تراکتورسازی، با اقتدار الجزیره امارات را برد
راکتورسازی ایران با برتری 3 بر یک برابر الجزیره امارات نخستین گام خود در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا محکم برداشت. به گزارش ایسنا، دیدار تیمهای فوتبال تراکتورسازی و الجزیره در حالی آغاز شد که هزاران تماشاگر هوادار تراکتورسازی از ساعتها قبل از شروع بازی در ورزشگاه یادگار امام (ره) حضور پیدا کرده بودند. این هواداران پرشور با پیروزی تیم محبوبشان با خاطری خوش در ورزشگاه را ترک کردند و به جشن و پایکوبی پرداختند. در این بازی سیدصالحی (35)، جواد کاظمیان (59) و مسعود ابراهیمزاده (80) برای تراکتورسازی و علی مبخوط برای الجزیره گلزنی کردند. نیمه نخست: دیدار دو تیم با حمله خطرناک مهمان اماراتی شروع شد. در حالی که تنها چند دقیقه از به صدا درآمدن سوت شروع بازی گذشته بود، مهاجم الجزیره میتوانست دروازه تراکتورسازی را باز کند اما بیدقتی او باعث شد خطر از بیخ گوش تیم میزبان عبور کند. پس از این حمله، تراکتورسازان نبض بازی را در دست گرفتند و با حملههای متعدد خود خطرساز شدند. فلاویو لوپز، سیدصالحی و ابراهیمی در فاصله دقیقه 5 تا 20 بازی بارها در موقعیت گلزنی قرار گرفتند، اما بیدقتی آنها و واکنشهای خوب دروازهبان الجزیره مانع باز شدن دروازه تیم اماراتی شد. دقیقه 35، ابراهیمی از جناح راست دروازه الجزیره حرکت کرد و در حالی که به نظر میرسید با خطای مدافع حریف متوقف شده است، با نوک پا توپ را به یار همتیمیاش رساند تا او هم با یک سانتر نرم و فنی توپ را به داخل محوطه جریمه هدایت کند. در این لحظه سیدصالحی با حرکتی سریع و به موقع خود را به توپ رساند و با ضربه سر محکم گل اول بازی را به ثمر رساند. دقیقه 40، الجزیره پشت محوطه جریمه صاحب یک ضربه ایستگاهی شد اما ضربه مهاجم اماراتی آنقدر دقت نداشت که برای تراکتورسازی خطرساز شود. دقیقه 42، مهاجم الجزیره تقریبا با دروازهبان تراکتورسازی تک به تک شد اما مهدی ثابتی به زیبایی شوت او را مهار کرد. نیمه دوم: نیمه دوم هم با حمله غافلگیرکننده الجزیره شروع شد. مهاجم اماراتی با یک حرکت سریع وارد محوطه جریمه تراکتورسازی شد و به سمت دروازه شوت زد اما ثابتی به خوبی توپ را به کرنر فرستاد. دقیقه 54، سیدصالحی در بهترین موقعیت گلزنی از ابتدای بازی تا این لحظه با دروازهبان الجزیره تک به تک شد اما با بیدقتی تمام توپ را از کنار دروازه به بیرون فرستاد تا آه از نهاد 80 هزار هوادار تبریزی بلند شود. دقیقه 59، غریو شادی بار دیگر در ورزشگاه یادگار امام بلند شد. این بار مهدی کریمیان از میانههای میدان توپ را در اختیار گرفت و با عبور از سه مدافع حریف، آن را با پاس عرضی به کاظمیان در محوطه جریمه رساند. هافبک سرعتی تراکتورسازی هم از این فرصت نهایت استفاده را کرد و دومین گل تیمش را به ثمر رساند. دقیقه 66، الجزیره میتوانست به اولین گلش دست پیدا کند. ضربه سر مهاجم اماراتی با برخورد به مدافعان به آرامی در دستان ثابتی قرار گرفت. دروازهبان تراکتورسازی هم بلافاصله توپ را به مهاجمان تیمش رساند و با این کار تیمش را صاحب فرصت خوبی کرد. سیدصالحی که به داخل محوطه جریمه نفوذ کرده بود، پاس عرضی همتیمیاش را به سمت دروازه شلیک کرد اما توپ که به دروازهبان الجزیره هم برخورد کرده بود به تیر دروازه خورد و به بیرون رفت. دقیقه 78، الجزیره بالاخره به گل رسید. دو دقیقه بعد تراکتورسازی باز هم اختلاف را به دو گل رساند. این بار سیدصالحی پاس داد تا مسعود ابراهیم زاده، بازیکن تعویضی تراکتورسازی گل سوم تیمش را بزند. دقیقه 83، ابراهیمی داخل محوطه الجزیره سرنگون شد اما داور که اعتقادی به پنالتی نداشت به او کارت داد و او را که قبلا هم یک کارت زرد گرفته بود از بازی اخراج کرد.
