پاسخ : عیدی من فراموش نشود
عیدیرو بیشتر پدر خونه میده .من پول رو ترجیح میدم .چون از قدیم رسم بود پول عیدی میدادن یه حس خوبی داره.
- - - به روز رسانی شده - - -
عیدیرو بیشتر پدر خونه میده .من پول رو ترجیح میدم .چون از قدیم رسم بود پول عیدی میدادن یه حس خوبی داره.
خيليييييييييييييييي خوبه خيلي مزه ميده هر سري كه يكي عيدي ميده هي مياي ميشمريشون ببيني چقدر شدن [sootzadan]نه بابا عيدي فقط پول خوبه انقدر بدم مياد يكي كادو ميده [delkhoori]بيشتر بابا عيدي ميده ولي يكي دوسال هردوشون دادن....بيشترين عيديو تا حالا داييم داده البته به غير از مامان بزرگم كمتر از 50 تومن تا حالا نداده تازه اگه بيشتر نده البته نه به همه فقط منو خواهرم بقيه 10 تومنو اينا ولي كلن همين داييم از همه دست به خرج تره تو فاميل [cheshmak]
خيليييييييييييييييي خوبه خيلي مزه ميده هر سري كه يكي عيدي ميده هي مياي ميشمريشون ببيني چقدر شدن [sootzadan]نه بابا عيدي فقط پول خوبه انقدر بدم مياد يكي كادو ميده [delkhoori]بيشتر بابا عيدي ميده ولي يكي دوسال هردوشون دادن....بيشترين عيديو تا حالا داييم داده البته به غير از مامان بزرگم كمتر از 50 تومن تا حالا نداده تازه اگه بيشتر نده البته نه به همه فقط منو خواهرم بقيه 10 تومنو اينا ولي كلن همين داييم از همه دست به خرج تره تو فاميل [cheshmak]
سلام
عیــــــدی خیلیییی خووووبه ..... مخصوصا برا بچه ها ، دوست دارن عیدی بگیرن .... البته منم دوست دارم[nishkhand]
من مامان و بابام باهمدیگه بهمون عیدیمون رو همون سر ساعت تحویل از لای قرآن میدن ...
خواهر و برادرامم بهم هدیه میدن به عنوان عیدی ......
[golrooz][golrooz]
قبلنا که کوچیک بودیم ، خونه دایی و عمه و خاله و... میرفتیم بهمون عیدی میدادن ، ولی الان دیگه بهمون نمیدن ( بزرگ شدیم )[khanderiz]
عیدی بخوای به بچه ها بدی ، همون پول خوبه .... چون ما که اینجوری بودیم ، جمع میکردیم میشمردیم ، آخر عید مثلا شاید یچیزی براخودمون میخریدیم ، یااگه دیگه صبرمون تموم میشد میرفتیم
بستنی و خوراکی میخریدیم با همدیگه میخوردیم[sootzadan]
الان که بزرگ شدیم حال میده عیدی میلیونی بگیری!!!!
به به چه حالی میده[nishkhand]
الان که بزرگ شدیم حال میده عیدی میلیونی بگیری!!!!
به به چه حالی میده[nishkhand]
بــه بــه عیدی!
انقد دوس داااارم! بچه بودم بیشتر بهم عیدی میدادن الان بزرگتر شدم دیگه نمیدن[khanderiz]
داییم و بابابزرگم هر سال بیشتر از بقیه عیدی میدن! [esteghbal]
مامانو بابامم عیدی منو خواهرمو لحظه ی تحویل سال میدن بهمون! آخ که چقد دلچسبه![esteghbal]
البته خودمم به خواهرم عیدی میدم[nishkhand]
بــه بــه عیدی!
انقد دوس داااارم! بچه بودم بیشتر بهم عیدی میدادن الان بزرگتر شدم دیگه نمیدن[khanderiz]
داییم و بابابزرگم هر سال بیشتر از بقیه عیدی میدن! [esteghbal]
مامانو بابامم عیدی منو خواهرمو لحظه ی تحویل سال میدن بهمون! آخ که چقد دلچسبه![esteghbal]
البته خودمم به خواهرم عیدی میدم[nishkhand]
سلام آخی چه دورانی رو یادمون آوردین!!!
ما سال تحویل خونه مادربزرگم همیشه بودیم.... ( البته چند سالی هست که یکی از عزیزانمون دیگه نیست و نمیتونه بیاد خونه مادربزرگم ما همه میریم خونه ی جدیدش اونجا سال رو تحویل میکنیم...[afsoorde])
قضیه ی عیدی دادن هم میگم که چون همه هستن همه عیدی میدن...
مادربزرگ پدربزرگ مادر پدر خاله شوهر خاله و ..
و توی نوه ها هم اونهایی که بزرگتر هستن بهمه نوه های کوچیکتر از خودشون عیدی میدن .... [khanderiz][nishkhand] منو یکی از دختر خاله هام از همه کوچیکتریم از همه میگیریم[nishkhand]
کلا خیلی عیدی میگیریم... حتی همسایه هامون هم میدن!!!!![nishkhand] یا حتی رسم اینه که خونه هرکی میری اون باید عیدی بده!!! اما فامیل های دور چون بیشتر میان خونه ما و ما کمتر میریم هرکی میاد خونمون و عیدی میگیرن خودشون هم عیدی میدن.....
خیلی عیدی میگیریم دیگه واقعا اعصاب نمیمونه برا آدم....[nishkhand] اونقد بادآورده میشه[khanderiz] که منو دختر خالم که از همه کوچیکتریم هم شروع میکنیم به عیدی دادن[khanderiz] ولی خب کسی نمیگیره!! میگیرن باز پس میدن!
