تو nj برای 28 صفر میگید چیکار کنیم؟
سلام بر اعضای خونگرم nj [esteghbal]
چندروز دیگه ماه صفر به مناسبتهای انتهایی خودش میرسه
28 صفر سالروز رحلت پیامبر رحمت خاتم الانبیا حضرت محمد(ص) و سالروز شهادت امام دوم شیعیان حضرت امام حسن مجتبی(ع) و انتهای این ماه سالروز شهادت ثامن الائمه غریب الغربا علی ابن موسی الرضا(ع) هست
الان از همه شما بزرگواران تقاضا میکنم اگه برای این مناسبتها فعالیت خاص وپیشنهادی برای اجرا در تالار nj رو دارید در همین تاپیک مطرح کنید تا ایشالا با همفکری و همکاری همدیگه اونو با کیفیت بهتری اجرا بکنیم
تالار خودتونه کم نزارید
منتظریم بسم الله
پاسخ : تو nj برای 28 صفر میگید چیکار کنیم؟
سلام خدمت دوستان گل[golrooz][golrooz]
به نظر من بهتره یه تاییک ایجاد کنید و بچه ها هم هر کدوم یه سخن یا حکایت یا مطلب مربوط به پیامبر رو اونجا بزارن این تایپیک به مرور زمان میتونه برا خودش یه کتابی بشه که خوندنش هم اجرش کم از عمل کردنش نیست
باز من یه تازه واردم و از کم و کیف سایت اطلاعی ندارم پیشکسوتانی هستن که به این امور سلطه ی بهتری دارن امیدوارم جسارتی نکرده باشم [khejalat]
سلام به همگی و تشکر بابت این تاپیک
توی فضای مجازی که نمیشه مراسم سینی زنی گرفت و کارهایی که در دنیای واقعی صورت میگیره
ولی میشه ادعیه های خاص یا مثلا خوندت زیارت نامه ها و یا ختم قرآن یا حدیث کسا یا زیارت عاشورا و.... برگزار کرد
یا آشنا کردن با صفات اخلاقی این بزرگواران و توصیه های این عزیزان
و یه پیشنهاد دیگه طرح چله ترک گناه مثلا یه سری اعضا اعلام آمادگی میکنند چهل روز قرار گذاشته میشه که یک گناهو ترک کنند یا نه یه ویژگی خوب رو ادامه بدن
التماس دعا از همگی [golrooz]
من پیشنهاد میکنم یک شب شعری راه بندازیم و در وصف ایشون شعر بگذاریم از بزرگان یا از خودمون (با احترام فراوان) بگیم...
یا یک پستی ایجاد کنیم و وصف حالمونو نسبت به ایشون یا این روز بیان کنیم...
مرسی
من با خانم جوان ایرانی موافقم.منظورم بند آخرشه.
تجدید پیمان.
ممنونم از 312 عزیز خودمون[golrooz]
پیشنهاد منم اینه که سیره رفتاری پیامبر اکرم ص و امام حسن مجتبی ع مورد بررسی قرار بگیره و
هر کسی از عزیزان که شرکت می کنن از روش زندگی و نکته های قشنگی که پیدا می کنند بیان کنند.
و برای این کار می تونیم موضوع هم قرار بدیم : مثلا
روش زندگی پیامبر ص در برخورد با دیگران
روش زندگی امام حسن ع در خانواده
اینا مثال بود... و امثال ذلک..
سلام
لطف کردید که من رو هم دعوت کردید
فکر می کنم همه این موضوعاتی که تا الان گفته شده رو میشه انجام داد. و اگه اعلام آمادگی بشه و هر کسی یه بخشی از کار رو انجام بده نتیجه اش بهتر میشه. هر کس دیگر هم دوست داشت شرکت کنه آزاده.
منم آماده ام
چیزی که به ذهنم میرسه اینه که اساتید در مورد اعمال خاص روز 28 صفر توضیحاتی جامع بدن
خوب خیلی کارا میشه کرد میشه یسری داستان ها جدید که تا حالا از زندگی این عزیزان گفته نشده رو بگیم
میتونیم احادیث مربوط به این عزیزان رو بزاریم
یا حتی کتاب هایی که با توجه به شخصیت بزگ این عزیزان نوشته شده رو معرفی کنیم که حالا حتی اگه این اتفاق نیفته من خودم با توجه به موضوعی که آخیرا ارسال کردم یهنی معرفی کتاب در زمان مقررش حتما کتاب هایی رو معرفی خواهم کرد
سلام...[golrooz]
به نظر من بيايم به خودمون بيايم...
به جاي اينكه چشمامون و ببنديم و توي سر و كلمون بزنيم...
به جاي اينكه دنبال جيك و پيك كمتر مهم زندگي معصومين باشيم...
اينكه از كجا رد شدند، چي پوشيدند، چي خوردند، يا تنها توي اتاق توي دلشون چي گفتن...
سعي كنيم چارتا مطلب اخلاقي رو از معصومين نام برده مطرح كنيم...
شايد شانس در خونمون و زد و از اون چارتا مطلب يكيش رو ياد گرفتيم...
سعي كنيم پيدا كنيم و درك كنيم و بپذيريم كه معصومين چراغ هدايتند...
و روي هدف نهايي اون ها تمركز كنيم و خداي نكرده از اون ور بوم نيوفتيم...