-
بحث داغ هفته : نخبه یعنی...
وقت بخیر
همه شما با واژه نخبه کم و بیش آشنا هستید...
به نظر شما به چه کسی می توان این عنوان را اطلاق کرد؟
چه تعریفی از واژه نخبه در ذهن شماست؟
نخبه واقعی کیست؟
اصلا نخبه یعنی....
-
پاسخ : بحث داغ هفته : نخبه یعنی...
سلام
موضوع واقعا داغی محسوب میشه در وادی جامعه کنونی !
نخبه واقعا از نظر من فردی هست که واقعا رسم واقعی سازگاری و کنار امدن با زندگی امروزی و نحوه تعامل با دیگر افراد جامعه و اینکه چقدر میتونه مفید باشه
رو بلد باشه ....واقعا در جامعه های امروزی بشر واقعا این فرد نخبه هست
ولی نخبه فردی هست با کمترن امکانات بیشترین بازدهی رو نشون بدهد !
از نظر من حتمن نباید در رشته خاص و یا مورد خاصی نفر اول باشه چون همه افراد با اراده و همت و پشتکار می توانند در زمینه تحصیلات موفق باشن ولی تنبلی و اینکه عادت کردیم زود به پیرامون یک مسله برسیم باعث میشه گاهی موفق نباشیم !
ولی افرادی که هم هوش هیجانی و هوش عقلی دارن بسیار نخبه هستن ....
این دو ویزگی در کنار هم واقعا یک فرد رو میتونه قابلیت نخبه شدن القا کنه !
افرادی مثل دانشمندان مثلا ادیسون و رازی و ....اینا نخبه بودن چون بدون داشتن امکانات حال حاضر اختراعاتی رو به جامعه تقدیم کردن که تا همیشه پابرجا هستن مثلا ادیسون برق و رازی الکل .....
هم اراده و هم استعداد ذاتی داشتن و البته بدون امکانات فعلی !
مثلا در همایش ملی نخبگان مشاهده شد که عزیزان نفرات اول کنکور نخبه معرفی شدن ...این بسیار نیکو ولی خب واقعا این افراد نخبه هستن یا اینکه بیشتر از بقیه افراد وقت برای موفقیت گذاشتن .....اونا در تابستان در نزدیک کولر و زمستان کنار بخاری گرم درس خواندن و البته در کنار پذیرایی خانواده توانستند موفقیت در کنکور کسب کنند و الانم نخبه هستن ....
واقعا این افراد نخبه هستن ؟؟
و یک مثال میزنم از یک فرد از نظر جامعه فعلی بیسواد
فردی به نام رستم جان سلامی یک پسر روستا زاده (پسر یک کشاورز بسیار ساده و البته فقیر ) که 22 سال داره و دیپلم ردی دارد در واقع همون سیکل( سوم راهنمایی) ایشون توانسته با قطعات کهنه و خراب موتورهای خراب که برای افزایش اب برای مزارع استفاده میشه یک دستگاه بسازه که الان قدرت پمپاز اب رو بیشتر کرده و البته من از مسایل فنی سر در نمیاورم و الان بازدهی مزارع اون منطقه بیشتر شده ....خب ایشون نه سواد درستی داره ( نه تحصیلات عالیه و در حد خواندن و نوشتن مطلب میدونه) توانسته این دستگاه رو بسازه
خب الان نخبه ایشون هستن یا نفرات اول کنکور قضاوت با شما ؟
-
به نظر من نخبه كسي است كه با استفاده از هوش رياضي خود،روابط منطقي را در زندگي كشف كند و زندگي خود را بر پايه اين روابط منطقي بنا كند
رتبه 1 كنكور زماني نخبه است كه زندگي اجتماعي را نيز داشته باشد
اينكه هميشه خود را حبس كرده و فقط با خواندن نخبه شويم درست نيست
بايد به بازده فرد دقت شود
مثلا مدت انجام كاري (مثل اختراع)كه يك سال است،اگر توسط شخصي با همان امكانات در مدت 6ماه انجام شود،او واقعا نخبه است
-
به کسی که - همه ، حتی ادم های خنگ و کودن هم متوجه وجه ممتازه و تفاوتش با سایرین بشن !
چه تعریفی از واژه نخبه در ذهن شماست؟
....نخبه ادم دوراندیشی ه که در پارادوکس بین علم بهتر است یا ثروت ! بدون معطلی علم رو ترجیح میده چون درخودش این توانایی رو میبینه که از علم به ثروت برسه !
