-
نامه عاشـــــقانه غضنفر به دوست دختــــرش !!!
سلام بر تو
میدونم که صدامو شناختی پس خودمو معرفی نمیکنم
شایدم نشناختی، منم غضنفر
...
آااه ای عشق من، چند روز که دلم برات گرفته و قلبم مثل یه ساعت دیواری هر دقیقه شصت لیتر آب را تقسیم بر مجذور مربع میکنه، حالا بگو بقال محل ما چند سالشه؟
امروز یاد آن روزی افتادم که تو من را دیدی و یک دل نه صد دل من را عاشق خودت کردی. یادت میآید؟
ای بابا عجب گیجی هستی، یادت نمیآید؟
خیلی خنگی ، خودم میگم. اون روز که من زیر درخت گیلاس سر کوچه، لبو کوفت میکردم. ناگهان پدرت تو را با جفتک از خانه بیرون انداخت و من مثل اسب به تو خندیدم، خیلی از دست من ناراحت شدی. ولی با عشق و علاقه به طرف من آمدی. خیلی محکم لگدی به شکم من زدی و رفتی. آن لگد را که زدی برق از چشمانم پرید و حسابی عاشقت شدم.
از آن به بعد هر روز من زیر درخت گیلاس میایستادم تا تورا ببینم، ولی هیچوقت ندیدم. اول فکر کردم که شاید خانه تان را عوض کردید ولی بعدا فهمیدم درخت گیلاس را اشتباه آمده بودم.
یک قاب عکس خالی روی میزم گذاشتم و داخل آن نوشتم "عشقم" هروقت آن را میبینم به تو فکر میکنم و تصویر تو را به ذهن میآورم. اینم بگم که من بدجوری گیرتیم هااااااااا ! مثلا همین دیروز داداشم داشت به قاب نگاه میکرد، دو تا زدم تو سرشو بهش گفتم مگه تو خودت ناموس نداری به دختر مردم نگاه میکنی؟
راستی این شمارهای که به من دادی خیلی به دردم خورد. هر روز زنگ میزنم و یک ساعت باهات درد دل میکنم و تو هم هی میگی "مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیباشد" من که میدونم منظورت از این حرفا چیه!! منظورت اینه که تو هم به من عشق میورزی، مگه نه!؟
یه چیزی بهت میگم ولی ناراحت نشی، گوساله! این چه وضع ابراز عشقه؟
ناراحت شدی؟ خاک بر سر بی جنبت!! آدم انقد بی جنبه؟
ولی میدونم یکی از این روزا سرتو میندازی پایین و عین بچهٔ آدم میای تو خونهٔ من.
یه روزی میام خواستگاریت، میخوام خیلی گرم و صمیمی باباتو ببوسم و چندتا شوخی دستی هم باهاش میکنم که حسابی اول زندگی باهم رفیق بشیم، راستی کلهٔ بابات مثل نور افکن میمونه. بعد عروسی بهش بگو خیلی طرف خونهٔ ما پیداش نشه. من آدم کچل میبینم مزاجم بهم میریزه!
چند وقت پیش یه دسته گل برات از باغچه کندم که سر کوچتون دادمش به یه دختر دیگه، فکر بد نکن! دختر داشت نگاهم میکرد منم تو رودرواسی گیر کردم گل رو دادم بهش، اونم لبخند ملیحی از ته روده اش به من زد. درسته دختره از تو خیلی خوشگل تر بود ولی چیکار کنم که بیخ ریش خودمی.
راستی من عاشق قورمه سبزی ام (البته بعد از تو) اگه برام خواستی درست کنی حواست باشه، بی نمک بشه، بسوزه ، بد طعم بشه همچی لگدی بهت میزنم که نفهمی از کی خوردی!!!
خلاصه اینکه بی قراری نکن، یه خط شعر هم برات گفتم. خوشت اومد اومد، نیومد به درک!
بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم فکر نکن یاد تو بودم، داشتم اونجا ول میگشتم
-
پاسخ : نامه عاشـــــقانه غضنفر به دوست دختــــرش !!!
اگه کسی این نامه رو به یه دختر بنویسه شک نکنید اون دختره زنده اش نمیزاره
میدونین چرا؟اخه عادت کردیم به شنیدن حرفای دروغ
واقعیتا رو قبول نمیکنیم میدونیم دروغه ولی باز برامون جالبه
ولی من تو این نامه گرچه باادبانه نبود ولی فقط صداقت دیدم
-
[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]عالی بود.
