آها تب داره
یعنی چشه :-?
فکر کنم ازینا گرفته :
گلودرد غیر استر پتوکوکی
نمایش نسخه قابل چاپ
آها تب داره
یعنی چشه :-?
فکر کنم ازینا گرفته :
گلودرد غیر استر پتوکوکی
نکنه مخملک گرفته{big green}
کسی صدای بیمارو نمی شنوهههههههههههه
می بینم تا بنده تشریف فرما نشم بیمار باید به فکر .. زبونم لال...
بیستوری و لام رو آوردم اول باید سفیدکها رو تست کنیم ببنیم عامل اصلی بیماریش چی بوده؟
فکر کنم نوعی قارچ باشه.
از علایم نوعی قارچه.
برای اسید زدایی اون هم باید از کرومات ها استفاده کنیم و بعد هم از ضد عفونی کننده آمونیوم و اهک زنده...
لطفا سفیدکها رو به آرامی از روی لوزه ها بتراشین.
دیگه حله.
بعد هم چند روز باید درون اسید نیتریک رقیق بمونه تا منافذ تنفسی اثار باز بشه.
....
خب کم کم دیگه باید فکری به حال این خانم بکنیم :-?
اسم بیماری ایشون مونونوکلئوز عفونیه
عامل اون یه ویروسه به نام ویروس اپشتین - بار ( Epstein - Barr) ... باعث یه بیماری میشه که می تونه با علایم تب ، تورم شدید غدد لنفاوی ( مثل لوزه ها ) ، بی اشتهایی ، خستگی مفرط ، التهاب ریوی و کبدی ، انسفالیت و بزرگی طحال همراه باشه . این بیماری به خصوص در جوونا و به ویژه تو خونواده هایی که از سطوح متوسط به بالای جامعه هستن بیشتر دیده میشه ... علت اصلی واکنش ها و علایم بالینی بعضا شدید تو این بیماری ، پاسخ تخریب کننده سیستم دفاعی بدنه بنابراین باید دارویی استفاده بشه که این پاسخ ایمنی رو تعدیل کنه ؛ به همین منظور از ترکیبات کورتونی استفاده میشه ...
این خانم با یه دوز تزریق کورتون ( بتامتازون طولانی اثر ) وضعیتش رو به بهبودی رفت به طوری که بعد از یه هفته همه علایم بالینی خوشبختانه برطرف شد {happy}
البته این بیماری با علامت های بالینی مختلفی ممکنه بروز کنه ولی در هر حال شیوع بالایی داره{i dont want to see}
منو باش می خواستم عمل اش کنم {tongue}
عیبی نداره بعضی از پزشکان هم همین پیشنهاد رو داده بودن {i dont want to see}
خب حالا یه مورد دیگه ؛
یه آقای 60 ساله به طور ناگهانی دچار درد شدیدی در ناحیه پشت ساق پا و دقیقا بخش جانبی زیر زانوی چپش شده به نحوی که حتی برای لحظه ای نمی تونه پاش رو روی زمین بگذاره ...{worried} تو عکس رادیولوژی هم هیچ ضایعه استخوانی دیده نمیشه ...{happy}
2 تا تشخیص محتمل تر برای مشکل این آقا چیه ...؟:-?
8->
این آقای 60 ساله چند کیلوه؟؟
حدود 180 قد
و حدود 98 کیلو وزن{i dont want to see}
خوب که اینطور پس باید آزمایش بده خون و ادرار و . . .
قند و چربی اش به احتمال زیاد بالاست
واریس هم داره
من وقت جراحی دارم پس سریع مریض بعدی رو بفرستید تو لطفا{big green}
از نظر رفلکس های حسی بررسی بشه وقتی بررسی شد بگین جوابشو تا تشخیص بدیم {big green}