نخبه واقعی کیست؟
کسی که خیلی وقته فهمیده که خیلی چیزا رو که فکر میکرده فهمیده ! اصلا نفهمیده !
اصلا نخبه یعنی....
بوعلی
صدرالمتالهین
مطهری
شریعتی
جلال ال احمد
Elite ....
Searching...
-
ميگن توليد يك نخبه در سيستم آموزشي يه كشور...
هزينه 99 سال آموزشي اون كشور رو توجيه ميكنه...
حالا فكر ميكنيد نخبه كيه؟
و كشوري كه 99 درصد از مثلا نخبگانش ازش خارج ميشن چه حمايتي ميكنه...؟
و به كدام سمت حركت ميكنه؟
-
نخبه یعنی کسی که درطول زندگیش برای خودش و اطرافیانش و کشورش و حتی مردم جهان مفید باشه
ونفعش به همه برسه
-
به نظر تمام افراد نخبه هستند البته در رشته و کار خودشون. البته بعضی از مواقع پیش می یاد که از روی فشار یا مسایل زندگی فرد از تمام حس های شش گانه خودش استفاده می کنه و کاری را می افرینه که در حالت معمول بیشتر از توان فرد هست مثل اون فرد روستایی و بیشتر افراد.
البته راههای زیادی هست که افراد بتونن از تمام حس و توان های خودشون استفاده کنند یا به قولی زودتر مسئله خودشون را حل کنند که این مبحثش نیست.
-
به نظر شخصی بنده در نهاد وجود هر فرد استعداد به ودیعه گذاشته شده و هر کش مه بتونه از توانایی هاش با حداقل امکانات حداکثر استفاده رو بکنه یک نخبه است .
حتی یک انسان معلول که بتونه چالش ها رو با وجود مشکلات پست سر بگذاره و در مسیر موفقیت زندگی قرار بگیره .
نخبه کسی است که در بلندای موفقیت دیگران رو از یاد نمی بره ، تواضعش رو حفظ میکنه و هر لحظه به فکر بهبود زندگی دیگرانه ! .
هلن کلر یک نخبه بود .
و از انسان های معاصر می تونم بگم پرفوسور سمیعی . ال
بته با هم قابل غیاث نیستند اما هر کس به هر نحوی بخواد می تونه .
-
در مورد نظر سنجی باید این نکته را بگم که افراد باید طرح و ایده خودشون را به مرحله ای از اجرا یا طراحی برسانند تا محل یا سازمانی حاضر به سرمایه گذاری بشه مثلا بانک اگر مطئن نشود شما می تونید وام آن را پس ندید به شما وام نمی ده و در بازار شکست می خورد بیشتر سازمان ها اگر طرحی را ببیند که 60% احتمال داره که انجام بشه کمک می کند . البته یک مثئله دیگر هست که نیاز جامعه به اون طرح هست اگر جامعه اماری بیشتری داشته باشه حتی با احتمال کم اونو قبول می کنن و سرمایه گذاری می کنند .
همیشه من به دوستام این پیشنهاد را می دم که از بازار فکر و ایده بدن و بعد برن دنبال ساخت اون چون می تواند به اهداف خودشان بسیار سریع تر برسنند. در ضمن یک نکته هم باید بگم که طراح می تونه طرح خودشو چنان برای مشتری توضیح بده که اگر هم نیاز نداشته باشه ان را تهیه کنه و از اون استفاده کنه و برای آن باور بشه که نیاز داره . با تمام این موارد میشه گفت فرد نخبه هست حالا تو هر کاری باشه ادبیات ، فنی ، پزشک ، کارگر ، مغازه دار ، کارخانه دار و ..............
-
نخبه بودن از نظر من موفق بودن در زمینه علمی نیست بلکه ادم باید در همی زمینه ها نخبه باشه به طور کلی نخبه فقط کسی نیست که از درجه علمی بالای بر خوردار هست بلکه هر ادمی که بتونه نفعی در سرافرازی این کشور داشته باشه نخبه است
-
امروز قبل از اینکه به این متن بر بخورم داشتم به این موضوع فکر میکردم
به نظر من نخبه یعنی یک گام جلوتر ازهمه،یعنی قبل از اینکه یکی با ای کیو تو به یه موضوعی فکر کنه تو بهش فکر کرده باشی و طرح اختراعشم ریخته باشی...
