پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
سلام به همه دوستان مخترع و بارتزال .. اول جناب مجهول با اين اطلاعات مختصر كه نميشه برنامه نوشت .. براي برنامه نويسي اطلاع از دو قسمت كلي خيلي مهم هستش .. يكي قسمت سخت افزار يعني برد و پي سي و عملگر ها ( يعني قطعاتي كه عملا به صورت مكانيكي فرمان رو اجرا ميكنند ) مثلا در يك رباط جوشكاري قطعات ماشين فرض كنيم ده موتور در سه زاويه دست مكانيكي ما رو حركت ميدند .. بنابراين ده تا خروجي سيگنال داريم يعني ده تا خط فرمان بايد داشته باشيم كه به ما بگه كدوم موتور در چه تايمي و در چه جهتي حركت كنه .. يعني شما چيزي رو كه ميخاييد بايد ريز به برنامه نويس بدين ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
عالي بود
minerva عزيز .. خوب دقيقا از ارنج به پايين رو ميخام .. چيزي كه شما توضيح دادين مكانيسم عمل عضله بود دقيقا چيزي كه ميخام بدونم اينكه مثلا براي اينكه مثلا انگشت سبابه خم بشه چه عصبي و با استفاده چه سيگنالي اينكارو ميكنه مثلا براي خم شدن همين انگشت چند تا عصب درگيرند و نوع فرستادن سيگنال از عصب تا همين انگشت چه شكليه اينا اين سيگنالها الكتريكي هستش اگه هست به چه صورت ؟ اما در مورد حساسيت پوستي چيزي كه تو الكترونيك عمل سنس رو انجام ميده سنسورهاي هستند كه ما ميتونيم كه سنسورهاي ابزار دقيقي تا حد ميكرو ولت يعني حساسيت فوق العاده به گرما و همچنين فشار هستند البته همنوطور كه ميدونيم اگه دست مكانيكي رو بخواهيم جايگزين دست قطع شده بگنيم ديگه حساسيت خيلي زيادي روي لمس پوستي نيست چيزي كه به نظر خودم مهم مياد مقدار فشارو نيروي توليد شده توسط اسن دست بايد محاسبه باشه كه همه اينا بسته به اينه كه ببينيم كه اعصاب ما چه شكلي باعث ميشند كه عضله دست ما بيشتر فشرده تر بشه .. مكانيسم كار اعصابي كه اين عضلات رو هدايت ميكنه تو طراحي خيلي مهمه
توضیح عضلات ناحیه ساعد و مچ دست یه مقدار سخته ، چون تعداد عضلات واقعا زیاده
به طور کلی عضلات ناحیه ساعد به دو کمپارتمان تقسیم میشن ، کمپارتمان قدامی و خلفی که هر کدوم عضلات سطحی و عمقی دارن :
عضلات گروه قدام ساعد :
1. سطحی : فلکسور کارپی رادیالیس ، فلکسور کارپی اولناریس ، فلکسور سطحی انگشتان ، پروناتور ترس ، پالماریس لانگوس
2. عمقی : فلکسور عمقی انگشتان ، فلکسور دراز شست ، پروناتور کوادراتوس
عضلات گروه خلفی :
1. سطحی : براکیورادیالیس ، اکتنسور کارپی لانگوس ، اکستنسور کارپی اولناریس ، اکتنسور کارپی رادیالیس برویس ، اکتنسور انگشتان ، اکتنسور انگشت کوچک ، انکونئوس
2. عمقی : سوپیناتور ، ابداکتور دراز شست ، اکتنسور کوتاه شست ، اکتنسور دراز شست ، اکتنسور انگشت اشاره
نحوه انتقال اطلاعات به عضلات هم به این شکله که پیام اولیه که از مغز صادر میشه ( البته اگه رفلکس باشه از نخاع صادر میشه ) توسط نوروترانسمیترها ( واسطه های عصبی ) مثل استیل کولین ، منتقل میشه
این نوروترانسمیترها بعد از آزاد شدن از سول عصبی به گیرنده های موجد در سطح سلول بعدی ( چه عصب چه عضله ) می چسبن ، این اتصال یا باعث فعال شدن سلول میشه یا مهارش