-
[khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
وای مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــردم از خنده
[khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]
-
الان من نفهمیدم همینجوری صادقانه با دخترا حرف بزنیم یا اگه اینجوری بگیم زنده نمیمونیم؟
-
حتی 1 لحظه هم شک نکنید که با دادن چنین نامه ای به یک دختر زنده نمی مونید.[shaad]
-
پسرا اصلا بلدن نامه ی عاشقانه بنویسن؟مگه اینکه غضنفرشون بنویسه،در این حد....[khande]
-
كپي پيست كه بلديم!
همين كافيه تا بعضي ها از درس و مشق بيفتن![khande]
-
نقل قول:
پسرا اصلا بلدن نامه ی عاشقانه بنویسن؟
اخی؟نازی.
نیست تاحالا جملات عاشقانه از پسرا نشنیدین [nishkhand]
-
سلام
جالب بود،لبخند رو لب آدم میاره،آخه همه صادقانه حرف زدن رواز یا بردن و دائم میخوان خودشون رو با کلاس جلوه بدنsh_omomi59
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اخی؟نازی.
نیست تاحالا جملات عاشقانه از پسرا نشنیدین
شما فک کن آره!
شما حرفای عادیتونو درس بگین!حرف عاشقانه پیش کش..![nishkhand]
-
ما درست میگیم.شماها میگید عجیجم جرا دیکه بهم نگیگی دوشت دالم؟
[khande][nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
شماها میگید عجیجم جرا دیکه بهم نگیگی دوشت دالم؟
یادم نمیاد هیچ وخ تاالان گدایی محبت کرده باشم آقای شوماخرررررر!اینم لفظ یه آدم لکنتی یه !نه یه دختر![nishkhand]
-
نقل قول:
یادم نمیاد هیچ وخ تاالان گدایی محبت کرده باشم آقای شوماخرررررر!اینم لفظ یه آدم لکنتی یه !نه یه دختر![nishkhand]
من که شمارو نگفتم [nishkhand] نگو که ازین ادبیات استفاده نمیکنید؟
محمد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من که شمارو نگفتم
فک کردی زدی در رفتی آقای شوووووووومااااااااااااااا ااااااااااااخرررررر![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
محمد
خداییش فک نمیکردی یکی مث من این وسط سروکلش پیداشه،بهت گیربده؟نه؟[khande]
من که خوشم نمیاد خودمو واسه کسی لوس کنم پس طبعا از این الفاظ بچگانه استفاده نمیکنم.....!
-
مگه میشه جایی که هم پسر هست هم دختر پسری حرف بزنه و دختری بهش نپره؟
شما خوشت نمیاد.
نداشتیم پیامک های عاشقونه
اما خوندیم اینباکس های پر بهونه
-
[khande]دوستان دعوا نکنید ،صلوات بفرستید تمومش کنید[hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar][hoshdar]
-
حالا فکر بد نکنید دربارم قضیه طولانیه ای داره اینها ولی من
با تعدادی دختر اینجوری صحبت کردم ولی نمی دونم چرا همشون ازم ناراحت شدن [nishkhand][nadidan]
خوب وقتی خطشون بزاری توی افتاب لی لی بازی میکنه من چیکار کنم
و و و
امثال اینها
ولی راستش نمی دونم چرا ناراحت شدن
البته بعضی هاشون هم مقاومت کردن و ناراحت نمیشدن که یکم شفاف صحبت کردن رو بالا بردم و اونها رو هم سرنگون کردم [nishkhand]
ولی الحق هیچی مثل صادق بودن حال نمیده
-
اصلا هم خنده دار نبود[delkhoori]
از قدیم میگن میخوای سر کسی کلاه بذاری حرف راست بگو چون اون طرف مقابل داره میگه این فلان فلان شده داره دروغ میگه....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
مگه میشه جایی که هم پسر هست هم دختر پسری حرف بزنه و دختری بهش نپره؟
آقا محمد!دیگه داری کم لطفی میکنی!من کی پریدم بهت[taajob]؟اگه اهل شوخی نیستی خو بگو دیگه باهات شوخی نکنم!!!!!
-
نقل قول:
خداییش فک نمیکردی یکی مث من این وسط سروکلش پیداشه،بهت گیربده؟نه؟[khande]
ناراحت شم؟ نه بابا.این حرفا چیه؟خودت گفتی بهم گیر دادی [nishkhand] منم بجای گیر دادن از واژه پریدن استفاده کردم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali-m
كپي پيست كه بلديم!