-
-
واژه «نخبه» در قرن هفدهم براي توصيف كالاهايي با مرغوبيت خاص به كار مي رفت و بعدها براي اشاره به گروه هاي اجتماعي برتر، كاربرد پیدا کرد ...
اما در قرن نوزدهم«نخبه گرايي» به عنوان يك مكتب فكري در علم سياست و جامعه شناسي سياسي و اجتماعی و ... مطرح شد.
امروزه نيز نخبه گرايي يكي از الگوهاي رايج در جامعه شناسي سياسي ،اقتصادی ،اجتماعی ، فرهنگی ، آموزشی و ... و از شاخصه هاي تاثيرگذار برفرآيند
تصميم سازي و بر سياست هاي راهبردي شمرده مي شود.
در پاسخ به اين كه نخبه كيست مي توان ماده ٢ آيين نامه احراز نخبگي را يادآور شد كه مي گويد:
«نخبه، به استناد ماده ٤ اساسنامه بنياد به فرد برجسته و كارآمدي اطلاق مي شود كه اثرگذاري وي در توليد و گسترش علم و هنر و فناوري و فرهنگ سازي
و مديريت كشور محسوس باشد و هوش، خلاقيت، كارآفريني و نبوغ فكري وي در راستاي توليد و گسترش دانش و نوآوري موجب سرعت بخشيدن به رشد و
توسعه علمي و اعتلاي جامعه انساني كشور شود پس بعد از شناخت نخبه مي توان مجموعه اين مولفه ها را در پاسخ چيستي نخبگي هم نوشت. البته فرد
نخبه در هر حوزه اي خواه سياسي، خواه اجتماعي، خواه فرهنگي بايد بتواند، پديده ها را در سطوح مختلف و حتي داخلي و بين المللي بررسي كند و آينده را
از پيش ببيند و راهكارهاي هوشمندانه براي مديريت حوادث و پديده ها در راستاي ارتقا بخشيدن به زندگي بشر ارائه كند.
-
نخبه یعنی من دیگه.......................... .
نخبه از نظر من یعنی کسی که تو شرایط سخت بهترین شرایط رو به وجود بیاره.
-
سلام دوستان
نظرات جالبی درباره نخبه ارائه شد . منم فقط نظر شخصی خودمو میگم .
نمیشه ب نفرات برتر کنکور گفت نخبه یا شبیه این . نخبگی برای هر کس فرق میکنه . یه دونده همیشه با قهرمان شدن پیروز نمیشه . اگر بتونه رکورد خودشو بشکنه پیروز شده .
شرایط برای هرکس فرق میکنه . خیلی مهمه . از دید من همه میتونن نخبه باشن ولی فقط بعضیا امکانات و شرایط نخبه شدن رو پیدا میکنن . بعضیام با اینکه امکانات ندارن اما چنان انگیزه و پشتکاری دارن که جای اون امکانات رو پر میکنه .
-
سلام دوستانبعد از مدت زیادی دوباره اومدمبه نظر من نخبه فقط رتبه یک کنکور نیست و یا نخبه فقط اونی نیست که تو جشنواره خوارزمی رتبه یک تا سه میشه.به نظر من نخبه یعنی کسی که تو یک رشته ای برتر باشه و بتونه به مردم کشورش خدمت کنه
-
سلام نخبه به کسی میگن که درک بالایی داشته باشه البته این نظر منه [nishkhand]
-
با سلام.
نخبه کسی است که افکارش را از قوه به فعل در می آورد .
بالزاک
اگه یکم به این جمله فکر کنیم خیلی چیزا گیرمون میاد.
-
سلام.موضوع جالبیه و جای بحث داره
به نظر من انسان های نخبه اگر چه درجه هوشی بالاتری نسبت به بقیه دارن،اما اون چیزی که اون ها رو از باقی ادم ها متمایز می کنه پشتکار بالای اون هاست.در واقع می خوام بگم که نخبه به کسی گفته می شه که هوشی متوسط پشتکاری عالی داره.
با تشکر
-
نخبه یعنی سزاوار عالم بودن!
یعنی ستونی از علم و دانش و معرفت که پروردگار در زمین برای ارامش اهلش قرار داده تا در ان پناه گیرند و شکر بجای اورند...
نخبه یعنی نماینده خدا! نماینده عقل او، درک او و خلاقیت بیکرانش!
