شیعگی تنها نماز و روزه نیست !!
http://www.doctorshiri.com/images/mt...c/pics/217.jpg
۲۰۰۴/کربلا
آیا مثل حیوانات خم شدن را اهل بیت به ما آموخته اند؟ آیا این است معنای معرفت اهل بیت؟
امامان ما
سگ در گاه نمیخوان...
نوکر هم نمیخوان...
شیعه میخوان
و شیعگی کار هر کسی نیست.
اتفاقا ببینید این روزها چقدر صدای همه در اومده از این همه نوکری بازی نسبت به ائمه و کارهای جلف و زننده ای که بعضیها نسبت به امامان خود انجام میدهند( اینجا را ببینید) بخشی از مصاحبه یک آدم مسوول را بخونید:
من وقتي گله كردم به يكي از آقايان مسئول گفتم : شما اين آقايان مداح را بزرگ كرده ايد. شما در رشد ابتذال مداحي سهيم هستيد , جواب بيراه نمي دادند الان كار به جايي رسيد وقتي من به يكي از مداحان مشهور كه صدا و سيما هم مرتب و پيوسته از او برنامه پخش مي كند گفتم چرا براي حضرت زهرا(س ) اين شعر را مي خواني كه
پر پر نزن قناري , جوجه مگر نداري .
همين آقا به من گفت تو چي مي گي من اين را در حضور.... خوانده ام او به من ايراد نگرفت , حالا تو از اين شعر من ايراد مي گيري و مي گويي اين جور خواندن در شان حضرت زهرا(س ) نيست . برو بابا پي كارت ....
ایرانی بازی ما واقعا زننده است.برای تولد پسر فلان امام هم جشن میگیریم! و جالبه که خود سنت ائمه فاقد اکثر سنتهای ماست.
در محضر علامه حسن زاده املی سوالی کردم درباره اینهمه مراسم مذهبی میلاد و شهادت و چهلم و هفتم و...و ایشون فرمودند که به جز قلیلی( اونهم درباره حضرت زهرا و حضرت حسین) بقیه کارها در سنت علوی دیده نشده است! چشمام گرد شده بود! یعنی بهش میگن ایرانی بازی ما.
چقدر ایشون از وضع منابر و هیئات شاکی بودند!!!
چند شب پیش دوستی صدای مراسم عمرکشان را برام پخش کرد و واقعا متاسف شدم.باورکنید رکیک ترین فحشهای زننده و تهوع آور را به عمر میدادند و احتمالا هم فکر میکردند که برائت مذکور در زیارت عاشورا( اللهم انی اتبرء ...) همین لجنیست که دسته جمعی با مداح محترم و ساز و دهل داردن سر میدهند!
عکس مال ۲۰۰۴/ کربلاست .
اینها ملت شیعه عراقند که سالها دیکتاتور بعث را با جنایتهایش تحمل کردند و از حسین مبارزه باظلم را ابنگونه آموخته اند که فقط قمه بزنند ( عمل حرام به فتوای مراجع دینی) و ظالم هم با خیال آسوده ابوغریب راه انداخته بود و حکم خود میراند!
ملت ما کجا دارند میروند؟ بارها گفته ام که خیلی از نخبگان دانشگاهی ما و عمده مردم ما از سواد ابتدایی نسبت به زندگی و سیره اهل بیت بی بهره اند.
در ۴ باری که مشرف به مکه شدم بارها دیده ام که دانشجویان نخبه ما از الفبای سواد دینی ( توحید/ پیامبر شناسی / امام شماسی) بی بهره اند و اونجا از شیعگی خود دفاع ناشیانه میکنند!
آقا اینجوری نمیشه شاگردی اهل بیت کرد که!
اینجوری هشام بن حکم ها در نمیاد که امام معصوم جلوی پای این نوجوان ۱۶-۱۷ ساله پا میشدند.
در دل زیاده...از دین داری هویتی بیش از این هم انتظاری نمیرود. دینداری که بشه باهاش به راحتی فحش رکیک داد ، میشه باهاش سر برید و القاعده درست کرد و خیلی غلطهای دیگر کرد و احساس تقوی نیز داشت! و بگذاری ملتت در فقر و جهالت له شود
آدم میرسه به قول حضرت امیر که فرمودند:
پشت مرا دو گروه شکستند :
دینداران بیسواد و باسوادان بی تقوا