مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + عکس -آکا
گرویر یکی از بهترین پنیرهای سوئیسی جهان است که معروفیت زیادی داشته و برای بسیاری دیدن نحوه ساخت آن اهمیت زیادی دارد.
در اواسط اکتبر در غرب سوئیس و بعد از پایان فصل چرای گاوها، شیر منطقه گرویر در سوئیس جمع آوری می شود.
برای درست کردن پنیر گرویر، بومی ها از اواسط ماه می سخت دست به کار می شوند.
یکی از خانوادههای سازنده این پنیر خانواده میوریت است که نسل پنجم آنها در ارتفاعات آلپ، همچنان به ساخت پنیر مشغول هستند.
سالانه تولید آنها به 200 قالب 25 تا 40 پوندی می رسد.
رساندن درجه حرارت شیر به 34 درجه و اضافه کردن مایع پنیر و ... و افزودن نمک و رساندن درجه به 43 و قالب گیری و قرار دادن آن به مدت دست کم 6 ماه از کارهایی است که روی فراوری پنیر صورت می گیرد.
این پنیر بعد از اینکه شیر منعقد شد آب آن را جدا کرده و بقایای آن را با افزودن نمک و فشار دادن آن به صورت قالبهای 60 سانتی درست می کنند.
حدود 10 ماه آن را در همین وضعیت نگه داشته و بعد راهی بازار می کنند. پنیر گرویر طعم ملایمی داشته و به اصطلاح مشتری پسند است.
http://fun.akairan.com/fun/visua/20131029185025.html
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
سلام خدمت همه دوستان خوب و عزیز انجمن [golrooz]
دوستان با ایجاد این تاپیک سوالی تو ذهنم نقش بست که تصمیم گرفتم با همفکری های شما به جوابش برسم
میخواستم نظراتتون رو در مورد سرمایه گذاری چنین پروژه ای در کشورمون بدونم
هر چند ممکنه دوستان بگن واحدهای تولیدی پنیر و فرآورده های لبنی در کشور زیاد هستند ولی چرا نتونستند بازارهای جهانی رو از آن خودشون کنند مگه کشور ما شرایط آب وهوایی متناسب با این پروژه رو نداشت ؟
بهترین پنیر کشورمون در شهر تبریز تولید میشه (پنیر لیقوان )ولی چرا با این همه قدمت نتونسته جایگاه خودش رودر بازارهای جهانی پیدا کنه ؟؟؟
ما طی چند سال اخیر موفق به تولید پنیر های طعم دار شدیم هر چند تحت لیسانس کشورهای دیگه هست اما مگه ما ایرانی ها قدمت تهیه پنیرهامون از کشورهای دیگه کمتره؟؟؟
علت ضعف ما در این مورد چی بوده ؟؟؟
به اعتقاد شما با چه مقدار سرمایه میشه چنین واحد تولیدی رو راه اندازی کرد البته معیار ظرفیت هم میزان ذکر شده در تاپیک هست و صد البته با چه سیاست های تولیدی بهتره انجام بشه ؟
و به نظرتون نتیجه این کار چطور خواهد بود؟؟ با توجه به شرایط حاکم بر کشورمون
اگر دوستان اشکالات و محاسن این طرح تولیدی در کشورمون رو بگن ممنون میشیم
آیا شما در جایگاه یک تولیدکننده و کارآفرین حاضر بودید استارت چنین پروژه ای رو در کشور بزنید ؟؟؟
امیدوارم با این بحث بشه به این نتیجه رسید که چرا ایران نتونسته معروفترین پنیر جهان رو به بازار های جهانی ارائه بده ؟
پیشاپیش از مشارکت هاتون صمیمانه متشکرم [golrooz]
و مرسی از همه دوستان که به نظرات هم احترام میگذارند[golrooz]
منتظر نظرات خوب و سازنده شما خوبان هستم [golrooz]
موفق و پیروز باشید[golrooz]
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
سلام
سوال خوبی مطرح کردین
اول اینکه شدنش که میشه اینو تولید کرد و خیلی هم راحت ولی یک مشکلی هست اونم تقریبا بسته بودن کشور برای صادرات این نوع محصول و خب قطعا بازاریابیش هم مشکلات خاص خودش رو داره و گرفتن پولش و کلی مشکل دیگر .برای راه انداختن این مورد سرمایه خدود 200 میلیون تومان نیاز هست برای شروع و اینکه بشه در قدم اول شهر خود و اطراف رو پشتیبانی کرد.بحث صادرات هم اگر بشه یک نماینده خوب در کشورهای اطراف پیدا کرد عالی هست.
