پاسخ : اخبار باشگاه رئال مادرید
کاروالیو :" انتقادات مورینیو را می پذیریم"
ریکاردو کاروالیو ، مهاجم پر سن و سال رئال پس از شکست به سلتا گفت :" آنها در نیمه اول خیلی بهتر از ما بودند . "
وی افزود :" مربی می داند که می توانستیم بهتر باشیم اما حقیقت این است که در نیمه دوم بازی را کنترل کردیم . می دانستیم که می توانستیم بهتر باشیم و در نیمه اول خوب نبودیم . انتقادات مربی را می پذیریم . آنها در نیمه اول بهتر از ما بودند اما در نیمه دوم به نظرم نتیجه ناعادلانه بود . "
وی در مورد شرایط خودش گفت :" از نظر بدنی آماده هستم و مشکلی برای بازی ندارم . "
آربلوا:"با حمایت هوادارن در برنابئو پیروز میشویم."
آربلوا پس از سپری کردن یک شب کابوس بار دربازه ی بازی صحبت کرد. او که در بازی دیشب 90 دقیقه بازی کرد گفت :" گل کریستیانو ما را زنده نگه داشت و به بازی برگشت امیدواریم. سلتا خیلی خوب بازی کرد و این یک بازی پیچیده برای ما بود. امسال ما در بازی های خارج از خانه فشار زیادی را تحمل میکنیم اما ما امیدواریم در بازی برگشت با حمایت هوادارانمان پیروز شویم."
همچنین درباره ی مصذومیت واران نیز گفت:" مصدومیت واران عملا باعث شد ما 20 دقیقه ی آخر را 10 نفره بازی کنیم و این کار را برای ما دشوارتر کرد."
او با ابراز تاسف از بازی گفت:" ما 20 دقیقه ی آخر را خوب بازی کردیم. همه ی بازیکنان تمام تلاش خود را کردند. ما یک گل زدیم و میتوانستیم حتی بازی را به تساوی بکشیم اما نشد. اما در بازی های خارج از خانه مشکل داریم چون تیم ها با تمام قوا در خانه بازی میکنند. ما در برنابئو میتوانیم به راحتی کار را تمام کنیم اما الان باید فکر کنیم و دلیل این شکست ها را پیدا کنیم. وقتی یک تیم شکست میخورد حتما یک جای کار مشکل دارد. ما باید سخت کار کنیم تا بتوانیم پیشرفت کنیم."
پایان روند موفق ماه دسامبر
رئال مادرید داشت یک ماه فوق العاده دسامبر را سپری می کرد و همه بازیهایش در لالیگا و چمپیونزلیگ را هم برده بود تا این که بالاخره در کوپا و در بالایدوس شکست خورد .
تیم مورینیو ماه دسامبر خوبی داشت . توانسته بود که اتلتیکو ، آژاکس و وایادولید را شکست دهد اما مقابل سلتا این روند ادامه یافت . حالا دو بازی دیگر تا پایان سال جاری میلادی مقابل اسپانیول و مالاگا باقی مانده است .
افشای دروغ های مدیر سویا توسط راموس
سرجیو راموس برای اولین بار از زمان ترک سویل به مقصد رئال ، جزئیات دقیق انتقالش را رو کرد . در کتاب بیوگرافی او که "عشق ، شخصیت و هیجان " نام دارد ، از جزئیات این اتفاق رونمایی شده که کاملا با حرفهای مدیر سویا ، دل نیدو ، در تضاد است .
در این کتاب به نقل از راموس آمده است :"هرگز نمی خواستم بگویم اما به نظرم وقتش رسیده که هواداران بدانند که مسئله چه بوده است . در اولین بازی فصل حضور پیدا کردم و سه ، چهار روز تا پایان فصل نقل و انتقالات باقی مانده بود . دل نیدو به من گفت که یک بازیکن آکادمی هرگز در سویا پول در نمی آورد . نمی دانم ماجرا چه بود . شرایط روبراه نبود و من فهمیدم که این بخشی از مافیای فوتبال دنیاست . من به او گفتم که اگر سویا بزرگ شده به خاطر بازیکنان آکادمی و درون این خانه است . "
راموس ادامه داده است :" چند ماه قبلش با دل نیدو در مورد یک قرارداد مادام العمر صحبت کردیم که او نپذیرفت . یک قرارداد سفید 10 ساله بود تنها با این شرط که ما می خواستیم که پاداش ها به اندازه بازیکنان تیم اصلی باشد . "
در ادامه آمده است :" در نهایت کار انتقال تمام شد . مردم فقط یک طرف ماجرا را می بینند . در تمامی سالهایی که در پیزخوان بازی می کردم این راز را درون خودم حفظ کردم . سویا مرا فروخت همان طور که بازیکنان دیگر را فروخت . "
آمار مطمئن تیم مورینیو در خانه
رئال در خارج از خانه فاجعه ظاهر شده و در این فصل 6 شکست و دو تساوی از 14 بازی در بیرون خانه عایدش شده اما در برنابئو عملکردش خیلی بهتر بوده است .
رئال امسال در خانه 12 بازی رسمی داشته که حاصلش 10 برد و دو تساوی بوده است . در حقیقت رئال در 19 بازی اخیر لالیگایی در خانه 16 برد و سه تساوی داشته که آمار خوبی به نظر می رسد .
