-
بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
درود به همه دوستان و مدیران و کاربران عزیز
[golrooz]
این موضوع مطمنا یکی از اصلی ترین موضوعات داغ همه دوران انسان ها میتونه باشه
ملاکی که طرفداران زیادی رو به گرد خودش در میاورد
و در این هفته به این موضوع می پردازیم
تا از نظرات و ایده ها و ...تمامی دوستان آگاه شویم
و به تدریج ذهنمون روشن بشه
موضوع داغ هفته :
آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
ملاک زیبایی چقدر در زندگی شما جایگاه دارد ؟
چرا مردان بیشتر به این موضوع گرایش دارند و البته درصدی از خانم ها ..علت در چیست؟
ایا به زیبایی تفکر بها ارزش میگذارید یا به زیبایی ظاهری ؟
روزی زیبایی طرف مقابل از دست برود تصمیم شما چیست در مقابل اون فرد ؟
و کلا هر چی در ذهن شما در مورداین موضوع وجود داره بیان کنید !
-
پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
دوستان عزیز قبل از ورود به بحث این اساسنامه رو دقیقا مطالعه بفرمایید
اساسنامه و قوانین بحث های هفتگی
نکته : مدیر تالار و ناظران و ناظم سایت در ویرایش و یا حذف موارد نامناسب مجاز می باشند
-
در دادگاه های خانواده،
در میان آشنایان و دوستان و در اخباری که از گوشه و کنار می شنویم،
شاهد طلاق هایی هستیم
که به فاصله کوتاهی از ازدواج صورت می گیرند.
یکی از عواملی که در میان دلایل این طلاق ها مشاهده می شود
ازدواجهای است که بر اساس
کشش بوجودآمده به
چهره و ظاهر و وضعیت مالی طرف مقابل
صورت گرفته است.
http://www.tanineyas.ir/sites/defaul...n-yas3 (1).gif
آیا جمال و مال ملاک صحیحی برای انتخاب همسر است؟
سفارش اسلام این است که محور و اساس انتخاب همسر تقوی، نجابت و دیانت است.
ولی همانطور که در جامعه کنونی مشاهده می شود
مال و جمال صرف،
ملاکی است که این روزها نه تنها مورد توجه جوانان بلکه مورد توجه خانواده هاست.
طبق تعالیم اسلام
برای دختر بهتر است
که شوهری با ایمان وعفیف و نیکو خلق انتخاب کند
و اگر به امید همسری با وضعیت مالی بهتر چنین جوانی را رد کنیم
خداوند ما را به حال خود وامی گذارد .
امام جواد (ع) فرمودند:هر کس از شما خواستگاری نمود و شما دین و امانتش را پسندیدید با او وصلت کنید.
و هم چنین رسول اکرم می فرمایند:هرگاه کسی که اخلاق و دینش مورد رضایت شماست به خواستگاری آمد ،همسرش دهید . اگر به او زن ندهید در روی زمین فتنه و فساد بزرگی پدید می آید.
زنی که به خاطر مال و جمال ازدواج می کند به همسری آن فرد درنیامده
،بلکه به همسری هواهای نفسانی اش در آمده است.
پسرها نیز نباید به زیبایی صرف برای انتخاب همسر بسنده نمایند،
زیرا اداره کردن زنی که از لحاظ مالی از شما بالاتر است ولی نجابت و دیانت ندارد بسیار مشکل است ؛
زیرا چنین زنی هرگز خود را تحت اوامر همسر(تا حدی که اسلام دستور داده) نمیبیند؛او را زیر دست خود می داند و همواره از سطح زندگی همسرش ناراضی است.
محافظت و نگهداری زن زیبای بدون دیانت و نجابت از دستبرد دیگران بسیار مشکل است،
در صورتیکه زن باتقوی و مومن همواره در قلعه ای استوار قرار دارد که هیچ وسوسه و وسوسه گری نمی تواند به آن نفوذ یابد.پس ملاک اصلی در خواستگاری دیانت و اصالت می باشد.
البته این بدان معنی نیست که در اسلام امر زیبایی نادیده گرفته شده باشد، رسول اکرم(ص)می فرمایند:«بهترین زنان امتم زنی است که،چهره اش زیبا و مهریه اش کم باشد» و روایات زیادی در مورد انتخاب همسر زیبا وجود دارد.
جای تاسف دارد که گاهی افراد با فکر نمایش به دیگران و فخر فروشی،
همسر زیبا انتخاب می کنندکه
پیامبر در این مورد می فرمایند:«چنین ازدواجی را خداوند به ذلت و خواری می کشاند و در قیامت به مقداری که شوهر از آن زن بهره برده است بر لب گودال دوزخ نگهش میدارند و سپس در آنجا سرنگونش می کنند».
امام صادق(ع) می فرمایند:«زن را نباید به خاطر مال و جمالش به همسری گرفت ؛زیرا جمال شاید سرنگونش کند و مال شاید به طغیانش وادارد. زن را تنها به خاطر دینش به همسری برگزین.
و هم چنین می فرمایند:«مردی که با زنی به خاطر مال یا جمالش ازدواج کند،به همان هدف واگذار می گردد (رحمت خدا از او گرفته می شود) و اگر به خاطر دین زن با وی ازدواج کند ،خداوند مال و جمال را هم روزی او می کند.»
بنابراین باید در انتخاب همسر بسیار دقت کرد و از خانواده داراى کرامت و شرافت و اصالت همسر را برگزید.
در غیر این صورت آثار منفى رشد و تربیت خانوادگى در آینده زندگى مشترک و نسل آینده تأثیر زیادى برجاى خواهد گذاشت.
پیامبر اسلام فرمودند: «وانظر فى اى نصاب تضع ولدک فان العرق دساس؛ بنگر که فرزند خود را در چه مکانى قرار مى دهى زیرا رگ و ریشه در فرزند اثر مى گذارد.»