اگه این اتصال باعث خروج یون های مثبت از سلول یا ورود یون های منفی به سلول بشه عمل سلول مهار میشه و اگه یون های مثبت وارد سلول بشن سلول تحریک میشه ، بعد از تحریک هم طی همون مکانیسمی که گفتم سلول عضلانی منقبض میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
draz
سلام آقا امیر
امروز با دوستم که بودم بحث سر سیگاری که برای انسان مفیدباشه افتاد دوستم گفت این بحث را توی ماهواره دیده که سیگاردرست کردن که بخار اب تولید میکنه وبرای ترک اعتیاد درست شده وقیمتش نمیدونم 70هزار تومان بود یا70دلار پس نتیجه میگیریم که این سیگار کشف شده چند وقته ی چیزی ذهنم را به خود مشغول کرده به قول امام علی(ع) "من عرف نفس فقد عرف ربه" هرکسی که خود را شناخت همانا خدای خود رانیز شناخته است با این تفاسیر که انسان با این همه توانایی آیا میشود از خواب فیلم یا عکس گرفت
با سلام به دوست خوبم كه كلي هم گلگي كرده اول اينو بگم كه اگه بنده شخصا نميتونم جواب همه پستها رو بدم نظر ميدم در حد اطلاعاتم و دوم اينكه بعضي از جواب تاپيكها هم ممكنه نرسم جواب بدم .. اينو به پاي شلوغي و اينكه همزمان بايد به خيلي از تاپيكها سر بزنم بذارين نه پاي بي تفاوتي چون همه اينجا كادر مديريتي سايت براي همه كاربران و تاپيكاشون احترام قائليم اگه چيزي فراموش شد لطفا پي ام خصوصي يا عمومي تو بخش پروفايل بزنيد ياد اوري كنيد ..
راجع به توليد سيگار حتي تو ايرانم دارن رو اين مسئله كار ميكنند كه سيگارهاي توليد بشه كه ضررش از بين بره يا كم بشه يا در يه پله بالتر به نفع تبديل بشه .. ميشه از خيلي وانشكها بخار اب و يا اكسيژن گرفت .. منتهاي مسئله اينكه وقتي قراره بياري به توليد انبوه بايد هزينه رو در حد همون يه نخ سيگار پايين بياري اين يكي از مشكلاته و دوم اينكه واكنشي كه صرفا اكسيژن تنها با سوختن بده ( تركيب ) مشكله يعني هيچ گاز مضري نداشته باشه ..
اما اينو من نديدم اين ايده جالبه كه از خاطرات ميشه عكس گرفت و يا فيلم ؟
تو دنيا كاري رو اين موضوع شده ؟ كلي رو اين ايده فيلم هم ساخته شده .. اينو از نظر علمي بررسي كنيم كه خاطرات انسانها كجاي مغز ذخيره ميشه و ايا امكان دسترسي بهش هست
سلام
تاپیک بسیار خوبیه
مشابهشو در هیچ فاروم فارسی تا بحال ندیدم
با تشکر زیاد از استارتر محترم تاپیک که خودش ایده ی بزرگی بود برای شروع ...
کاش میشد یه پد کوچیک اختراع بشه که براحتی با ایستادن روی اون بشه از سلامتی کاملمون مطمئن بشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahelehr
سلام
تاپیک بسیار خوبیه
کاش میشد یه پد کوچیک اختراع بشه که براحتی با ایستادن روی اون بشه از سلامتی کاملمون مطمئن بشیم
خیلی ایده جالبیه ... امیدوارم عملی بشه
سلام
به نظرتون در آینده هواپیماها و وسایل پرنده چگونه هست از چه موتوری استفاده میشه قیافه اون چیه و از این نوع سوالات؟
آیا شنیدید که یک ufo یا همان بشقاب پرنده بدون موتور کار کند؟البته این کار امکان پذیر هست اما با چند رشته در ارتباط هست مثل برق ، مکانیک و هوافضا.