رئال در این 19 بازی توانسته که 63 گل بزند ، یعنی بیش از سه گل در هر بازی و فقط 12 بار دروازه اش گشوده شده است .
پیشنهاد30میلیونی چلسی برای مارسلو
چلسی حاضر است که 30 میلیون یورو برای مارسلو بپردازد . به گفته مطبوعات انگلیسی در صورت پیوستن گرت بیل به رئال ، ممکن است که سفیدها ناچار به فروش بازیکن برزیلی در فصل آینده شوند .
بنا بر این گزارش ، مورینیو ترجیح می دهد که کوئنت رائوی محبوبش را حفظ کند و به همین خاطر چلسی حاضر است برای رفع ضعفش در دفاع چپ با رفتن احتمالی اشلی کول ، نزدیک به 30 میلیون یورو برای خرید مارسلو هزینه کند .
- - - به روز رسانی شده - - -
روبن مایکل:توپ طلا حق رونالدوست
تردیدی نیست . کل دنیا به توانایی های رونالدو واقف هستند . بازیکن پرتغالی سال فوق العاده ای داشته تا روبن مایکل ، هموطنش در موردش بگوید :" هیچ کس امسال بهتر از او نبوده است . او بهترین است و توپ طلا حقش است . "
بازیکن براگا افزود :" او با پای چپ ، پای راست و سر به توپ ضربه می زند . یک بازیکن فوق العاده است . این حرفها را به این خاطر که دوستم است نمی زنم ، بلکه به آن باور دارم . فوتبال مملو از ستارگان بزرگ است اما هیچ کس عملکرد کریستیانو را در این فصل نداشته است . به مسی احترام می گذارم اما رونالدو را به او ترجیح می دهم . "
بازیکن سابق اتلتیکو در مورد عملکرد رونالدو در یورو گفت :" فوق العاده بود و بار تیم را به دوش می کشید . به برد مقابل هلند نیاز داشتیم و او ظاهر شد ، همین طور مقابل چک . برابر اسپانیا بدشانسی آوردیم . "
ساینز:رئال بدون مورینیو به پایان نمیرسد
کارلوس ساینز ، راننده اسطوره ای طرفدار رئال با رادیو مارکا در مورد شرایط این تیم صحبت کرد . وی در مورد آینده مورینیو گفت :" مسلما می توان رئال را بدون مورینیو هم تصور کرد چرا که رئال یک باشگاه تاریخی است که زنده مانده و با هر مربی دیگری زنده می ماند . رئال فراتر از هر مربی ، مدیر یا بازیکنی است . تیمی است که قوای لازم برای زنده ماندن در هر شرایطی را دارد . او یک مربی بزرگ است اما اگر تصمیم بگیرد برود یا باشگاه تصمیم بگیرد که بدون او کار کند ، رئال به خاطر رفتن مورینیو یا هر بازیکن دیگری قرار نیست از هم بپاشد . "
وی در مورد چمپیونزلیگ گفت :" طبیعی است که همه هواداران رئال به قهرمانی در اروپا فکر کنند . رئالی ها از بردن کوپا یا لالیگا راضی نباشند و قهرمانی اروپا را می خواهند . رئال باید برای چمپیونزلیگ بجنگد . "
ساینزد در مورد بازی اتلتیک وو بارسلونا نیز گفت :" دوست دارم تا جایی که ممکن است فاصله با بارسلونا کم شود . این باعث می شود که شانس پیروزی رئال در لالیگا بیشتر شود . "
پرز:کاسیاس یکی از بزرگترین کاپیتان های تاریخ رئال است.
فلورنتینو پرز به تمجید از شخصیت کاسیاس در مراسم معارفه سومین دوره "بازی امید " پرداخت . پرز گفت :" کاسیاس یکی از بزرگترین کاپیتان های تاریخ رئال و تیم ملی اسپانیاست . یک اسطوره زنده در رئال است و ارزشهای مادریدیسمو ها را در خود دارد . "
ایکر روز سوم دی در پالاسیو دپورتس در شهر مادرید ، بازی خیریه ای را برگزار می کند . در مراسم معارفه این بازی ، مارسلو، هیگوائین و راموس حضور داشتند . کاپیتان رئال در این باره گفت :" افتخاری است که سومین دوره بازی امید برگزار می شود . همیشه آرزو داشتم که یک حرکت اجتماهی کوچک داشته باشم . پیش از کریسمس همه گرد هم می آییم تا به آنهایی که نیاز دارند ، کمک کنیم . "
پرز هم گفت :" در این بازی هر کسی که حضور پیدا کند ، برنده است . "
دعوت شدن اوزیل و مورینیو به بازی خداحافظی بالاک
http://as01.epimg.net/futbol/imagene...cia_normal.jpg
میشائیل بالاک ، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان قرار است که 5 ژوئن 2013 بازی خداحافظی خود را برگزار کند که مسی و مورینیو در جمع مدعوین به این بازی هستند .
بالاک تصمیم گرفته که مراسم وداعش از فوتبال یک بازی ویژه باشد که به گفتن "کلن اکسپرس " ، برخی هم تیمی ها و مربیان سابقش را می خواهد دعوت کند .
در میان مدعوین اوزیل می توان از مورینیو ، مسی ، دروگبا ، لمپارد ، اشلی کول ، شواین اشتایگر ، اوزیل و آدلر نام برد .