همين كافيه تا بعضي ها از درس و مشق بيفتن![khande]
پسر خوب شما پسرا که با 1 سلام از درس و مشق میوفتید باز بعضیا با 1 نامه که تعدادشون کمتر از انگشتای 1 دسته![khanderiz]
-
اگه نهایت دوستی در یک قطره باشد اقایون همون یک قطره را هم دریغ مکنند .اگه بگن به اندازه دریا دوستت داریم باور نکن!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پرنا
اگه نهایت دوستی در یک قطره باشد اقایون همون یک قطره را هم دریغ مکنند .اگه بگن به اندازه دریا دوستت داریم باور نکن!
کاملا موافقم.
-
وای وای وای چه دخترای بد بینی.پیشنهاد میکنم بخش روانشناسی سایت رو بیشتر مطالعه کنید[nishkhand]
-
ااااا باز اقایون رو تنها گیر اوردین هاااااااااااااااااااااااا ا [taajob]
باید به گروه بگم وارد عمل بشن
ابجی فاطیما کجایی که باز خانوما دور برداشتن باید دورشون رو بخوابونم [nishkhand][tashvigh]
باز صداقت رو خانوم ها میان دربارش صحبت می کنن
باز ما یک غضنفر داریم شما چی ؟؟؟ همون رو هم که ندارین که صادق باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
ااااا باز اقایون رو تنها گیر اوردین هاااااااااااااااااااااااا ا [taajob]
باید به گروه بگم وارد عمل بشن
ابجی فاطیما کجایی که باز خانوما دور برداشتن باید دورشون رو بخوابونم [nishkhand][tashvigh]
باز صداقت رو خانوم ها میان دربارش صحبت می کنن
باز ما یک غضنفر داریم شما چی ؟؟؟ همون رو هم که ندارین که صادق باشه
[khande]عجب ! والا ما تا جایی که خوندیم بیشتر آقایون بودن تا خانوما [khanderiz]
خدا عاقبت ما رو به خیر کنه ! قربون دستاتون ، غضنفر مال خودتون ، ما نخواستیم [sootzadan]
ما با آنه شرلی و حنا و ... بیشتر رفاقت میکنیم [bamazegi]
و اما بریم که بحث رو جدی که نه ولی به اندازه نوک سوزن جدی کنیم .
عرضم به خدمتتون که :
ایهیم ایهیم [nishkhand]
البته این که دخترا بیشتر صداقت دارن رو که 100% درسته !
و اما در مورد پسرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
میشه بپرسم پس این افراد کی هستن که در عرض 1 دقیقه دخترا رو به خواب و خیال و رؤیا و ... میبرن [sootzadan]
البته خو تقصیری هم ندارنا ، دخترا از اونجایی که خیلی احساسی هستند زود گول میخورن ! (نگین چیلا اینجا از پسرا طرفداری کردی ، چون حقیقتی است مسلم ) [nishkhand]
صداقت رو از دخترا یاد بگیرید !
که دلم میخوات اینقده بزنمشون ! (وقتی میبینم پسره داره براش خواب و خیال میبافه ف اون داره حقیقت زندگیشو میگه )
ای خدا ![narahatishadid]
پسر خوب ، یه ذره صداقت هم بد نیستا ! اینقدر دل این دختر رو نشکون ![cheshmak]
-
به عنوان عضوی کوچک و حقیر عرض میکنم:
1- غضنفر یکی از القاب امام علی (ع) است.
2- همیشه در نظام نوین جهانی برای مشغول کردن افراد جامعه، فراماسونری ها سعی در ایجاد دو گروه متضاد مثل قرمز و ابی و دختر و پسر و........ دارند، از نگاه فلسفی نیز ما نباید دختر و پسر را دو جنس منفی ببینیم، پس لطفا اینگونه بحث ها را کنار بگذارید.
والسلام[cheshmak]
-
نقل قول:
میشه بپرسم پس این افراد کی هستن که در عرض 1 دقیقه دخترا رو به خواب و خیال و رؤیا و ... میبرن [sootzadan]
ما هم همینو میگیم اما باز بعضیا میگن :
نقل قول:
پسرا اصلا بلدن نامه ی عاشقانه بنویسن؟مگه اینکه غضنفرشون بنویسه،در این حد....
[khande]
ا
نقل قول:
البته خو تقصیری هم ندارنا
خوبه که یه نفر که حقیقت رو قبول داره میگه تقصیر ما نیست.ممنون.
