.
سئوال اینجانب وبلکه هزاران نفر دیگر این است که در صورتی که خدای ناکرده جنگی بین ایران ودنیا (مجاز از امریکا و ناتو .اسرائیل و...) رخ دهد ایا حاضرید برای کشورتان بجنگید ویا اینکه هزینه ای هرچند کم بپردازید؟ لطفا شعار ندهید وبا جوابی منطقی ما را بهره مند سازید که چه قدر حاظرید برای وطنتان هزینه بپردازید؟ . چرا مردم ایران در چندین صده گذشته با وجود میهن پرستی و شعارهای زیاد در اکثر موارد جنگ را ول کرده ودر معدود مواردی مقاومت ها کمی از خود نشان داده اند.ایا عشق به وطن با حکومت های وقت رابطه ای داره؟ یعنی اگر رضا شاه پادشاه ایران نبود ایران به دست متفقین نمی افتاد؟ .
منظور از طرح این سئوالات گنگ طرح این سئوال است که آیا در هر شرایطی حاظر به دفاع فیزیکی از وطن خود هستید و یا اینکه بسته به شرایطی لازم حاظر به دادن هزینه ی فیزیکی برای کشورتان هستید؟
این سئوال برای من بارها پیش امده که ایا ایرانیان پیمان خود را با خاک خود و وطن خود نشکسته اند؟ واینکه در هر شرایطی ایران را تنها نمیگذارند؟ ویا مثل مردم عراق کشور را به علت نبود شرایط کافی زندگی به بیگانگان تقدیم میکنند؟ ایا اگر بگویند برایتان شرایط زندگی خوبی را فراهم میکنند ایا حاظر به تقدیم خاک خود به بیگانگان هستید؟
اینها را به منظورهای بد نگیرید بلکه فقط میخواهم پاسخهایتان را بشنوم که اگر مثبت بود به چه دلیل واگر منفی بود به چه دلیل . فقط خواهشی که دارم این است که 1- شعار ندهید 2- برای گفته هایتان دلیل بیاورید. تا اگر نتیجه ای کسب شدنتیجه ای قابل اتکا باشد.
-
پاسخ : ایا برای ایران خواهید جنگید؟
بله
دلیلش اینه که نمیخوام چیزی از دست بدم
دلیلش اینه که احساس مالکیت خاصی رو تک تک شنها و تک تک ذرات ایران دارم
مال خودمه دلم میخواد واسه نگه داشتنش بجنگم
دلیلش اینه که هر چقدر هم از نظر هر ایرانی ای که باشه کشور خوب یا بدی داشته باشیم به خودمون مربوطه - خودمون بسازیم خودمون استفاده میکنیم خودمون نسازیم سختی خودمونه ولی مهم اینه که تهش مال خودمونه
اینا فکر کنم دلایل خوبی باشند نه؟؟؟
البته دلایل دیگه ای هم دارم که دیگه گفتم بقیه هم بیان بنویسن بهتره
-
هدفی که فرد براش می جنگه خیلی مهمه ...
همین کشور خودمون قبل از جنگ ایران و عراق مگه بارها دست بیگانگان نیوفتاد در زمان پادشاهان بی کفایت ایرانی ؟
خب چرا همون زمان مردم نرفتن بیگانگان رو بیرون کنن ؟
برای اینکه همین شاهانی که در صدر قدرت بودن فرقی با بیگانگان نداشتن و اینها هم برای غارت همین مردم دندان تیز کرده بودن.
اما همین مردم در زمان انقلاب چه ها که نکردند ..!
زمان جنگ ایران و عراق چه ها کردند ؟
خب چرا این همه از خود گذشتگی شد ؟
برای چند دلیل ...
خدا ، کشور ، ناموس و اقتدار
خب وقتی این چند مورد کنار هم باشه از جان گذشتن برای همه علاوه بر علاقه تکلیف میشه ...
چیزی که تو جنگ های قبلی نبود ...
مثلا وقتی ایران در زمان جنگ جهانی اشغال شد ممکنه بگیم برای کشور و ناموس بیاین بجنگین ولی این جنگ برای خدا نبود برای همین ارزش معنوی چندانی نداشت.
چون همان موقع پادشاه وقت هم به ناموس ملت تجاوز کرده بود هم کشور رو اشغال کرده بود.!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
این سئوال برای من بارها پیش امده که ایا ایرانیان پیمان خود را با خاک خود و وطن خود نشکسته اند؟ واینکه در هر شرایطی ایران را تنها نمیگذارند؟ ویا مثل مردم عراق کشور را به علت نبود شرایط کافی زندگی به بیگانگان تقدیم میکنند؟ ایا اگر بگویند برایتان شرایط زندگی خوبی را فراهم میکنند ایا حاظر به تقدیم خاک خود به بیگانگان هستید؟
آیا این جمله القای جواب به خواننده نیست ؟
یعنی اگر کسی نجنگه پیمان شکنی می کنه ؟ چه پیمانی ؟
نجنگیدن یعنی رفاه طلبی ؟
نجنگیدن به معنای تقدیم کردن خاک به دشمن هست ؟
-
نقل قول:
همین کشور خودمون قبل از جنگ ایران و عراق مگه بارها دست بیگانگان نیوفتاد در زمان پادشاهان بی کفایت ایرانی ؟
خب چرا همون زمان مردم نرفتن بیگانگان رو بیرون کنن ؟
کشور ما در گذشته بار ها مورد هجوم قرار گرفت توسط بیگانگان اما اینکه چرا موفق به اینکار نشدند وابسته به یک عامل نیست که بگیم مردم نمی خواستند
مردم خیلی وقت ها خواستند اما شرایط آنگونه نبود که تحقق یابد نمونه جنگ های دوره ی صفویه
نقل قول:
خب وقتی این چند مورد کنار هم باشه از جان گذشتن برای همه علاوه بر علاقه تکلیف میشه ...
