-
پیشنهاد تشکیل گروه انرژی های نو سایت
سلام به کاربران و اساتید سایت.
تا امروز بعد از تحقیقات فراوان در مورد انرژی های تجدیدپذیر دیدم این تشکیل تیم میتونه به هم واسه خودمون سرگرم کننده باشه و هم کانونی برای یادگیری اعضای علاقه مند تبدیل بشه.
هدف از این تیم طراحی و ساخت مبدل های با راندمان و مزیت های خوب است که نمونه های اون حداقل تو کشور خودمون نباشه.
و اینم بگم که نگاه تیم بیشتر به یاد دادن مسائل و نکات جدید به کاربران و دریافت نظر های انها در زمینه های مورد علاقه انهاست.
پس هیچ فشار و زمان بندی وجود نداره و تمام کاربران میتوانند نظرات و سوالات خود را در هر سطحی بپرسند.[golrooz]
امیدوارم به همه ما خوش بگذره[nishkhand]
-
پاسخ : پیشنهاد تشکیل گروه انرژی های نو سایت
سلام...[golrooz]
جزئيات كار به چه شكليه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
جزئيات كار به چه شكليه؟
خب برای شروع دوست دارم اعضا یکی از انرژی های تجدید پذیر رو انتخاب کنند تا به توصیف جامع و نکات مبدل های کنونی(مزایا و معایب) بپردازیم.
این انتخاب شامل همجوشی هسته ای هم میشه چون پاک هستند.[nishkhand]
در واقع این پروسه به طراحی و ساخت یک مبدل ختم میشه ولی با صبر و حوصله جلو میریم تا کسی خسته نشه!
در ضمن مبدلی که طراحی میشه قابلیت ثبت رو نخواهد داشت و مستقیما وقف مردم میشه.
برای ساخت هم راهنمایی های لازمه رو میکنیم.
متن هایی که تو این تاپیک مطرح میشه در ارشیو سایت ذخیره میشه و اثر شما به اسم شما(با توجه به کپی رایت سایت) تو کل اینترنت پخش و توسط مردم استفاده میشه[tashvigh]
نظرتون چیه؟[golrooz]
-
خوبه...[golrooz]
ولي من نميدونم چرا هر وقت ميرم توي اين گروه ها لينك عضويت رو پيدا نميكنم...!
عضا كيا هستن؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
خوبه...[golrooz]
ولي من نميدونم چرا هر وقت ميرم توي اين گروه ها لينك عضويت رو پيدا نميكنم...!
عضا كيا هستن؟
سلام داداش[golrooz]
اعضا هر کسی میتونه باشه زیاد سخت نگیر[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
سلام داداش[golrooz]
اعضا هر کسی میتونه باشه زیاد سخت نگیر[nishkhand]
سلام اقا عرفان عزیز
یک پیشنهاد دارم
[golrooz]
بهتر نیست در کنار این تاپیک که زحمت کشیدی ایجاد کردید اول یک گروه کاربری در بخش گروهای تخصصی یا متفرقه سایت ایجاد کنی
و از دوستان مربوطه دعوت نامه بفرستی و برنامه ها در همون گروه شرح بده
و کم کم اعضا رو با برنامه های بیشتری بیار به همین تاپیک ....
نظرتون چیه ؟ اینطوری خوبه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
باستان شناس
سلام اقا عرفان عزیز
یک پیشنهاد دارم
[golrooz]
بهتر نیست در کنار این تاپیک که زحمت کشیدی ایجاد کردید اول یک گروه کاربری در بخش گروهای تخصصی یا متفرقه سایت ایجاد کنی
و از دوستان مربوطه دعوت نامه بفرستی و برنامه ها در همون گروه شرح بده
و کم کم اعضا رو با برنامه های بیشتری بیار به همین تاپیک ....
نظرتون چیه ؟ اینطوری خوبه ؟
سلام خانوم خوبید؟
اتفاقا ایده خوبیه و فضای کاری رو افزایش میده.