بزرگترین مشکل ما همین جدا بودن از دنیا هست که خیلی از کالاهای خوب رو نمیتونیم صادر کنیم
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
البته اگر کسی بخواد این طرح رو ایجاد کنه روش میشه تسهیلات ارزی و ریالی خوبی گرفت فقط به شرط داشتن 30 درصد مبلغ درخواستی تسهیلات
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ریپورتر
سلام
سوال خوبی مطرح کردین
اول اینکه شدنش که میشه اینو تولید کرد و خیلی هم راحت ولی یک مشکلی هست اونم تقریبا بسته بودن کشور برای صادرات این نوع محصول و خب قطعا بازاریابیش هم مشکلات خاص خودش رو داره و گرفتن پولش و کلی مشکل دیگر .برای راه انداختن این مورد سرمایه خدود 200 میلیون تومان نیاز هست برای شروع و اینکه بشه در قدم اول شهر خود و اطراف رو پشتیبانی کرد.بحث صادرات هم اگر بشه یک نماینده خوب در کشورهای اطراف پیدا کرد عالی هست.
بزرگترین مشکل ما همین جدا بودن از دنیا هست که خیلی از کالاهای خوب رو نمیتونیم صادر کنیم
با سلام خدمت جناب ریپورتر عزیز [golrooz]
ممنونم که در بحث شرکت کردید [golrooz]
پس با توجه به توضیحاتتون شما نظرتون اینه اگر مورد بازاریابی این طرح حل بشه و مشکلی هم برای صادراتش نباشه
میشه به این طرح تولیدی بعنوان یه تولید پر بازده نگاه کرد ؟؟؟
آیا به نظر شما در فرایند تولید این محصول وابستگی های خارجی هم نیاز هست که مجبور باشیم وارداتی رو انجام بدیم یا همه پروسه تولید داخلی هست ؟؟؟
با گزینه پیشنهادیتون برای سبک بازاریابی از طریق شهرهای اطراف و کشورهای حاشیه ای موافقم علاوه بر اینکه از طریق تبلیغ در فضاهای مجازی هم میشه این کار رو تقویت کرد
البته اگر جذب نمایندگان چه در شهرهای مختلف و چه در کشورهای دیگه بصورت مونو پل و انحصاری بشه به نظرم بازدهی بهتری هم میتونه داشته باشه
ممنونم از توجه شما[golrooz]
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Almas Parsi
با سلام خدمت جناب ریپورتر عزیز [golrooz]
ممنونم که در بحث شرکت کردید [golrooz]
پس با توجه به توضیحاتتون شما نظرتون اینه اگر مورد بازاریابی این طرح حل بشه و مشکلی هم برای صادراتش نباشه
میشه به این طرح تولیدی بعنوان یه تولید پر بازده نگاه کرد ؟؟؟
آیا به نظر شما در فرایند تولید این محصول وابستگی های خارجی هم نیاز هست که مجبور باشیم وارداتی رو انجام بدیم یا همه پروسه تولید داخلی هست ؟؟؟
با گزینه پیشنهادیتون برای سبک بازاریابی از طریق شهرهای اطراف و کشورهای حاشیه ای موافقم علاوه بر اینکه از طریق تبلیغ در فضاهای مجازی هم میشه این کار رو تقویت کرد
البته اگر جذب نمایندگان چه در شهرهای مختلف و چه در کشورهای دیگه بصورت مونو پل و انحصاری بشه به نظرم بازدهی بهتری هم میتونه داشته باشه
ممنونم از توجه شما[golrooz]
خواهش می کنم
