روز های مزخرف عید امسال !! حال هر کی گرفتس بیاد !!
طبق فرهنگ .طبق عادت و شاید هم نقاب از یه ماه قبل می گن عیده ! همه خوشحالن میخندن خرید می کنن شاید یه هفت سینی هم بچینن !! پات می رسه توخونه و می گی مرده شور ببرن این عید رو !!
مردم می رن مهمونی . می رن مسافرت . یکی پول نداره . یکی تنهاس یکی دل خوش نداره یکی دیکه مریض داره . همیشه همه جا از خوشی و دل خوشی ها و اینکه عید چه کنیم می نویسن !!
نقاب هاتو ر وبردارین اینا رو ننوشتم بگین یه روز فاز مثبت می نویسه یه روز فاز منفی !! اینایی که حالتون گرفتس بیایین بنویسین !!
بنویسین از شادی های کوچ پنهان . برید و نگاه کنید و اگه حتی یه مورچه تو اتقتون داره نازتون می کنه !! اگه یه لبخند کوچیک می تونی به یه رهگذر بنویسی !!
کارهای کوچیک کوچیک کنید و بنوسید چه جوری این غم و غصه ها رو کم کم پر میدین !!
چند گل تو باغجتون می کارین ؟
به ازای اشکاتون چند نفر رو می تو نین بخندونین ؟
حمله پمله ننوسین ها !! کارها ی به جد عملی !! م مثلا برین مهمونی بچه ثابخونه رو تا می خوره بزنین !! بخندین غش غش !!
اغا لوس بازی در نیارین این پست جدیه ها !!
پاسخ : روز های مزخرف عید امسال !! حال هر کی گرفتس بیاد !!
برگرد یادت را جا گذاشته ای نمیخوام تمام عمر به این امید باشم که روزی برای برداشتنش خواهی امد
- - - به روز رسانی شده - - -
برگرد یادت را جا گذاشته ای نمیخوام تمام عمر به این امید باشم که روزی برای برداشتنش خواهی امد
عید نوروز به نظر من یه معجزه است.
هر چی هم که خراب باشه و ظاهری اما تو امیدوارتر کردن ما به سال جدید نقش بسزایی داره.
بهمون وقت میده فکر کنیم و استراحت و برنامه ریزی کنیم اینه که مهمه.
من خودم البته تو عید میخوام درس بخونم چون کار دیگه ای ندارم انجام بدم.
موفق باشی.
دوست گلم درست هیچ کس واقعا دلش بایه نوروز اروم نمیگیره اما یادمون باشه یک فاز منفی میتونه کل زندگیمونو خراب کنه
باور ندارید امروز الکی هی بگید دل درد دارم ببین شبش کارت به بیمارستان میکشه اما فاز مثبتم عکس این قضیه
من پول ندارم .من مریض دارم من تنهام. خانواده من منو به مسافرت نمیرن.همه شادن اما من عزیزاز دست دست دادم و......همش راسته وسخته همون یکی از اینارو حداقل داریم
عید خونه تکونیه دله که ماجدیدیا بلد نیستیم چون خیلی غرق خودمونو پولو افاده و.........شدیم
برا اینه عید بچشممون بد میاد چون سخت گرفتیم بخودمون که این عید باید فلان دکورخونمون باشه یا هرچی واین افتضاحه
ماداریم کل سالو گریه میکنیم چرا موقع عید نخندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو جواب بده هستی جان
دوست گلم درست هیچ کس واقعا دلش بایه نوروز اروم نمیگیره اما یادمون باشه یک فاز منفی میتونه کل زندگیمونو خراب کنه
باور ندارید امروز الکی هی بگید دل درد دارم ببین شبش کارت به بیمارستان میکشه اما فاز مثبتم عکس این قضیه
من پول ندارم .من مریض دارم من تنهام. خانواده من منو به مسافرت نمیرن.همه شادن اما من عزیزاز دست دست دادم و......همش راسته وسخته همون یکی از اینارو حداقل داریم
عید خونه تکونیه دله که ماجدیدیا بلد نیستیم چون خیلی غرق خودمونو پولو افاده و.........شدیم
برا اینه عید بچشممون بد میاد چون سخت گرفتیم بخودمون که این عید باید فلان دکورخونمون باشه یا هرچی واین افتضاحه
ماداریم کل سالو گریه میکنیم چرا موقع عید نخندیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینو جواب بده هستی جان
زمستون می گذره گل ها جوونه می دن اما گاهی تو بعضی دل ها بعضی غصه ها موندگاره
!1!
سعی نکن بغضت رو قورت بدی بلند گریه کن !!! و بپذیر نمیشه خیلی چیزا رو فراموش کرد بذار زمان بگذره !!!! همه چی خوب میشه به شرطی که یه کار دیگه کنی تا یه نتیجه دیگه بگیری !!!
من از تدارکات و مقدمات قبل عید مثل خرید کردن ، جابجا کردن بعضی چیزا،......خیلی بیشتر خوشم میاد و لذت میبرم. [golrooz]
من از تدارکات و مقدمات قبل عید مثل خرید کردن ، جابجا کردن بعضی چیزا،......خیلی بیشتر خوشم میاد و لذت میبرم. [golrooz]
بچه ها هفت سینوتن رو با خوراکی بیارایید بعد همه بخور ن هی !!1
اخه فک فامیله داریم ؟!!؟ نه خدایی ؟
بچه ها هفت سینوتن رو با خوراکی بیارایید بعد همه بخور ن هی !!1
اخه فک فامیله داریم ؟!!؟ نه خدایی ؟
یکی از فانتزی های ما در عید این است که عیدی بچه های کوچک را بگیریم !!!
یه کار با حال دیگه اینکه شکلات هی بخورین عید با توجه به اینکه اجیل امسال هم گرون بود و هم تحریم هرکسی جلوتون میذاره . هی شکلات بخورین اشغالاش رو بذاریم تو جیبتون . بعد که دولا می شین همش بریزیه تو راهروی ثابخونه ملت کف کنن !!
امسال و عید امسال که واقعا بد بود و مضخرف... واقعا خدا بهمون رحم کنه برای سال بعد...