نخبه کسی است که شما ها رو از صدمه جهالت خویش در امان نگه میدارد پس برای ان ها صد درود و بر خدا صدها شکر بجای اورید زیرا خداوند توانا انچنان فروتن است که انسان را مسئول ارامش انسان قرار داده!
...
-
نخبه...
با احترام به نظر دوستان ولی به نظر من نخبه ربطی به کشورمون نداره
یعنی اگه یه نخبه رفت امریکا دیگه نخبه نیست؟
من همیشه با این که نفرات برتر کنکور و حتی المپیادها رو نخبه میدونستند مشکل داشتم و به نظرم تعریف درست و به جایی نمیومده!
به نظر من نخبه یا نابغه بودن هیچ ربطی به تلاش هم نداره...
فرض کنیم من نابغه باشم و اگه تمام تلاشم رو به کار بگیرم بتونم جایزه نوبل فیزیک رو هم ببرم!!!
ولی حالا اگه تلاشم در حد معمولی به پایین باشه دیگه کسی متوجه هوش بالای من نمیشه؟!
به نظر من نخبه (و حتی نابغه-البته با اختلاف هوشی خیلی زیاد) به کسی گفته میشه که با داشتن بهره ی هوشی بالاتر از دیگران درست بتونه مسایل رو درک کنه و راه حل هایی که دیگران نمیبینند رو پیدا کنه!
یعنی برای مثال بالام بخوام توضیح بیارم (آبی رنگ) مثل اینکه من بتونم دکترا بگیرم ولی کاملا مشخص و متمایزم از بقیه استادا و اگه بخوام در زمینه ای جدید تحقیقی انجام بدم یا مقاله ای بنویسم کاملا از بقیه در این زمینه بهتر عمل کنم
ولی حالا اگه به خاطر تنبلی یا هر دلیل دیگه ای نخوام تحقیقی انجام بدم هوش من کماکان در سطح بالایی وجود داره و تمام کسایی که با من در ارتباط باشند میتونن متوجه این برتری من بشند...
توی یه برنامه بود که فرار از زندان های خیلی قوی از لحاظ امنیتی رو نشون میداد تو یه قسمتش تعریف میکردن که (در مورد مغز متفکر اون فرار حرف میزدن) نه تنها زندانی ها که حتی نگهبان ها و رییس زندان هم از ضریب هوشی بالای این فرد آگاه بودن
و در نهایت هم تونست از اون سیستم های امنیتی فوق العاده با نقشه ای حساب شده فرار کنه!
خب اون فرد در بیرون زندان و درون اجتماع نه تنها نتونسته بود به حد بالایی برسه بلکه حتی نتونسته بود یه شهروند معمولی باشه
و در نهایت هم کارش به زندان افتاده که همه بر میگرده به روش و مسیر زندگیش
یا همون روستایی که دوستمون باستان شناس مثال زدن هم میتونه نمونه خوبی باشه از درست فکر کردن
اگه اون روستایی در شرایط خوبی بود به احتمال زیاد میتونست به درجات بالایی هم برسه!
به نظر من نخبه کسیه که با داشتن اطلاعات و دانش یکسان میتونه مسایل رو بهتر حل کنه!
-
خيلي از دوستان اشاره كردن كه نخبه بودن ارتباط مستقيمي با منفعت رساني به ديگران داره...
آيا خرابكار هاي قدرتمندِ برخي از علوم نميتونن نخبه فرض بشن؟
-
بسم الله الخلاق
نخبه یعنی فردی متخلق، متفکر و خلاق که در رشته تخصصی و مورد علاقه اش اطلاعات مناسبی دارد و دارای توانمندی راهبری و تاثیرگذاری در جهان معاصر خود(جهانی که خود برای خود می سازد) می باشد.