چیزی که تو جنگ های قبلی نبود ...
هرچند کشور ناموس و اقتدار تو همه دوره ها و در همه کشور ها وجود داره
و اما در مورد خدا
خدا اونقدر بزرگ هست که لازم به دفاع من از اون نباشه اما حتی اگر به جای خدا هم دین رو در نظر بگیریم
باز از ابتدای اسلام تا کنون
نه در اسلام در مسیحیت همیشه دفاع از دین مطرح بوده و باعث جنگ بوده
در نتیجه چیزی که تکلیف ایجاد میکنه این ها نیست
به سخن امام علی
حقوق مردم بر حاکم و حقوق حاکم بر مردم هست که مسئولیت ایجاد میکنه برای یک شهروند که بره بجنگه یا نره !
در پست قبلی سوال ها رو پرسیدم چون اول باید تعریف از جنگیدن مشخص بشه و پیمان مشخص باشه تا بتونیم درک درستی پیدا کنیـــم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
آیا این جمله القای جواب به خواننده نیست ؟ یعنی اگر کسی نجنگه پیمان شکنی می کنه ؟ چه پیمانی ؟ نجنگیدن یعنی رفاه طلبی ؟ نجنگیدن به معنای تقدیم کردن خاک به دشمن هست ؟
داداش گل من هیچ قصد القایی نداشتم.فقط خواستم ببینم نظر شما چیه.من یکسری موضوعات رو مطرح کردم ببینم دیگران مخالفن یا موافق . خب در مورد سئوالتون:کسی که نجنگه یعنی پیمانی که هر شخص با خودش وغیرت درونی خودش شکسته.جنگیدن هم همونطور که گفتم حتما اسلحه به دست گرفتن نیست. نجنگیدن هم معانی متفاوتی داره که خب باید توسط دوستان مورد بحث قرار بگیره
-
داداش من که قبلا توی ارتشی بهت گفتم.....
من جنگ مستقیم رو دوست ندارم، من دوست دارم از دور یه پهپاد بلند کنم بعد بشینم این اسرائیلی های عوضی رو از اون بالا به جهنم بفرستم......[nishkhand]
(روحیه ام کلا لطیفه)
ولی در کل توی جنگ 100% هستم......[cheshmak] (یعنی نمی تونم نباشم)
-
واسه من گزینه ی 2 و 3 خود بخود با بودن گزینه ی اول کنسله......
-
ایران مال ماست،حتی اگه ما با خودمون سر یه سری مسائل جزیی اختلاف نظر داشته باشیم
ما نباید اجازه بدیم که غربی ها این اختلاف نظر هارو که وجودش تو هر مملکتی طبیعی هست،دست بگیرن و تو کارای ما دخالت کنن!
-
من شاید به عنوان یه زن از نظر بعضیا نقش پررنگی نداشته باشم(که این نظر خودم نیست) اما اگر بحث دفاع از کشورم باشه دریغ نمیکنم.....دروغه که بگم نمیترسم اما هنوز احساسی بالاتر از ترس به این کشور دارم ......هر چیزی تاوانی داره تلاش برای حفظ آب و خاک شاید تاوانی به اندازه جان انسانها داشته باشه......اللهم اثبت اقدامنا
چون دلم نمیخواد چیزی که متعلق به خودمه به راحتی به کسی بدم.....این خاک حق منه ....مال من و هموطنای منه....هر جور که باشه دوست ندارم زیر سلطه بره
البته من از جنگ اون بدش رو برداشت کردم که کشت و کشتار میده[nishkhand]هر چند که امیدوارم جنگ به معنی کشت و کشتار اتفاق نیفته چون اصلا حس خوبی نسبت بهش ندارم
البته همین الان هم خیلی ها دارن برای این کشور میجنگن حالا به روش های متفاوت
-
من نمیجنگم ؛ چون به نظرم خونه و زمین ارزش کشتن و کشته شدن ؛ نداره.
-
اسمان عزیز ببینید مسئله جنگ شوخی نیست.
مثلا گاها با جمله هایی مواجه میشیم مثل «.....پدر کشور .زندگیو عشقه . مگه چه قدر عمر داریم که بیایم خودمونو ناقص کنیم» و یا «مگه8 سال جنگیدیم چی شدکه بازم بخوایم خودمونو بکشیم». ببینید این جملات ظاهرا خیلی سطحی هستن ولی اگه به عمقشون بریم میبینیمکه شاید رگه هایی از بیتفاوتی نسبت به سرنوشت کشور ایجادشده که به به عوامل مختلفی بر میگرده مثل القا از بیرون از کشور-مشکلات اقتصادی و و و و .......
