اق دکتری
میشه 4 گزینه ایش کنی
من جواب بدم برم بخابم
باتشکر [nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
میتونه اون انرژی تابشی جذب شده توسط ذرات مایع باشه؟
منطورتون از اون گرمایی که شما می گید چیه؟
دکتر یییییییییییییییییییییییی
اون نیرو دو قطبی دوقطبی نشد
پیوند هیدروژةنی اینا
اصن نگا پستای من نمیکنی
بگو درسته من برم بخابم
باتشکز [nishkhand]
دوستان عزیز خونه ما خاموشی زدن الان که مامان بیان لپ تاپ روسرم خورد کنن.بریم بخوابیم فردا ادمه میدیم.[golrooz]ممنون از جواباتون.
تغیر رنگ فقط در ترکیب دو ماده پدیدار نمیشه ؛ بعضی مواد با تغییر فشار و دما ، تغییر رنگ میدن.مثل کربن ، درفشار معمولی سیاه و در فشار و دمای خیلی بالا بیرنگ میشه.نمونه دیگه سدیم که در دما و فشار معمول به رنگ نقره ای هست؛ ولی در فشار ۱/۵ بار سیاه رنگ، در فشار ۱/۹ بار به یک ماده قرمز شفاف تبدیل میشه و پیش بینی میشه برای تبدیل شدن به ماده ای کاملا شفاف به فشار ۳ بار نیاز داره . دلیل این امر آرایش مولکولی مواد هست. تغییر آرایش مولکولی نحوه انعکاس نور از مواد رو تغییر میده . به زبان ساده تر ماده ای که در حالت معمول تمام طیف نور رو از خودش عبور میده و شفاف بنظر میاد؛ با تغییر ساختار ملکولیش بخشی از طیف نور رو جذب و بخش دیگر و منعکس میکنه ؛ که این باعث تغییر رنگش میشه.
سلام
دوستان لطف کردند و جوتاب دادند و من نتونستام بخونم
شاید چیزی که مینویسم تکراری هست
تغییر رنگ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
برای مثال ممکنه الکترونی برانگیخته بشه و در هنگام برگشتن به لایه خود،تغییر انرژی را به صورت انتشار رنگ نشون بده یا موارد دیگر
ولی در محلولها علاوه بر نوع پیوند میتونه به ترکیب جدیدی که به وجود میاد ربط داشته باشه.برای مثال ترکیب جدید چقدر نور را جذب میکند،یا چه فرکانسی از نور را جذب میکنه و ... در تغییر رنگ موثرند.
این تغییر رنگها یا بهتر بگم جذب امواج الکترومغناطیس اساس کار دستگاههای تجزیه است که مطالعه روش کار اونها(مخصوصا اسپکتروفو متر)برای کسی که سوال پرسیده خالی از لطف نخواهد بود.
ممنون
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
دوستان لطف کردند و جوتاب دادند و من نتونستام بخونم
شاید چیزی که مینویسم تکراری هست
تغییر رنگ دلایل زیادی میتونه داشته باشه.
برای مثال ممکنه الکترونی برانگیخته بشه و در هنگام برگشتن به لایه خود،تغییر انرژی را به صورت انتشار رنگ نشون بده یا موارد دیگر
ولی در محلولها علاوه بر نوع پیوند میتونه به ترکیب جدیدی که به وجود میاد ربط داشته باشه.برای مثال ترکیب جدید چقدر نور را جذب میکند،یا چه فرکانسی از نور را جذب میکنه و ... در تغییر رنگ موثرند.
این تغییر رنگها یا بهتر بگم جذب امواج الکترومغناطیس اساس کار دستگاههای تجزیه است که مطالعه روش کار اونها(مخصوصا اسپکتروفو متر)برای کسی که سوال پرسیده خالی از لطف نخواهد بود.
ممنون