نقل قول:
تا دروغارو نفهمه که دلش نمیشکنه [sargije]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F a t i m a
[khande]عجب ! والا ما تا جایی که خوندیم بیشتر آقایون بودن تا خانوما [khanderiz]
خدا عاقبت ما رو به خیر کنه ! قربون دستاتون ، غضنفر مال خودتون ، ما نخواستیم [sootzadan]
ما با آنه شرلی و حنا و ... بیشتر رفاقت میکنیم [bamazegi]
و اما بریم که بحث رو جدی که نه ولی به اندازه نوک سوزن جدی کنیم .
عرضم به خدمتتون که :
ایهیم ایهیم [nishkhand]
البته این که دخترا بیشتر صداقت دارن رو که 100% درسته !
و اما در مورد پسرا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته خو تقصیری هم ندارنا ، دخترا از اونجایی که خیلی احساسی هستند زود گول میخورن ! (نگین چیلا اینجا از پسرا طرفداری کردی ، چون حقیقتی است مسلم ) [nishkhand]
صداقت رو از دخترا یاد بگیرید !
که دلم میخوات اینقده بزنمشون ! (وقتی میبینم پسره داره براش خواب و خیال میبافه ف اون داره حقیقت زندگیشو میگه )
ای خدا ![narahatishadid]
باشه ابجی خانم غضنفر مال ما حنا مال شما
پینوکیو مال مال گربه نره و روباه مکار مال شما
دیگه چی می خواین [nishkhand]
برین به ما نمی خورین شما خانوم ها [nishkhand]
باز نمی خوام بگم نکه خانوم ها هم خیلی صداقت دارن
چقدر دختر هم داریم که این اقا پسر های معصوم رو گول میزنن ؟؟؟
نه خداییش چقدر داریم
یکم بیاین شما خانوم ها حداقل همینجا صادق باشید ( ابجی 1 - 0 به نفع من [nishkhand] )
هاااااااااااا چقدر
-
به عنوان عضوی کوچک و حقیر عرض میکنم:
1- غضنفر یکی از القاب امام علی (ع) است.
2- همیشه در نظام نوین جهانی برای مشغول کردن افراد جامعه، فراماسونری ها سعی در ایجاد دو گروه متضاد مثل قرمز و ابی و دختر و پسر و........ دارند، از نگاه فلسفی نیز ما نباید دختر و پسر را دو جنس منفی ببینیم، پس لطفا اینگونه بحث ها را کنار بگذارید.
والسلام
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
باشه ابجی خانم غضنفر مال ما حنا مال شما
پینوکیو مال مال گربه نره و روباه مکار مال شما
دیگه چی می خواین [nishkhand]
برین به ما نمی خورین شما خانوم ها [nishkhand]
باز نمی خوام بگم نکه خانوم ها هم خیلی صداقت دارن
چقدر دختر هم داریم که این اقا پسر های معصوم رو گول میزنن ؟؟؟
نه خداییش چقدر داریم
یکم بیاین شما خانوم ها حداقل همینجا صادق باشید ( ابجی 1 - 0 به نفع من [nishkhand] )
هاااااااااااا چقدر
این کلمه معصوم رو خوب اومدی [khanderiz]
به خاطر همین یه امتیاز من بهت میدم میشه 1-0 به نفع شما ! [nishkhand] قبلیه رو من قبول ندارم و به شدت تکذیب میکنم !
البته طبق آمارهای رسمی که من از افراد مختلف در شهرهای مختلف و ... سراغ دارم ، تعداد پسرهایی که دخترا رو گول میزنن به 10 برابر میرسه [sootzadan]
والا من صادقما !!!!!!!!!!!!! [entezar2] البته خو در صادق بودن شما هم شکی نیست ! (نگی طرفداری نکرد) [shaadi]
ولی در کل :
پسرا اصولاً اگه صادق هم نباشن کسی متوجه نمیشه ، مگر به مرور زمان
ولی دختره بنده خدا ، تا بخوات دروغ بگه ها ، چشاش چپ و راست میره ، طرف متوجه میشه ! [bamazegi]
-
خیلی جالب بود [khande][tashvigh]
- [khande] [tashvigh]مرسسسیییییییییییی
-
بدانیم تا گول نخوریم ...
بحث آفت شناسی یا آسیب شناسی جوان، بحث بسیار مهمی است. حتی از سرمایه شناسی و اصل سرمایه ـ که همان جوانی باشد ـ کم تر نیست ؛ چرا که اگر قدر «نعمت» جوانی را ندانیم و خوب از آن استفاده نکنیم، تبدیل به «نقمت» خواهد شد .