ولی از یه نظر هم باید فکری برای تبلیغاتش بکنیم چون گفتم قرار نیست طرح خروجی ثبت بشه و یک راست با اسم بچه های طراحش و سایت افشا میشه.(گله نکنین[negaran])
این موضوع مزیتش اینه که بچه ها چیزای جدیدی یاد میگیرند و حتی میتونن از اجزای این طرح در اختراعات بعدی شون استفاده کنن(البته نمی تونن ادعا کنن که طرح مال اوناست وگرنه طرح شون به علت تکراری بودن رد میشه)
من امروز یه گروه راه می اندازم ممنون از پیشنهادی که دادین[golrooz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
جزئيات كار به چه شكليه؟
ببين زياد سخت نگير هر جور انرژي نو ميخواي بگو برات طراحي كنم
هزينه بده طرح تحويل بگير خيلي ساده
-
به نظر من که این طوری کار کردن بی فایدس
چون تا پول نباشه طراحی هم نیست ایده هم نیست و......
مگه اینکه در کنارش یه منبع درامدی هم باشه حداقل سطحی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
ببين زياد سخت نگير هر جور انرژي نو ميخواي بگو برات طراحي كنم
هزينه بده طرح تحويل بگير خيلي ساده
سلام...[golrooz]
چه خوب...!
تخفيف بده مشتري شيم...[cheshmak]
اول بايد كار رو ببينم، بعد پول...[sootzadan]
-
چشم رو چشم
تخفيف 100%
شوخي كردم هيچ پولي نياز نيست بايد همه فكراشون رو روهمديگر بريزن به يك نتيجه خوب برسن با يك نفر كه جامعه پيشرفت نمي كنه واسه همين هم يك طرح خلاقانه مي زارم اينجا
توليد انر ژي از هيچ بوسيله آهنربا
http://uc-njavan.ir/images/fpm8ezf6rbfylrqn2h8w.png
ببخشيد اگه بد شد چون با paint كشيدم
روش كار اينطوريه كه وقتي شما با دست يكي از اين آهنربا ها رو حركت مي دي همه آهنربا ها با هم بطور دائمي (نسبتا) حركت مي كنن و بوسيله آرميچر برق توليد مي كنن
فقط بايد زاويه و فاصله هر آرميچر با آرميچر ديگه رعايت بشه
-
-
ما تو ایران اصلا تولید موتور الکتریکی یا دینام یا ژنراتور داریم تو مقیاس 1-2-5-10 کیلو وات؟؟
با چه بازده هایی؟
من هر چی دیدم یا ایتالیایی بوده یا المانی یا چینی!!
خب تا تولید قطعات نباشه تولید برق بادی هم نداریم
در مورد همه ی قطعات همینطوره
حالا تا به حال کسی ایرانیشونو هم دیده این قطعاتو؟؟؟
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
فكر كنم تو تبريز باشه
چی تو تبریزه؟؟؟
اسمی چیزی؟
تولیداتش چیا هستن؟
............؟؟
-
این طرح اهنربا رو بیشتر توضیح میدی؟
طرح انرژی های نو چی بهتر از انرژی خورشیدی؟اما کو حمایت.خیلی گرونه.
ما میتونیم از پنلهای خورشیدی و لامپهای led روشنایی خانه ها را تامین کنیم.همین درصد زیادی کاهش انرژی رو در پی داره.مشکل مصرف بالای یخچال کولر و ... هستن که به خاطر قیمت بالای پنلهای خورشیدی صرفه اقتصادی ندارن که با انرژی خورشیدی روشن بشن.
یه طرحی هم که خودم میخوام روش کار کنم قرار دادن یک مولد در مسیر لوله ی اب منازل است.به این صورت که مسیر لوله ی اب رو قطع میکنیم و به یه لوله عمودی وصل میکنیم تا ارتفاع 4الی 5 متری اونجا مسیر لوله رو برمیگردونیم به سمت پایین.هرچی ارتفاع بیشتر بهتر.در پایینترین نقطه در مسیر برگشت لوله,یه مولد میزاریم مانند اونچه که تو سد اتفاق میوفته اما در حجم پایین.به این ترتیب هروقت که تو خونه شیر اب باز بشه برق هم ذخیره میشه.روزانه چندبار شیر اب باز میشه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
این طرح اهنربا رو بیشتر توضیح میدی؟
طرح انرژی های نو چی بهتر از انرژی خورشیدی؟اما کو حمایت.خیلی گرونه.
