تصویر رو کامل کنید و براش داستان بسازید!!
سلام به همه دوستان.[golrooz]
ایده شکل گیری این تاپیک از پستی که یکی از دوستان چند وقت پیش گذاشته بودن گرفته شده.
مسئله خیلی سادست!
تصویر ناکاملی رو که براتون می ذارم رو نگاه کنید و اولین تصویر کامل شده ای که به ذهنتون میرسه رو بکشید(یعنی تصویر ناقص رو با اولین ایده ای که به ذهنتون میاد کامل کنید)
زیاد هم روش وقت نذارید نهایتا 3 دقیقه کشیدنش طول بکشه.اما یادتون باشه دقیقا چیزی رو بکشید که در همون لحظه اول به ذهنتون رسیده و موقع تکمیل شکل چیزی به ایده تون اضافه یا از اون کم نکنید!
در آخر هم داستانی در حد نهایتا 10 سطر براش بنویسید.
این داستان هم باید اولین چیزی باشه که به ذهنتون میاد!
خب...
تصویر رو در پست بعد قرار می دم.
امیدوارم تاپیک خوب و مفیدی باشه!
شروع کنید.
پاسخ : تصویر رو کامل کنید و براش داستان بسازید!!
برا من وقتی سیوش می کنم ، درست نیست ، نمی تونم باهاش نقاشی کنم [negaran]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
برا من وقتی سیوش می کنم ، درست نیست ، نمی تونم باهاش نقاشی کنم [negaran]
چرا عزیزم میشه!
من همین الان سیوش کردم و امتحان کردم.
بعد اینکه سیو شد ادیت رو بزنی میره تو paint میتونی نقاشی تو بکشی.
من با رنگ دیگه خطوط جدید رو کشیدم که بهتر مشخص باشه کدوم رو ما اضافه کردیم.
http://uc-njavan.ir/images/21te93c7vw45zg4895w.gif
این یه سگ هست که در سال 2025 دانشمندا ژنتیک ازدک و غاز و ... رو بهش تزریق کردن و الان خوشحاله که میتونه پرواز کنه [bamazegi]
http://uc-njavan.ir/images/b9uzqaavd0y62cqy3z.gif
[khanderiz]
یه روزی روزگاری شاهزاده خانوم زیبایی تو قصر بالا زندگی می کرد!!
پسری تو روستای نزدیک قصر زندگی می کرد که خیلی فقیر و بی پول بود.
روزی اعلامیه ای روی دیوار دید به منظور استخدام دلقک در دربار برای تولد شاهزاده خانوم!!
پسرک که هم بیکار بود و هم تعریف زیبایی شاهزاده خانومو شنیده بود تصمیم گرفت به قصر بره.وقتی وارد شد یه دل نه صد دل عاشق و شیدای این خانوم شد!!![nadidan]
اما در همین هنگام مامورین قصر اومدن و لباسای دلقک هارو دادن و گفتن برای جشن آماده بشین!
چند روز بعد از تمرین جشن شروع شد.تو این مدت هرروز پسرک دلباخته تر و شیدا تر میشد. با خودش فکر کرد الان شاهزاده خانوم میاد و به دلقک لبخندی میزنه و اون هم با شجاعت ازش درخواست ازدواج می کنه!!![nishkhand]
شاهزاده خانوم وارد شد.و بدون اینکه به دلقک بدبخت نگاهی هم بکنه بدوی بدوی رفت سمت یه آقای شاهزاده و دست در دست ایشون تا پایان جشن به شادی پرداخت....[sootzadan]
و پسرک دلقک با اون قیافه ای که در عکس میبینید تا ابد در قصر با دلی شکسته موند و فقط تنها امیدش دیدن شاهزاده خانوم و شوورش در جشن ها بود!!!:((
پایااااااان!
http://upload.tehran98.com/upme/uplo...6f7b99f571.jpg
کاسه توالت تو ذهنم بود. منتها دیدم در نمیاد؛ این رو کشیدم.
این جای پای کمیابه کشف شده از یک گونه ناشناخته از انسان است.این نوع از انسانها در صنایع کاسه توالت سازی مهارت ویژه ای دارند و در 150000 سال گذشته همواره کاسه توالت ساختن.روایت شده که بعضی از اونها کیک تولدشون رو شبیه کاسه توالت درست کردن.حتی برخی شواهد نشون داده ظرف غذاشون هم بشکل کاسه توالته.البته نکته عجیب درباره این گونه؛ اینه که توی توالت، کاسه توالت ندارن! بجاش از قیف استفاده میکنن.کتیبه سنگی ای که در سال 1995 زیر توالت عمومی آمفی تئاتر کلوزیوم پیدا شد. مشخص کرد؛ که این گروه از انسانها که در عمق تاریک جنگل در انزوا زندگی می کنند؛کاسه توالت رو وسیله مقدس می دانستند و بعدها هوموسپینس ها (انسانهای مدرن) در برخورد با این گونه انسانی، ایشان را تحقیر کرده و در وسیله مقدس آنها مدفوع کردند.این گونه بود که کاسه توالت امروزی بوجود آمد. همین امر موجب شده که اینگونه ارتباط خود را با ما قطع کرده و در مناطق دور از دسترس زندگی می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
این چیه ؟ رد پا ؟