پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
خیلی جای خوب و باحالیه {happy} این طوری حداقل ذهنمون خلاقیتش جریان پیدا می کنه .
راستش من همیشه تو فکر یه ماشین یک نفره بودم که زیاد جانگیره شاید به اندازه ی یه میز تحریر متوسط اندازش باشه، دی اکسید کربن تولید نکنه، توشم خوب جا داشته باشه ها، این طوری خیلی راحت می تونستم جاهایی که می خوام برم و بیام، حتی برا پارکش هم زیاد جا نمی خواست، موقعی که خورشید هست از نور اون به عنوان سوخت استفاده کنه وقتیم که خورشید بره از سوخت دیگه ای استفاده کنه 8->
کسی بهم نخنده ااااا، هر چند اگرم خندید عیبی نداره {happy} .
ممنون مينا خانوم كه لبيك گفتند .. طرحتون جالبه و كاملا عملي.. كاملا عملي ميگم چون ساخته شده و حيف كه فيلم و يا عكسي ازش ندارم .. ماشين دو نفره بود نيروي برقش توسط باتريهاي خورشيدي تامين ميشد حداكثر سرعتش 60 كيلومتر بود .. از نظر فني هم ميتونم براتون توضيح بدم كه چه جوري كار ميكرد و اينكه چه مزايا و معايبي داشت .. اينو فك ميكنم سال 98 تو يه مسابقه اختراعات ماشينهاي با سوخت پاك ديدم كه فك ميكنم تو المان و بين المللي برگزارشده بود .. اما سوال اينجاست كه فك ميكنيد چرا اين طرح به صورت توليد انبوه در نيمد ؟
تاپیک خوبیه!
من هم نه این که زیاد دوچرخه سواری می کنم به خیلی وقت پیش به ذهنم رسیده بود که ترمزای دوچرخه رو ABS (ضد قفل) کنم. وقتی این تاپیک رو دیدم یه هو به ذهنم رسید. در مورد این فکر هم یه طرحی دارم که نقشه شماتیک کشیدم واسش. همون طوری هم که خودتون می دونید در اثر محکم گرفتن ترمز، چرخ قفل کرده و دوچرخه سر می خوره و نسبت به شیب جاده یا خیابون منحرف می شه. حالا اگه هم چرخ جلو قفل کنه که دیگه خدا باید به دادمون برسه!
اگه فردا این برنامه Solidwork رو تونستم به این ویندوز 7 نصب کنم نقشه ها رو می کشم توش و این جا قرار می دم اگه هم نصب نشد، همون نقشه های شماتیک رو میزارم.
در ضمن اینم بگم که این طرح فقط در حد یه نقشه هستش و فقط نحوه عمل کرد کار رو نشون می ده و هیچ محاسبه ای توش انجام ندادم!
نقل قول:
اما سوال اينجاست كه فك ميكنيد چرا اين طرح به صورت توليد انبوه در نيمد ؟
سلام
دلیلش رو بطور عمده بیان کردن و اینه که همیشه خورشید وجود نداره و تا زمانی که نتونن عدم خورشید را توجیه کنن این کار نمیتونه بصرفه باشه .
نقل قول:
من هم نه این که زیاد دوچرخه سواری می کنم به خیلی وقت پیش به ذهنم رسیده بود که ترمزای دوچرخه رو abs (ضد قفل) کنم
ترمز ضد قفل دوچرخه وجود داره ....
اگر طرحتونو بیشتر بیان کنید ممکنه اونطوری نباشه که تاکنون وجود داشته
عکس نذار .
این عکسا تاپیک بهم میریزن . توضیح بده فقط .
ای ولا
نقل قول:
عکس نذار .
این عکسا تاپیک بهم میریزن . توضیح بده فقط .
ای ولا
اشکان جان اتفاقا فکر می کنم با عکس بهتر ذهن آدم کار کنه و ذهن همه به سمتی که ما فکر می کنیم کشیده بشه.
چرا که اگه هر کس از ایده ای که داره ، یه تصویر مشابه و یا تصویری رسم کنه و بذاره خیلی بهتر هم هست.
خوب عکسک بذار ، یعنی عکی کوچولو . تازشم ! توی گوگل سرچ کنی اینو میاره دیگه یکم مایه بذار خوب مرد حسابی با فوتوشاپ خوشکلش کن زیرش یچیزی بنویس افکت بذار . برای همین میگم عکس نذار دیگه آدم بد تر دپرس میشه .
تاپیک خوبیه . جالبه باحاله ولی یه مشکلی هست که رشته ی همه فنی مهندسیه و طرحاشونم در همون زمینه اس . یکی مثه من که تو مایه های دارو و پزشکی طرح داره مظلوم واقع می شه تازشم جذابیتی نداره واسه کسی چون اطلاعات در این باره .
می شینم نگا می کنم که بقیه چه طرحی می دن یه وقت دیدین که ذهن منم یه ایده ی مهندسی و اینا داد !!{big green}