ما میتونیم از پنلهای خورشیدی و لامپهای led روشنایی خانه ها را تامین کنیم.همین درصد زیادی کاهش انرژی رو در پی داره.مشکل مصرف بالای یخچال کولر و ... هستن که به خاطر قیمت بالای پنلهای خورشیدی صرفه اقتصادی ندارن که با انرژی خورشیدی روشن بشن.
یه طرحی هم که خودم میخوام روش کار کنم قرار دادن یک مولد در مسیر لوله ی اب منازل است.به این صورت که مسیر لوله ی اب رو قطع میکنیم و به یه لوله عمودی وصل میکنیم تا ارتفاع 4الی 5 متری اونجا مسیر لوله رو برمیگردونیم به سمت پایین.هرچی ارتفاع بیشتر بهتر.در پایینترین نقطه در مسیر برگشت لوله,یه مولد میزاریم مانند اونچه که تو سد اتفاق میوفته اما در حجم پایین.به این ترتیب هروقت که تو خونه شیر اب باز بشه برق هم ذخیره میشه.روزانه چندبار شیر اب باز میشه؟
به نظر شما این انرژی که میخواین بگیرین از حرکت اب از توی لوله-از کجا میاد؟؟؟
حتما از همون ارتفاعی کا لوله ی اب رو بالا و پایین اوردین؟
خب انو انرژی که ابو حل داده از کجا اومده؟
از اختلاف ارتفاع
خب این اختلاف ارتفاع رو از کجا میارن؟؟
از منبع اب
منبع اب رو چطوری پر اب کردن؟
با پمپ اب
پمپ اب با چی کار میکنه؟
با برق یا سوخت
خوب پس طرح شما اگر با بهترین تکنولوژی روز دنیا ساخته بشه باز هم وضع رو بدتر از اولش میکنه!!
منم از این طرحا زیاد دادم اشکال نداره تجربت زیاد بشه درست میشه تا چند سال دیگه
یادش به خیر دوران راهنمایی!!! عجب طرحایی میدادم؟(البته الان زیاد یادم نیست زیاد)
راجع به اون طرح اهن ربا هم کار بی فایده ایه توضیحش-تازه خیلی پیچیدس اصلا حال ندارم توضیح بدم راستشو بخواین
از تعدادی اهنربا با چینشی خاصه که با شارژ اول به مقدار a دشارژی به مقدار a+E به سیمپیچ القایی برمیگردونه کلیتش میتونه به شکل 1 موتور دوار دربیاد که از همین خواسیت به شکل دیگه ای استفاده میکنه و به مدت زمان محدودی نیرو میشه از موتور تحویل گرفت البته این برداشت منه و میتونه اشتباه باشه ولی کلیت ماجرا اینه که ارژی ارزان از این راه تولید نمیشه
و کار به نتیجه نرسیده
بعضیها هم با حتی توی ایران چنین طرحهایی رو قبلا ثبت کردن حتی چندبار و به نام چند نفر!!!
ولی هیچکدام کار نمیکنه!!
-
داداش چرا سخت میگیری؟لوله اب خونتون نمیدونی چه فشاری داره؟نیاز به هیچ پمپی نیست.شما فقط کافیه مسیر اب فعلی رو قطع کنید بالا ببرید و برگردونید.نیاز به پمپ کردن اب هم نیست.کدوم خونه 2طبقه رو دیدید که پمپ داشته باشه واسه انتقال اب به طبقه دوم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
داداش چرا سخت میگیری؟لوله اب خونتون نمیدونی چه فشاری داره؟نیاز به هیچ پمپی نیست.شما فقط کافیه مسیر اب فعلی رو قطع کنید بالا ببرید و برگردونید.نیاز به پمپ کردن اب هم نیست.کدوم خونه 2طبقه رو دیدید که پمپ داشته باشه واسه انتقال اب به طبقه دوم؟
همه ی خونه ها به پمپ و منبع اب نیاز دارند وگرنه اصلا اب جریان پیدا نمیکنه از توی لوله
مگه اینکه بعضی جاها داره تازه اونم واسه اختلاف ارتفاع طبیعی توی خط لولس که اونم با این طرح شما فشار اب رو کم میکنه
تازه این طرحتون قبلا ثبت شده
شما علمی طراحی نکردین حداقل بعضی چیزا رو حواستون نیست مثل بقای انرژی-پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-ومحدودیتهای بازدهی در تکنولوژی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سخت نمیگیرم سخت هم نیست
کمی قانون داره فقط
از بس دوروبرمون بی قانونی پره که عادت کردیم
اگه اینطوری بود 100 تا از این سیستمی که شما میگیو پشت سر هم میزاشتن و برق مجانی بود که همه داشتیم!!!!