توی پر بازده بودنش که شکی نیست بخصوص صادرات چون تولید در کشور ما الان بشدت به صرفه هست جوری که خیلی از دوستانی که قبلا از چین جنس وارد میکردن دیگر نمیصرفه و تولید داخل بهتره و دو 3 کشور مهم و هدف برای اعطای نمایندگی انحصاری داریم یکی افغانستان و عراق و کویت.الان در حال حاضر 90 درصد مواد خوراکی افغانستان از ایران و 70 درصد مواد خوراکی عراق بخصوص منطقه کردستان عراق از ایران هست و بازار بسیار خوبی برای ارائه کالا به سایر نقاط دنیا هم هست.برای تولیدش هم نیاز به واردات محصولی نداریم چون مهمترین ماده مورد مصرف که شیر هست را داریم.به نظرم سود خوبی داره تولیدش طبق محاسبات بخصوص صادراتش
در این کشورهای دریافت پول هم بسیار ساده تر هست.در کشور عراق و افغانستان از طریق صرافی راحت میشه تبادل مالی رو انجام داد.به دلیل تحریم فعلا بانکی وجود نداره و کویت رو بجای دبی گفتم چون قطب جدید الان کویت هست و رشدش رو شروع کرده و بشدت با ایرانیا خوب هستن و دوستان زیادی هم در اونجا خود بنده دارم که اکثرا شیعه هستن و مشکلی برای پول ایرانی ها درست نمی کنند.در امارات شعبه اف بی ای زده شده و حسابها بشدت تحت نظر هست و حساب ایرانی باشه می بندنش سر یک موضوع الکی بعدشم نقشه می کشند برای مصادره موجود و بالا کشیدن پول که الان عده ای از دوستان ما درگیر هستن ولی در کویت موضوع کاملا فرق داره و پولها رو میشه راحت معادل ریالی در ایران با درصد تغییر خیلی کم تحویل گرفت .
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
سلام. تشکر از طرح این موضوع. چند نکته مهم در این باره :
- برای موفقیت در هر کاری به مهارت و تجربه و دانش نیاز داریم. ( برای همین در قدیم هر کس شغل پدریشو ادامه می داد.)
- برای صادرات باید در داخل کشور خوب ظاهر شده باشیم. و رقابت تو بازار مثل رقابت تو رینگ بوکس . به قول یکی از اساتید کارآفرینی اول باید گوشه ی بازارو انتخاب کنی اگه همون اول بیای وسط بازار رقبا لهت می کنن.
- هر شهر و کشوری با توجه به شرایط اقلیمی و مشتریان اش یک پتانسیلی داره . باید طبق ذائقه مشتری یک محصولی رو انتخاب کنیم. به نظرم به جز پنیر به چیزای دیگه ام فکر کنیم بد نیست .
با اجازتون من یه سوال طرح کنم.
هر کسی دقت کنه ببینه تو شهر یا روستای اطرافشون 1- چه محصولی فراوان تر ، مرغوب تر و با هزینه پایین تری یافت میشه؟ 2- چه محصولی بیشتر طرفدار داره ؟
تشکر از همه عزیزان
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
پدرام++
سلام. تشکر از طرح این موضوع. چند نکته مهم در این باره :
- برای موفقیت در هر کاری به مهارت و تجربه و دانش نیاز داریم. ( برای همین در قدیم هر کس شغل پدریشو ادامه می داد.)
- برای صادرات باید در داخل کشور خوب ظاهر شده باشیم. و رقابت تو بازار مثل رقابت تو رینگ بوکس . به قول یکی از اساتید کارآفرینی اول باید گوشه ی بازارو انتخاب کنی اگه همون اول بیای وسط بازار رقبا لهت می کنن.
