اعمال شب و روز عيد غدير + جايزه
سلام به تمام دوستان
خواستم از فرصت استفاده كنم و گوشه اي از اعمال شب و روز اين عيد بزرگ و فرخنده رو براتون بيان كنم...اميدوارم استفاده كرده و براي من حقير هم دعا كنيد[golrooz]
اعمال شب عيد غدير :
در شب عيد غدير دوازده ركعت وارد شده ، كه مجموع دوازده ركعت ، يك سلام در پايان نماز دارد. بعد از هر دو ركعت نشسته ، در هر ركعتى ده بار ((حمد)) و ((قل هو الله )) و يك بار ((آية الكرسى )) و در ركعت دوازدهم هفت بار ((حمد)) و ((قل هو الله )) خوانده ، سپس دست به قنوت برداشته و ده بار در آن بگو: لا اله الا الله وحده لا شريك له ، له الملك ، و له الحمد يحيى و يميت و هو حى لا يموت بيده الخير و هو على كل شى قدير آنگاه ركوع و سجده را انجام داده و ده بار در سجده بگو: سبحان من اءحصى كل شى ء علمه ، سبحان من لا ينبغى التسبيح الا له سبحان ذى المن و النعم سبحان ذى الفضل و الطول سبحان ذى العز و الكرم ، اساءلك بمعاقد العز من عرشك و منتهى الرحمة من كتابك و بالاسم الاعظم و كلماتك التامة ان تصلى على محمد رسولك و اءهل بيته الطاهرين و ان تفعل بى و حاجات خود را بگويد و سپس بگويد: انك سميع مجيب .
اعمال روز عيد غدير :
روزه
غسل
زيارت حضرت علي (ع) كه يكي از آنها زيارت امين الله است
خواندن دعاي ندبه
تهنيت به مومنين : (( الحمدالله الذي جعلنا من المتسكين بولايه اميرالمومنين و الائمه المعصومين عليهم السلام.))
پوشيدن لباسهاي نيكو
زينت كردن
استعمال بوي خوش
گذشت از تقصير شيعيان و برآوردن حاجات آنان
صله رحم
اطعام اهل ايمان
خوب حالا رسيديم سر جايزه!!![nishkhand][nishkhand]
سوال من اينه كه تو نماز شب عيد غدير يه نكته جالب وجود داره...هر كي بتونه بگه بنده با امتياز از خجالتش در ميام[labkhand][labkhand]
پاسخ : اعمال شب و روز عيد غدير + جايزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آسد مرتضي
سلام به تمام دوستان
خواستم از فرصت استفاده كنم و گوشه اي از اعمال شب و روز اين عيد بزرگ و فرخنده رو براتون بيان كنم...اميدوارم استفاده كرده و براي من حقير هم دعا كنيد[golrooz]
اعمال شب عيد غدير :
در شب عيد غدير دوازده ركعت وارد شده ، كه مجموع دوازده ركعت ، يك سلام در پايان نماز دارد. بعد از هر دو ركعت نشسته ، در هر ركعتى ده بار ((حمد)) و ((قل هو الله )) و يك بار ((آية الكرسى )) و در ركعت دوازدهم هفت بار ((حمد)) و ((قل هو الله )) خوانده ، سپس دست به قنوت برداشته و ده بار در آن بگو: لا اله الا الله وحده لا شريك له ، له الملك ، و له الحمد يحيى و يميت و هو حى لا يموت بيده الخير و هو على كل شى قدير آنگاه ركوع و سجده را انجام داده و ده بار در سجده بگو: سبحان من اءحصى كل شى ء علمه ، سبحان من لا ينبغى التسبيح الا له سبحان ذى المن و النعم سبحان ذى الفضل و الطول سبحان ذى العز و الكرم ، اساءلك بمعاقد العز من عرشك و منتهى الرحمة من كتابك و بالاسم الاعظم و كلماتك التامة ان تصلى على محمد رسولك و اءهل بيته الطاهرين و ان تفعل بى و حاجات خود را بگويد و سپس بگويد: انك سميع مجيب .
اعمال روز عيد غدير :
روزه
غسل
زيارت حضرت علي (ع) كه يكي از آنها زيارت امين الله است
خواندن دعاي ندبه
تهنيت به مومنين : (( الحمدالله الذي جعلنا من المتسكين بولايه اميرالمومنين و الائمه المعصومين عليهم السلام.))
پوشيدن لباسهاي نيكو
زينت كردن
استعمال بوي خوش
گذشت از تقصير شيعيان و برآوردن حاجات آنان
صله رحم
اطعام اهل ايمان
خوب حالا رسيديم سر جايزه!!![nishkhand][nishkhand]
سوال من اينه كه تو نماز شب عيد غدير يه نكته جالب وجود داره...هر كي بتونه بگه بنده با امتياز از خجالتش در ميام[labkhand][labkhand]
من یه چیزایی به ذهنم رسیده یه راهنمایی کوچیک کنید اطمینان حاصل شه ببینیم درسته یا نه!!
يه نماز 12 ركعتي هست...
خودش كلي راهنماييه
نکته اش همون 12 هست، یعنی یک سالتو بیمه میکنی با خوندن این نماز، من فقط حدس زدم، خواهشاً نخندید اگه اشتباه بود. [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
نکته اش همون 12 هست، یعنی یک سالتو بیمه میکنی با خوندن این نماز، من فقط حدس زدم، خواهشاً نخندید اگه اشتباه بود. [nishkhand]
نه نكته اش اين نبود..چرا بخنديم؟؟؟نظر خوبي هم بود ولي جواب نبود[golrooz]
تو این نماز همون طور که گفته شده یه سلام داره بعد هر تشهد سلام نمیدیم دوباره وایمیسم رکعت بعدی خونده میشه و درآخر رکعت دوازده گفته سلام گفته میشه
فکر نکنم منظور این باشه نه؟[nishkhand][tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
جوان ایرانی
تو این نماز همون طور که گفته شده یه سلام داره بعد هر تشهد سلام نمیدیم دوباره وایمیسم رکعت بعدی خونده میشه و درآخر رکعت دوازده گفته سلام گفته میشه
فکر نکنم منظور این باشه نه؟[nishkhand][tafakor]
خيلي نزديك شدي!!خوب ايني كه گفتي الان كيفيت نماز بود...نكته اش كجاست؟؟[nishkhand]
ولي جدا نزديك شدي[golrooz]
اینکه در سجده اخر حاجت ها رو میگی و بعد سلام میدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
اینکه در سجده اخر حاجت ها رو میگی و بعد سلام میدیم؟
نه!!!
به 12 توجه كنيد...به اين كه فقط آخرش سلام ميديم
ديگم جواب رو گفتم رسما ها
سلام دادن به حضرت مهدی (امام دوازدهم) ؟