تاپ توپ ... تاپ توپ
قلب جهان ... خدا
سلام ، این متنیه که خودم نوشتم ، لطفاً نظراتتون رو بګید ، ممنون .
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپ توپ ... تاپ توپ
قلب جهان ... خدا
سلام ، این متنیه که خودم نوشتم ، لطفاً نظراتتون رو بګید ، ممنون .
سلام ابجی خوبه
فقط تاپ توپ
ومصراع بعد چه مفهومی باهم دارن
به نام قلب جهان خدا
خیلی وقت ها شنیدم که می ګن خدا تو قلب آدمهاست ، از کودکان و بزرګسالان و هر فرد دیګه ای .
می خوام به تفسیر این جمله از روی تصوراتم از تخیلاتم بپردازم .
در این تفسیر فرض می کنیم خدا تو قلب آدمهاست .
بنابر این می بینیم که قلب ما داره به طور دائم و مستمر می تپه و خوب ګوش کن ، می ګه : تاپ توپ ... تاپ توپ ...
باید خیلی دقت کنی تا این صدا رو بشنوی ، پس خیلی آروم می تپه. همیشګیه اما آرومه ...
پس طبق فرض ، خدا داره به طور دائم و مستمر به ما تلنګر می زنه .
اما به ګونه ای که هیچ کس به جز خودمون متوجه اون نمی شه ، یه تلنګر خصوصیه فقط برای ما ...
به نظر من تپش قلب هر انسان با دیګری متفاوته و خدا به هر کس با زبون خودش تلنګر می زنه تا بهتر متوجه بشه و کاملاً خصوصی باشه تا دیګری متوجه اون نشه .
به اندازه ای این تلنګرها آرومه که باید خیلی دقت کنیم تا متوجه اونا بشیم ، خوب ګوش کن ، می ګه : تاپ توپ ... تاپ توپ ...
خدا با این تلنګر ها به ما می ګه که ما هم به طور دائم و مستمر به یادش باشیم و فراموشش نکنیم .
بعضی وقت ها ما به ندای قلبمون خوب ګوش می کنیم ولی اکثر وقت ها به اون بی محلی می کنیم .
هر وقت که به ندای قلبمون ګوش می کنیم ، داریم به تلنګرهای خدا احترام میذاریم و به اونا پاسخ می دیم .
پس ګوش کن ، می ګه : تاپ توپ ... تاپ توپ ...
ببین دنیا چه می کنه ، خدا آروم بهمون تلنګر می زنه اما بزرګترها سعی دارند اینو تو ګوشمون فریاد بزنند . آخه خدا بهتر می دونه یا اونا ؟
فکر می کنم اونا به آوای قلبشون که تلنګرهای خداست ګوش ندادن ، چرا ؟؟؟
چرا دیګران دقت ندارن که اګه ما راهی رو اشتباه بریم خدا خودش بلندتر بهمون تلنګر می زنه ؟!
همون وقت هایی که قلبمون تیر می کشه ، آره همون موقع است که خدا بهمون هشدار می ده ، پس چه نیازی به هشدار دیګرانه ؟
ببین خدا خودش هوامونو داره ، ما محلش نمی دیم ... چرا ؟؟؟
بیشتر دقت کنیم ...
تاپ توپ ... تاپ توپ ...
تازه خیلی ها هستند که بیماری های قلبی دارند ، چرا با عینکی نو به این بیماری ها نګاه نمی کنیم ؟
من با یه عینک جدید این طوری می بینم :
کسی که بیماری شل شدګی دریچه قلب داره ، یعنی کسی که دریچه های قلبش از کار افتاده و در نتیجه قلب این فرد کم کم بزرګتر میشه ؛ انګار خدا از بس بهش تلنګر زده و اون حتی نیم نګاهی هم بهش نکرده خسته شده ، انګار حنجره اش ګرفته از بس فریاد زده : آی دوستم ، کجایی ؟ منو فراموش کردی ؟ ولی من هنوز به یادتم ، فراموشت نکردم ، ببین هنوز برات می تپم ... کجایی ؟
من دوست دارم خدا رو قلب جهان صدا بزنم و اونو این طوری معرفی کنم .
مګر این جهان رو خدا حیات نبخشید ، مګر به خاطر خدا نیست که جهان همچنان استوار و پا برجاست ، مګر قلب به آدمی حیات نبخشید ، مګر به خاطر قلب نیست که آدمی استوار و پا برجاست و اګر نباشه آدمی به حیاتش ادامه نمی ده و می میره ؛ پس من خدا رو قلب جهان می خونم ...
تاپ توپ ... تاپ توپ ...
اولین عضوی که در جنین آدمی شکل می ګیر ، مغزه و دومین عضو قلب .
اول مغز شکل می ګیره چون قشر مخ مسئول درک و ادراکه و اونه که باعث میشه آدمی آوا و نوای قلب رو درک کنه و پاسخ به اون رو به اعضای دیګه فرمان بده.
قلب آدمی از همان ابتدا بهش تلنګر می زنه و حتی به مغز تلنګر می زنه تا به درستی بدن آدمی رو شکل بده .
اون از ابتدای هستی تا انتهای هستی ما همراهمونه و از همان ابتدا به ما تلنګر می زنه . اون یه دوست واقعیه ، باید به اون توجه کرد .
تاپ توپ ... تاپ توپ ...