پاسخ : تراکتورسازی، با اقتدار الجزیره امارات را برد
حضور محسن رضایی، رویانیان و تاج در استادیوم یادگار امام تبریز/
http://media.farsnews.com/media/Uplo...252_PhotoA.jpg
*محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیصمصلحت نظام، مهدی تاج سرپرست سازمان لیگ برتر، عزیز محمدی، علیپور واستاندار تبریز در ورزشگاه حضور یافتند....
حصور نزدیک به 90 هزار نفر تماشاگر در این بازی در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا برای تراکتورسازی در قاره ای که فوتبال در اکثر مناطق آن بی رمق و بی سر و صدا دنبال می شود، تنها این نکته را خاطر نشان می کند که بیشتر از این که تراکتورسازی به حضور در لیگ قهرمانان آسیا نیازمند باشد، آسیا به آن نیازمند است. پس آسیا، آماده باش!
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي گفت: با پيروزي مقتدرانه برابر الجزيره براي فوتبال ايران آبروداري کرديم.
http://topchipour.com/wp-content/upl...B1%DB%8C-2.jpgمحمدحسين جعفري پس از پيروزي 3 بر يک تراکتورسازي مقابل الجزيره عنوان کرد: به نظرم بازي بسيار خوبي بود، هم از لحاظ فني بسيار خوب بود و هم از لحاظ تماشاگران همه يک فوتبال زيبا را در آسيا شاهد بودند. براي فوتبال ايران آبروداري کرديم.
وي درباره حضور تماشاگران خاطرنشان کرد: تماشاگران نقش اساسي در اين پيروزي داشتند، همکاري و آرامشي که از روزهاي گذشته مسئولان براي ايجاد فضاي مناسب در ورزشگاه به وجود آوردند تا در مقابل ناظران و دوربينهاي حساس آسيايي بتوانيم سربلند بيرون بياييم جواب داد و تماشاگران امروز به خوبي از حريف پذيرايي کردند و شخصيت بزرگ خود را نشان دادند.
مديرعامل باشگاه تراکتورسازي افزود: موفقيت بسيار خوبي بود و اميدوارم در ادامه راه نيز در ليگ قهرمانان آسيا اينگونه بازي کنيم، اولين بازي ما بود و بيتجربه بوديم اما کار بزرگي انجام داديم.
جعفري در پاسخ به اين سؤال که آيا تراکتورسازي قصد دارد مدعي باشد، خاطرنشان کرد: ما در مسابقات بعدي هم پيش ميرويم و تا به سنگ بزرگي نخورديم کار خود را انجام ميدهيم و هنگامي که با سنگ بزرگي روبرو شديم آن را هم از جلوي پاي خود خواهيم برداشت.
سرمربي الجزيره: شگفتزده شدم، چنين انتظاري نداشتم
سرمربي تيم فوتبال الجزيره پس از شکست اين تيم برابر تراکتورسازي گفت: از حضور تماشاگران تبريزي شگفتزده شدم.
لوئيس ميلا پس از شکست 3 بر يک الجزيره مقابل تراکتورسازي در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: اول به تراکتورسازي تبريک ميگويم، ميدانستيم بازي سختي داريم. تراکتورسازي هميشه در خانه خوب بازي ميکند، از عملکرد تيمم رضايت دارم.
