پاسخ : هر کی جک داره بیاره
رفیقم اسم خانومم رو توی شناسنامه دیده. میگه: زنته؟
میگم: پ ن پ دختر همسایمونه اسمش تو شناسنامه باباش جا نشده اینجا زدن گم نشه!
.به یارو میگن: سفر حج چطور بود؟
میگه: عالی. خیابوناش تمیز، برجاش بلند، ماشینا همه آخرین مدل. یه جای دیدنی هم داشت که خیلی شلوغ بود من نرفتم
اگه می دونستید چنگیزخان با سوزاندن کتاب های علمی چه قدر از بار درس هایی که قرار بوده بخونیم کم کرده، هر شب جمعه براش فاتحه می خوندید!
گفتگوی دو دختر پای تلفن: سلام عشقم، قربونت برم. چطوری عسل؟ فدات شم... می بینمت خوشگلم... بوس بوس بوس
گفتگوی دو پسر پای تلفن: بنال... بوزینه مگه نگفتی ساعت چهار میای؟ د گمشو راه بیفت دیگه کره خر
بعد از قطع کردن تلفن :
دخترها: واه واه واه !!! دختره ایکبیریه بی فرهنگ چه خودشم میگیره اه اه اه انگار از دماغ فیل افتاده حالمو بهم زد
پسرها: بابا عجب بچه باحالیه این ممد خیلی حال میکنم باهاش خیلی با مرامه ...
:|
عین ِ حقیقت ِ ها :|
معلم:10 تا سیب داریم من 9 تاشو میخورم چند تا میمونه؟
شاگرد:همون یکیم بردار بخور بدبخته سیب نخورده
سوار تاکسیم میگم آقا نگه دارید. میگه پیاده میشی؟گفتم پـَـَـ نــه پـَـَــــ میخوام باد لاستیکا رو چک کنم
یک روز یک دیوونه بالای یک چاه وایستاده بوده و میگفته سه سه سه سه سه
یک مرده رد میشه میگه چیکار میکنی؟دیوونهه مرد رو تو چاه پرت میکنه میگه : چهار چهار چهار[nishkhand]
دلم ميخواد راننده ماشين پليس بشم؛ بلندگو بگيرم دستم بگم: راننده پژو حرکت کن! مگان!! سرت رو بنداز پايين ! مگه خودت خواهر مادر نداري !؟ ماکسيماي مشکي ؟ شيطون دختراي قشنگي سوار کردي! ؟206 صندوق دار آهنگت خيلي قديميه...عوضش کن... بنز مشکي بنننننننز ... فخر مي فروشي ?!! بزن بغل
گوشیمو گذاشتم رو حالت "air plane mode" از طبقه ۱۲ ام پرتش کردم تو هوا , افتاد خورد و خاکشیر شد... نمیدونم این چه قابلیت مسخره ایه روش گذاشتن...کار نمیکنه که :|