مشکل این طرح اینه که کسی حمایت مالی اینو قبول نمی کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rahelehr
سلام
تاپیک بسیار خوبیه
ممون راحله خانوم .. ميخاييم ايدهاي خوب رو جمع كنيم و روي امكانش بررسي كنيم .. ايده شما رو به يه سبك ديگه تو دوتا جا ديدم يكي مقاله اي بود در مورد سلامت دانش اموزان .. ويكي هم اناليز خون با دستگاه كه ميشد فاكتورهاي زادي رو خود شخص تشخيص بده اين يكي طرح بود ولي اولي ساخته شده و الانم كاربرد داره ..
ماشالله ايننقد ايده هاي زياده كه نميشه رو يه ايده خاص تمركز كرد .. نظر بدين كه چطوري به همه تاپيكها رسيدگي كنيم هم براي جواب و هم اينكه دو هفته ديگه اين مسابقه اولين مرحله اش تموم ميشه و قراره انتخاب كنيم از بين همه ايده ها ..
تاپیک جالبیه نمیدونم واقعان این جا به عملی شدن ایده ها کمک خواهد شد به هر حال من چند تا از طرحامو بیان میکنم .یکی از طرحهای من طراحی کولر ابی گازی (استفاده ازکمپرسور ) هستش که در واقع با تغییراتی روی کولر های ابی به بازدهی 70 درصد میرسند در عین حالی که مصرف برق رو در کولر های رو به میزان 30 تا 50 درصد کاهش و به همون میزان مصرف اب رو 20 تا 30 درصد کاهش خواهد داد .من طرحهای زیادی کاربردی عملی دارم که تا الان در حد ازمایشگاهی مونده . کسی میتونه که برای عرضه و فروش طرحام به کجا باید مراجعه کنم . شاید اینجا صرفا برای بیان ایده ها باشه ولی ممنون میشم نظر دوستان که طرحاشون رو ارائه دادند بدونم . ایدهای دیگه رو هم اینجا میذارم .ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
remi
تاپیک جالبیه نمیدونم واقعان این جا به عملی شدن ایده ها کمک خواهد شد به هر حال من چند تا از طرحامو بیان میکنم .یکی از طرحهای من طراحی کولر ابی گازی (استفاده ازکمپرسور ) هستش که در واقع با تغییراتی روی کولر های ابی به بازدهی 70 درصد میرسند در عین حالی که مصرف برق رو در کولر های رو به میزان 30 تا 50 درصد کاهش و به همون میزان مصرف اب رو 20 تا 30 درصد کاهش خواهد داد .من طرحهای زیادی کاربردی عملی دارم که تا الان در حد ازمایشگاهی مونده . کسی میتونه که برای عرضه و فروش طرحام به کجا باید مراجعه کنم . شاید اینجا صرفا برای بیان ایده ها باشه ولی ممنون میشم نظر دوستان که طرحاشون رو ارائه دادند بدونم . ایدهای دیگه رو هم اینجا میذارم .ممنون
سلام
برای ارائه طرحاتون یا فروش و ... باید برای آنها طرح توجیه فنی یا پیوست فنی بنویسید یعنی اینکه طرح تون را توضیح بدین مزایا و معایب و کاربرد های ، در صورتی که می توان آن را به چند روش درست کرد باید روشها را با هم مقایسه و سپس بهترین اون انتخاب کنی و در مورد اون و مکانیزم و نقشه و ..... تعریف کنی .
با این پیوست می تونی طرح هاتونو به جایی معرفی کنید البته باید دقت داشته باشید که به کجا ، کی معرفی می کنید .