سلام!
من زهرا هستم!
و خودم نخبگی رو تو خودم حس میکنم![nishkhand]
و بسیار خرسندم که اینجا عضو شدم
در آینده میخوام چوپان بشم
(اما والدین نمیذارن)
و همین..!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام!
من زهرا هستم!
و خودم نخبگی رو تو خودم حس میکنم![nishkhand]
و بسیار خرسندم که اینجا عضو شدم
در آینده میخوام چوپان بشم
(اما والدین نمیذارن)
و همین..!
چرا من تا الان اینجا رو پیدا نکرده بودم؟[eynaki][tafakor]
من زهرا قربانی 18 ساله که 8آبان میشم 19 ساله!
ساکن و متولد مشهد
دانشجوی فضای سبز دانشگاه فردوسی
علاق مندیهام:خانواده،دوستام،کت بام،قیمه،ساندویچ مرغ،شکلات داغ،آناناس،فیلم مضنونین همیشگی،سایت نخبگان و...
همیشه ساعت 17 و 15 رو باهم قاطی میکنم[nishkhand]خودمم دلیاش نمیدونم چیه![khejalat]
- - - به روز رسانی شده - - -
چرا من تا الان اینجا رو پیدا نکرده بودم؟[eynaki][tafakor]
من زهرا قربانی 18 ساله که 8آبان میشم 19 ساله!
ساکن و متولد مشهد
دانشجوی فضای سبز دانشگاه فردوسی
علاق مندیهام:خانواده،دوستام،کت بام،قیمه،ساندویچ مرغ،شکلات داغ،آناناس،فیلم مضنونین همیشگی،سایت نخبگان و...
همیشه ساعت 17 و 15 رو باهم قاطی میکنم[nishkhand]خودمم دلیاش نمیدونم چیه![khejalat]
سلام,من مهدی دانشجوی زمین شناسی هستم21ساله امیدوارم همگی موفق باشید/تشکر از بحث جالبتون[tashvigh]
سلام دوستای عزیز منم هم رشته ای اقا مصطفی هستم نرم افزار [tashvigh] امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم به خصوص شما اقا مصطفی
سلام خیلی خیلی به جمع دوستاتون خوش امدید.[golrooz]نقل قول:
سلام دوستای عزیز منم هم رشته ای اقا مصطفی هستم نرم افزار [tashvigh] امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم به خصوص شما اقا مصطفی
سلام به همه ی دوستان عزیزززززززززززززز[shaad]
مهسا هستم 28 ساله .ساکن شیرازم.حسابرس هستم البته تو زمینه ی روان شناسی هم دستی دارم.ارشد مدیریت بازرگانی میخوام امتحان بدم .[entezar2]خیلی اکتیو هستم.کم و بیش سه تار مینوازم[khejalat] و......
به هر صورت از اینکه تو جمع شما هستم خوشحالم.[shaad]
سلام . من پیمان هستم 22سال سن دارم دانشجوی مهندسی تکنئلورژی جوشکاری هستم مقطع کارشناسی.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi]
[labkhand] [labkhand][golrooz][labkhand][labkhand][labkhand][labkhand]
[labkhand]
سلام به دوستان خیلی خوش آمدید
[golrooz][golrooz]