پاسخ : املت به شیوه M@hdi42
سلام به آقا مهدی عزیزو بزرگوار [golrooz]
من اعتراض دارم [nishkhand]
شما در متن نوشتید این غذا مخصوص مجردها و دانشجوها و آقایون روم به دیوار قهر کرده و...[nadidan]
آخه این انصافه چنین دستور غذایی بزارید و ما استفاده نکینم از دستور پخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
اما از اونجایی که ما خانمها محاله غذایی رو خودمون امتحانش نکنیم[sootzadan]
با اجازه آقا مهدی و حضار محترم ما حتما باید این دستورات رو اجرایی کنیم[nishkhand]
دستتون درد نکنه عجب دستوراتی [tashvigh][golrooz]
همه نکات رو با دقت و ریز بینی کامل توضیح دادید عالی بود نمره تون بیست هست[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
لازم شد حتما این املت ها رو یکبار بپزیم و تست کنیم
قابل توجه همه بانوان انجمن اعم از متاهل و مجرد پیر و جوان خرد و کلان..... [cheshmak]
از دستورات ماهرانه و ظاهرش که مشخصه خیلی باید خوشمزه باشه [golrooz]
ولی نمیدونم حکمت چیه امروز آقایون انجمن انقلاب کردن دارن آشپزی میکنن [nishkhand]
نمونه دیگه آشپزی دوستمون
یک پیتزاه ساده ولی خیلی خوشمزه
چیزی که مشخصه گویا قراره امروز مهمان آقایون سایت باشیم[cheshmak]
در هر صورت دست گل همه میزبانان درد نکنه ممنون از پذیرایی گرمتون[golrooz]
امیدوارم همیشه روزگارتون به کام باشه و سفره هاتون پر برکت [golrooz]
این گل رو هم تقدیم میکنم به آقا مهدی بابت این دستورات عالی و جالب ...
انشالله که باغ زندگیشون پر از شکوفه های آرزوهای قشنگ باشه [golrooz]
http://www.mrwallpaper.com/wallpaper...m-Tree_tn2.jpg
'' بسم الله الرحمن الرحیم لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم ''
ســـــــــــلام
به به ، موضوع مورد علاقه ی من همینه دقیقاً [nishkhand] خوشمان آمد بسی[esteghbal]
بسیار جالب بود ، مخصوصاً املاتون [khanderiz][nishkhand] و سبک نګارش [movafaghiyat]
منم سبک خودم رو می نویسم اینجا با اجازه ... [sootzadan][bietena][taane]
در پخت املت به شخصه سبک های متنوعی دارم که یکیش رو که اخیراً ( ماه رمضون sh_omomi51 ، تصاویر هم مال همون موقع واسه یه بخشی بود املت فرانسوی داشت ، می خواستم بذارم اینو نشد الآن ګذاشتم[sootzadan][khande] ) ابداع کردم [nishkhand] خدمتتون عرض می کنم ...
مواد لازم برای یک نفر [nishkhand] :
1. سه عدد تخم مرغ ، نیازی به جدا سازی نیست ، سالم نبود همه رو با هم دور می ریزید که آب برای شستشوی ظرف اضافه اسراف نشه ! [sootzadan] ( هر طور میل خودتون هست در هر صورت [nishkhand] )
http://www.uc-njavan.ir/images/77wxhrbp05ki8qa5xlks.jpg
2. دو سه عدد ګوجه فرنګی ، همون طور که آقا مهدی ګفتن ګوشتی و سفت باشه ، به صورت نګینی ریز می کنید ... با ګوشت و پوست و دونه و همه چی ، خیلی هم عالی و با خاصیت [bietena] ( برام تا به حال مفهوم نشده چرا آقایون پوستش رو دوست ندارن ، اغلب اینطور بوده که من دیدم ؟! [tafakor][soal])
http://www.uc-njavan.ir/images/0ewtiyl6mnry177dkk9a.jpg
3. سبزی معطر البته بنده در این سبک و سیاق اسفناج رو مناسب نمی دونم ، بهترینش ګشنیز و جعفری و شوید و ریحان هست و نعناع ( نعنا ) هم خوبه ...