حالا این پایگاه بسیار خوب با جامعه اماری قابل قبول و وجود اقشار مختلف جامعه فرصت مناسبیه که ببینیم واقعا این همه که شعار داده میشه چقدر واقعیه باتوجه به رای ها ونظرات خوانندگان عزیز وبا توجه به باسواد بودن قریب به یقین کاربران میشه اطلاعات خوبی بدست اورد ونتیجه گیری خوبی به کرد.
-
جنگ:
بدترين اتفاق در هر زمان...
من براي كشورم 15 سال هست كه ميجنگم...
اما خيلي كمتر تحت تاثير سياست مداران قرار ميگيرم...
-
نقل قول:
نظر جالبیه[tafakor]
نقل قول:
جنگ:
بدترين اتفاق در هر زمان...
من براي كشورم 15 سال هست كه ميجنگم...
اما خيلي كمتر تحت تاثير سياست مداران قرار ميگيرم...
داداش گل اخرش میجنگی یا نه؟[soal]
اما با جمله اخرت شدیدا موافقم.هر تصمیمی ادم میگیره باید فقط عقل خودشو درگیر کنه نه حرف های سیاستمداران اینوری واونوری
-
من واسه مردمی که تمدنشو از دست داده نمیجنگم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
داداش گل اخرش میجنگی یا نه؟[soal]
اما با جمله اخرت شدیدا موافقم.هر تصمیمی ادم میگیره باید فقط عقل خودشو درگیر کنه نه حرف های سیاستمداران اینوری واونوری
سلام رفيق...[golrooz]
والله من اگر يك سانت از خاك كشورم حتي توسط برادرم بخواد كم بشه حتما ميكشمش...
براي خدا نميجنگم چون اين كار رو گناه ميدونم و با بزرگي خدا از نظرم جور درنمياد...
براي ناموس ميجنگيدم ولي صحنه هايي پري روز از گشت ارشاد ، از توهين و نيشخند و بي ادبي ديدم كه مجبورم تجديد نظري اساسي بر عقيده ام داشته باشم...
براي اقتدار ميجنگم ولي با شرافت و پشت جبهه تا روزي كه زنده ام...
براي سياست مدار نميجنگم چون هنوز به اون دنيا اعتقاد دارم...
-
در حال حاضر خیر ،از آنجاییکه من با سیاست بین المللی که ایران در پیش رو گرفته مخالفم از ابتدا هم مخالف بودم و هیچ نظر خواهی در قبال این سیاست ها از ما نشده نخواهم جنگید وکسانی که موافقند باید بجنگند وعواقبش را هم بپذیرند
-
خوب در جنگ فاکتورهایی هست .
1- من خودم حاظرم برای کشورم بجنگم چون خانه و کاشانه من هست .
2- اما دیدگاه هایی هم نیز هست که باعث میشه برخی ها جنگ را چیز بیهوده بشمارند که باز هم باعث ضرر به خود هست . مثالی می زنم در جنگ جهانی دوم المان وقتی به لهستان حمله کرد فرانسه در پی تعهدات خود به لهستان می تونست از لهستان دفاع کنه و به المان حمله کنه ولی اونها چرا این کار رو نکردند ؟ چون خاطره خوشی از جنگ جهانی اول و کشتار اون زمان نداشتند ، پس قضیه رو چندان جدی نگرفتند ولی دیدیم که اخر سر به علت همون حمله نکردن به المان باعث بدبختی کشورشون شد .
3- دیدگاه سوم مال ادم هایی هست که وطن فروش هستند ! ( بلا نسبت مردم خوب ایران ) امثال این افراد زیاد هستند مثل شوشنیگ سیاستمدار احمق اتریشی که اتریش را دو دستی تقدیم هیتلر کرد ( همچنین سیاستمداران چکسلواکی و لیتوانی )
این از نظر من بود و من هم جز دسته اول هستم .
-
چو ایران نباشد تن من مباد
بدین بوم و بر زنده یک تن مباد
اگر سر به سر تن به کشتن دهیم
از آن به که کشور به دشمن دهیم
اگر قرار باشه بجنگیم ،برای خاک کشورمون می جنگیم،برای مردم کشورمون و برای اقتدار و سربلندی کشورمون میجنگیم نه برای سیاستمدارها ،اونم سیاستمدارهای ایران که هرکس برای خودش یه ساز می زنه و به تنها چیزی که فکر نمیکنن ،مردم و کشورشونه و فقط می خوان جلوی هم کم نیارن...
ننگا به من که با پر طاووس عالمی / یک موی گربه ی وطنم را عوض کنم
-
كسي كه براي اينها نجنگه يه جفت غيرت نداره مرد نيست بايد آب بشه بره زمين
-
من براي دولت نمي جنگم براي مردم، اسلام
-
نقل قول:
کسی که نجنگه یعنی پیمانی که هر شخص با خودش وغیرت درونی خودش شکسته.