و نیز فرمودند: «تزوجوا فى الحجرالصالح، فان العرق دساس؛ با خانواده اى خوب و شایسته وصلت کنید زیرا خون اثر دارد.»
http://www.tanineyas.ir/sites/defaul...olombe_005.gif
فلسفه ازدواج رسيدن به آرامش رواني،
کمال يافتن زن و مرد در کناريکديگر
و توليد نسل سالم و صالح براي اجتماع است
و اگر ملاک تصميم گيري و انتخاب،فقط زيبايي ظاهري بدون توجه به ديگر معيارها باشد و با تمرکز بر جاذبه هاي ظاهري وبه دور از معيارهاي اصلي و اساسي است به گزينش دست بزند،
نمي توان تضميني براي ادامه زندگي مشترک آنها داشت
زيرا پس از مدتي معمولا آن طراوت و جاذبه هاي ظاهري افت کرده، شور اوليه نيز فروکش مي کند
و آن تنها امتيازي که به خاطر آن (زيبايي) ازدواج صورت گرفته بود کمرنگ مي شود
آن گاه دلسردي ها و ناگواري ها، بهانه ها و ... شروع مي شود.
بنابراین کسانی که به فاکتور زیبایی به عنوان مهمترین و اصلی ترین ملاک نگاه می کنند مانند این است که خانه ای را دقیقا نوک تپه بنا کرده اند که هر آن ممکن است این خانه به سمتی حرکت کند و ویران شود
بعضی از زن و و مردها با چهره ی هم ازدواج میکنند .
بعضی ها با ظاهر و امکانات هم ازدواج میکنند .
مثلا طرف ورزشکار است و زن می گوید که این می تواند همسر خوبی برای من باشد
. وقتی این ورزشکار از تیم خودش بیرون آمد ،
دیگر مورد محبت خانم نیست زیرا معیار ازدواج آن خانم این بوده است .
هیچ وقت نیامده اند با کرامات انسانی همسرشان ازدواج کنند .
هیچ وقت با وجود همسرشان ازدواج نکرده اند .
پس وقتی همسری دچار بیماری بشود ممکن است نسبت به او بی علاقه بشود .
چیزی که مهم است بحث عشق ورزی است.
ما برای انواع کلاس ها وقت می گذاریم و هزینه می دهیم که یک رشته ای را آموزش ببینیم .
مشکل افراد جامعه ی ما این است که برای آشنایی باعشق ورزیدن هیچ وقت سرمایه گذاری نمی کنند . برای کلاس چگونه ازدواج کردن هیچ وقت سرمایه گذاری نمی کنند .
برای چگونه همسر انتخاب کردن سرمایه گذاری نمی کنیم .
ازدواج فقط این نیست که من خوب هستم ، طرف مقابل هم خوب است و خانواده ها هم خوب هستند پس ما می توانیم با هم ازدواج کنیم .
چقدر از هم شناخت دارید ؟
چقدر از توانمندیهای هم شناخت دارید ؟
طرف چقدر تابع خانواده اش است ؟
چقدر مستقل می تواند تصمیم بگیرد ؟
افراد باید قبل از ازدواج روی این ها کار بکنند .
این مسائل عمق ازدواج را بیشتر می کند و ما باید روی این ها بیشتر کار کنیم.
ما وقتی در زندگی مشکلی پیش می آید چون به آن دیر می رسیم
و این فرهنگ را هم ایجاد نکرده ایم که ای خانم و آقا اگر مشکلی پیدا کردید زودتر به درمانگر مراجعه کنید ،
این مسائل می ماند و در خانواده ها عمق و ریشه پیدا میکند و آن موقع حل مشکلات سخت می شود .
-
سلام ممنون از موضوع بسیار جالبی که گذاشتیدفقط قبل از اینکه شروع کنم میخوام بگم خدا هیچ کدوم از بنده هاشو زشت نیافریده هرعضوی از بدن ما به هرشکلی که هست لابد حکمتی داشته که آفریده شده.
و اما نظر من....
امروزه خیلی آ به این موضوع اهمیت میدن ولی به نظر من سیرت زیبا مهمه نه صورت زیبا چرا که خیلی از انسانها از زیبایی شون به درستی استفاده نمیکنن.1مشکلی که اکثر جوانان این دوره دارن اینه که ترس از اطرافیان و نیش وکنایه اونا دارن من که خیلی از این افراد دیدم, وقتی دختر یا پسری ازدواج میکنن بعد اونارو با هم میبینن میگن حیف نبود دختره یا پسره به اون قشنگی!هیچ کس نمیگه آدم خوبیه .
واما در مورد از دست رفتن زیبایی...
من اگه باشم قبولش میکنم,این موضوع هم برمیگرده به این که زمان ازدواج زیبایی رو ملاک قرار داده باشیم یا باطن شو اگه هرکدوم از ما خودمونو فقط برای 1 لحظه جای طرف مقابل فرض کنیم میبینیم درکش سخت نیست.
در نتیجه همه چیز به دیدگاه خودمون بستگی داره برای داشتن1 زندگی خوب باید سنجیده رفتار کرد بهتره اول به سیرت طرف پرداخته بشه بعد در جایگاه های بعدی زیبایی و پول. [tashvigh] (چقدر خودمو تحویل گرفتم [nishkhand] )
تن آدمی شریف است به جان آدمیت
نه همین لباس زیباست نشان آدمیت
اگر آدمی به چشمست و دهان و گوش و بینی
چه میان نقش دیوار و میان آدمیت
خور وخواب وخشم وشهوت شغبست وجهل وظلمت
حیوان خبر ندارد زجهان آدمیت
به حقیقت آدمی باش وگرنه مرغ باشد
که همین سخن بگوید به زبان آدمیت
مگر آدمی نبودی که اسیر دیو ماندی
که فرشته ره ندارد به مقام آدمیت (سعدی)
-
سلام به همگی.
