درمورد خود اشتغالی به من کمک کنید
سلام
من دانشجوی ترم یک رشته عمران هستم.در مورد یک کسب وکار کوچیک (و در اینده بزرگ)میخوام ازتون کمک بگیرم .شرایطم اینجوریه:
1- مرغداری داریم-اموزشگاه زبان دخترانه وپسرانه داریم-پدر ومادرم هردو فرهنگی هستن.و...... پس به هیچ عنوان نیاز مالی احساس نمیکنم وفقط میخوام در کنار درس سرم گرم باشه و به قول بابام کمکی باشه برای وارد شدن به جامعه وشاید در کنارش شوخی شوخی درامدی کسب کرده باشم.
2- تو جامعه اینجا خانواده مهمی هستیم هم از لحاظ مردمی وهم سیاسی (تعریف نباشه).پس میخوام کارش شخصیتی باشه.یعنی کار بیشتر فرهنگی باشه ویا دور وبر مهندسی ونقشه برداری(نقشه کشی ونرم افزار های مربوطش رو فولم وفامیل هم برای مجوزش داریم) و......
3-سرمایه اولیه محدودیت ندارم.
4- بعدهاکه فارق التحصیل شدم خودم میرم پی کار های مهندسی و پیمانکاری و........و شاید یکی رو گذاشتم رو این کار پس اینده دار باشه.
لطفا بگین چه کاری سراغ دارین که چنین شرایطی داشته باشه؟ من قطا باید یک کار رو از ترم بعدی اغازکنم.پس قطعیه.
چند تا رو خودم سراغ دارم اما پیشنهاد شما خیلی مهمه.خیلی خیلی.
مثلا یه کتابفروشی گنده : معایب :سود کم محاسن: ما نمایندگی مبتکران-نوبل-خط سفید-وکتابهای اموزش زبان(هیپ-لتزگو-و....) رو داریم و در کنارش کتابهای کمک درسی وغیر درسی هم عرضه کنیم.
کلا کارش چیز نباشه . چون احتیاج مالی به این کار ندارم (نه اینکه درامدش مهم نباشه اما من به شخصه احتیاج ندارم) حداقل شخصیتی باشه.در اینده هم میخوام اشتغالزایی بکنم واینکارو گشترش بدم.
پی نوشت:
پدرم وبرادراش(عموهام) قسم خوردن 1000 شغل ایجاد کنن ومن هم باید طبق گفته اونها و میل خودم کار افرین باشم.
تا الان هم عده ای رو به طور مستقیم مشغول کردن.
مرغداری : 5 نفر مستقیم(سرپرست خانوار) - 20 نفر پاره وقت
اموزشگاه: 15 نفر مستقیم(بیکار بودن ومشغول شدن )
رستوران:5 نفر مستقیم
سوپرمارکت:1 نفر مستقیم
انبار دان:1فر دائم-3 نفر پاره وقت
هنوز راه بسیاری مونده تا قسم پدرم اینا عملی بشه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاسخ : درمورد خود اشتغالی به من کمک کنید
روحیه کارآفرینی و اشتغال زایی شما قابل تحسینه ...
یه شرکت ساختمانی و پیمانکاری احداث که بتون یهم در آبادانی و ساختمان سازی فعالیت کنی و هم چند تا فارغ التحصیل این رشته رو به کار بگماری و چون این رشته خودت یعنی عمران بدون شک پردرآمدترین شغل موجود در جامعه هست می تونی حقوق خوبی هم به کارمندانت و کارگرانت بدی ،هم کارآفرینی ایجاد کردی و هم از لحاظ مادی و معنوی چند جوان رو در ساختن آینده بهتر کمک کردی....[golrooz]
سلام شما اگر به رشته تحصیلی ات علاقمندی باید هر چه میتوانی با کسانی که در این حرفه هستند ارتباط برقرار کنی از یادگیری نرمافزار های طراحی تا کارهای عمیلیاتی واجرایی خلاصه مجهز به علم وعمل باش تا خلاق شوی
اینکه الان بخوای یه کسب وکاری راه بندازی خیلی خوبه، ولی باید حواستون باشه که در کسب وکار جدید باید کل وقتتون و فکرتون رو بذارین روش، بالاخره هر کاری سختی های خاص خودشو داره، اینا رو گفتم که بگم الان کاره اصلی شما دانشجو بودن هست، اگر دنبال اشتغال زایی هستین از یه کار سبک شروع کنین که به درستونم لطمه نزنه، اینکه خانواده تون فرهنگی هستن، به نظرم خودتونم به کاره فرهنگی علاقه بیشتری دارین، وقتی میگین به درآمدش نیازی ندارین، پس کاری رو انجام بدید که بهش علاقه دارید و از انجام اون کار لذت می برید، حتی اگه درآمدش کم باشه، کاره پر درآمد سختی هاشم بیشتره با توجه به وضع فعلی تون که دانشجو هستید به نظره من برید دنبال کاری که بهش علاقه دارید و دوس دارید توش کارآفرینی کنید، اینجوری تجربه تونم بیشتر میشه و چه بسا به درآمد خوبی هم در آینده دست پیدا کنید.
age pul dari bazan tu kare sakhto saz.khub puli tushe, albatte age in dollar bezare
سلام شما باید برید دنبال علاقتون و ببینید به چه کاری بیشتر علاقه دارید.وقتی میگی به در آمدش کاری نداری پس فرقی نمیکنه چه کار فرهنگی باشه
فقط باید یه کاری باشه که تمام وقتت را نگیره.مگر نه از درس و دانشگاه عقب می افتی پس فعلا باید بیشتر حواست به درست باشه تا کار.
امیدوارم موفق باشی[golrooz]
شما که به پیمان کاری و کار در زمینه رشته تحصیلیتون علاقه دارین اگه با یه نفر تو این زمینه کار کنین خیلی خوب میشه میتونین واسه آینده تجربه کسب کنین
- - - به روز رسانی شده - - -
شما که به پیمان کاری و کار در زمینه رشته تحصیلیتون علاقه دارین اگه با یه نفر تو این زمینه کار کنین خیلی خوب میشه میتونین واسه آینده تجربه کسب کنین
مهدی جان اون کتابفروشی رو که مثلا زدی خیلی پایم
هم یه کار فرهنگیه
هم اینکه اگه خوب کار کنی و جای درستی بزنی پر درامد هم هست(خواستی یه نمونه بارزش رو بهت میگم)
ولی بقول دوستان چون دوست داری کار کنی بهتره بری سمت علاقت هرچی که هست(نزنی یهو تو کار ارتشا حوصله جنگ ندارم[nishkhand])
سلام
شما میتونید روی یکی از طرح های تخبه های ایرانی که مربوط به علاقتون میشه سرمایه گذاری کنید، با این کار شما صاحب نوعی فن اوری ابداعی و جدید به صورت انحصاری میشید
موفق باشید
ظاهرا از ارتش و اینا خیلی خوشتون میاد و مهندسی عمرانم ک میخونید . ب نظرم ی چیزی بین اینا ینی ی کاری ک به هر دوش مربوط شه با روحیاتتون و شرایتتون جور در بیاد!!باید فکر کرد دید بین اینا چی میشه[tafakor]