نجنگیدن همیشه به معنای شکستن پیمان نیست !
اگر در حکومت شاه قبل از جمهوری اسلامی ! جنگی صورت می گرفت و مردم به میدان جنگ نمی رفتند باز هم می شد شکست پیمان ؟
یا نرفتن به جنگ فقط در همین دوره فقط معنی شکست پیمان میده ؟!!
انسان آرمان هایی داره و برای آرمان هاش می جنگه غیرت یا هر چیز دیگه برچسب هایی هست که به آرمان ها مون می زاریم !
کسی که آرمان هاش با جنگ رفتن محقق نمیشه نرفت به جنگ خود یک نوع جنگیدن هست !!!!
نقل قول:
نجنگیدن هم همونطور که گفتم حتما اسلحه به دست گرفتن نیست. نجنگیدن هم معانی متفاوتی داره که خب باید توسط دوستان مورد بحث قرار بگیره
اگر قبول داشته باشیم که قلم معلم بالاتر از مقام شهادت هست
پس هر کارمندی هر معلمی در حال مبارزه ی دائمی هست ! و فقط اسلحه به دست گرفتن نیست
نجنگیدن هم هیچ معنایی نداره جز اینکه وقتی یک فرد آرمان هاش توسط جامعه محقق نمیشه پس تعهدی برای اسلحه به دست گرفتن نداره همین !
-
وقتی که دشمن حمله کرد و به جان و مال و ناموس مردم تجاوز کرد...
اون وقت بمونید نگاه کنید و بگید...من در شرایطی میجنگم....
من که نمیتونم بشیم و نگاه کنم اینچیزا رو ....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hyper neo
من واسه مردمی که تمدنشو از دست داده نمیجنگم
بهتره بدونید که از دست رفتن فرهنگ و تمدن ایرانی فقط به خاطر همین ماهواره ها و جنگ نرم غرب است.[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
صلح
در حال حاضر خیر ،از آنجاییکه من با سیاست بین المللی که ایران در پیش رو گرفته مخالفم از ابتدا هم مخالف بودم و هیچ نظر خواهی در قبال این سیاست ها از ما نشده نخواهم جنگید وکسانی که موافقند باید بجنگند وعواقبش را هم بپذیرند
مطمئن باشید که ایران بهترین سیاست بین المللی رو پیش گرفته ، با وجود پیدایش فراماسونری و نظم نوین جهانی، بهتر از این نمیشه، توجه داشته باشید که جامعه سیاه غرب و فراماسونرها فقط یک موی دماغ دارند که آن هم به عقیده خودشان ایران است.
(رجوع شود به سخنان استاد رائفی پور در رابطه با 2012)[cheshmak]
-
جنگ الزاما در آينده اي دور يا نزديك نيست.
جنگ الزاما توسط ردشدن نيروهاي نظامي كلاسيك يك كشور خارجي از مرزهاي سيم خارداري ما نيست.
وقتي روحيه غيرت ورزي نسبت به ارزشهاي معمول يك كشوري دچار كمرنگي ميشه يعني يك دشمن بدخواه داره كاري ميكنه كه سربازان بالقوه وبالفعل اون جامعه دچار ضعف دفاعي ميشند.
وقتي كسي كه لباس بسيجي تنشه از رعايت حرمت براي هموطن(شايدخطاكار)خودش غفلت ميكنه يعني يك دشمني يك كاري كرده كه اون بسيجي داره دچار ضعف دفاعي در دفاع از حرمت هموطن هم ميهن خودش ميشه.
وقتي يك تاجر ايراني ميره جنس يك كشور ديگه رو مياره وتوي بازار ميزاره ولي نميره از جنس هموطن هم ميهن خودش حمايت اقتصادي بكنه يعني يك دشمني يك كاري كرده كه حس ميهن دوستي ودفاع از منافع ميهني اون تاجر رو ضعيف كرده.
وقتي يك سياستمدار حواسش از ارزش ارتباطي ديانت وسياست مدرس اين مملكت پرت ميشه وفكر ميكنه براي رشدجهاني فقط به دستورات بانك جهاني گوش بده و بجاي رعايت حكمت وعزت و مصلحت فقط به چرتكه هاي دنياپرستانه اومانيستي متوسل بشه يعني يك دشمن يك كاري كرده كه مابجاي داشتن سربازي مثل ميرزاتقي خان اميركبيرتوي روابط جهاني مجبوربه استفاده از كسي مثل ابوموسي اشعري درباره npt باشيم وتركمانچاي به دنيااز كشورداريمون ارائه بديم.
وقتي يك روحاني كه بايد مردم رو به وحدت كلمه ترغيب بكنه خودش مياد وتوي انتخابات گروه موازي خودشو از قطار انقلاب پياده شده تصورميكنه يعني يك دشمني يك كاري كرده كه حس برادري و غيرت هم ميهن دوستي اون روحاني رو دچار ضعف در دفاع از يكپارچگي ملي كرده.