من معتقدم هر دوتاش باید مورد توجه قرار بگیره هر فردی باید همسری رو انتخاب کنه که هم از نظر ظاهری براش معقول باشه و هم از نظر اخلاقی و تفلرش هم معقول و زیبا و متناسب با خودش باشه. پس نمی شه بگیم نه زیبایی ظاهری اصلا مهم نیست بلکه میشه گفت معیار اصلی و اساسی انتخاب نیست. ولی این نه که چهره خیلی زیبایی داشته باشه چهره ای باشه که به دل من نوعی بشینه و بدونم در آینده چهره اش واسم غیر قابل تحمل نمیشه.
حب اینم نظر منه و احتمال زیاد موافق و مخالف هایی داره.
-
بله هست
به نظر من زیبایی اولین ملاک برای شروع و پایان زندگیست
چهره زیبا گفتار زیبا اخلاق زیبا
-
زیبایی یکی از نعمات خداوند بزرگ است و حتی امام صادق (ع) از مولا علی (ع) نقل می فرمایند: ان الله جمیل و یحب الجمال ....همانا خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.
پس اینکه ابنا بشری زیبایی را دوست داشته باشند حقی طبیعی و فطری است....
ولی این حق طبیعی نباید منجر به این شود که ما کمال زیبایی را از همسر خود انتظار داشته باشیم و تمامی ملاک ازدواج و همسریابی خود را در جمال و زیبایی طرف مقابل مشاهده و ارزیابی کنیم ....
پیامبر اعظم می فرماید: زن زیبا در خانواده بد مانند سبزی است در مزبله .... پس در وهله اول اخلاق و در مراحل بعدی جمال شخص را ببینیم....
زیبایی نیز ملاک لازم است اما ملاک اصلی انتخاب نیست و نمی تواند باشد...
بالفرض مثال: چهره همسر ما بسیار زیبا و در حد کمال باشد و خدای ناکرده در اثر حادثه ای چهره و زیبایی خود را از دست بدهد ، اینجا باید فکر کنیم که آیا باز هم حاضر به ادامه زندگی با این شخص خواهیم بود .... مسلما اگر عشق واقعی باشد آری . و اگر عشق فقط بر پایه زیبایی باشد این زندگی ادامه نخواهد داشت و همسر شخص مسلما او را ترک خواهد کرد....
-
زیبایی سیرت و صورت ..........
مسلما زیبایی سیرت اهمیت بیشتری داره ، چون به نوعی شخصیت افراد می باشد .
حتی یک شخصی با یک صورتی که مکنه زیبا به نظر نرسه با داشتن سیرت زیبا و اخلاق خوب در نظر طرف مقابل زیبا جلوه میکنه ...........
صورت زیبا نشان عقل نیست
ای برادر سیرت زیبا بیار
ولی برای ازدواج ، طرفین باید با هم تناسب داشته باشند .......حتی از لحاظ زیبایی باید در حداقل ممکن هماهنگی داشته باشند
نمیشه این نکته رو فراموش کرد که زیبایی برای هرکس یک معنای خاص خودش رو داره ، ممکنه فردی به نظر من زیبا نباشه ولی به نظر یک نفر دیگه زیباترین فرد باشه .یا بالعکس.......
امکان داره یک نفری عاشق چهره فرد مقابل بشه و با خودش بگه که این همونیه که میخواستم ولی وقتی داخل زندگی اخلاق و رفتار یا همان سیرت طرفش رو میبینه
حتی دیگه اون زیبایی براش معنای خودش رو از دست میده ........
زیبایی چهره ، جسمی هست و بعد از چند سال با شرایط سنی و محیطی جلوه اولیه اش رو از دست میده ولی زیبایی سیرت چون شخصیت فرد و عجین با روحش هست
پایدار باقی می ماند .
-
من با حرف دوست عزیز نازخاتون کاملا موافقم
ولی به نظر من اخلاق خوب از همه ی اینها سر تره چون اگه اخلاق خوب در زندگی نباشه تحمل همدیگه برای یک دقیقه هم سخت میشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LOVE GOD
بله هست
پس اگه 1 بخاطر زیاییت در درجه اول بیاد باهات ازدواج کنه بعد براش عادی وتکراری بشی و ترکت کنه,نظرشو قبول میکنی؟
-
من نمیگم میتونه بهترین باشه ، ولی نمیگم نمیتونه بهترین باشه !
نظر من اینه : باید به دل انسان بشینه !
-
بنظرم قبل از هر چیز باید این واقعیت را پذیرفت : جفتی که از هر حیث کامل باشد وجودندارد !
همه ما ادم ها به فراخور ظرفیت و اقبالمان از خوان نعمات الهی بهره برده ایم :
یکی هوش و استعداد و تفکر
دیگری مهر و محبت و عاطفه
آن یکی پیچیدگی شخصیت و زیرکی
و آن دیگری صفای باطن و ساده دلی و...
اجزا صورت ظاهری و ترکیب اندام نیز درهمین قاعده میگنجد انسان ها یا زشتند ! یا زیبا و یا معمولی - و درتعیین کیفیت هیچکدام ازین 3 حالت نقشی ندارند اما یک چیز را دارند و چیز دیگررا ندارند
زیبا رویی که نگاه به صورتش هوش از سر ادمی میبرد حتما از صفت ممتاز دیگری بی بهره است
و زشت رویی که دیدنش ملال اور است چه بسا قلبی همچون ایینه داشته باشد
بنظرم برای بله ازدواج بهتر است به زیبایی سیرت توجه شو د تا صورت - چون زیبایی سیرت ماندنی است و هماره ارامش بخش اما زیبایی صورت عاقبت زائل میشود وتکراری
براد پیت هم احتمالا گاهی حوصله یک نگاه ساده به انجلینا جولی را ندارد !این است داستان تکرارزیبایی هایی که عمر جذابیتش کوتاه است
به جمالت نناز به تبی بنده
به مالت نناز به شبی بنده
-
به نظرم میتونه یکی از ملاک ها باشه . اما بهترین ملاک نه .