فردی است خدا باور، خودیاب و خودباور، شجاع در اظهار نظر و اجرای آن، فارق از عادات مرسوم، دارای نگاه منتقدانه و پرسش محور، وقت شناس و علاقمند به کسب دانش و دارای تفکری روشمند
-
به نظره من نخبه یعنی کسی که توی زمینه ی کاریه خودش خلاقیت داشته باشه..... تو این زمونه به فرده خلاق میگن نخبه که 2رستش هم همینه!!!!!!!!!!!!!!1 2رست نمیگم؟؟؟؟؟؟؟ نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz ghodousi
به نظره من نخبه یعنی کسی که توی زمینه ی کاریه خودش خلاقیت داشته باشه..... تو این زمونه به فرده خلاق میگن نخبه که 2رستش هم همینه!!!!!!!!!!!!!!1 2رست نمیگم؟؟؟؟؟؟؟ نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal]
[tashvigh][tashvigh]
-
فکر کنم واژه نخبه از واژه مخبه میاد...یعنی کسی که مخش بهتر از یکی مثه منه؟!!!مخش "به" استیعنی باهوشتر تر تر تر ... است که این "تر ها" توی هر آدمی فرق میکنه..!!!!اما لوپ کلام شیارهای روی مخش خیلی زیاد و مثه من صاف نیست...میتونه دنیا رو زیرو رو کنه...واسه خودش و جامعه اش و مفید باشه...میتونه یکی مثه استون جابز باشه...باید قدرشون و دونست و ازشون استفاده کرد...حیفن
-
فکر کنم واژه نخبه از واژه مخ "به " میاد... که بعدها به نخبه تبدیل شده... یعنی کسی که مخش بهتر از منه؟!!! مخش "به" است .... یعنی باهوشتر تر تر تر ... است ..... که این "تر ها" توی هر آدمی فرق میکنه..!!!! و شیارهای روی مخش خیلی زیاد و مثه من صاف نیست... میتونه دنیا رو زیرو رو کنه... واسه خودش و جامعه اش و مفید باشه... میتونه یکی مثه استون جابز باشه... باید قدرشون و دونست و ازشون استفاده کرد...
حیفن
[shaad][shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME.EM
فکر کنم واژه نخبه از واژه مخ "به " میاد... که بعدها به نخبه تبدیل شده... یعنی کسی که مخش بهتر از منه؟!!! مخش "به" است .... یعنی باهوشتر تر تر تر ... است ..... که این "تر ها" توی هر آدمی فرق میکنه..!!!! و شیارهای روی مخش خیلی زیاد و مثه من صاف نیست... میتونه دنیا رو زیرو رو کنه... واسه خودش و جامعه اش و مفید باشه... میتونه یکی مثه استون جابز باشه... باید قدرشون و دونست و ازشون استفاده کرد...
حیفن
[shaad][shaad]
تحلیل جالبی بود [tashvigh]
-
دقت بالا [tafakor][tafakor]
-
نظرات شما فقط شعاره،وقتی کسی می فهمه که اصلا نفهمیده،پس کلا آدم کندذهنیه که تازه فهمیده که نفهمیده
-
به نظر من نخبه یعنی کسی که تو هر زمینه های زندگی خلاق باشه،درس ،زندگی،ورزش،سیایت،روابط اجتماعی،کار.یکی از دوستام میگفت نخبه یعنی کسی که تو سختترین شرایط زندگیش بهترین راه رو انتخاب کنه و مشکلش رو در کمترین زمان حل کنه،به نحوی که کمترین آسیب رو ببینه.....
-
نخبه در اساسنامه بنياد ملي نخبگان: ‹‹ نخبه به فرد برجسته و كارآمدي اطلاق می شود كه اثرگذاري وي در توليد علم، هنر و فناوري كشور محسوس باشد و هوش،خلاقيت، كارآفريني و نبوغ فكري وي در راستاي توليد دانش و نوآوري موجب سرعت بخشيدن به رشد و توسعه علمي و متوازن كشور. گردد›› جلسه 562 شوراي عالي انقلاب فرهنگي، 10 خرداد 1384 انواع دسته بندي نخبگان: در جامعه امروزي با عنايت به تعريف فوق، نخبگان را ميتوان به صورت هاي زير دسته بندي نمود : .( - نخبگان سياسي و نخبگان فكري 4 (سريع القلم.