وقتي يك جووني كه بايد از تجربيات والدين وبزرگترهاي خودش بيشترين الگوگيري رو براي بهبود آينده خودش بكنه ميره واز الگوهاي غير وطني خودش دفاع (عذر ميخوام)كوركورانه ميكنه يعني يك دشمني يك كاري كرده كه حس باارزش بودن ملي اون جوون رو دچار ضعف در مقابل بيگانگان كرده.
........
دشمن الزاما با تانك نميادكه من فقط با بستن نارنجك به كمرم بتونم جلوشو بگيرم.
دشمن الزاما قابل رويت نيست كه بشه جلوي پيشرويش رو گرفت.
بزرگترين جهادانسان جهاداكبردرمبارزه با نفس خودش بوده وهست.
وقتي من باور ندارم كه دارم دچار انحلال قواي دفاعي در مقابله با تهاجمات دشمنان مرئي ونامرئي ميشم يعني دشمن توانسته كاري بكنه كه من براي دفاع آمادگي لازم رو ندارم.
وقتي من براي حفظ حداقلهاي دفاعي تلاشي نميكنم يعني دشمن منو از سرحال بودن دائمي غقب انداخته.
اين دشمن الزاما كسي با زندگي وعاقبت صدام لعنتي نيست.اين دشمن الزاما كسي با زندگي و عاقبت اسحاق رابين ملعون نيست.
اين دشمن ميتونه خيلي راحت رييس جمهوري قانوني مملكت بني صدر باشه كه خون محمدجهان آرا ودوستانش به گردنش هست.
اين دشمن ميتونه خود من باشه كه به شما نگم كه ↓↓
ای به امید كسان خفته! ز خود یاد آرید
تشنهكامان غنیمت! ز احد یاد آرید
سر به سر بادیهبازار هیاهو شده است
سنگ گور شهدا سنگ ترازو شده است
گر چه مرحب سپر انداخته، خیبر باقی است
بت مگویید شكستیم، كه بتگر باقی است
ره دراز است، مگویید كه منزل دیدیم
نیست، این پشت نهنگ است كه ساحل دیدیم
ره دراز است، سبكتر بشتابیم، ای قوم!
خصم بیدار است، یك چشمه بخوابیم، ای قوم!
نه بنوشیم از این رود، كه زهرآلوده است
غوطه باید زد و بگذشت كه پل فرسوده است
وای اگر قصه ما عبرت تاریخ شود
خیمه قافله را دشنه ما میخ شود
وای اگر بر در باطل بنشیند حق ما
وای اگر پرده تزویر شود بیرق ما
خیمه بگذار و برو، بادیه توفانجوش است
كوه، آتش به جگر دارد اگر خاموش است
فتنه میبارد و سنگین، ز در و دیوارش
هر كه اینجا خفت، سیلاب كند بیدارش
میرویم امروز با صاعقه همپای سفر
گردبادیم و ز سر تا به قدم، پای سفر
محمد کاظم کاظمی
انشاالله ملك ايران از گزند دشمنان هميشه ايمن باشد.انشاالله مردم اين ملك ملكوتي هميشه درپناه خالق صمدي در ايمني وآرامش باشند.انشاالله روي ما در دفاع از تمام ارزشهاي اين سرزمين بافرهنگ سپيد باشد.انشاالله ما در انجام وظايفمان نسبت به اين ملك آسماني شرمنده نباشيم.عذر از تطويل
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Majid_GC
نجنگیدن همیشه به معنای شکستن پیمان نیست !
اگر در حکومت شاه قبل از جمهوری اسلامی ! جنگی صورت می گرفت و مردم به میدان جنگ نمی رفتند باز هم می شد شکست پیمان ؟
یا نرفتن به جنگ فقط در همین دوره فقط معنی شکست پیمان میده ؟!!
انسان آرمان هایی داره و برای آرمان هاش می جنگه غیرت یا هر چیز دیگه برچسب هایی هست که به آرمان ها مون می زاریم !
کسی که آرمان هاش با جنگ رفتن محقق نمیشه نرفت به جنگ خود یک نوع جنگیدن هست !!!!
اگر قبول داشته باشیم که قلم معلم بالاتر از مقام شهادت هست
پس هر کارمندی هر معلمی در حال مبارزه ی دائمی هست ! و فقط اسلحه به دست گرفتن نیست
نجنگیدن هم هیچ معنایی نداره جز اینکه وقتی یک فرد آرمان هاش توسط جامعه محقق نمیشه پس تعهدی برای اسلحه به دست گرفتن نداره همین !
