سلام در این تاپیک هر سوالی که دارین رو بپرسین.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام در این تاپیک هر سوالی که دارین رو بپرسین.
سلام مجدد خدمت دوستان
من یه سوالی اینجا پرسیده بودم که یه نفر لطف کرد و مخفیانه اومد و پاسخ من رو داد. (سپاس)
حالا پیرامون همون سوال
اون شرکتی که گفتم، اسم سایتش اینه: www.taksabt.com راستش وقت نکردم قوانین رو بخونم اگر خلاف قوانین نوشتم، پوزش میطلبم و مدیر محترم اصلاح بفرمایند.
تو روش این شرکت یه نامه برامون میاد درب منزل که توش یه وکالت نامه هست و باید وکالت تام رو به طرف بدیم.......
خونه ما بندر ماهشهر ه (جنوب خوزستان) و اصلا حال و حوصله ندارم پاشم برم تهران (یعنی وقتش رو ندارم)، اگر یک یا دو بار نیاز بود برا ثبت برم تهران، اشکال نداشت ولی شنیدم بیش از اینا باید برم و بیام ....
خوب بریم سر اصل مطلب: ----------------------------------------------
من یه نرم افزار مهندسی نوشتم برای رشته مهندسی مواد - متالورژی صنعتی، نمونه خارجی داره ولی بخاطر تحریم ها، یکم بسختی گیر میاد و صد البته با قیمتهای بسیار بالا تر از قیمت واقعیش.
2 سال هم روش کار کردم و نسبت به نمونه های خارجی ش امکانات خیلی جالبی بهش اضافه کردم و کلا یه جور متفاوته ...
این نرم افزار من میتونه اختراع باشه؟ یا نه؟
شنیدم روش ثبت اختراع نرم افزار متفاوته و یه سری مراحل اضافه داره،
کلا روش ثبت اختراع نرم افزار چطوریه؟
چندبار باید برم تهران و بیام؟
راهی هست که تو یه بار تهران رفتن، کار چند مرحله رو پیش ببرم تا کمتر لازم باشه برم تهرون؟
سپاس فراوان
من خیلی ایده داشتم ولی الان دارم رو یکیشون تحقیق میکنم.من دانش آموزم.برای تحقیقام به آزمایشگاه نیاز دارم.به نظر شما اگه برم کانون شکوفایی خلاقیت کمکم میکنند؟
من چه جوری میتونم طرحمو بسازم؟[tafakor]
سلام من سوالم اینه که اولین بار وقتی کامپیوتر نبوده که کامپیوتر دیگه ای رو برنامه نویسی کنه چه وسیله ای این کارو کرده ؟
و این که سی دی رو برای اینکه چیزی توش ذخیره کنن اونو با لیزر میسوزونن؟ چه جوری و 0 و 1 رهستش ینی با این مبنا تو سی دی ذخیره میشه؟
ممکنه یه مهندس ژنتیک بتونه با استفاده از ژن های مختلف یه آدم فوق العاده رو بسازه؟ خوب حالا که اونها این همه ژ نای حیوونا رو مخلوط میکنن تا یه
چیز در بیاد رو آدما انجام نگرفته؟ انسانهایی که توی آفریقا هستن پاهاشون خرچنگیه جهش کردن یا آدم فضایین؟ میشه انرژی مکانیکیو به شیمیایی
تبدیل کرد؟ اگه نشه که قانونه تبدیل انرژی از صورتی به صورت دیگه نقض میشه. در ضمن مستقیم تبدیل شه .
در ضمن به نظر شما اصلا یوفو ها وجود دارن؟ من هر چی فکر میکنم از هر نظر یو فو واقعیت نداره . پس دیده شدن یوفو از چه قراره ؟ [khabalood][tafakor]
سلام من سوالم اینه که اولین بار وقتی کامپیوتر نبوده که کامپیوتر دیگه ای رو برنامه نویسی کنه چه وسیله ای این کارو کرده ؟
و این که سی دی رو برای اینکه چیزی توش ذخیره کنن اونو با لیزر میسوزونن؟ چه جوری و 0 و 1 رهستش ینی با این مبنا تو سی دی ذخیره میشه؟
ممکنه یه مهندس ژنتیک بتونه با استفاده از ژن های مختلف یه آدم فوق العاده رو بسازه؟ خوب حالا که اونها این همه ژ نای حیوونا رو مخلوط میکنن تا یه
چیز در بیاد رو آدما انجام نگرفته؟ انسانهایی که توی آفریقا هستن پاهاشون خرچنگیه جهش کردن یا آدم فضایین؟ میشه انرژی مکانیکیو به شیمیایی
تبدیل کرد؟ اگه نشه که قانونه تبدیل انرژی از صورتی به صورت دیگه نقض میشه. در ضمن مستقیم تبدیل شه .