وي در اين خصوص که با توجه به اينکه تازه به تيم ملحق شده، شناختش از تيم کم بوده و آيا بازيکنانش تحت تاثير جو ورزشگاه قرار گرفته بودند يا خير، خاطرنشان کرد: بازيکنانم تحت تاثير جو قرار نگرفتند، به خاطر تماشاگران با تعصب تبريزي به آنها تبريک ميگويم. فکر ميکنم بازيکنان ما تمرکز کافي داشتند و تحت تاثير جو قرار نگرفتند.
سرمربي الجزيره در مورد اينکه تماشاگران بازي زيبايي ديدند، يادآور شد: خوشحالم که مردم از فوتبال لذت بردند، ميدانستيم که تراکتورسازي مالکيت توپ را خواهد داشت به خاطر همين خواستيم از فضاهايي که به دست ميآوريم استفاده کنيم.
ميلا در پاسخ به اينکه جو ورزشگاه تبريز را در مقايسه با ساير ورزشگاه چگونه ميداند، تصريح کرد: شگفتزده شدم. چنين انتظاري نداشتم، هواداران يار دوازدهم تراکتورسازي بودند در اسپانيا هم تماشاگران زيادي ميآيند اما اينقدر سر و صدا نميکنند و هيجان ندارند.
وي در مورد اينکه قصد داشته فلسفه فوتبال اسپانيا را پياده کند، گفت: من يک مربي اسپانيايي هستم و ميخواهم فلسفه فوتبال اسپانيا را در الجزيره پياده کنم اما زمان ميبرد، امروز روز خوبي بود تا من شناخت کافي از تيمم پيدا کنم. فقط 3 روز با اين تيم تمرين داشتم، زمان ميبرد که فلسفه خود را در اين تيم پياده کنم. از عملکرد بازيکنان در تيم راضي هستم. نتيجه خوبي از لحاظ عملکرد بازيکنان داشتم.
|
سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز در نشست خبري پس از بازي تيمش برابر الجزيره امارات اظهار کرد: امروز يک روز تاريخي براي تراکتورسازي بود. ما اولين بازي آسياييمان را انجام داديم و توانستيم نتيجه خوبي کسب کنيم. امروز به چيزي که در فوتبال خيلي مهم است يعني به دست آوردن يک نتيجه شيرين رسيديم. بازيکنان ما کاملا برنامهريزي شده و با تمرکز بازي کردند. نقاط ضعف و قوت حريف را پيش از بازي به آنها گفته بوديم.
وي ادامه داد: به بازيکنانم گفته بودند که به قدرت خودشان اطمينان داشته باشند. هر کسي بايد به پتانسيل خودش اعتماد داشته باشد و مثل هميشه اين بازيکنان بودند که نتيجه را رقم زدند. امروز روز روشني براي تراکتورسازي و همه ما بود.
اوليويرا درباره الجزيره گفت: امروز توانستيم از تيمي که در دقايقي از بازي براي ما مشکلساز شده بود، عبور کنيم. آنها هر لحظه مي توانستند نتيجه بازي را عوض کنند اما در پايان ما بوديم که بازي را برديم. تراکتورسازي امروز خيلي با برنامه و از روي حساب و کتاب بازي کرد. من از همه بازيکنان راضي هستم.
به گزارش ايسنا، سرمربي تراکتورسازي درباره نقش هواداران در اين پيروزي گفت: درباره هواداران بايد بگويم که آنها هميشه پشتيبان ما بودند. امروز هم به ما کمک کردند که روبه جلو حرکت کنيم و با وجود مشکلاتي که داشتند و از صبح زود به ورزشگاه آمده بودند اما خيلي خوب تيم محبوبشان را تشويق کرده و در برد امروز ما سهيم هستند.