از نظر شما هر کسی که آرمان هاش تحقق پیدا می کنن باید بره بجنگه؟؟؟؟؟؟ آرمان یعنی یه چیزی که یه سری آدم برای تحقق یافتن اون تلاش میکنن، خب شاید آرمان یه نفر بی حجابی در جامعه یا مثلا آرمان یه سری آدم فروختن مشروبات الکلی توی جامعه اسلامی باشه....... اونوقت اول باید آرمانش تحقق پیدا کنه که بره بجنگه؟؟؟؟؟؟!؟[khabalood]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
الان اگه یکی بیاد مثلا البته فقط مثال میزنم بعدا سوء تفاهم نشه.....[cheshmak]
الان شما داری توی خیابون راه میری به طور مثال ، یکی میاد و یکی میزنه تو سرت و چاقو هم میزاره زیر گردنت و میگه هر چی پول داری بده به من......خب شما توی این شرایط بهش لبخند میزنی؟؟؟؟؟؟ یا مقابله به مثل میکنی.....؟ دوستان خواهشنا حرف های خنده دار نزنن......اگه خونه و زمین ارزش جنگ نداشته باشه ما هم میشیم مثل بهائی ها که جهاد توی دینشون ندارن و جامعه بدون جهاد به هیچ دردی نمیخوره.....دیگه در رابطه با دستور قرآن خواهشا نظر ندید....[cheshmak]
-
جنگ رو دوست ندارم،حتی تصورشم برام سخته،من میگم جنگیدن جرات میخواد،وقتی میدونی بر علیه ظلم و ظالم و برای حق میجنگی چه فرقی میکنه که چه بلایی سرت میاد،بالاخره همه یه روزی میمیرن پس چه بهتر که در راه خدا و برای کشورمون بمیریم،با افتخار مردن بهتر از با ذلت زندگی کردنه...فقط امیدوارم خداوند جرات جنگیدن رو بهم بده،پس ترجیح میدم بجنگم حتی اگه بترسم...
-
ایستاده مردن بهتر از آن است که روی زانوهایمان زندگی کنیم. (کورش کبیر)
من واسه زنده کردن فرهنگ و تمدن از دست رفته کشورم حتما میجنگم
واسه من اصلا مهم نیست که آمریکا و سوریه و روسیه و عرب ها چی میگن و چی میخوان به خاطر بعضی از سیاست های دولت هم نمیجنگم چون فکر میکنم بیشتر به فکر کشور های همسایه هستن تا خود ایران.
من فقط واسه امنیت و رفاه و آرامش ایرانی حاضرم بجنگم.
واسه خاک خودم میجنکم.
زنده باد ایران[shademan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s@n@z
ایستاده مردن بهتر از آن است که روی زانوهایمان زندگی کنیم. (کورش کبیر)
من واسه زنده کردن فرهنگ و تمدن از دست رفته کشورم حتما میجنگم
واسه من اصلا مهم نیست که آمریکا و سوریه و روسیه و عرب ها چی میگن و چی میخوان به خاطر بعضی از سیاست های دولت هم نمیجنگم چون فکر میکنم بیشتر به فکر کشور های همسایه هستن تا خود ایران.
من فقط واسه امنیت و رفاه و آرامش ایرانی حاضرم بجنگم.
واسه خاک خودم میجنکم.
زنده باد ایران[shademan]
در مورد سیاست ها که فرمودید بیشتر به فکر کشورهای همسایه هستن تا ایران از بعدی حرف شما صحیح است ولی اگر منظور شما کشور لبنان و فلسطین و سوریه است باید بدانید این سه کشور سه سد مهم برای حفاظت از ایران علیه اسرائیل هستند و یک مثال میزنم تا متوجه بشوید:
- اگر شما ایران و سوریه و لبنان و فلسطین را یک بدن در نظر بگیرید، اگر لبنان و فلسطین و سوریه دچار مشکلی شوند یعنی بدن شما زخمی شود و عفونت کند، شما باید آن را بر طرف کنید، و اگر شما عفونت را برطرف نکنید، وقتی که عفونت به قلب شما (ایران) یعنی نقطه اصلی حکومت اسلامی برسد دیگر هیچ فایده ای ندارد تا با آن به مبارزه ای بپردازید، مسلمانان در همه شرایط باید به یکدیگر کمک کنند تا در برابر دشمنان خدا ایستادگی کنند، سرمایه و تسلیحات از ایران است و از راه سوریه به دست لبنان و فلسطین می رسد و این دو کشور آتش خشم مردم مسلمانان این کشورها را بر سر اسرائیل میریزند.
باید بدانید که اسرائیل در شعار خود می گوید از رود نیل تا سند و دو خط آبی در پرچم این کشور هم همین معنی را می دهد پس باید بدانید که اشتهای این رژیم غاصب خیلی زیاد است و باید هر چند وقت یکبار ادب شود[cheshmak]
پس آن سیاست هم نتیجه گیری می کنیم از بعدی صحیح است.
-
سلام به همه دوستان[golrooz]
رفیق گلم SaSaMc2 که می فرمایید:
براي خدا نميجنگم چون اين كار رو گناه ميدونم و با بزرگي خدا از نظرم جور درنمياد...
پس یعنی میگید <<جهاد فی سبیل الله>> که تو قرآن اومده هم گناهه؟!!! چون اون هم در بسیاری مواردش جنگ فیزیکی برای خداست...
براي ناموس ميجنگيدم ولي صحنه هايي پري روز از گشت ارشاد ، از توهين و نيشخند و بي ادبي ديدم كه مجبورم تجديد نظري اساسي بر عقيده ام داشته باشم...
بنده شخصا گشت ارشاد رو قبول ندارم و به نظرم جز بدبینی به دین و نظام اسلامی نتیجه دیگه ای نداشته . ولی اون ناموسی هم که با رفتار و منشش بخواد بهونه دست گشت ارشاد و ... بده تا بهش بی احترامی بشه همون بهتر که براش نجنگیم.