واقعا تو زندگی همین شکل هست بعد از مدتی اخلاق طرف بیشتر به چشم میاد
-
سلام
میتونه از ملاک ها باشه.ولی سیرت زیباست که باعث بهبود در روابط میشه.کما اینکه کسی صورت زیبا داره اما خوش برخورد نیست برعکسش هم میشه اما اگر دقت داشته باشید کسانی که صورت زیبایی دارن گاهی اوقات توجه کنید گاهی اوقات به چهره خودشون مینازن ولی باید گفت این چهره نیست که تا آخر زندگی برای آدم می مونه اخلاو کردار درست هست که همیشه باعث میشه زوج و زوجه در کنار هم با عشق زندگی کنن و به هم احترام بگذارند.زیبایی نیست که احترام میاره و روابط زندگی رو مستجکم میکنه خوش دلی و اخلاق پسندیده هست که باعثش میشه
-
به نظر من سیرت زیبا بهتر از صورت زیبا هستش
اگه همسر ایندت زیباترین چهره رو داشته باشه ولی اخلاق خوبی نداشته باشه به مرور زمان چهرش در نظر ادم بدترین میشه
بهتر اینه که موقع ازدواج به اخلاق و خصوصیاتش و چیزهای مهمتر از قیافه توجه کنیم.
-
مطمئنن تاثیر داره هرچند که بهترین ملاک نیست
یه حدیث از حضرت علی داریم که میگه:
زیبایی مرد در عقل او و عقل زن در زیبایی اوست
-
درود بر همه دوستان...
توجه به این نکته ضروری به نظر میرسه که هم زیبایی و هم اخلاق نسبی هست و انتظارات افراد مختلف با هم متفاوته...
برای انتخاب همسر به طور قطع شخصیت و طرز فکر از بالاترین اهمیت برخورداره...
ولی اینکه میگیم اخلاقش خوب باشه کاملا اشتباهه, چون معیار قطعی ای برای سنجش اخلاق وجود نداره و درست تر اینه که بگیم اخلاقش با اخلاق ما همخونی داشته باشه...
اگه به زبان عامیانه بخوام توضیح بدم احتمالا تا حالا شده دو نفر رو (مثلا تو فیلم) دیده باشین که هردو خیلی بیرحم باشن و پیش خودتون فکر کرده باشید که "این دو تا فقط به درد همدیگه میخورن"
شما در واقع با گفتن این حرف همین مسئله رو تایید کردین...
درسته که رفتار هیچ کدوم از اونها مورد تایید شما و احتمالا اکثریت اطرافیانتون هم نیست ولی مورد تایید خودشون هست و احتمالا بتونن با هم زندگی خوبی رو در کمال بی رحمی داشته باشن!!!!
پس دنبال کسی نگردید که رفتارش در جامعه بیشتر مورد پسنده بلکه دنبال کسی بگردید که بیشتر شخصیتش مورد علاقه ی شماست...
در مورد زیبایی هم یکی از دوستان اشاره کرد و من هم کامل میکنم که زیبایی کاملا یه امر نسبیه و ببینید چهره و کلا ظاهر اون فرد به نظر شما زیباست؟ یا به عبارتی به دل شما میشینه؟
اگه اینطور بود دیگه براتون مهم نباشه که اون فرد در بین اکثریت مردم یه فرد زیبا محسوب میشه یا نه؟
با اشاره به مثال یکی از دوستان بخوام بگم " همه که براد پیت و آنجلینا جولی نیستن"
نقل قول:
زیبا رویی که نگاه به صورتش هوش از سر ادمی میبرد حتما از صفت ممتاز دیگری بی بهره است
البته این گفته دوستمون رو اصلا قبول ندارم و هیچ دلیلی نیست که هر کسی یک برتری داشت "حتما" از چند صفت برتر دیگه محروم باشه...
البته این کاملا معقوله که نشه کسی رو پیدا کرد که در همه زمینه ها برتر باشه, چون حتی در یک زمینه هم کسی نمیتونه به چنین حدی برسه چه برسه به همه زمینه ها
مثلا اگه علم رو در نظر بگیریم کی میتونه بگه کدوم دانشمند از همه بهتر بوده؟
نظرات بسیار متفاوتی وجود داره...
یا در مورد زیبایی چهره یه فرد------کی از همه زیباتر بوده و هست؟
باز نظرها یکسان نیست...
(البته حالت خاصی وجود داره که مثلا خودمون رو با انسان های ۱ میلیون سال پیش مقایسه کنیم که میبینیم بدون شک انسان حال حاضر از همه ابعاد بدون استثنا برتره)
ولی اگه منظور این باشه که فردی در چند زمینه بتونه برتر باشه, من این حرف شما رو قبول ندارم
البته باز اینم در شرایطیه که کلی ببینیم نه جزیی
چون هیچ فردی نمیتونه که در تمام زمینه های موجود برتر باشه و حتی نمیتونه در همه زمینه ها حضور داشته باشه / به دلیل فراوانی رشته ها
ولی پیدا کردن کسی که در کل بشه اون رو خوب عنوان کرد فکر نمیکنم سخت باشه
ظاهری خوب, ضریب هوشی بالا و متعاقبا شغلی خوب, وضعیت مالی خوب و موقعیت اجتماعی مطلوب, دارای اخلاق متعادل و زندگی سالم...
وضعیت مالی چیزیه که نباید بهش بی توجه بود ولی به این صورت که باید دید مسئولیت پذیری فرد در چه حدیه؟ و از طرفی شما چقدر بهش علاقه مندید؟
علاقه شما این رو نشون میده که تا چه حد میتونید در سختی ها کنارش باشید به جای اینکه در مقابلش باشید و به عبارتی چقدر در تعدیل شرایط بهش کمک میکنید تا اینکه سعی کنید خودتون رو ازش دور کنید!!!!