در ضمن به نظر شما اصلا یوفو ها وجود دارن؟ من هر چی فکر میکنم از هر نظر یو فو واقعیت نداره . پس دیده شدن یوفو از چه قراره ؟ [khabalood][tafakor]
سلام من میخواستم بدونم چه جوری می تونم یه موتور هواپیما در ابعاد کوچک بسازم[tafakor]
سلام
به قول شاعر یه سینه سخن دارم![nishkhand]
خب برنامه نویسی وقتی به وجود اومد که منطق دیجیتال اومد. قبلش کامپیوتر ها رو بر اساس عملیات های ریاضی که باید انجام می دادند طراحی می کردند.
البته کامپیوتر های دیجیتال هم اول بر اساس عملیاتی که باید انجام می دادند طراحی می شدند ولی یه سری تنظیمات هم میشد بهشون داد که اصطلاحا بهش برنامه ریزی می گفتند. درست عین ماشین حساب.
اولین برنامه ها فقط و فقط 0 و 1 بودند!
این برنامه ها نیازی به کامپایل نداشتن و به راحتی می شد در ماشین اجراش کرد.
بعد که چند برنامه اصلی رو نوشته شد زیان اسمبلی رو جایگزین کردند و وقتی سیستم عامل اومد زبان های سطح بالاتر رو جایگزین کردند.
.......................................
سی دی های لیزری امروز الهام گرفته از صفحه های گرامافون دیروز هستند.
اره با لیزر می سوزونند.به صورت 0 و 1 ذخیره میشه.
.......................................
ابر انسان ها با دست کاری ژنتیک به وجود اومده اند
من خبر دارم که یک دوقلو رو با دست کاری ژنتیک طوری تغییر دادند که هیچ وقت رشد ماهیچه ها شون متوقف نشه و از کودکی مثل قهرمان های پروش اندام بشن.
........................................
احتمالا تکامل این بلا رو سرشون اورده تا بیشتر با محیط سازگار بشن.
.........................................
انرژی شیمیایی دو دسته هست.
1- سوخت های شیمیایی که بر اثر احتراق گرما ازاد می کنند
2- پیل های الکترو شیمیایی که مستقیما برق تولید می کنند.
انرژی مکانیکی هیج تاثیری بر روی هر دوی این دو نداره البته به صورت مستقیم.
در مورد قانون پایستگی انرژی هم یه سری برگشت ناپذیری هایی وجود داره که باعث میشه بعضی چرخه ها یک طرفه باشن.
.................................................. ........
یوفو یعنی مشاهده شی نا شناخته در اسمان ، خشکی یا دریا
یو فو ها وجود دارند. مهمترین شواهد اون تعقیب و گریز هواپیماهای جنگنده اف 4 ایران با یک شی ناشناخته هست که در زمان شاه بر فراز اسمان تهران رخ داده و گزارش داده شده.
موفق باشید[golrooz]
سلام من در نصب اوبونتو 10.10 بخصوص در قسمت پارتیشن بندی اوبونتو حسابی مشکل دارم و الان یک پروژه باید تحویل بدم اما نمی تونم و داره وقتش میگذره.میتو نین کمکم کنید و یک فیلم آموزشی برام بذارید ممنون میشم.[soal]
لطفا این سوال رو در بخش فنی و مهندسی کامپیوتر بپرسید به این بخش مرتبط نیست:
http://www.njavan.com/forum/forumdis...88%D8%AA%D8%B1
سلام
میخواستم در مورد قدرت زدودن چربی توسط لیزر بدونم.اگر مقاله ایی در این باره بهم معرفی کنید ممنون میشم.