نمیشه
حداقل اونطوری که شما میگین نیست
قوانین فیزیک هم وجود دارن!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
چشم رو چشم
تخفيف 100%
شوخي كردم هيچ پولي نياز نيست بايد همه فكراشون رو روهمديگر بريزن به يك نتيجه خوب برسن با يك نفر كه جامعه پيشرفت نمي كنه واسه همين هم يك طرح خلاقانه مي زارم اينجا
توليد انر ژي از هيچ بوسيله آهنربا
http://uc-njavan.ir/images/fpm8ezf6rbfylrqn2h8w.png
ببخشيد اگه بد شد چون با paint كشيدم
روش كار اينطوريه كه وقتي شما با دست يكي از اين آهنربا ها رو حركت مي دي همه آهنربا ها با هم بطور دائمي (نسبتا) حركت مي كنن و بوسيله آرميچر برق توليد مي كنن
فقط بايد زاويه و فاصله هر آرميچر با آرميچر ديگه رعايت بشه
خب این تقریبا همونیه که من میگم دیگه
ولی کار نمیکنه این مدلش اصلا
البته این فقط شکل قیافشه به صورت خیلی ساده و برداشت شده از 1 عکس
چون خیلی پیچیده تره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
همه ی خونه ها به پمپ و منبع اب نیاز دارند وگرنه اصلا اب جریان پیدا نمیکنه از توی لوله
مگه اینکه بعضی جاها داره تازه اونم واسه اختلاف ارتفاع طبیعی توی خط لولس که اونم با این طرح شما فشار اب رو کم میکنه
تازه این طرحتون قبلا ثبت شده
شما علمی طراحی نکردین حداقل بعضی چیزا رو حواستون نیست مثل بقای انرژی-پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-ومحدودیتهای بازدهی در تکنولوژی
اگه طرح من مشکل داره پس چجوری ثبت شده؟ منم نگفتم میخوام ثبت کنم.اینجا مطرح کردم تا دربارش بحث بشه.میشه مشکلات بقای انرژی -پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-محدودیت های بازدهی در تکنولوژی رو درباره ی این طرح بگی.
من در شهر گرمسار زندگی میکنم و از کولرهای ابی زیاد استفاده میشه اونم رو سقف منازل.شلنگ اب کولرها بعضا تا ارتفاع 8متری هم کشیده میشه.پمپ ابی هم در کار نیست.
شما یه شلنگ اب رو بچسب برو بالای دیوار بایست.سر شلنگ رو هم به سمت بالا بگیر بعدش به یکی بگو شیر اب رو باز کنه.اب از شلنگ بیرون نمیزنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
سخت نمیگیرم سخت هم نیست
کمی قانون داره فقط
از بس دوروبرمون بی قانونی پره که عادت کردیم
اگه اینطوری بود 100 تا از این سیستمی که شما میگیو پشت سر هم میزاشتن و برق مجانی بود که همه داشتیم!!!!
نمیشه
حداقل اونطوری که شما میگین نیست
قوانین فیزیک هم وجود دارن!!
بله میدونم محدودیت قوانین فیزیک وجود داره اما همینطور هم خیلی از کارها شدنیه اما انجام نمیدن.به طور مثال باز هم همین شهر گرمسار رو مثال میزنم بسیار هوای گرم با افتاب سوزانی داره.مساحت کویری هم زیاد داره فقط با یه نیروگاه خورشیدی میشه کلی از مصرف سوختهای فسیلی کاهش داد.با ابگرمکن های خورشیدی ساده روزانه میشه 200لیتر اب گرم تامین کرد پس حداقل 8ماه از سال میشه برای گرم کردن اب از گاز استفاده نکرد.اینا مواردی هستن که شدنین اما انجام نمیشن.چرا از لامپهای led به جای لامپ های کم مصرف استفاده نمیشه؟مگه نمیشه از led استفاده کرد؟میشه اما کو استفاده؟غیر اینها مطمئن باش هزاران طرح خوب دیگه همین امروز قابلیت استفاده دارن اما ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اگه طرح من مشکل داره پس چجوری ثبت شده؟ منم نگفتم میخوام ثبت کنم.اینجا مطرح کردم تا دربارش بحث بشه.میشه مشکلات بقای انرژی -پایستگی انرژی-جمع جبری ساده-محدودیت های بازدهی در تکنولوژی رو درباره ی این طرح بگی.
