به نظرتون دبیر اگه جنس مخالف یه محصل باشه اینطوری محصل درسو بهتر نمیگیره؟
من به شخصه اگه معلمم مرد باشه توی کلاسش بیشتر حواسمو جمع میکنم که سوتی ندم و همیشه رقابت بین منو دوستام بیشتر میشه.....
حالا نمیدونم به خاطر فن بیان خوب آقایونه یا به خاطر چیز دیگس....؟!؟!؟
نظر شما چیه؟؟؟ آیا پسرا هم اگه معلمشون خانم باشه بهتر درسو میفهمن؟؟؟؟[tafakor]
پاسخ : به نظرتون دبیر اگه جنس مخالف یه محصل باشه اینطوری محصل درسو بهتر نمیگیره؟
بنظر من خیلی فرق نمیکنه.همش بسته به خود ادمه[tafakor]
پاسخ : به نظرتون دبیر اگه جنس مخالف یه محصل باشه اینطوری محصل درسو بهتر نمیگیره؟
به نظر من اگه کلاس مختلط باشه بهتر میشه چون رقابتو کلکل باعث پیشرفت چه ها میشه
والا از آخرینباری که دبیرم یه زن بوده 9سال میگزره نمیدونم ولی اون موقع اوضاع درسیم فوق العاده بود
به نظر من که مایه ی پیشرفته.رشد در کنار قانون پایستگی مغناطیسی نتیجه ی مستقیمی داره.دلتا بتا=0 یعنی تک قطب مغناطیسی وجود ندارد.مثله ترانسفورماتوره.پس چه بهتر که اول مغز به کار افتد قبل از آنکه قلب بتپد.
اجرام که ساکنان این ایوانند [sootzadan] اسباب تردد خردمندانند
هان تا سر رشته ی خرد گم نکنی [hoshdar]کانانکه مدبرند سر گردانند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BEE
به نظر من که مایه ی پیشرفته.رشد در کنار قانون پایستگی مغناطیسی نتیجه ی مستقیمی داره.دلتا بتا=0 یعنی تک قطب مغناطیسی وجود ندارد.مثله ترانسفورماتوره.پس چه بهتر که اول مغز به کار افتد قبل از آنکه قلب بتپد.
اجرام که ساکنان این ایوانند [sootzadan] اسباب تردد خردمندانند
هان تا سر رشته ی خرد گم نکنی [hoshdar]کانانکه مدبرند سر گردانند
به نکات ظریفی اشاره کردی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yegane-3000
اگه معلمم مرد باشه توی کلاسش بیشتر حواسمو جمع میکنم که سوتی ندم
ببین خانومی
خودت جواب سوالتو دادی به این قشنگی!!!!
تو چون معلمت مرد باشه نسبت بهش احساس رو در بایستی داری.....پس سعی میکنی جلوش ضایع نشی....پس درساتو میخونی
مثلا توچه کردی تو دانشگاه برای یه پسر یا دختر خیلی افت داره جلوی جنس مخالفش ضایع شه؟
اینم همین قضیه س.....ما با جنس مخالف خودمون اونقد راحت نیستیم پس درس رو سفت تر میگیریم....و این قضیه هیچ ربطی به قدرت بیان آقایون نداره...البته بعضی مسایل دیگه هم هست که نمیخام بهش بپردازم....چون اون دیگه حاشیه ی قضیه س...
یاد گرفتن درس و نحوه یاد گرفتن و .... زیاد به اینکه دبیر از جنس موافق یا مخالف باشد بستگی ندارد ...بلکه به میزان اقتدار معلم، میزان دانش او و شناخت و آگاهی او نسبت به نیازهای دانش آموزان چه دختر و چه پسر بستگی دارد ...
دبیر، استاد، آموزگار، و ...که علم آموزان خود را بیشتر درک کند و بفهمد موفق تر است...
این قضیه در ایران فرق داره چون قضیه چند مجهولی هستش
[nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand]
benazaram
moaleme
zan
ya
mard
farghi
nadare
baste
be
jazabyat
va
eghtedare