پاسخ : معرفی اعضا محترم صنایع
سلام بر مهندسان بزرگوار صنایع!
من حاج «حمید رضا» با فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مهندسی سیستمهای اقتصادی ـ اجتماعی با معدّل هجده و شصت صدم هستم. ضمناً، گرایش کارشناسیم هم تولید صنعتی بود.
در موضوعات مختلف مهندسی صنایع متبحّرم. صاحب مقالات و نظریات متعدّدی هستم. اگر کسی ایده ی همکاری جالبی دارد، ما هستیم. دوستان، دانشگاه شان را هم بگویند، خیلی خوب می شود (بجز من).
نام کاربریم هم که معلومه. حالا بگید فامیلیم چیست؟[khoobboodan]
چون اسمتون حمیدرضاست و نام کاربریتون Haredes از ترکیب این دوتا میشه حدس زد نام فامیلیتون
دهنار باشه
امیدوارم اشتباه نکرده باشم
[shaad]
پس اینجوری که معلومه من خیلی از شما کوچولوترم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1من امسال صنایع قبول شدم.راستش اولش زیاد راضی نبودم.ولی الان افتخار میکنم که در اینده یه مهندس صنایع میشم.ازاینکه یه فضای صمیمی واسه صنایعی ها ایجاد کردین ممنونم[labkhand][shaad]
محمدحسین هستم 24ساله
فارغ التحصیل مهندسی صنایع تهرانجنوب
هیچی بلد نیستم
ولی ماشین بازی رو خوب بلدم
دنبال کارم(سراغ دارید...؟)[nishkhand]
سلام منم کارن ام.ترم4 مهندسی صنایع .دوستتون دارم فقط همین.[tashvigh]sh_omomi88sh_omomi88sh_omomi88sh_omomi88sh_omomi88
سلام به همه دوستان علي الخصوص بچه هاي تحليل سيستم
من فارغ التحصيل مهندسي صنايع گرايش تحليل سيستمها هستم در حال حاضر كارشناس ايمني يكي از شركتهاي نفتي هستم ضمناً دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت اجرايي نيز هستم
در زمينه كنترل پروژه تبحر دارم تسلط كامل به آفيس مخصوصاً اكسل دارم و مطئنم كارهايي كه من مي تونم با اكسل انجام بدم كمتر كسي بلده ( مثل تجزيه و تحليل آماري ، حل مسايل اقتصاد مهندسي ، حل مسايل برنامه ريزي خطي و ...)چند تا نرم افزار ديگه هم بلد بودم كه از بس مورد استفاده واقع نشدن فراموش شدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali548
سلام به همه دوستان علي الخصوص بچه هاي تحليل سيستم
من فارغ التحصيل مهندسي صنايع گرايش تحليل سيستمها هستم در حال حاضر كارشناس ايمني يكي از شركتهاي نفتي هستم ضمناً دانشجوي كارشناسي ارشد مديريت اجرايي نيز هستم
در زمينه كنترل پروژه تبحر دارم تسلط كامل به آفيس مخصوصاً اكسل دارم و مطئنم كارهايي كه من مي تونم با اكسل انجام بدم كمتر كسي بلده ( مثل تجزيه و تحليل آماري ، حل مسايل اقتصاد مهندسي ، حل مسايل برنامه ريزي خطي و ...)چند تا نرم افزار ديگه هم بلد بودم كه از بس مورد استفاده واقع نشدن فراموش شدن
سلام دوست عزیز
خوش اومدین به سایت
خوشحال میشم بیشتر شما رو در بخش صنایع ببینم تا از علم شمادوستان استفاده کنند
سلام [golrooz]
من دانیال هستم[cheshmak]
کوچیک شما
تازه رشته صنایع در اومدم
خوش حال میشم بچه ها راهنماییم کنن چون هیچ اطلاعاتی درباره این رشته ندارم
دوستان صنایعی
ضمن خوش آمد گویی