من در شهر گرمسار زندگی میکنم و از کولرهای ابی زیاد استفاده میشه اونم رو سقف منازل.شلنگ اب کولرها بعضا تا ارتفاع 8متری هم کشیده میشه.پمپ ابی هم در کار نیست.
شما یه شلنگ اب رو بچسب برو بالای دیوار بایست.سر شلنگ رو هم به سمت بالا بگیر بعدش به یکی بگو شیر اب رو باز کنه.اب از شلنگ بیرون نمیزنه؟
چون ثبت اختراع توی ایران بعضی وقتا کشکی میشه تازه من 1 استثنا هم برای طرح گفتم که زمانیه که اختلاف ارتفاع طبیعی در طول لوله باشه که تازه باز هم به نظر من ارزش ساخت نداره به دلایل اقتصادی و فرسودگی بالا
قبلا هم کسانی رو دیدم که چنین طرحی رو دارن و توی همین انجمن هم نوشتن و من به اونا هم توضیح دادم(فکر کنم دقیق یادم نیست)
خب اخه واسه هر خونه 1 پمپ اب نمیزارند که!!!
شما منابع اب رو ندیدین داخل و خارج شهر؟؟
که در ارتفاع هستند؟؟ تعدادشون خیلی زیاده و برای هر کدوم 1 پمپ میزارند برای افزایش فشار اب که به طبقات بالا برسه
اصلا اینارو بیخیال
به نظرت فشار اب از کجا به وجود میاد؟؟ و برای چی نباید کم باشه؟؟
درست میگی که اگه چمیدونم بری شیلنگ رو تا 1 ارتفاعی بالا ببری بازم اب میاد ولی اگه 10-متر ببری بالا یا بالاخره تا ارتفاعی ببریش بالا دیگه اب توش حرکت نمیکنه
تازه طرح شما مثل اینه که شیر ابو ببندی !! داری انرزی که فشار اب رو بوجود میاره رو ازش میگیره یعنی فشار رو میشکونی و کم میکنی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
بله میدونم محدودیت قوانین فیزیک وجود داره اما همینطور هم خیلی از کارها شدنیه اما انجام نمیدن.به طور مثال باز هم همین شهر گرمسار رو مثال میزنم بسیار هوای گرم با افتاب سوزانی داره.مساحت کویری هم زیاد داره فقط با یه نیروگاه خورشیدی میشه کلی از مصرف سوختهای فسیلی کاهش داد.با ابگرمکن های خورشیدی ساده روزانه میشه 200لیتر اب گرم تامین کرد پس حداقل 8ماه از سال میشه برای گرم کردن اب از گاز استفاده نکرد.اینا مواردی هستن که شدنین اما انجام نمیشن.چرا از لامپهای led به جای لامپ های کم مصرف استفاده نمیشه؟مگه نمیشه از led استفاده کرد؟میشه اما کو استفاده؟غیر اینها مطمئن باش هزاران طرح خوب دیگه همین امروز قابلیت استفاده دارن اما ...
3ساله من دارم اینجا از این حرفا میزنم
و دارم عملیاتی و خارج از دنیای مجازی هم جداگانه طراحی و ایده پردازی میکنم و سعی میکنم هم از امکانات موجود استفاده بشه و هم چیزای جدید اضافه کنم
ولی چیزی که شما میگی ارزش اجرایی نداره
کار شما مثل استفاده از فتو ولتاییک زیر نور لامپه!!!
-
ببنید من نمیگم پمپ ابی وجود نداره.اصلا به هر طریقی هست این فشار اب مورد نیاز هست که داره به منازل میرسه.خب ما برای چرخاندن پره ی توربین به فشاری مثل همین فشار اب نیاز داریم.توربین بزرگی رو هم نمیخوایم بچرخونیم.