اگر اون افرادی که ازشون به نام ناموس یاد کردید برای خودشون ارزش قائل نیستن منو شما چرا براشون دل بسوزونیم؟
-
سلام
دوست عزیز وقتی درباره گذشته صحبت میکنی و میفرمایید پادشاهان گذشته لطفا جمع نبند. من خودم از نوادگان نادرشاه افشار هستم و ویراث بزرگم نام خانوادگی اونهارو به دوش میکشم. برای مثال هندی ها هنوز هم که هنوزه از اسم نادرشاه تنشون به لرزه درمیاد اینو خودم به چشم دیدم چون زمانی در فرودگاه مشهد راننده تاکسی بودم با توریست ها برخورد داشتم و عکس العملشون رو به چشم دیدم.میخوام بگم اون موقع اونقدر اقتدار داشتیم که مثل الان نباشه که هر کشور تازه تاسیسی هر موقع که دلش بخواد به ایران وایرانی توهین میکنه اگه این اسمش کفایته پس اون چیه؟ همین چند وقت پیش که رئیس جمهور به ابوموسی سفر کردن واکنش اماراتی هارو که دیدید ولی بازم جای تآسفه که باز هم فدراسیون فوتبال ایران داره از این سرکاس گوساله حمایت میکنه . حس وطن پرستی ما کجا رفته.من فقط از شما خواهش میکنم منصف باشید.بحث ناموس رو هم به میون نیار که هنوزم اون جریان فقر فحشا تو کشورهای حاشیه خلیج همیشه فارس واسه جوونای خوش غیرت ایرانی شده عقده پس لطفا اون سمتی نرو که تو این قصه خیلیا بدجوری شلش کردن. آدم یک باغ گل رو به خاطر چن تا علف هرز به آتیش نمیکشه.اما جنگ،من هر روز صبح که از خواب بلند میشم برای وطنم میجنگم با دشمن داخلی یا با دشمن خارجی. ولی واقعا اگه توانشو دارین وشعار نمیدین چرا از زیر بار خدمت سربازی در میرین نکنه فکر کردین جنگ بازی call of که اولش 2تا سیب زمینی بندازی تو پنجره 2تا کلاه خالی بترکونی بعدشم تا مرحله آخر بری.هرکی عرضشو نداره شعار نده که جنگ بشه اونایی که تا الان حقه همه مردم رو میخوردن و میخورن مثل جنگ قبلی فرار میکنن سوئیسو ونیز اونوقت بازم همسال منو توها هستن که سوراخ سوراخ میشن.دوست عزیز جوگیر نشو شعار نده لشکرت نشه لشکر امام حسن(ع) که پشتتو خالی کنن که بقرآن خالی میکنن.از من گفتن بود تجربمو گفتم.واقعا اگه مرد جنگی شروع کن.یاعلی
-
دوستان بلخره هر چی باشه وطن ماست
چه خوب و یا چه بد باشه بلخره تحت هر شرایط وطن ماست
من حاضرم بجنگم
-
با هیچ شرایطی حاضر به جنگ نیستم
چون ما تو کشورمون بیشتر از کارمند و ... نیروی نظامی داریم
بیشتر کشورها حتی ارتش ندارند،ما تو کشورمون علاوه بر ارتش ارگانی به نام سپاه نیز داریم که وظایف آنها حراست از مرزهای کشور در مقابل بیگانگان است
این در شرایطی بود که دشمن ؛خارجی باشد
اگر طرف جنگ ملت خودمان باشد ما باز نیروی انتظامی را داریم که وظیفه آن حفظ امنیت داخلی است
حالا که منابعی کشور و بودجه نظامی ما بیشتر از سایر کشورها(البته به نسبت) است ،باید ملت با دغدغه کمتری نسبت به امنیت زندگی کنند
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
محسن آزماینده
با هیچ شرایطی حاضر به جنگ نیستم
چون ما تو کشورمون بیشتر از کارمند و ... نیروی نظامی داریم
بیشتر کشورها حتی ارتش ندارند،ما تو کشورمون علاوه بر ارتش ارگانی به نام سپاه نیز داریم که وظایف آنها حراست از مرزهای کشور در مقابل بیگانگان است
این در شرایطی بود که دشمن ؛خارجی باشد
اگر طرف جنگ ملت خودمان باشد ما باز نیروی انتظامی را داریم که وظیفه آن حفظ امنیت داخلی است
حالا که منابعی کشور و بودجه نظامی ما بیشتر از سایر کشورها(البته به نسبت) است ،باید ملت با دغدغه کمتری نسبت به امنیت زندگی کنند
اینکه دلیل نمیشه......
