عکس های من از شبیه ساز پرواز مایکروسافت
پاسخ : عکس های من از شبیه ساز پرواز مایکروسافت
سلام
اگه خلبان میشدم ترجیح میدادم با 1 میگ روسی پروراز کنم تا سری اف آمریکایی.؟بپرس چرا؟
خیلی زیبا بودند ، ممنون [golrooz]
البته من بیشتر H.A.W.X رو انجام می دم ولی اون زیاد طبیعی نیست . مثلا موقع کم شدن سرعت اصلا ترمز هوایی نمی زنه ولی این یکی واقعا عالیه و بیشتر حرکاتش هم طبیعیه .
توی H.A.W.X حتی می تونستی موشک AIM-7 اسپارو رو برای اهداف زمینی شلیک کنی و موشک AIM-9 سایدوایندور هم مکانیزمش اصلا به شکل موشکهای حرارتی نبود و ادم رو بیشتر به یاد مکانیزم موشک اسپارو می نداخت تا حرارتی . البته AIM-132 اسرام هم تا حد زیادی قابل قبول بود ولی فکر نکنم بشه 4 تا موشک حرارتی رو همزمان بشه شلیک کرد !
به هر حال بازی H.A.W.X بیشتر علمی - تخیلی بود تا واقعیت .
بازم دست گلت درد نکنه ، ممنون .
چرا چون صداش زياده بيشتر حال ميده
من f35 رو ترجيح ميدم
خوب حالا بگو چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
davoud13
سلام
اگه خلبان میشدم ترجیح میدادم با 1 میگ روسی پروراز کنم تا سری اف آمریکایی.؟بپرس چرا؟
آقا داوود چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ژنرال فیلدمارشال رومل
خیلی زیبا بودند ، ممنون [golrooz]
البته من بیشتر H.A.W.X رو انجام می دم ولی اون زیاد طبیعی نیست . مثلا موقع کم شدن سرعت اصلا ترمز هوایی نمی زنه ولی این یکی واقعا عالیه و بیشتر حرکاتش هم طبیعیه .
توی H.A.W.X حتی می تونستی موشک AIM-7 اسپارو رو برای اهداف زمینی شلیک کنی و موشک AIM-9 سایدوایندور هم مکانیزمش اصلا به شکل موشکهای حرارتی نبود و ادم رو بیشتر به یاد مکانیزم موشک اسپارو می نداخت تا حرارتی . البته AIM-132 اسرام هم تا حد زیادی قابل قبول بود ولی فکر نکنم بشه 4 تا موشک حرارتی رو همزمان بشه شلیک کرد !
به هر حال بازی H.A.W.X بیشتر علمی - تخیلی بود تا واقعیت .
بازم دست گلت درد نکنه ، ممنون .
قابل شما را نداشت، hawx خیلی طبیعی نیست، توی اون استادم، حتی آنلاین هم پوست برخی از گیمرهای خارجی رو کندم و از دستم عصبانی میشدن[nishkhand]
ولی مایکروسافت همه چیزش واقعی هست و حتی میتونی سانحه هوایی هم برای خودت درست کنی که واقعا عین یه خلبان عمل باید بکنی اونجا....[cheshmak]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad4481
چرا چون صداش زياده بيشتر حال ميده
من f35 رو ترجيح ميدم
خوب حالا بگو چرا؟
آقا جواد چرا؟
سلام...[golrooz]
اين الان بازي هست؟