پاسخ : روياهاي خود را چاپ کنيد!
من میخوام برم مریخ اونوقت چجوری چاپش می کنه[nadanestan][tafakor]
پسر خوب رویاهایی کهقیل ساخت باشن چاپ میکنه
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ خخخخخخخخخخ[khande][tashvigh][golrooz]خخخخخخخخخخخخ خوب پس وقتی این رویا رو نشه چاپ کرد پس این دستگاه به چه دردی میخوره[nadanestan][khande] ولی در کل مرسی[cheshmak]
سلام، ببخشید، من به سادگی، هر حرفی رو نمی تونم باور کنم! [golrooz]
منم قبلا باورش کردم ولی الان نمیتونم باور کنم!
یکی دو قدم از تکنولوزی هار روز بالاتره
یادمه به تازگی تونستن 3-4 تا فرمان جلو عقب چپ و راست رو از مغز بگیرن فقط با قدرت فکر
این چاپ 3بعدی یهویی از کجا اومد اونم تو شیلی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
یکی دو قدم از تکنولوزی هار روز بالاتره
یادمه به تازگی تونستن 3-4 تا فرمان جلو عقب چپ و راست رو از مغز بگیرن فقط با قدرت فکر
این چاپ 3بعدی یهویی از کجا اومد اونم تو شیلی؟
دقیقا همینطوره ، تازه چیزی که توذهن هست نه ابعاد داره نه مقیاس و حتی شکل صلب و مشخصی نداره و ما تو ذهنمون یه حجم کلی رو در نظر میگیریم ، بدون جزئیات!
مثلا شما یه چرخدنده رو تصور کن ... قطعا میتونیم یه جسمی مثل چرخدنده رو به یه شکل کلی تصور کنیم ولی بدون جزئیات ساختاری (مثل تعداد و سایز دندانه ها) بدون داشتن جزئیات ساختاری ، هیچ دستگاهی قادر به ساخت قطعه نیست.
پس به مهندسای شیلی با تمام احترام ، باید بگیم ، خودتی ![nishkhand]
خیلی جالب بود مخصوصا این عکس آخری که پسر بچه دستاشو مثل جادوگرا گرفته داری عجّی مَجّی میکنه [khandeshadid]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arisff
دقیقا همینطوره ، تازه چیزی که توذهن هست نه ابعاد داره نه مقیاس و حتی شکل صلب و مشخصی نداره و ما تو ذهنمون یه حجم کلی رو در نظر میگیریم ، بدون جزئیات!
مثلا شما یه چرخدنده رو تصور کن ... قطعا میتونیم یه جسمی مثل چرخدنده رو به یه شکل کلی تصور کنیم ولی بدون جزئیات ساختاری (مثل تعداد و سایز دندانه ها) بدون داشتن جزئیات ساختاری ، هیچ دستگاهی قادر به ساخت قطعه نیست.
پس به مهندسای شیلی با تمام احترام ، باید بگیم ، خودتی ![nishkhand]
خیلی جالب بود مخصوصا این عکس آخری که پسر بچه دستاشو مثل جادوگرا گرفته داری عجّی مَجّی میکنه [khandeshadid]
نه این به نظرم فقط یه ترجمه ی اشتباهه و نه بیشتر
کلا دستگاه چجوری میخواد بفهمه که من دارم یه شکلیو تصور میکنم یا یه جمله رو میگم؟و اینکه دقیقا موضوع اینجاست مشخصات و سایز و اطلاعات دقیق چی؟
شاید ...نه نمیشه.کلا شاید شایعه ی خبری باشه...
شاید اختراع بشه.از کجا معلوم!