فقط یه دختر خالم که از همه بزرگتره اون بنده خدا هیچ نوه ای بهش عیدی نمیده! البته بیشتر میخوان اذیتش کنن![nishkhand] و اون هم بزوووووووووووور میخواد عیدی بگیره دیگه داداشم اینا ( داداشم و داداش خودش که یسال ازش کوچیکترن) مثلا یه 500تومنی!! یه 200 تومنی !!!بهش میدن[khande]
بعد اونم میگه ماماااااااااااااااان[gerye] و بعد اینا هم خوشحال میشن که حرصشو درآوردن![nishkhand]
خیلی شلوغ میشه ...
دست بخرج ترین: همه یه مبلغ مساوی میدن....البته هر پدر و مادری بعد و یا قبل از اون روز به بچه ی خودش خب یه عیدی ویژه هم میده
واسه هر کدوممون پدر و مادرمون دست بخرج ترن...
ولی بیشترین عیدی رو همیشه من و دختر خالم که جزء نوه های کوچیک هستیم میگیریم[nishkhand]
کادو یه خوبیش اینه که موندگاره... پول خب خرج میشه... اما خونواده ما همیشه خودشونو راحت میکنن پول میدن[nishkhand][golrooz]
هصأ به نظر من عیدی ینی پول چ معنی داره کادو لذتش به همون پوله اس که ده دیقه ای یبار بری بشماریشون!!! [nishkhand]
یادش بخییییییییییییییییر الن بزرگیم کسی بمون عیدی نمیده دیگه بجز بابا و مامانم گاهی داداشم[entezar2][cheshmak]
هصأ به نظر من عیدی ینی پول چ معنی داره کادو لذتش به همون پوله اس که ده دیقه ای یبار بری بشماریشون!!! [nishkhand]
یادش بخییییییییییییییییر الن بزرگیم کسی بمون عیدی نمیده دیگه بجز بابا و مامانم گاهی داداشم[entezar2][cheshmak]
سلام
لذت بخش ترین عیدی که گرفتم یه هزار تومنی بود.
فراموش نکنیم هستند بچه هایی که عیدی نمیگیرن.سال نو براشون درد آوره. وقتی عید میاد اینا میگن باز دردسر و سرافکندگی و شرمندگی..میاد
چطور بریم مدرسه.همه نو پوش میشن من چی؟ فکر این اتفاقات عید رو براشون تلخ ترین اتفاق سال میکنه
اینجور افراد زیادن،کم نیستن.یکیش خود بنده که وقتی بچه بودم عید برام خیلی درد آور میشد.مدرسه همه نوپوش میشدند من همون قبلی بودم . البته ناشکر نبودم خدا را شکر پدرم نون حلال درمیاورد و ما هم راضی بودیم. یادمه هر چی اصرار کردم پدرم برام یه پاک کن 50تومنی نگرفت.البته خیلی سال پیش بود.الان سی ساله شدم و موقع عید میشه به فکر این بچه ها می افتم.
خلاصه دوستان به فکر اینا هم باشین
سلام.براي عيدي مسلما هيچ چي پول نميشه.يادش بخير قديما(همچين ميگم قديما انگار پنجاه سالمه!!!!!)
عيدا كه تموم ميشد بابام به من و خواهرم ميگفت عيدي هاتون رو بدين من براتون نگه دارم،اگه شما اونا رو ديدي منم ديدم.ولي خب هيچ وقت خداييش برامون كم نذاشت.بعضي وقتا به شوخي بهش ميگم مي خوام حساب عيدياي بچگي هامون باهات تسويه كنم كلي ميخنديم.
اما با عبدالله91 هم خيلي موافقم.و نه فقط به فكر بچه هايي كه عيدي نميگيرن باشيم بلكه يادمون نره توي اين زمين خدا آدماي زيادي هستن كه حتي توي ضروريات زندگيشون هم موندن و يا سلامتي شون رو از دست دادن كه اصلا يادشون رفته عيد و عيدي چيه(منظورم كلا سال نو ئه و توي هركشوري)،لطفا موقع سال تحويل يه لحظه همه آدماي دنيا رو توي فكرتون بيارين كه هركدومشون چه نياز هايي ميتونن داشته باشن و براي همه دعا كنيد.
سلام.براي عيدي مسلما هيچ چي پول نميشه.يادش بخير قديما(همچين ميگم قديما انگار پنجاه سالمه!!!!!)
عيدا كه تموم ميشد بابام به من و خواهرم ميگفت عيدي هاتون رو بدين من براتون نگه دارم،اگه شما اونا رو ديدي منم ديدم.ولي خب هيچ وقت خداييش برامون كم نذاشت.بعضي وقتا به شوخي بهش ميگم مي خوام حساب عيدياي بچگي هامون باهات تسويه كنم كلي ميخنديم.
اما با عبدالله91 هم خيلي موافقم.و نه فقط به فكر بچه هايي كه عيدي نميگيرن باشيم بلكه يادمون نره توي اين زمين خدا آدماي زيادي هستن كه حتي توي ضروريات زندگيشون هم موندن و يا سلامتي شون رو از دست دادن كه اصلا يادشون رفته عيد و عيدي چيه(منظورم كلا سال نو ئه و توي هركشوري)،لطفا موقع سال تحويل يه لحظه همه آدماي دنيا رو توي فكرتون بيارين كه هركدومشون چه نياز هايي ميتونن داشته باشن و براي همه دعا كنيد.