- هر شهر و کشوری با توجه به شرایط اقلیمی و مشتریان اش یک پتانسیلی داره . باید طبق ذائقه مشتری یک محصولی رو انتخاب کنیم. به نظرم به جز پنیر به چیزای دیگه ام فکر کنیم بد نیست .
با اجازتون من یه سوال طرح کنم.
هر کسی دقت کنه ببینه تو شهر یا روستای اطرافشون 1- چه محصولی فراوان تر ، مرغوب تر و با هزینه پایین تری یافت میشه؟ 2- چه محصولی بیشتر طرفدار داره ؟
تشکر از همه عزیزان
میدونی باید محصولی باشه که برای صادرات خوب باشه مهم اینه.الان صادرات اگر فرد مطمئن پیدا کنی خیلی بهتره تا بازاریابی داخل .ولی خب بیشتر وقتهای باید از بازاریابی داخل شروع کرد.بیشترین چیزی که سود داره محصولات غذایی هست
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
سلام...[golrooz]
من با هر اتفاقي پيرامون پنير موافقم...[nishkhand]
طبق توليد ذكر شده يعني حدود 10 كيلوگرم پنير در روز نياز به دو گاو به قيمت 10 ميليون با توليد روزانه 35 كيلوگرم شير است...
اگه اين گونه پنير، نسبت توليدي مانند پنير لاكتيكي داشته باشه با 70 كيلو شير روزانه 10 كيلو پنير داريم...
يه كارگاه 20 متري و يه انبار هم لازم داريم كه توانايي نگهداري 6 ماه توليد ما رو داشته باشه تا دوره فروش ما فرا برسه...
تجهيزات پيچيده اي وجود نداره و چندتا پاتيل لازمه و حرارت و همزن...
ميتونيم از پاتيل همزن نونوايي سنگك با ادغام يك سيستم گرمايي استفاده كنيم...
و البته كه اصلا در اين تيراژ به صرفه نيست اين نوع توليد...
براي به چرخه دراودن توليد محصول جديد بر بازار اول وبهتره اون محصول رو وارد كنيم تا ببينيم بازار و مصرفكننده چه واكنشي نشون ميده...
اگر رضايت بخش بود شروع ميكنيم به برسي اساسي و تدوين و سرمايه گذاري...
اول بازار خودمون رو پوشش ميديم تا معايب كارمون توي خونواده خودمون برطرف بشه...
بعد هم ميريم سر صادرات...
بعد هم كه به سود رسيديم يه نفر كه از ما قوي تره! مياد از روي دست ما كپي ميكنه و به خاك سياه ميشينيم...
راستي چرا اون از ما قوي تره؟
نكنه وقتي كه ما به دنبال نجات كشور از بهران، آب تو هاون ميكوبيديم...
اون دلار و ملك خريد و فروش ميكرده و كارت هاي هديه براش از "اجتماع تامين" ميشده...
به هر حال ما در خاك سياه تازه ميفهميم بحران رو چجوري مينويسن...
ولي تا خاكستر سياه هم نميفهميم چجوري تابير ميكنن...
پاسخ : مراحل ساخت معروفترین پنیر جهان + تصاویر
به نظرمن اول باید ذائقه کشورهای هدف را شناسایی کنیم بعد swot بنویسیم تا یک برنامه برای خودمان داشته باشیم و با یک استراتژی مناسب جلو بریم بعد میشه تصمیم گرفت کارخانه تاسیس کنیم یا یک کارگاه کوچک مثل تصاویر ارائه شده.
این موضوع را باید دقیق بررسی کنیم چون توانایی تولید این گونه مواد غذایی در هر کشوری و در هر منطقه ای وجود دارد اما تعداد کمی از شرکت ها این گونه مواد را صادر می کنند پس به نظر من نقاط قوت ، ضعف ، بهبود و فرصت ها را باید مشخص کنیم تا بتوان نظر داد.