و مسئولیت پذیری فرد هم نشون میده که در صورت ایجاد شرایط سخت تا چه حد میشه بهش تکیه کرد...
و خب یه اندوخته ی "معقول" برای شروع زندگی ضروریه!
[golrooz][golrooz][golrooz]
-
زوج در ظاهر هم باید با هم متناسب باشند . هم از نظر جسمی و هم ظاهری . در عین حال معتقدم که خانم باید زیبایی اش از آقا سر امد باشه .
درسته که معیار های مهم تر و کلیدی تری چون توانمندی فرد در کسب اقتصادی ، تعامل لحتماعی و اخلاق اولویت بیشتری رو داراست در عین حال تیپ و ظاهر طرفین باید با یکدیگر همخوانی داشته باشند . قیافه ی ظاهری درسته که بعد مدتی عادی میشه درعین حال باید مورد قبول باشد تا ناهمگونی ها بعد از مدتی زندگی را دجار چالش نسازند
-
در یکی از سخنرانی های یکی از روانشناسان موفق کشور شنیدم که جذابیت هایی که در طرفین قبل از ازدواج ،امتیاز محسوب میشوند تنها بین 4 تا 11 ماه اعتبار دارند
یعنی زیبایی ،وضعیت مالی ،شغل و ... پس از 11 ماه برای زوجین بی ارزش میشوند
ولی برای بیشتر مردم ،معیار های زیادی در ازدواج مطرح میشود که زیبایی تنها یکی از آنهاست
ولی وضع مالی برای من زیاد مهم نیست
-
دوست خوبم شما که با این عبارت خود :
نقل قول:
smart_boyالبته این کاملا معقوله که نشه کسی رو پیدا کرد که در همه زمینه ها برتر باشه, چون حتی در یک زمینه هم کسی نمیتونه به چنین حدی برسه چه برسه به همه زمینه ها چون هیچ فردی نمیتونه که در تمام زمینه های موجود برتر باشه
این جمله خودرا نقض کرده اید !
نقل قول:
البته این گفته دوستمون رو اصلا قبول ندارم و هیچ دلیلی نیست که هر کسی یک برتری داشت "حتما" از چند صفت برتر دیگه محروم باشه..
اصولا تمامی محسنات در یک انسان قابل جمع شدن نیست اگرچه زیبایی ظاهری الزاما برتری نیست وحداکثر میتوان بعنوان یک امتیاز به ان نگاه کرد اما اشاره بنده به همین بود که کسی که اززیبایی بهره برده لاجرم نقیصه دیگری دارد که شما علیرغم انکه فرمودی قبول نداری بر ان مهر تایید زدی !
نقل قول:
با اشاره به مثال یکی از دوستان بخوام بگم " همه که براد پیت و آنجلینا جولی نیستن"
خب این روشن است که همه براد پیت و انجلینا جولی نیستن ! اما مسلما این دو نیز مانند سایر انسان ها کشش وجذابیت زیبایی درحوزه روابط زن و شوهری برایشان محدود است شاهد مثال اینکه چرا بعضی از ستاره های سینما و یا حتی اشخاص عادی که زیبا هستند عاقبت کارشان به جدایی میکشد ! لابد اگر زیبایی باعث استحکام زندگی بود اصلا نباید طلاق و جدایی رخ میداد درحالی که در عمل چنین نیست !
زندگی دووجه دارد قبل از ازدواج - بعد از ازدواج !
تا قبل از ازدواج همه چیز طرف مقابل زیباست و هرر فتارش دلنشین - اما مدتی پس از ازدواج و همخونه شدن همه این زیبایی ها و رفتار دلنشین عادی میشود تا حدی که روابط زوجین بیشتربه روابط خواهر و برادری میماند
این را از کسی که همسرزیبا رویی دارد بپرسید اگر صادقانه بخواهد پاسخ دهد مسلما خواهد گفت که چنین است وزیبایی همسرش برای دیگران جذاب است نه او
پس پر بیراه نگفتم که براد پیت هم بعد از 2 تا بچه گاهی حوصله نگاه کردن به همسرش را هم ندارد ! حتی اگر انجلینا جولی باشد -مثل بقیه !
این قاعده مطلق نیست اما نسبت عموم من وجه دارد همین اندازه نسبیت مهم است و فرایند ان پس از مدتی اساسا تلقی ادمی از زیبایی را تغییر میدهد
-
سلام
یه بار یه عزیزی بهم گفتن " در انتخاب همسر اگر اولویت ها یت را در ته لیست قرار دهی ، ممکنه نوبت بهشون نرسه و در زندگی ای وارد شوی که جای اولویت هایت در آن خالی هست !!!! " پس به نظرم اولویت های هر کس تو زندگیش باید مشخص باشه و طبق اون ها جلو بره که این امر شامل مقوله ی ازدواج هم میشه . هر کسی با براوردی که از الان خودش و تصویری که برای اینده ی خودش داره باید دست به انتخاب بزنه و اصلا نمیشه گفت که چرا فلان ویژگی یا خصیصه اولویت n ام یه فردی شده ! توجه داشته باشن :
- شناخت از خود مهمه چون ؛
آ ) خطابم با همه س اما چون اقایون به زیبایی طرف مقابل بیشتر اهمیت میدن عرض میکنم : اگه اقایی تنوع طلب نیستین که هیچ ، یا برن شخصی مطابق با ملاک های خودشون که حالا این ویژگیش پر رنگ تر باشه پیدا کنن یا اگه میتونن طرز فکرشونو تغییر بدن ، اما اگه فردی بدونه که واقعا تنوع طلبه مطمئن باشه که حتی اگه نازنین افشار جم هم همسرشون بشه بازم ناراضی خواهند بود پس الکی خودشونو برای پیدا کردن همسر به زحمت نندازن و سعی کنن با یه مشاور یا روانشناس در تماس باشن که ابتداعا این بیماریشون رو درمان کنن !!!