http://www.uc-njavan.ir/images/zqj5jhzoydm2eyuv3qgi.jpg
4. یک عدد پیاز سفید به صورت خیلی نګینی ریز می کنید ... ( تصویر نداریم [nishkhand][nadidan] )
5. از تمام ادویه جات موجود در آشپز خانه بهره می ګیریم ( شامل انواع فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، نمک ، پودر موسیر ، برا محکم کاری پودر کاری ، زنجبیل و امثالهم به جز زعفرون از باب رنګ و طعم ) + آبلیمو + روغن ذرت یا کنجد ... ( اینم تصویر نداریم [sootzadan][khanderiz] )
خب مراحل پخت :
ګوجه ها رو در تابه می ریزیم تا آبش خشک بشه ، روغن رو اضافه می کنیم به مقدار لازم ، تخم مرغ ها رو به لبه ی تابه یا ګاز یا ظرف شور می زنیم که بشکنه [bietena][nishkhand] بعد در تابه می ریزیم ، سبزی رو هم اضافه می کنیم ، خوب هم می زنیم ، ادویه جات رو اضافه می کنیم ، حالا پیاز رو هم می ریزیم ، یه دو سه دقیقه بعد از ریختن پیاز کار تکمیله ، می مونه آبلیمو ، دوست داشتید می ریزید ، نداشتید هم خیر ... بعد هم می تونیم تزئین کنیم ... sh_dokhtar15
آماده شد :sh_omomi122
http://www.uc-njavan.ir/images/xzxlacs8s1jycorhfbs.jpg
به به
برای. ملاقات عمومی یه گاز تعبیه میکنم که قشنگ بچشیم
ولیکن حیف من املت این سبکی دوست ندارم(البته ممکنه خوشمم بیاد)
کلا تو املت گوجه رو باید رنده کنم
ایشالله یه روز یه سبک نوین تو تخم مرغ و سوسیس معرفی میکنم براتون
یک مدل دیګه هم بود قدیما از خودم ساختم ولی عکس ندارم ، اونم میګم ، بقیه رو دیګه فکر نکنم اجازه بدن [nadidan][nishkhand]
مواد لازم جهت تهیه باز هم برای یک نفر [nishkhand] ( آخه واسه اوقاتی هست که کسی جز من و روحم و یه سری اجنه و ... خونه نیست [sootzadan] ) :
1. نصف کدو سبز یا کدوی کوچیک ...
2. نصف هویج یا هویج کوچیک ...
3. دو سه تا قارچ ...
4. یک ګوجه ی کوچیک ...
5. ترب هم خوبه البته اینو امتحان نکردم ...
6. زردک هم خوبه باز من اینو هم امتحان نکردم ... [khanderiz]
7. بادمجون هم می تونه خوب باشه که باز این یکی هم امتحان نکردم ... [nishkhand]
8. سه تا تخم مرغ ...
9. تمام ادویه جات موجود ( زردچوبه فقط برای ساده استفاده بشه ولی ) + روغن مایع ( کنجد ، زیتون ، ذرت ، کره ----> بسته به ذائقه داره ) + آبلیمو که تو این مورد توصیه نمی کنم اصلاً ...