منم نمیگم 100% این طرح جواب میده اما نمای کلی طرح غلط نیست.این که شما با تجربه ای هم در اون شکی نیست اما اومدیم اینجا که بحث و تبادل نظر کنیم.شما بدون دلیل منطقی فقط میگی نمیشه.اگه نمیشه که چشم منم قبول میکنم.اما سر فرصت نمونه ی کوچیک این طرح رو میسازم ببینم چه نتایجی میده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
ببنید من نمیگم پمپ ابی وجود نداره.اصلا به هر طریقی هست این فشار اب مورد نیاز هست که داره به منازل میرسه.خب ما برای چرخاندن پره ی توربین به فشاری مثل همین فشار اب نیاز داریم.توربین بزرگی رو هم نمیخوایم بچرخونیم.
منم نمیگم 100% این طرح جواب میده اما نمای کلی طرح غلط نیست.این که شما با تجربه ای هم در اون شکی نیست اما اومدیم اینجا که بحث و تبادل نظر کنیم.شما بدون دلیل منطقی فقط میگی نمیشه.اگه نمیشه که چشم منم قبول میکنم.اما سر فرصت نمونه ی کوچیک این طرح رو میسازم ببینم چه نتایجی میده
سلام
ببخشید موضوع را می تونید لطفا یکبار دیگه بگین که چی هست که میشه یا نه.
-
موضوع رو که در پست های قبلی توضیح دادیم.بحث سر اینه که با فشار اب داخل لوله اب منازل میشه چرخش یک مولد الکتریکی رو ایجاد کرد یا نه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
موضوع رو که در پست های قبلی توضیح دادیم.بحث سر اینه که با فشار اب داخل لوله اب منازل میشه چرخش یک مولد الکتریکی رو ایجاد کرد یا نه؟
بله میشه ایجاد کرد و برق هم تولید میشه
در روز بسته به افراد ساکن در هر واحد تا 50 لیتر همفکر کنم مصرف اب بشه!!(دقیق نمیدونم)
-
سلام...[golrooz]
يه جايي به نام شركت آب 100 واحد انرژي الكتريكي صرف انرژي جنبشي سيال آب ميكنه...
تا به 100 واحد مسكوني با فشار 1 در هر و واحد آب آشاميدني در دسترس باشه...
حال اگر با قرار گيري توربين يك دوم از اون انرژي رو بگيريم...
فشار سيال آب نيم برابر افت ميكنه...
پس اگر اين 1 واحد فشار واسه هر واحد مسكوني لازم نبود...
از همون اول 50 واحد انرژي براي حركت آب در اداره آب بيشتر مصرف نميكردن...
پس اگر اون فشار سيال رو در پشت بوم ميبينيد، حتما لازم بوده...
اين اعداد هم در تلفات صفر به اين صورت هست...
در حقيقت اونا 150 تا ميدن تا 100 تا حركت كنه...
و شما 50 تا ازش كم ميكني تا 25 تا بگيري...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaSaMc2
سلام...[golrooz]
يه جايي به نام شركت آب 100 واحد انرژي الكتريكي صرف انرژي جنبشي سيال آب ميكنه...
تا به 100 واحد مسكوني با فشار 1 در هر و واحد آب آشاميدني در دسترس باشه...
حال اگر با قرار گيري توربين يك دوم از اون انرژي رو بگيريم...
فشار سيال آب نيم برابر افت ميكنه...
پس اگر اين 1 واحد فشار واسه هر واحد مسكوني لازم نبود...
از همون اول 50 واحد انرژي براي حركت آب در اداره آب بيشتر مصرف نميكردن...
پس اگر اون فشار سيال رو در پشت بوم ميبينيد، حتما لازم بوده...
اين اعداد هم در تلفات صفر به اين صورت هست...
در حقيقت اونا 150 تا ميدن تا 100 تا حركت كنه...
و شما 50 تا ازش كم ميكني تا 25 تا بگيري...
منم همینو میگم ولی نمیدونم چرا گوش شنوا نیست!!!
-
خیلی جالب بود.ممنون.اما باز چندتا جای سوال پیش میاد.