باید آگاه باشیم که آفتهای گوناگون و تیرهای بلا از هر سو ما را نشانه گرفته اند. عجیب دنیایی است! در این دنیای زیبا و رنگارنگ و دل فریب، همه چیز به هم آمیخته است: خوبی و بدی، زشتی و زیبایی، سلامت و بیماری، ارزش و ضد ارزش، انسانیت و ضد انسانیت، معنویت و مادیّت، حلال و حرام، حق و باطل، حیات و مرگ، دنیا و آخرت، و...
علی ای حال دوستان گلم چه دختر ، چه پسر هیچکدام ما از این دروغ ها در امان نیستیم. البته نمیخوام بگم که همه دروغ میگن ... نه !!
خوب و بد ، خیر و شر ، راست و دروغ و .... همهگی وجود دارند و این خود ما هستیم که با رفتار و کردار خودمان آینده خودمون رو میسازیم
پیشنهادهای من ...
پیشنهاد من به دوستان جوان، این است که (علاوه بر شناخت دقیق نقطه های قوّت خود و نیروهای یاری دهنده و دوستان همراه و راستین خویش):
1 . آفتهای اصلی این روزگار را بشناسیم، بخصوص آنهایی را که بیشتر متعرّض جوان و جوانی می شوند و فهرستی از آنها را به دست بیاوریم و ابزار مقابله با آنها را بشناسیم.
2 . پس از شناخت، ساز و کارهایی برای پیشگیری و راههای مقابله با آنها پیدا کنیم.
3 . اگر علائمی از عوامل آسیب زا را مشاهده کردیم و یا به آن آفتها مبتلا شدیم، هرچه سریع تر برای درمان آن اقدام کنیم تا زود درمان شود ؛ چرا که در جوانی، آفتها آسان تر زدوده می شوند تا در کهنسالی.
4 . راههای موفقیت و تقویت عناصر مثبت در زندگی و در خودمان را بشناسیم و در مسیر سعادت و پیروزی، استوار گام برداریم و هیچ گاه موانع و مشکلات طبیعی زندگی (مثل: بیماری، خستگی، از دست دادن نزدیکان، ضعف تجربه و آموزش، فقر، و...) را به حساب «دشمنی» کسی (یا خداوند و تقدیر و روزگار) با خود نگذاریم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
NameEly
اقا پسر های معصوم
وای وای چقدم ما معصومید آخه!جیگرم کباب شد![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
تا دروغارو نفهمه که دلش نمیشکنه
پس بالاخره قبول کردین که شماها خیلی دروغ گویین؟!!!!![tashvigh]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reyhane.R
پسر خوب شما پسرا که با 1 سلام از درس و مشق میوفتید باز بعضیا با 1 نامه که تعدادشون کمتر از انگشتای 1 دسته
این دوستمون کاملا راست میگه و با حرفاش صد در صد موافقم!کم پیش میاد دختری بخواد پسری رو گول بزنه مگر اینکه شیاد باشه
-
نقل قول:
س بالاخره قبول کردین که شماها خیلی دروغ گویین؟!!!!!
برو فکر کن ببین واسه چی پسرا بهتون دروغ میگن [nishkhand]
خب خودتون دوست دارید بشنوید
اگه یکی در حد غضنفر هم نه اما مثل اون صادقانه باهات حرف بزنه باهاش دوست میشی؟[khanderiz]
-
سلام به همه
این بحث ها جنبه تفریحی داره. وگرنه هم دخترهای خوب و هم پسر های خوب داریم[shaad]
ولی بدانید به همان اندازه که پسرها دنبال موارد ج ن س ی هستند دخترها هم دنبال پول پسرها هستند ( البته بعضیاشون )
ولی این رو هم قبول کنید که اگه تعادل نباشه زندگی هم جالب نیست
تعادل یعنی اینکه نباید زیاد وابسته همدیگه بود
-
ابراز محبت کردن و با احترام صحبت و رفتار کردن تفاوت زیادی با دروغ گفتن داره.[hoshdar]اینا رو نباید باهم اشتباه بگیریم. کاری که عموما پسرا برای جلب نظره دخترا انجام میدن تفاوت قایل نشدن میان همین مرز دروغ و رفتار مناسب داشتنه.
-
ببینید!آقا محمد شما صادقانه صحبت کردنو با بی ادب بودن اشتباه گرفتین!فک می کنید ما دخترا از صداقت بدمون میاد؟معلومه که نه!من از اینکه شما انقد اصرار دارین بی ادبیو با صداقت یکی کنین در تعجبم!!!!!!!!!![taajob]