م، 1375 - نخبه واقعي و نخبه متداول : هنگامي كه از نخبگان صحبت مي شود ذهن بسياري از افراد فقط به سمت اشخاصي كه در المپيادهاو مسابقات جهاني داراي مدال بوده و براي كشور خويش كسب نموده اند، متمايل مي شود كه تصور صحيحي نيست . به نظرنويسنده نخبه به كسي گفته مي شود كه بتواند ظرفيت ها و توانايي هاي خود را بشناسد و آنها را براي استفاده در كار خويش به كاربرد و نتيجة مثبتي در كار خويش پديد آورد. - نخبگان ايراني و نخبگان خارجي (غيرايراني): نخبگان خارجي نيز به جهت تعامل با جامعة علمي -پژوهشي و صنعتي كشورمي توانند اثرگذاري مثبت و قابل ملاحظه اي داشته باشند . همچنان كه ديگركشورها از نخبگان كشورهاي ديگر براي دستيابي به اهداف و مقاصد خويش بهره م يبرند ايران نيز م يتواند اين كار را به جهت ظرفي تهاي بالقوة خويش انجام دهد. - نخبگان سرمايه گذار و نخبگان كارآفرين : اين طيف و گروه را نيز مي توان شامل افراد كارآفرين و سرمايه گذار داخل و خارج كشورتقسيم بندي نمود . حضور اين دسته از افراد براي جامعه امروزي ايران اهميتي دوچندان دارد كه متاسفانه اين گروه كمتر مورد توجه و نظر جامعه است . به گفته شومپيتر آنچه اهميت دارد ميزان افراد خلاق و كارآفرين است كه با ابداعات و اختراعات جديد، موج جديدي از توليد كالا با كيفيت بالا و هزينة پايين تر را موجب م يشوند وآن را به طور مداوم ادامه مي دهند و از طرفي نيز باعث معنا پيداكردن تحقيق و توسعه در جامعه م يشوند. 5 - نخبگان تئوريك، سياستگزار، قانو نگذار(برنامه ريز) و نخبگان عملياتي( اجرايي) - نخبگان ايراني داخل وخارج كشور نخبگان دو گروهند یکی فکری مانند نویسندگان واساتید و دانشجویان و هنرمندان و ... دیگری ابزاری مانند صاحبان قدرت و ثروت و سیاست 1 وحيدي. پ، اقتصاد دانايي محور و نقش تحقيق و توسعه در آن، سازمان مديريت و برنامه ريزي كشور. 5 ديني تركماني.ع، آموزش عالي سرمايه انساني و كارآفرينان اقتصادي، نامه آموزش عالي، اسفند 1382 ، ص 26
-
به نظر من نخبگی به ارائه طرحهای نواورنانه، ثبت اختراع و.... مربوط نمیشود. نخبه به کسی گفته میشود که با حداقل امکانات موجود بتواند بیشترین بازدهی را داشته باشد. بنابراین افراد زیادی در جامعه ما نخبه محسوب میشوند که از دید خیلی ها پنهان مانده اند.
-
نخبه کسیه که در مقایسه با دیگران ،با فرض اینکه همه افراد شرایط و معلومات یکسان دارن مطلب جدید رو سریعتر از دیگران دریافت و تجزیه و تحلیل میکنه و اونو با مطالب پیشین ارتباط میده. یعنی سرعت انتقالش بالاس.(البته شرط رو نباید فراموش کنیم) نخبه ای که مفهوم ضرب را بلد نیس چطور میشه براش در مورد توابع نمایی توضیح داد؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fereshteh.mansouri
به نظر من نخبه یعنی کسی که تو هر زمینه های زندگی خلاق باشه،درس ،زندگی،ورزش،سیایت،روابط اجتماعی،کار.
smilee_new2 (14)
به نظر من نخبه کسیست که خستگی ناپذیر ، گیر ، متفکر ، عملگر باشد . (کمی هم ریسک کننده است)
-
نخبه:كسي كه استعدادهاي خودش را شناخته وخودش را كشف كرده تمام تلاشش را در رسيدن به هدفش انجام داده از شكست خوردن نترسيده و از شكست هاش پلي به سمت موفقيت ساخته[shaad]
-
نخبه یعنی کسی که متفاوت از دیگران فکر کنه و قدمی رو برداره که بقیه فکر میکنن مهاله.[tafakor]sh_dokhtar18
-
با سلام
نخبه یعنی سیل راه انداختن /نخبه یعنی معرفت را تاختن
نخبه یعنی در زمستان چون بهار/نخبه یعنی کار کردن،پشتکار
نخبه یعنی تیز بودن همچو رعد / نخبه یعنی حصر را خردن به جهد
-
در چند کلمه انسان خلاق کوشا را نخبه گویند
-
با سلام
سوال 1: این تایپیک به چه دردی میخوره ؟
سوال 2: جواب این نخبه یعنی... پیدا بشه چی میشه ؟
توجه کنید که من اصلا قصد هیچ گونه بی احترامی به دیگران را ندارم . [golrooz]