طرز تهیه :
در ظروف جدا ، هر کدوم از موارد مثل هویج و ... رو ریز رنده می کنید و با تخم مرغ و ادویه و همه قاطی می کنید جز روغن [nishkhand] ( مثل خاګینه ) ، تخم مرغ ساده با ادویه هم تو یه ظرف دیګه علاوه بر اینها باشه خوبه ، کم باشه هر کدومش ، به اندازه ی یک پیاله ی ماست [sootzadan]
بعد اینجا دیګه سلیقه هست ، یا تابه ی دایره ای یا چهار ګوش ، بسته به سلیقه ردیف به ردیف مثلاً یا دورش رو بګیرید باز با ماده ی بعدی یه دور دیګه داخلش و همینطور تا آخرین مخلوط استفاده بشه یا راه راه بریزید ( راه راه ساده یا اریب ) ، قطرش دلخواه هست برای ظرف چهار ګوش اګر راه راه درست می کنید نیم سانت بهتره ... بعد از پخت اګر راه راه درست کردید ، می تونید از خلاف راه های ریخته شده برش بدید ( رنګی رنګی میشه ، مخصوصاً هویجش خوش رنګه و یکم طعمش شیرینه باحاله ) ----> می تونید ساده در ظرف بچینید ، می تونید هم مثل رولت بپیچونیدش ...
اګر هم دورش هی مواد رو ریختید به ترتیب ، می تونید سالم بذارید تو دیس ...
قبلش ولی روغن رو تو تابه ریخته باشید [nishkhand]
ترتیب رنګ رو اګر در ریختن مواد رعایت کنید قشنګ میشه ، طعمش هم مختلفه هر کدوم با اون یکی ، چیز جالبی از آب درمیاد ...
اګه پختید ، بعداً یقه ی منو نګیرید بګید بد بود ... مدلمه ، خیلی وقتا حال غذای تکراری ندارم ، اینجوری با تخم مرغ و سبزیجات بازی می کنم ...[sootzadan]
نمیشه تخم مرغ[tahavoo] توش نباشه؟
دست همگی درد نکنه..چقدر عالی! ولی منم مث تیمسار تخم مرغ نمیخورم![sootzadan]
این همه ذوقتون واقعا قابل ستایشه...[tashvigh]من نمیدونم چرا هرکاری میکنم میونم با آشپزخونه[sootzadan] خوب نمیشه[bihes]
اصلا هم حوصله غذا درست کردن ندارم!![nadidan] اصولا تنها نیستم اما اگرم شدم ( مث پارسال ) نهار شامم اینه که یا برم گوجه رو بذارم کباب شه و بعدش بخورم ! ( البته تا زمانی که برنج پخته باقی مونده باشه! ) برنج پخته که تموم شد دیگه تمام وعده هام میشه نون پنیر چای شیرین! نون مربا چای شیرین ! نون خامه چای شیرین! نون کشمشی چای شیرین![nishkhand] کلا در همین حیطه سیر میکنم!! بعد واسه تنوع دوباره گوجه کباب شده با نون!!!
یه چند باری سیب زمینی سرخ کردم ولی نمیدونم چرا همش بیرونش میسوخت و داخلش تقریبا خام بود!!! ( شعله رو هم کم کردم باز اینجوری شد) واسه همین دیدم صرف نداره وقت میزارم آخرش چیزی نصیبم نمیشه و ازونجایی که علاقه هم ندارم ...دیگه سراغش نرفتمsh_dokhtar15
براهمین اصولا خونواده وقتی نیستن کلی جانشین تعیین میکنن تا من تنها نمونم!! اما خب بازم پیش میاد تنهایی...[cheshmak]
[golrooz]
واااااااااااااااااااای سلام سلام سلااااااااااام[esteghbal]
به بهههههههههههه
چقدر عالی و خوشمزههههههههه
جا داره حتما حتما هر چهار مدل رو امتحان کنمممممممممم.. اخه اوقات تنهایی (تنها در خانه 1و2و3و4 و .... ادامه دارد[nishkhand]) و زندگی خوابگاهی و اینجور مسایل زیاده
کلا علاقه خاصی به مبحث گوجه و تخم مرغ دارم (+سیب زمینی!) حالا هر دفعه ی چیزی اضافه یا کم میکنیم قارچی پیازی !!
اون فلفل دلمه هم خیلیییییییییییییییی خوشگل بود فقط دلمه اش را کنار میگذاریم موقع خوردن[sootzadan]
دیگه تصاویر هم گذاشتید چ باید کرد!![sootzadan][nishkhand]