ب ) تا چه حدی زیبایی میتونه سرپوشی باشه بر نقص های طرف مقابل ؟! بودن دور و برمون کسانی که از این نعمت خدادادی بهره بردن و به خاطر همین ویژگیشونم مورد انتخاب همسرشون قرار گرفتن و با اینکه تو بعضی از زمینه ها هم شدیدا لنگیدن و میلنگن اما چون اون اولویت اول طرف مقابل رو ارضا میکنن ، زندگیشون تا حد مطلوبی ادامه یافته و طرف مقابلم باهاشون کنار میاد !!! یعنی مثلا نیش زبون زدن طرف مقابلو تحمل میکنه چون خوشکله !!!! در نتیجه اگر کسی براش زیبایی بسیار مهم و اولویت اوله نمیشه نظرش رو تغییر داد و من به این ایمان دارم که واقعا تغییر نگرش افراد بعد از بیست و اندی سال سخته و با 1000 دلیلم نمیشه این فرد رو قانع کرد که ملاک های مهم تری هم هست !!! شاید ایشون بگه به خاطر زیبایی حاضر فلان چیز رو تحمل کنه . ( البته این یه نظره و چیزیایی که دوستانم فرمودن بسیار متینه ) .
از طرفی اعتقاد دارم به گفته ی مولانا " عاقبت آن ماهرويان ، كاهرويان ميشوند " اما کو گوش شنوا ؟؟؟؟ خیلیا تو جامعه ی ما به زبون میارن دنبال : نجابت و متانت و اصالت و سطح فکری و .... تو کیس هاشون میگردن اما خیلی از این عزیزان پای عمل که میرسه 2 چیز بیشتر چشمشون رو نمیگیره " پول و زیبایی " !!!!
-
نمیدونم چرا این سایت با NPV مشکل داره!!!
هر وقت وصله و من پست میدم قاطی میکنه!!!
الانم پستم کلا قاطی شده بود, فعلا کار دارم, تموم که شد برمیگردم و درستش میکنم...
[golrooz][golrooz][golrooz]
-
مساله زیبایی یکی از واجب ترین موضوعات هر جامعه ای شده!
همه ی ما هر روزه کسانی رو می بینیم که بخاطر زیبا تر شدن به جراحی پلاستیک روی اوردن پس موضوع مهمیه!
البته من طبق دیدگاه شخصی ام یک نکته حائز اهمیت رو فهمیدم!
نسل سوم از قاعده بالا پیروی نمیکنه!
اگر خوب توجه کنین نسل های جدید تر مخصوصا نسل سوم و چهارم به هیچ وجه به زیبایی ظاهریشون اعتراضی ندارند! و دست به جراحی های پلاستیک نمی زنند!
نمیدونم چرا؟
ولی احتمال میدم نسل سوم گرایش بیشتری به مد و فشن داره تا جراحی های زیبایی!
اگر اینطور باشه نشونه پیشرفت در فرهنگ هنری مردم مون داره! و پس رفت فرهنگ فرار از خود!
خب نظر شخصی من در رابطه با زیبایی:
اگه در طرف مقابل باشه ظاهر زندگی رو زیبا تر میکنه! ولی باطن رو نه!
اگر هم بخواهم زن بگیرم می رم سنندج!
چه چیزی بهتون میگم بدونید مهم ترین جمله دنیاست!:
سنندج دروازه بهشته!
دخترانی زیبا و پاک که بسیار با وفا و قانع اند![golrooz]
-
با سلام
ممنون از بحث خوبتون
به نظر منم زیباوی ظاهری اصلا نمی تونه ملاک باشه
چون زیبائی ماندنی نیست و تمام شدنیه
زیبائی سیرت کجا زیبائی چهره کجا
-
به نظر من زیبایی اولین ملاک نیست ولی اینطوری هم نیس که اصلا مهم نباشه چون اولین چیزی که آدمو جذب میکنه چهره است اما بعدش عادی میشه و مهم میشه اخلاق و مهمتر از همه دینداری طرفه
البته همه به من میگن که تو آدمای زشت رو هم زیبا میدونی شاید چون به قول یکی از شماها هرکسی اگه زشتی ای داره کنارش زیبایی هم هست
شاید یکی بینی بزرگی داشته باشه ولی چشاش قشنگ باشه چرا نیمه پر لیوان رو نبینیم؟[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
LOVE GOD
بله هست
بس اگر روزی خدای نکرده چهرتون رو از دست دادین و طرف مقابلتون گذاشتو رفت اصلا ناراحت نشید
-
با سلام خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد هدف از ازدواج و همسر گزینی بر گرفته از خالق همین بشر آرامش است اشتباه نکنید هدف از ازدواج تولید نسل نیست بلکه به سکینه و آرامش رسیدن است این مطلب در نص قرآن آمده پس زیبایی که میتواند یه جنبه آرامشی نیز داشته باشد جز همین دسته است آرامش دهنده اما این زیبایی از منظر هر کس می تواند متفاوت و بعضا متناقض باشد شما ممکن است چهره ای را زیبا ببینید در صورتیکه کس دیگری اصلا چنین احساسی نداشته باشد لذا زیبایی در عین حال نسبی بودنش بسیار مهم است این نظر شخصی من است
-
همه میگن ملاک نیس ولی نمیدونم چرا مشاهدات عینی غیر از اینو میگه![soal]
-
زیبایی هم میتونه ملاک باشه ولی همه چیز که زیبایی نمیشه.اگه کسی بخاطر زیبایی کسی بهش علاقه داشته باشه یه زیبا ترشو ببینه میره سراغ اون!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.s
مساله زیبایی یکی از واجب ترین موضوعات هر جامعه ای شده!
همه ی ما هر روزه کسانی رو می بینیم که بخاطر زیبا تر شدن به جراحی پلاستیک روی اوردن پس موضوع مهمیه!
