پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو
سلام
اطلاعاتی ذرباره داروهای سرطان خون موجود با جزییاتی درباره فرمول ساختاری و تاثیراتشان بر بدن انسان میخواهم و کدام ایزومر آن ترکیب مفید است.
همه داروها را میخواهم بشناسم . یک تحقیق جامع میخواهم بکنم و با کمک آن ها داروهای موثرتری را ایجاد کنم .
در حال حاضر تنها ایده ذهنی دارم بدون دانش کافی ،برای افزایش سطح اطلاعات هر گونه راهنمایی را پذیرا هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
سلام اطلاعاتی ذرباره داروهای سرطان خون موجود با جزییاتی درباره فرمول ساختاری و تاثیراتشان بر بدن انسان میخواهم و کدام ایزومر آن ترکیب مفید است. همه داروها را میخواهم بشناسم . یک تحقیق جامع میخواهم بکنم و با کمک آن ها داروهای موثرتری را ایجاد کنم . در حال حاضر تنها ایده ذهنی دارم بدون دانش کافی ،برای افزایش سطح اطلاعات هر گونه راهنمایی را پذیرا هستم.
سلام. به نظر من درمان واقعی سرطان خون، به وسیله یک کلیه یا همون تصفیه کننده کاملا ساخت بشر باید باشه. وظیفه این کلیه جمع اوری پروتئین ها و سلول های سرطانی از خون خواهد بود. و به صورت دایمی درست عین باتری قلب باید عمل کنه حالا نمیدونم چطوری. یه چیزی شبیه به دستگاه دیالیز خون. بهتره برای پیدا کردن جواب سوالتون به بخش پزشکی برید و اونجا یه تحقیقی بفرمایید.
سلام
میخواستم در مورد این دستگاه هایی که به استیون هاوکینگ نسب شده بپرسم کسی دقیق میدونه چی اند؟؟ اون که نمیتونه حرف بزنه یا دستاشو تکون بده پس اطلاعاتش چه جوری خونده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟!!![soal]
با استفاده از یک کامپیوتر فوق پیشرفته تایپ میکنه و کامپیوتر هم میخونه
پس اون چیه که به عینکش میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از سیگنال نوری هم استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی تا اونجایی که من میدمنم ایشمن دستاش هم تکون نمیخوره!!!!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar19
پس اون چیه که به عینکش میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از سیگنال نوری هم استفاده میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی تا اونجایی که من میدمنم ایشمن دستاش هم تکون نمیخوره!!!!!!!!!!
درود. با چشم هاش ، یک پوینتر رو روی صفحه نمایش تکون میده(عین ما که با موس هر جا که بخوایم رو انتخاب می کنیم) و با پلک زدن کلمات و جملاتی رو که می خواد انتخاب می کنه و بعد دستور میده که سیستم بخون شون. تو این کار حرفه ای شده دیگه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
با چشم هاش ، یک پوینتر رو روی صفحه نمایش تکون میده(عین ما که با موس هر جا که بخوایم رو انتخاب می کنیم) و با پلک زدن کلمات و جملاتی رو که می خواد انتخاب می کنه و بعد دستور میده که سیستم بخون شون. تو این کار حرفه ای شده دیگه.
چیجوری اون پوینتر اطلاعات حرکتش رو از چشمای ایشون میگیرن؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه تبدیل پیام عصبی به پیام قابل پردازش کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچ کس جواب سوال منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sahar19
چیجوری اون پوینتر اطلاعات حرکتش رو از چشمای ایشون میگیرن؟؟؟؟؟؟ یعنی میشه تبدیل پیام عصبی به پیام قابل پردازش کامپیوتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم دقیقا چجوریه ولی حدس می زنم با تکنیک های پردازش تصویر اینکارو می کنند.
یه دوربین هست که دائما از چشمش فیلم برداری می کنه و بعد با تصاویر قبلی مقایسه می کنه.
با برنامه ریزی اطلاعات ورودی رو پردازش می کنه و دستورات رو به کامپیوتر میده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
z.v
هیچ کس جواب سوال منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal][soal][soal]
سوال شما چی بود؟[soal]