توني اوليويرا درباره برنامهاش براي بازيهاي آينده تراکتورسازي گفت: ما امروز وارد يک دوي ماراتن شديم. بعد از اين دو بازي خارج از خانه با الجيش و الشباب داريم اما اين بازي ديگر براي ما تمام شد و از الان بايد به فکر بازي با نفت باشيم. خيلي خوب بود که کار خود را در آسيا با پيروزي شروع کرديم. فعلا ديگر به بازيهاي ليگ قهرمانان فکر نميکنيم و تمرکزمان روي ليگ است. دو بازي مهم در ليگ داريم که بايد حواسمان براي اين بازيها جمع باشد. |
- - - به روز رسانی شده - - -
|
محمد رويانيان پس از پيروزي 3 بر يک تراکتورسازي مقابل الجزيره امارات اظهار داشت: امروز به تبريز آمدم تا به عنوان يک ايراني طرفدار تيم قرمزپوش تراکتورسازي باشم و خوشحالم که در يک روز خوب و جوي بسيار عالي من هم به عنوان يک هوادار در ورزشگاه يادگار تراکتور را تشويق کردم.
به گزارش فارس، وي افزود: ما به دنبال فوتبال پاک هستيم و همانديشي خود را از تبريز شروع کرديم و قطعاً با کمک تيمهاي ديگر سعي ميکنيم تا يک فوتبال پاک را در سراسر ايران اجرا کنيم.
رويانيان ادامه داد: واقعاً يک روز فراموش نشدني را در تبريز پشت سر گذاشتم. الجزيرهايها با ديدن 70 هزار نفر در ورزشگاه يادگار غرق جو ورزشگاه شده بودند؛ هرکدام چند دور، دور خود ميچرخيدند تا بتوانند با شرايط که شايد يک درصد آن را در امارات نديدهاند آشنا بشوند اما حريف هواداران تراکتور نشدند.
مديرعامل قرمزپوشان خاطرنشان کرد: من اين پيروزي را به بازيکنان، استاندار و مسئولان آذربايجان و مردم پهلوانخيز تبريز و تمام ترکزبانها تبريک ميگويم و اميدوارم تراکتورسازي تا مراحل بالاتر ليگ قهرمانان آسيا برسد. واقعاً امروز روز باشکوهي در تبريز بود که به نظرم بايد به فوتبال ايران تبريک گفت. |
در برزیل، ایتالیا و اسپانیا بازی کردهام، اما مدتها بود چنین جوی ندیده بودم
http://90tv.ir/sites/default/files/n...jpg?1361899310
مهاجم تیم فوتبال الجزیره امارات گفت: من در فوتبال برزیل، ایتالیا و اسپانیان بازی کردم اما مدتها بود که چنین جوی فوقالعاده ندیده بودم.
ریکاردو اولیویرا پس از شکست 3 بر یک الجزیره امارات مقابل تراکتورسازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: باتوجه به شرایط بازی به نظرم تراکتورسازی شایسته برد در دیدار مقابل الجزیره بود.
وی افزود: واقعاً جو سنگینی بر ورزشگاه حاکم بود و باید اعلام کنم تراکتورسازی هم روی توپهای بلند و همچنین روی زمین بسیار عالی کار کرد.
مهاجم الجزیره ادامه داد: من در فوتبال برزیل، ایتالیا و اسپانیان بازی کردهام اگر بخواهم در مورد جو ورزشگاه حرف بزنم باید این را بگویم که مدتها بود چنین جو فوقالعادهای را ندیده بودم. جوی که به برد تراکتورسازی خیلی کمک کرد.
|
ديدار تيمهاي فوتبال تراکتورسازي و الجزيره امارات در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا عصر امروز از ساعت 16:30 دقيقه در ورزشگاه يادگار امام تبريز با حضور 70 هزار تماشاگر برگزار شد که در پايان تراکتورسازي توانست با نتيجه 3 بر يک به برتري برسد.
به گزارش فارس، در حالي که حدود يک ساعت و نيم از پايان اين بازي ميگذرد اما ترافيک اطراف ورزشگاه شديد است و حتي اتوبوس بازيکنان الجزيره نيز در اين ترافيک گير کرده است.
*حجتالاسلام عليپور دبير ستاد منشور اخلاقي در مورد ورزشگاه يادگار امام در جمع خبرنگاران گفت: اين ورزشگاه ميتواند جايگزين مناسبي براي ورزشگاه آزادي باشد و بازيهاي ملي و مهم آسيايي در اين ورزشگاه برگزار شود. |