پس بسیج مردمی اینجا نقشش چیه؟؟؟؟؟؟
یعنی توی اسلام گفته فقط سربازای ارتش میتونن شهید بشن؟
-
دوست عزیز متمرکز نشید روی چیزهایی که در ذهن دارید من اعتقادی به فراماسونری و عقایدی از این قبیل ندارم با آقای رائفی پورم اصلا موافق نیستم این تفکر مسموم که ما از همه بهتریم موی دماغ دنیاییم و همه دارن از حسودی وبه ما میمیرن و...فقط کافی کمی منطقی باشی این سیاست بهترین باشه یا بد ترین ما حق انتخابی نداشتیم وقتی ضعیف تری منطق حکم می کنه عاقلانه رفتار کنی نه خودت به کشتن بدی با بهانه شهید شدن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
صلح
دوست عزیز متمرکز نشید روی چیزهایی که در ذهن دارید من اعتقادی به فراماسونری و عقایدی از این قبیل ندارم با آقای رائفی پورم اصلا موافق نیستم این تفکر مسموم که ما از همه بهتریم موی دماغ دنیاییم و همه دارن از حسودی وبه ما میمیرن و...فقط کافی کمی منطقی باشی این سیاست بهترین باشه یا بد ترین ما حق انتخابی نداشتیم وقتی ضعیف تری منطق حکم می کنه عاقلانه رفتار کنی نه خودت به کشتن بدی با بهانه شهید شدن
من واقعا متوجه نمیشم چرا مردم ایران اینقدر خودشون رو ضعیف تلقی می کنن و از غرب یه غول رویایی ساختن که انگار مثلا بهترین چیز آرمانی در غرب است.......
به هر حال هر کس عقاید خودش رو داره و عقاید شما هم محترمه ولی منطق حکم میکنه که استقلال داشته باشی حتی اگه مجبور بشی خودت رو به کشتن بدی......
باید بدونید استقلال ایران الان توی انرژی هست، نفت ایران حداکثر تا 50 سال دیگه تمومه و ما باید به دنبال یه انرژی دیگه باشیم (هسته ای) که بعدا محتاج آمریکا و بقیه کشورها نشیم که کلی به پاشون بیافتیم و واسه انرژی هر کاری گفتن انجام بدیم، اگه هم جنگی رخ بده سر انرژی رخ میده مطمئن باشید.
از طرفی خیلی چیزها به فراماسونری و فراماسون ها ربط داره، وقتی کل جهان رو 13 خانواده فراماسون هدایت میکنن از نظرتون ایران که رسما میاد و میگه با اینها مخالفه موی دماغشون نیست؟ تو رو به خدا کمی منطقی تر فکر کنید[cheshmak]
-
سلام
از تمامی دوستان بابت شرکت در تاپیک تشکر میکنم.
فقط کوشش کنید جانب اعتدال رو رعایت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
من واقعا متوجه نمیشم چرا مردم ایران اینقدر خودشون رو ضعیف تلقی می کنن و از غرب یه غول رویایی ساختن که انگار مثلا بهترین چیز آرمانی در غرب است.......
به هر حال هر کس عقاید خودش رو داره و عقاید شما هم محترمه ولی منطق حکم میکنه که استقلال داشته باشی حتی اگه مجبور بشی خودت رو به کشتن بدی......
باید بدونید استقلال ایران الان توی انرژی هست، نفت ایران حداکثر تا 50 سال دیگه تمومه و ما باید به دنبال یه انرژی دیگه باشیم (هسته ای) که بعدا محتاج آمریکا و بقیه کشورها نشیم که کلی به پاشون بیافتیم و واسه انرژی هر کاری گفتن انجام بدیم، اگه هم جنگی رخ بده سر انرژی رخ میده مطمئن باشید.
از طرفی خیلی چیزها به فراماسونری و فراماسون ها ربط داره، وقتی کل جهان رو 13 خانواده فراماسون هدایت میکنن از نظرتون ایران که رسما میاد و میگه با اینها مخالفه موی دماغشون نیست؟ تو رو به خدا کمی منطقی تر فکر کنید[cheshmak]
دوست عزیز، 13 خانواده ماسونی؟!!
درسته آقای رائفی پور گفته ولی دعوت میکنم که منابع بیشتری رو هم مطالعه بفرمایین. یا حتی همون رائفی پور ذکر کرده در سخنانشون.
دقت کنید خود آقای رائفی پور جایگاه معماران آزاد یا همون Free-ma-son ˈmā-sən رو در هرم قدرت کجا بیان میکنه . و ماسون چه نقشی (کوچکی یا بزرگی) رو بازی میکنه. و جمع کردن با منابع دیگر (نه مستند کذب ظهور که پر از تناقض است) ببینید خانواده 13 واقعا ...
تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
a3eman
اینکه دلیل نمیشه......
پس بسیج مردمی اینجا نقشش چیه؟؟؟؟؟؟
یعنی توی اسلام گفته فقط سربازای ارتش میتونن شهید بشن؟
قبول کنید که کشور ما نسبت بودجه که برای کارهای نظامی و استراتژی مقابله با دشمن مصرف میکنه بیش از اندازه است
این بودجه به صورت غیر مستقیم باید به دست مردم برسه که نمی رسه
بسیج مردمی هم سازماندهی نیروهای مردمی توسط سپاه هست که بحث شد
همه می خواهند به بهشت بروند و لی نمی خواهند بمیرند
من مردن را می خواهم ولی نه در جنگ
می خواهم به جای شهید شدن ،بمونم و با مرگ طبیعی از در بهشت وارد بشم