و همچنین منبعی به غیر از ویکی پدیا برای تئوری لیزر(خودم تو اینترنت دنبالش بودم اما چیز خوبی پیدا نکردم)[golrooz]
تنها مورد استفاده از لیزر برای پاک کردن رو تو بریتانیا خوندم که یک مخترع برای پاک کردن ریل راه اهن از برگ هایی که زیر ریل کمپرس می شدند استفاده کرده.
برگ های کمپرس شده عین تفلون ریل رو لیز می کردند و برای ترمز مشکل ساز می شدند.
با لیزر در واقع برگ در اثر پیرولیز به کربن تبدیل می شد و بعد پاک می شد.
..............................
تو کتاب فیزیک 1.2 به اون اشاره مقدماتی شده که برای درک مطلب کافیه:
http://www.roshd.ir/Default.aspx?tab...e=Check&Rand=0
با سلام دوباره!!!!!!!
بدنه ی هواپیما های کوچک اسباب بازی قابل پرواز را از چه چیزی درست میکنند[soal][soal][soal][soal][soal]
معمولا از فوم فشرده یا چوب بالسا که هر دوی اینها رو می تونین از فروشگاه لوازم ماکت سازی تهیه کنین.
برای ساخت شاسی هواپیما هم از تخته سه لا استفاده می شه.
برای اطلاعات بیشتر می تونین به سایت: www.persianrc.com مراجعه کنین.
موفق باشین[golrooz]
مرسی جواب ندادین لطف کردین[khabalood]
حداقل کاشکی یکیش رو جواب میدادین .[tafakor]
با سلام[khejalat][khejalat][khejalat]
آیا موتور الکتریکی توان بلند کردن یک هواپیما به وزن 1.5 کیلو گرم را دارد
با سلام[khejalat][khejalat][khejalat]
آیا موتور الکتریکی توان بلند کردن یک هواپیما به وزن 1.5 کیلو گرم را دارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب موتورهای الکتریکی قدرت ها و اندازه ها و سرعتهای متفاوتی دارند
انواع مختلفی دارند
با موتور الکتریکی هواپیمای 100تنی رو هم میشه حرکت داد
ولی چه موتور الکتریکی ای ؟
[tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor][tafakor]
با سلام
من یه سوال دارم که هر چی روش فکر می کنم به جایی نمیرسم
سوال این است
یه روز سه نفر که یکی از آن ها کر یکی کور و یکی لال بودند میرن پیکنیک
یکی از دوست های آن ها که کر بود میمیره حلا اون فرد لال چه جوری میتونه به دوست کورش بگه که دوستشون مرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
سلام
اگه سوالم مربوط به اینجا نمیشه لطفا آدرسشو بدین!!!
این بخیه های جذبی رو دیدین ؟ نمیدونم از چی ساخته شده و چجوری از بین میره! حالا من دنبال یه ماده (ماده میگن؟!) میگردم که مقاومتش خوب باشه در عین حال وقتی توو محیط قرار میگیره خود به خود از بین بره.
یجور دیگه بگم : این ماده توو یه محیط بسته ( تقریبا بسته ) اگه باشه از مقاومت خوبی برخوردار باشه ، و وقتی از اون محیط خارج بشه از بین بره!! مثلا میتونه به اکسیژن حساس باشه که وقتی وارد محیط عادی میشه اکسیژن اونو از بین ببره! و یا به آب حساس باشه و وقتی آب بهش میخوره از بین بره یا اصلا به تماس حساس باشه و در پی تماس های زیاد ازبین بره یا هر چی میدونید.....
مرسی[golrooz]
الحق که نخبه ای!! واسه کسایی مثل من که زیر دیپلمن باید بیشتر توضیح داد![cheshmak]نه یه خط اونم پر از استعاره و کنایه و تشبیه و....!! بخیه ی هضمی!؟؟[tafakor] [nishkhand]منظورم بخیه ی هضمی نبود! گفتم ماده ،بخیه رو مثال آوردم تا سوالمو بپرسم
یا یه نمونه دیگه ژلاتین گلفروشی های مصنوعی که آب گرم ازون حالت درش میاره و...
ممنون از راهنمایی[golrooz]
همش تیکه نبود[nishkhand] در مورد بخیه تیکه ننداختم قسم می خورم.
اون ژلاتینی که میگی همون پارافین کریستالیه یا شمع بدون دود.
گل فروشی ها و حتی شیرینی فروشی ها هم من دیدم.
