قشنگ ترین آرزو در لحظه تحویل سال 91 چیست؟
سلام دوستان عزیز پیشاپیش عید نوروز 91 رو به شما تبریک می گویم
دوست دارم نظر سنجی کنم وقتی لحظه ی سال تحویل می شه شما کنار خانواده یا دوستان یا هم دانشگاهیان یا هر جای این کره ی
خاکی با هر کسی که بودید تو لحظه ی زیبای سال تحویل سال 91اولین آرزویی که به ذهن تون میاد واقعا چیه ؟؟
(البته به جز آرزوی سلامتی برای تمامی مادر پدرا و خانواده ها تون)
http://www.rahpouyan.in/rahpouyan%20...wer11/0001.gif
پاسخ : قشنگ ترین آرزو در لحظه تحویل سال 91 چیست؟
کنکور قبول بشم(که نمیشم ....دیگه ارزوه)
یه آرزوی قشنگ؟؟!!!!!
خیلی آرزو دارم تو ذهنم اما دوست دارم ببخشم،بخشوده بشم.....[golrooz]
مسلما اشتباهایی داشتم تو گذشتم از خدا میخوام که کمکم کنه جبران کنم.......[golrooz]
آرزو می کنم همه ی کسایی که دوسشون دارم خنده همیشه رو لباشون باشه و به همه ی چیزای خوبی که میخوان برسن......[golrooz]
آرزو می کنم به هدفم برسم گرچه خیلی راهش سخته.....[golrooz]
آرزو می کنم همه بچه ها ی نخبه که الان دور همیم همیشه شاد و خندون باشن و روزی بشه که هممون به جایی که میخوایم برسیم........[golrooz]
خلاصه خیلییییی آرزوهای قشنگ دارم.......[golrooz]
پیشاپیش عید همه مبارک[golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
6514
کنکور قبول بشم(که نمیشم ....دیگه ارزوه)
دوست عزیز شما که بیشتر راه موفقیت رو طی کردید و لیسانس تون رو هم گرفتید آیا مدرک دیگری به سلامتی می خواهید بگیری؟؟در این صورت موفق می شوید .
یک شغل مناسب و قبول شدن تو دانشگاه
سلام
من ترجیح می دم سکوت کنم چون می ترسم آرزویم بین آرزوها گم بشه و به هدفی که می خوام نرسم ، اینجوری میشه گفتن آرزو به زبان متفاوت شاید این جوری بهتر جواب بده ، چون خدا خودش می دونه هر کسی چه هدفی رو دنبال می کنه اگه صلاحش باشد بهش میدهد البته اگه تلاش کند........**[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
**نفس**
سلام
من ترجیح می دم سکوت کنم چون می ترسم آرزویم بین آرزوها گم بشه و به هدفی که می خوام نرسم ، اینجوری میشه گفتن آرزو به زبان متفاوت شاید این جوری بهتر جواب بده ، چون خدا خودش می دونه هر کسی چه هدفی رو دنبال می کنه اگه صلاحش باشد بهش میدهد البته اگه تلاش کند........**[golrooz]
آنچه که مسلم است آرزو هایتان گم شدنی نیستند چون در دلتان حک شده اند تا زمانی که خداوند صلاح بر براورده کردن شان داشته باشد چرا که خداوند بر تمام خواسته های دل بندگان مهربان خود مانند شما آگاهی کامل دارد [golrooz]امید وارم به تک تک آرزو هایتان برسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
5000
یک شغل مناسب و قبول شدن تو دانشگاه
من هم شخصا عاقبت به خیری را برایتان آرزو می کنم
به امید خدا انشا الله به تمامی آرزو های قلبیتان می رسید[shaad]
خوشنودی و تعجیل در فرج آقا امام زمان.
بیادش همه چی حله.
انشا الله.پیشاپیش عید شما مبارک[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MANE1371
خوشنودی و تعجیل در فرج آقا امام زمان.
بیادش همه چی حله.
انشا الله.
من هم شخصا عاقبت به خیری را برایتان آرزو می کنم [golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]