سلام... [golrooz]
من ندا هستم... فعلا هم کسی بهم نگفته که نخبه ای!!! [nishkhand]
همین الان اینجا عضو شدم و خیلی هم خوشحالم...[cheshmak]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام... [golrooz]
من ندا هستم... فعلا هم کسی بهم نگفته که نخبه ای!!! [nishkhand]
همین الان اینجا عضو شدم و خیلی هم خوشحالم...[cheshmak]
سلام من یگانه 17 سالمه. سال سوم ریاضی هستم ورشته های مکانیک، برق و الکترونیکو خیلی دوست دارم.... ومن تنها دلیل عضویتم این بود که با کمک هموطنام بتونم به جوابایی که هنوز نرسیدم برسم.
سلام به همه عزیزان منم یک تازه واردم امیوارم اینجا احساس غربت نکنم
من بزودی و به امید خدا لیسانس دوممو میگیرم ولی اینو یک موفقیت نمیدونم در واقع هیچیو.................
چون من یه عاشق تنهاودلخسته ام ..............................خییییییییی یییییییییییییییییییییلییی ییییییییییییییییی
[narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish][narahatish]www.narinmusic.com-amin habibi
جواني شمع ره كردم که جويم زندگاني را نجستم زندگاني را و گم كردم جواني را
كنون با بار پيري آرزومندم كه برگردم به دنبـــــال جواني كوره راه زندگاني را
شهريار
سلام معصومه هستم 25 سالمه استعداد زيادي در نقاشي دارم اما هيچ وقت كلاس نرفته ام
بخاطر مسائلي نتونستم دنبال استعدادم برم اما الان ديگه ميخوام برم دنبالش و ديدم اينجا ميتونه جاي خوبي باشه. اميددارم اينجا بتونم به آرزوم برسم.
سلام به همه دوستان ...
خیر مقدم خوش آمدید[golrooz]
سلام من ايسان هستم 23 سالمه و تو شركت معماريم كار ميكنم اميد وارم بتونيم دست به دست هم اين سايتو پيشرفت بديم
سلام من ايسان هستم 23 سالمه و تو شركت معماريم كار ميكنم اميد وارم بتونيم دست به دست هم اين سايتو پيشرفت بديم
دوست عزيز وحيد-الهام من نمي دونم جه طوري بايد عضو تالار معماري بشم و بتونم فعاليت كنم لطفا راهنماييم كنين ممنون