البته یه مورد دیگه چسب های حرارتیه[tafakor] که ابش می کنند واسه تزیینات
این طور ماده در گروه شیمی الی پیدا میشن یا همون شیمی ارگانیک
باید بگردین پیدا کنین.
راستی چی میخواید بسازید؟
بله کاملا مشخص بود.. همون یه تیکه شم سیرمان کرد....=((
الان دقیقا دارم popesko رو دانلود میکنم . بدبختی زبان اصلی هم هست[gerye] اگه لغات تخصصیش زیاد نباشه ، بخونمش! درصورتیکه تقریبا عملی باشه میفرستمش. باشه؟!
آخه باید دقت کنم چی مینویسم همچنین باید چکنویس پاکنویس کنم ببینم منظورمو دقیق رسوندم!! [negaran]در غیر اینصورت دوباره یه جمله جلوم میبینم که سرشار از معانی و مفهوم عمیق ادبی ست[nadidan]
با یه دامپزشک صحبت کردم میگفتن در عمل بخاطر ثابت نبودن انواع ، اعداد و ارقام و... شدنی نیس! بعد این کتابو معرفی کردن که ببینم میشه راهی پیدا کرد!!
مرسی[golrooz] پس خبر میدم...
نگید تو رو خدا[negaran]
ما اهل تیکه انداختن نیستیم اخه رییس پدرمون رو در میاره[gerye]
اخرین بار صد نمره منفی داد و یه هفته هم مجبور شدم تاپیکای قدیمی رو ویرایش کنم[nishkhand]
شما سوالاتتون رو بگین من جواب میدم. اگر هم نتونستم از مدیران دیگه کمک می گیرم.
دیگه ببخشید بار دیگه تکرار نمیشه[bihes]
نه! رئیس نمره منفی میده چیه؟! من بد برداشت کردم شما که چیزی نگفتی!نقل قول:
نگید تو رو خداhttp://uc-njavan.ir/images/k6vhxeq7hinr8mcrzva.gif
ما اهل تیکه انداختن نیستیم اخه رییس پدرمون رو در میارهhttp://www.njavan.com/forum/images/smiliesnjavan/20.gif
اخرین بار صد نمره منفی داد و یه هفته هم مجبور شدم تاپیکای قدیمی رو ویرایش کنمhttp://uc-njavan.ir/images/cfi56afdnv2b8l93vn3.gif
شما سوالاتتون رو بگین من جواب میدم. اگر هم نتونستم از مدیران دیگه کمک می گیرم.
همیشه لطفتون شامل حال ما بوده و هست.
موضوع: گچ گیری اعضای حیووناست
اون قفله که اومدم توو پروفایلتون پرسیدم و گفتی مدیر برق بهتر کمک میکنه رو واسه همین میخواستم. امروز رفتم یه موسسه رباتیک (اشنامون بود) و یکم ازین اسما یاد گرفتم که بتونم خوب توضیح بدم.آره ایشونم گفتن اینا ابزارای برق هست خلاصه قرار شد ازین پروژه هایی که ریخته توو اینترنت! برام یه اطلاعاتی جمع کنه، چون من از کلمات کلیدی این رشته خب خبر ندارم. خودم فعلا زوم ِ اینم که واسه غالبها دلیل محکم بیارم تا دامپزشک قبول کنه
واسه ماه رمضان رویت هلال مهمه! ماهم درگیر کارگاه رویت و رصد و اینا هستیم بعدش مفصل توضیحات رو میفرستم برات. البته بیشترش طراحی هست! به بزرگواریتون باید ببخشید
مرسی[golrooz]
آیا مغناطیس قابل خنثی شدن است؟منظورم اینه که میشه امواج مغناطیس رو از کار انداخت![tafakor]
یک اهن ربا رو به سه روش میشه از کار انداخت:
1- گرم کردن
2- ضربه زدن.