1:گفتید اگر با قرار دادن توربین یک دوم انژی رو بگیریم.... این (اگر) خودش اشکال داره.با تصور ذهنی گفتید یک دوم؟احساس نمیکنید یکم زیاده؟
2:فرض کنیم فشار اب یه مقدار کم بشه اما مگه ما همیشه از حداکثر فشار اب استفاده میکنیم؟شیر اب رو فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 درصد ظرفیتش باز کنیم پس اگه فشار اب هم کم بشه باز هم نیازها رو میتونه برطرف کنه.
3:پس اگر اون فشار سیال رو پشت بوم میبینید حتما لازم بوده... این جمله یعنی چی؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
خیلی جالب بود.ممنون.اما باز چندتا جای سوال پیش میاد.
1:گفتید اگر با قرار دادن توربین یک دوم انژی رو بگیریم.... این (اگر) خودش اشکال داره.با تصور ذهنی گفتید یک دوم؟احساس نمیکنید یکم زیاده؟
2:فرض کنیم فشار اب یه مقدار کم بشه اما مگه ما همیشه از حداکثر فشار اب استفاده میکنیم؟شیر اب رو فکر نکنم بیشتر از 30 الی 40 درصد ظرفیتش باز کنیم پس اگه فشار اب هم کم بشه باز هم نیازها رو میتونه برطرف کنه.
3:پس اگر اون فشار سیال رو پشت بوم میبینید حتما لازم بوده... این جمله یعنی چی؟
سلام...[golrooz]
بسه به نوع دينام شما ميتونيد تا 99% از فشار آب رو كاهش بديد...
به علت اينكه انرژي از منابع ملي صرف رسيدن آب با اون فشار به منزل شما شده...
در صورتي كه يك وات هم بگيري غير قانوني هست و مشكل حقوقي و شرعي داره...
دوست عزيز يك سري قوانين پايه رو بايد همشه براي توليد انرژي در نظر بگيري...
اتومبيل شما 200 كيلومتر سرعت داره و 100 اسب توان...
شما مجاز نيستي بيشتر از 100 كيلومتر سرعت داشته باشي...
پس ميتوني يه دينام بذاري و از 50 اسب بخار نيرويي كه استفاده نميشه براي توليد برق استفاده كني...
ولي اين انرژي اضافي از سوخت بنزين شما توليد ميشه...
پس اسمش ديگه توليد انرژي نيست...
تلفات انرژي بهش ميگن...
شما 50 واحد سوخت بيشتر مصرف ميكني تا شايد 40 واحد انرژي الكتريكي بيشتر توليد كني...
و اين نظر توليد يعني شكست...
-
یعنی از فشار ابی که در اختیار من میذارن نمیتونم هرجور دلم میخواد استفاده کنم؟
اوکی اگه این اسمش تولید انرژی نیست بهتره به یه روش دیگه واسه تولید انرژی فکر کنیم.من با اون طرح ژاپنیها خیلی حال کردم که از راه رفتن مردم در پیاده روها برق روشنایی معابر رو تامین کردند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اوکی اگه این اسمش تولید انرژی نیست بهتره به یه روش دیگه واسه تولید انرژی فکر کنیم.من با اون طرح ژاپنیها خیلی حال کردم که از راه رفتن مردم در پیاده روها برق روشنایی معابر رو تامین کردند.
اون طرح رو 1-2 سال قبل داشتم که با کریستالهای پیزو اجرایی میشد
ولی خب 6 ماه بعد در فرانسه در بعضی پیاده رو ها
و بعد از اون در چند کشور دیگه تولید شد و من به همه جا جار زدم که دیدین راست میگفتم!!!
حداقلش اینش بهم رسید
کیف کردم!!!
البته شاید قبل از من کسان دیگری هم بوده باشن !!!!!
-
سلام...[golrooz]
اگر ميخواهيد روي انرژي كار كنيد:
چون اكثر انرژي هايي كه ما اونا رو تبديل ميكنم از خورشيد شروع ميشه...
هرچي چرخه تبديل شما به خورشيد نزديكتر باشه موفق تر خواهيد بود...
ساسا ام سي دو [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
این ایده در کشورهای مختلفی در اتوبان ها ، مترو ها و .... انجام شده است.
خدوم در سال 2010 در کنفرانس بین اللملی نوآوری یک طرح برای تامین برق از راه رفتن برای ویترین مغازه ها داده بودم و مقاله م پذیرفته شد.