البته من طبق دیدگاه شخصی ام یک نکته حائز اهمیت رو فهمیدم!
نسل سوم از قاعده بالا پیروی نمیکنه!
اگر خوب توجه کنین نسل های جدید تر مخصوصا نسل سوم و چهارم به هیچ وجه به زیبایی ظاهریشون اعتراضی ندارند! و دست به جراحی های پلاستیک نمی زنند!
نمیدونم چرا؟
ولی احتمال میدم نسل سوم گرایش بیشتری به مد و فشن داره تا جراحی های زیبایی!
اگر اینطور باشه نشونه پیشرفت در فرهنگ هنری مردم مون داره! و پس رفت فرهنگ فرار از خود!
خب نظر شخصی من در رابطه با زیبایی:
اگه در طرف مقابل باشه ظاهر زندگی رو زیبا تر میکنه! ولی باطن رو نه!
اگر هم بخواهم زن بگیرم می رم سنندج!
چه چیزی بهتون میگم بدونید مهم ترین جمله دنیاست!:
سنندج دروازه بهشته!
دخترانی زیبا و پاک که بسیار با وفا و قانع اند![golrooz]
عرفان جان نوکرتم این دختران سنندج چه ربطی به بحث داشت خواهشا از بحث خارج نشو[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DjMahdi
عرفان جان نوکرتم این دختران سنندج چه ربطی به بحث داشت خواهشا از بحث خارج نشو[nishkhand]
نداشت؟[tafakor]
به هر حال تبلیغی بود که باید می شد!!![nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.s
نداشت؟
[tafakor]
به هر حال تبلیغی بود که باید می شد!!![nishkhand]
قربونت دیگه تبلیغ نکن چون بقیه هم میان میگن یهو دیدی عکس هم گذاشتن بعد سایت پلمپ میشه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DjMahdi
قربونت دیگه تبلیغ نکن چون بقیه هم میان میگن یهو دیدی عکس هم گذاشتن بعد سایت پلمپ میشه[nishkhand]
[negaran]
چشم رییس حالا اینقدر حساس شدی؟[bihes]
والا من خودم گشتم یه دونه عکس هم پیدا نکردم بزارم تو سایت[nishkhand]
ولی باشه دیگه نمی گم بهترین جا واسه زن گرفتن کجاست[gerye][sokoot]
[cheshmak]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
erfan.s
[negaran]
چشم رییس حالا اینقدر حساس شدی؟[bihes]
والا من خودم گشتم یه دونه عکس هم پیدا نکردم بزارم تو سایت[nishkhand]
ولی باشه دیگه نمی گم بهترین جا واسه زن گرفتن کجاست[gerye][sokoot]
[cheshmak]
دیگه باید حساس بود اخه خدایی هم درست نیست اینجور ادم بگه
افرین دستت درد نکنه[nishkhand]
-
درود بر اون يا همون 3نفري كه تا بحال گفتن بله
چون تا بحال فقط اين 3نفر دروغ نگفتن
همه چيز به زيبايي بستگي داره
چرا رو راست نباشيم
بهترين ملاك هم هست براي انتخاب همسر
داري همسرتو انتخاب ميكني ازون خوشگل تر مياد كنارش ميگن اينم هستاااا خدا وكيلي ميگي نه ؟!
من كه ميگم آره چون اول اخر 4ماه ديگه بايد مهريشو بدي بعدشم غيابي طلاقشو ميگيره [khande][khande]
راستي هفته بسيج رو به بسيجي هاي واقعي تبريك ميگم
و اينكه يك خانم بسيجي نخبه امروزدر برنامه نيمروز تحريكم كرد كه دوباره بيام اينطرفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DjMahdi
بابا شما خودتون سايت پلمپ ميكنين
با ماااام آره ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sts92
درود بر اون يا همون 3نفري كه تا بحال گفتن بله
چون تا بحال فقط اين 3نفر دروغ نگفتن
همه چيز به زيبايي بستگي داره
چرا رو راست نباشيم
بهترين ملاك هم هست براي انتخاب همسر
داري همسرتو انتخاب ميكني ازون خوشگل تر مياد كنارش ميگن اينم هستاااا خدا وكيلي ميگي نه ؟!
من كه ميگم آره چون اول اخر 4ماه ديگه بايد مهريشو بدي بعدشم غيابي طلاقشو ميگيره [khande][khande]
راستي هفته بسيج رو به بسيجي هاي واقعي تبريك ميگم
و اينكه يك خانم بسيجي نخبه امروزدر برنامه نيمروز تحريكم كرد كه دوباره بيام اينطرفا
دوست عزیز وگرامی قراره هرکس نظر خودشوبگه درست نیست بگین دروغ میگن باید به نظرات دیگران احترام گذاشت.[tafakor]
-
ملاک نیست ولی درکنار بقیه خصوصیات باید توجه کرد چون قبل از اینکه طرف حرفی بزنه تصویرش نقش میبنده.درواقع تناسب زیبایی طرفین مهمه.
-
سلام
دوستان نظرات خیلی خوب و جالبی دادن
از بعضی نظرها که خاص تر بود بصورت خاص تشکر کردم..
گاهی این برداشت میشه که اگه می خوای ملاک های خوبی برای ازدواج داشته باشی
پس به زیبایی فکر نکن...
نه اینطور نیست
این حق هر کسی هست که بخواد همسری داشته باشه که (درنظر خودش) زیبا باشه
اما چیزی که مهمه اینه که ما ملاک هامون رو اولویت بندی کنیم
مثلا :
زیبایی رو به تنهایی ملاک ندونیم بلکه
زیبایی به شرط ایمان و اعتقاد درست
اینجوری زیبایی درون و برون رو در کنار هم گذاشتیم و ارزش زیبایی ظاهری رو درگرو زیبایی درونی قرار دادیم.
