به نظر شما شاخصه ی شهر تهران برج میلاد است یا برج آزادی ؟؟؟؟؟؟
|
|
با سلام به همه دوستان عزیز و آرزوی لحظات خوش در این روز های زیبای بهاری
تصمیم گرفتم این سوال را با مشارکت نظرات دوستان عزیز ارزیابی کنم و قبل از هر چیز از ارائه ی کلیه نظرات عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند سپاسگذارم
و اما سوال :
به نظر شما به صورت کلی با در نظر گرفتن کلیه جوانب هر دو اثر معماری شاخصه کلان شهر تهران یا همون (landmark) در حال حاضر برج میلاد است یا برج آزادی ؟؟؟؟؟
ممنون میشم که دلایل خود راهم عنوان فرمایید
|
|
|
http://mail.yimg.com/pd/apps/station...thouse2_rt.gif |
|
|
پاسخ : به نظر شما شاخصه ی شهر تهران برج میلاد است یا برج آزادی ؟؟؟؟؟؟
به نظرمن آزادیه.چون یادمه قدیما کسیکه میومده تهران واسه اینکه ثابت کنه واقعا رفته تهران بایستی زیربرج آزادی حتما یه عکس یادگاری میگرفته.ینی درواقه نماد تهران برج آزادیهس.
به نظر من برج آزادی شاخصه ی تهرانه چون با تاریخ تهران پیوند خورده
- - - به روز رسانی شده - - -
به نظر من برج آزادی شاخصه ی تهرانه چون با تاریخ تهران پیوند خورده
سلام
شنیدید که می گن نو که میاد به بازار کهنه میشه دل آزار حالا به نظر من نماد تهران هردو تاش هست اما می تونم بگم که نباید از کشور های دیگه عقب بیافتیم برج میلاد چون میتونیم بگیم چهارمین برج بزرگ دنیاست و کارهایی نظیر مخابراتی سمینار و ...... را می توان در آن انجام داد البته برج آزادی هم کمتر از آن نیست اما الان اون قضیه نو که گفتمه
سلام به دوست عزیز سایت وممنون از دعوت [golrooz]
نظرات دوستان رو خوندم
البته چون در بعضی جاها حرفهای جدی مطرح شد لازم به توضیحاتی هست
ببینید در بحث اینکه چه بنایی در شهر ها شاخص هست
این نکته رو بگم که برج آزادی و برج میلاد در یک دسته قرار نمیگیرند ...این دو باهم اشتباه نشن
برج میلاد یک المان شهری است یعنی هر شهری بنابر یک سری فاکتورهایی مثل پایتخت بودن جمعیت نزدیک به شهرهای بزرگ و.....نیاز به المان شهری دارد
اما برج ازادی نماد شهری هست نه المان شهری
در تعریف این دو بگم که المان یعنی بنایی که از هر جای شهر قابل دیدن باشه .....البته بماند تهران در بعضی روزها 1متری روهم نمیبینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی در تعریف نماد اون بنایی است که از نظر تاریخی دارای جایگاه ویژه ایی است و شناسنامه آن شهر هست
تشکر وسپاس فراوان
صفحه نخست سایت شهرداری تهران ( به آدرس www.tehran.ir ) عکس برج میلاد رو مشخص تر از عکس برج آزادی نمایش داده. ( شاید هم به خاطر طراحی نمادشون )
به نظر من برج آزادی نماده بهتریه و خیلی وقته که هست و به نظرم ارزشمنده مطمعنا بعده برجه میلاد برجای دیگه ایی هم ساخته میشه در آینده بلندتر وزیباتر از میلاد ولی برج آزادی اون موقع بازم یه چیزه دیگس