3- گذاشتن اهن ربا در میدان مغناطیسی متغییر.اگه منظورتون پارازیت انداختن رو سیگنال رادیویی هست طبق اثر فدینگ در صورتی که سیگنالی هم فرکانس سیگنال فرستنده ولی با فاز مخالف داشته باشیم و همزمان با سیگنال اصلی فرستنده به گیرنده برسه هر دو سیگنال با هم جمع شده و محو خواهند شد. -1+1=0
معکوس این امر هم صادقه و سیگنال تقویت خواهد شد 1+1=2
خیلی ممنون
حالا این سوال رو بااین مثال مطرح میکنم:وقتی یک هواپیما در حال پرواز در منطقه مثلث برموداست,امواج این دستگاه از کار میفته .ما به برموداش کاری نداریم ؛اما عامل از کار افتادن سیگنالهای هواپیما و سقوطش چیه؟عامل 1 و2که در
ابتدا گفتید در این مثال نمیتونه باشه!(شایدهم باشه .نمیدونم)اگر امکانش هست دراین مورد هم راهنمایی کنید.با تشکر
حقیقتش مثلث برمودا خیلی بحث برانگیز بوده و هست.
خیلی ها ادعا های مطرح شده رو باور نکردند و خیلی های دیگه موضوع رو سیاسی خواندند.
خود من شخصا فکر می کنم که عوامل انسانی باعث سقوط هواپیما ها شدند.
بزارید اطلاعات بیشتری در مورد محیط برمودا بدم.
1- اون منطقه دارای اتشفشان های فعال هست
2- دارای دهانه های اتشفشانی زیر زمین هم هست.
3- جریان های ابی هم وجود داره
مغناطیس به جاذبه مربوط نیست هر چند در فیزیک کلاسیک مطرح میشه.
جاذبه مستقیما به جرم ماده بستگی داره.
بنابر این هرچه جرم ماده نسبت به حجمش افزایش پیدا کنه جاذبه بیشتر هم خواهد داشت.
در واقع هرچه چگالی بیشتر بشه جاذبه بیشتر میشه.
این احتمال وجود داره که در اون منطقه جرمی چگال وجود داشته باشه که باعث تغییرات در جاذبه و از کار افتادن هواپیما بشه.
- - - به روز رسانی شده - - -
حقیقتش مثلث برمودا خیلی بحث برانگیز بوده و هست.
خیلی ها ادعا های مطرح شده رو باور نکردند و خیلی های دیگه موضوع رو سیاسی خواندند.
خود من شخصا فکر می کنم که عوامل انسانی باعث سقوط هواپیما ها شدند.
بزارید اطلاعات بیشتری در مورد محیط برمودا بدم.
1- اون منطقه دارای اتشفشان های فعال هست
2- دارای دهانه های اتشفشانی زیر زمین هم هست.
3- جریان های ابی هم وجود داره
مغناطیس به جاذبه مربوط نیست هر چند در فیزیک کلاسیک مطرح میشه.
جاذبه مستقیما به جرم ماده بستگی داره.
بنابر این هرچه جرم ماده نسبت به حجمش افزایش پیدا کنه جاذبه بیشتر هم خواهد داشت.
در واقع هرچه چگالی بیشتر بشه جاذبه بیشتر میشه.
این احتمال وجود داره که در اون منطقه جرمی چگال وجود داشته باشه که باعث تغییرات در جاذبه و از کار افتادن هواپیما بشه.
سلام من یک سوال دارم که تا الان نتونستم بهش جوابی بدم امیدوارم الن بتونم جوابش رو بفهمم
فرض کنید یک انوبوس با سرعت نور به سمت جلو در حرکته و یک بچه از عقب اتوبوس شروع به دویدن به سمت جلو اتوبوس میکنه حالا سرعت این بچه از سرعت نور بیشتر میشه ؟ لطفا خوب و واضح توضیح بدین
در ضمن این رو هم بگم که سرعت هیچ چیز از سرعت نور بیشتر نمیشه
اگر کسی جواب درست و قانع کننده بده من یک شاخه گل[golrooz]تقدیمش میکنم و براش دست[tashvigh]میزنم
امید به شاخه گل و کف زدن ندارم ولی با اجازه نظرمو میگم
تا به امروز فقط امواج الکترو مغناطیسی و البته نور تونستن با سرعت نور حرکت کنن اگه یه اتوبوس بتونه با سرعت نور حرکت کنه متمئنا این نظریه هم که هیچ سرعتی بیشتر از نور وجود نداره نقض خواهد شد و یه عقیده هم هست که میگه در صورت حرکت ماده با سرعت نور ما تبدیل جرم به انرژی داریم اگه اشتباه نکنم و یک بچه وقتی تبدیل به انرژی شده دیگه فکر نکنم اونجوری باشه که بتونه بودوه[taajob]