تا اینجا فقط یه بحث اخلاقی و اجتماعی بود
اما اینکه چقدر در مصادیق خارجی با این مفاهیم برخورد درست میشه یا نمیشه چیز دیگری هست.
شاید هنوزم پیدا بشن کسانی که بخاطر زیبایی همسرشون حاضر باشن چشماشون رو به همه چیز(حتی اخلاقیات ) ببندن (البته شاید...)
اما تجربه ای که در اذهان همه نقش بسته و داره فریاد میزنه
اینه که
زندگی تنها بر پایه زیبایی ظاهری، سرانجامی نداره
چند از نکته های قشنگی که اشاره شده بود رو میگم:
تناسب زوجین حتی در زیبایی
اولویت بندی ملاک ها برای ازدواج
هیچ زوج کاملی یافت نمی شود..
زیبایی شاید بهترین ملاک نباشد اما نمی شود که ملاک نباشد..
زیبایی در نظر هر کسی می تواند فرق کند
و در آخر نکته ای که فکر می کنم خیلی مهمه:
اخلاق زیبا می تونه صورت نا زیبا رو بپوشونه اما صورت زیبا نمی تونه اخلاق نازیبا رو بپوشونه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smart_boy
درود بر همه دوستان...
توجه به این نکته ضروری به نظر میرسه که هم زیبایی و هم اخلاق نسبی هست و انتظارات افراد مختلف با هم متفاوته...
برای انتخاب همسر به طور قطع شخصیت و طرز فکر از بالاترین اهمیت برخورداره...
ولی اینکه میگیم اخلاقش خوب باشه کاملا اشتباهه, چون معیار قطعی ای برای سنجش اخلاق وجود نداره و درست تر اینه که بگیم اخلاقش با اخلاق ما همخونی داشته باشه...
اگه به زبان عامیانه بخوام توضیح بدم احتمالا تا حالا شده دو نفر رو (مثلا تو فیلم) دیده باشین که هردو خیلی بیرحم باشن و پیش خودتون فکر کرده باشید که "این دو تا فقط به درد همدیگه میخورن"
شما در واقع با گفتن این حرف همین مسئله رو تایید کردین...
درسته که رفتار هیچ کدوم از اونها مورد تایید شما و احتمالا اکثریت اطرافیانتون هم نیست ولی مورد تایید خودشون هست و احتمالا بتونن با هم زندگی خوبی رو در کمال بی رحمی داشته باشن!!!!
پس دنبال کسی نگردید که رفتارش در جامعه بیشتر مورد پسنده بلکه دنبال کسی بگردید که بیشتر شخصیتش مورد علاقه ی شماست...
ببین دوست من
چند تا مسئله تو حرفاتون تا اینجا هست:
انتظارات مختلف مردم از همدیگه
اخلاقیات
زیبایی
همخوانی طرف مقابل با ما
گفتین زیبایی نسبی هست ؛ خوب این رو تقریبا همه قبول دارن. اما از اونجایی که فطرت انسان زیباجوی و زیبا دوست هست اکثر زیبایی ها در چشم همه زیبا هستن.
و اینکه انتظارات مردم متفاوته؛ خوب این هم درسته
و اینکه همسر باید شخصیتش مورد علاقه ما باشه؛ این هم میشه گفت درسته ( جای بحث هم می تونه داشته باشه)
اما اینکه اخلاق رو در کنار زیبایی گذاشتین و هر دو رو نسبی می دونین، در واقع اینطور نیست!
بلکه اخلاق و اخلاقیات نسبی نیستند.
شما پیدا نمی کنید شخصی رو که از خوبی بدش بیاد
یا اینکه از اخلاق خوب متنفر باشه
شما پیدا نمی کنید شخصی رو که از بدی خوشش بیاد
حتی شخصی که خودش اخلاق خوبی نداره اگر کسی مثل خودش با او رفتار کنه ، ناراحت میشه!
و بر فرض اگر کسی دزد باشه و دزد دیگری از او دزدی کنه،به نظر شما او خوشحال میشه یا ناراحت؟ و از این اتفاق راضی میشه؟ حتی دزد ها هم برای اینکه آخر کارشون به جای خوبی ختم بشه دم از مرام و اعتماد می زنن! یعنی قبول دارن که مرام داشتن و اعتماد داشتن خوبه و ارزش حساب میشه!
و جالبه که بدونین
اگر شخصی رو پیدا کردین که بگه از آدم های خوب متنفرم و از خوبی بیزارم
علتش می تونه این باشه که:
در یک کلام، از فطرتش دور شده
اگر پای حرف همین شخص هم بنشینین می بینین عقل او هم اخلاقیات رو تایید می کنه
نمونه اش به نوشته ها و حرف های لحظه های آخر حیات کسانی که اخلاق درستی نداشتند مراجعه کنین...
بگذریم..
اخلاقیات نسبی نیست چون از عقل انسان گرفته میشن
و حکم عقل سلیم در اخلاقیات در همه انسان ها یکی هست و تفاوتی نداره
مثال: عدالت .................. همه دنبالشن
و اینکه گفته میشه اخلاق رو ملاک زندگی قرار بدیم ، منظور تایید شخصی نیست بلکه تایید عقلی هست.
یعنی اصل حرف اینه که طبق عقل و دین دنبال انتخاب همسر بریم...
نه فقط طبق شخصیت های فردی...
تا اینجوری ارزش رو هم به دیگران نشون بدیم
هم اون رو در اجتماع به نحوی نهادینه کنیم....
در ضمن این سخنان شما، تاییدی ضمنی بر عقلی بدون اخلاق ( و نسبی نبون اون) هست:
یعنی حتی خودتون هم بصورت ناخود آگاه بر این تاکید دارین که
دنبال اخلاق باشیم... کدوم اخلاق..... همونی که ما همه می دونیم خوبه
چی خوبه؟
همونی که عقل ما می گه...
پس اخلاق نسبی نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smart_boy
هر چند اخلاق رو آخرین ملاک قرار دادین ....