زندگی زیباست ای زیبا پسند
زندگی شما میتواند به زیبایی رویاهایتان باشد. فقط باید باور داشته باشید که میتوانید کارهای سادهای انجام دهید.
در زیر لیستی از کارهایی که میتوانید برای داشتن زندگی شادتر انجام دهید، آورده شده است. هر روز آنها را به کار بگیرید و از زندگی خود لذت ببرید.
سلامتی
1- آب فراوان بنوشید.
2- مثل یک پادشاه صبحانه بخورید، مثل یک شاهزاده ناهار و
مثل یک گدا شام بخورید.
3- از سبزیجات بیشتر استفاده کنید تا غذاهای فراوری شده.
4- با این 3 تا E زندگی کنید: Energy
(انرژی)،Enthusiasm (شور و اشتیاق)، Empathy
(دلسوزی و همدلی).
5- از نماز و دعا کمک بگیرید.
6- بیشتر بازی کنید.
7- بیشتر از سال گذشته کتاب بخوانید.
8- روزانه 10 دقیقه سکوت کنید و به تفکر بپردازید.
9- 7 ساعت بخوابید.
10- هر روز 10 تا 30 دقیقه پیادهروی کنید و در حین
پیادهروی، لبخند بزنید.
پاسخ : زندگی زیباست ای زیبا پسند
عالی بود.اما قبول کن نمیشه بعضی از این موارد رو رعایت کرد..من که با 3مورد اول مشکل دارم.
البته منم با یه مورد مشکل دارم
ولی خب سعی میکنم اونم بر طرف بشه
اخه اگه بخوایم حتما میشه
زندگی بردن ها وباختن هاست.شور لحظه ها واندوه دقیقه ها.زندگی ماجرای ناتمامی است که حوادث بسیار دارد. باید تجربه کرد که
روزهایی از زندگی هست که سفره از نان تهی است. روزهایی که سوز سرما استخوان را بی طاقت مکند.روزهایی است که باید خواب را
پشت پلکها گذاشت. مسیر زندگی از گردنه های غم وشادی رنج وبهروزی وشکست وپیروزی میگذرد.زندگی قصه های مادر است وغصه
های پدر. زندگی پر است از فراز و فرود سختی وآسانی .زندگی مبارزه برای دست یابی به فردایی بهتر است.ودر آخر زندگی یعنی امید به آینده ای بهتر.[tafakor]
"زندگی" را به تمامی زندگی کن،در دنیا زندگی کن بی آنکه جزئی از آن باشی.همچون نیلوفری باش در آب،زندگی در آب و بدون تماس با آب.......
سلام منr.sهستم کاربرجدید...بایدبگم کیفیت زندگی تمام ماانسانهارایک چیزتعیین میکندوان...تلاش وپشتکار...سهراب میگه:زندگی تجربه ی شپره درتاریکی است..زندگی جذبه ی دستی است که میچیند زندگی بالوپری داردباوسعت مرگ ..پرشی داردبه اندازه ی عشق زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت ازیادمنوتوبرود...واقعازندگ چیزی نیست که لبه ی طاقچه ی عادت ازیادمنو توبرود..این روزهازندگی عادت شده..عادت...ولی من یک جوانم وازگوشه ی کوچک اتاقم دنیای بزرگم راخواهم ساخت...وامیدوکاروکاروکارسر ایه ی زندگی من است...
همه اینا که گفتین درسته
ولی بعضی موقع ها غمای زندگی بهت امون نمیده یادت میره زیبایی هم وجود داره
به نظر من حقیر سخت ترین مرحله زندگی اینه که دیدگاه درست رو پیدا کنیم.
چون هر کسی تو مسیر دیدش حرکت میکنه.ممکنه کمی اهسته بره اما بازم به همون سمت دیدش میره.پس باید بهترین و کامل ترین دیدگاهو سرلوحه ی زندگیمون کنیم .
زندگی زیباست اگر بگذارند
چشم مخصوص تماشاست اگر بگذارند
ما که تلاشمونو میکنیم اما بی فایدس [negaran]
انسان بيش از زندگيست آنجا كه هستي پايان مي يابد ،او ادامه مي يابد.
دکتر علی شریعتی