-
من اون طرح تولید برق از فشار لوله اب رو امتحان میکنم سر فرصت.
اما یه چیزی واسم سواله.نمیدونم اینجا بگم یا نه.قطعا مخالف های خودشو داره و اگه شدنی بود تا الان انجام میدادن.
چرا از توربین های کوچک بادی برای شارژ خودروهای الکتریکی در حال حرکت استفاده نمیکنن؟نقاط زیادی میشه طراحی کرد که بیشترین برخورد رو با مولکول های هوا داشته باشن.مگه چقدر وزن دارن؟مگه چقدر از انرژی جنبشی ماشین رو میگیرن؟
چند وقت پیش شرکت تویوتا خودروی مفهومیشو ارائه کرد که روس سقفش سلول خورشیدی گذاشته بود.یه شرکت چینی هم یه خودرو طراحی کرده بود که هم پنل خورشیدی داشت هم در حال حرکت از انژی باد برق تولید میکرد.یه سیستمی هم گذاشته بود مانند فتوسنتز که از co2 اکسیژن تولید میکرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
اما یه چیزی واسم سواله.نمیدونم اینجا بگم یا نه.قطعا مخالف های خودشو داره و اگه شدنی بود تا الان انجام میدادن.
چرا از توربین های کوچک بادی برای شارژ خودروهای الکتریکی در حال حرکت استفاده نمیکنن؟نقاط زیادی میشه طراحی کرد که بیشترین برخورد رو با مولکول های هوا داشته باشن.مگه چقدر وزن دارن؟مگه چقدر از انرژی جنبشی ماشین رو میگیرن؟
چند وقت پیش شرکت تویوتا خودروی مفهومیشو ارائه کرد که روس سقفش سلول خورشیدی گذاشته بود.یه شرکت چینی هم یه خودرو طراحی کرده بود که هم پنل خورشیدی داشت هم در حال حرکت از انژی باد برق تولید میکرد.یه سیستمی هم گذاشته بود مانند فتوسنتز که از co2 اکسیژن تولید میکرد.
خب چون تمام انرژی بادی که دارین میگیرین ماشین داره تامیین میکنه چون میانگینا هوا در کل حرکت خودرو ثابته و انرژی نداره و شما در واقع دراین انرژی رو دارین از خود ماشین میگیرین و با تبدیلش به برق دوباره به خودرو برمیگردونین!!
که بازم 1 دینام قویتر خیلی بهتره
تازه اون شرکت هم چینی هم فکر کنم دیدم ماشینشو-زمانی که باد موافق میوزه مثل بادبان از انرژی استفاده میکنه
اگرم اونی که من میگم نباشه احتمالا فقط زمانی که باد مخالف شدیدی میوزه ازش استفاده میشه که به نظرم اصلا اقتصادی نمیاد!! همون مفهومیه!!
همه ی شرکتها دارن ایرودینامیک رو افزایش میدن که پسار کاهش پیدا کنه ولی این کار باعث کاهش شدیدی ایرودینامیک و افزایش ضریب پسار میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
سلام...[golrooz]
يه وقت فكر نكني ما آدماي گيري هستيم و يا مشكي با ايده هاي ديگران داريم...
من به شخصه در حد توانايي و تجربه ام سعي ميكنم راهنماي و كمكه دوستان باشم...
دوست عزيز:
شما توي يك اتومبيل نيشستيد...
دستتون رو از شيشه مياريد بيرون و ميبينيد باد با سرعت زياد در حال وزيدنه و دست شما رو به عقب ميبره...
نيروي قابل قبولي به نظر مياد كه ايده هاي زيادي رو به همراه داره...
ولي در حقيقت سيال هواي اطراف شما ثابت هست و شما در اون با سرعت حركت ميكنيد...
و اين نيرو از موتور اتومبيل شما و سوختن بنزين توليد ميشه...
شما اگر هر نوع درگ يا مقاومتي در حركت ايجاد كني بايد سوخت بيشتري مصرف كني...
اگر هم منظور شما استفاده از باد غالب هست كه نه هميشگيست و نه در جهت حركت شما...
اون صفحات فتو ولتاييك، روي سقف هست، و ايجاد دِرَگ نميكنه...
با تشكر از شما...[golrooz] و توضيحات صحيح حسين مت...[golrooz]