باتشکر از نظر بسیر خوبی که دادید[tashvigh]
نمایش نسخه قابل چاپ
باتشکر از نظر بسیر خوبی که دادید[tashvigh]
نخبه یعنی یه معلول ذهنی که 4 سال درس خوند تا بد از 14 سال دیپلم گرفت اون میدونست میخواد چیکار کنه ولی من نمیدونم............[sootzadan]
نخبه یعنی کسی که میداند و دانسته اش را نمیتواند بیان کند
به عبارت دیگر نخبه کسی است که چیزی را درک میکند کخ دیگری قادر به درک و ساختن آن نیست
پس ظاهرا دوستان عزیز با چنین برداشتی از معنای نخبه در این سایت عضو شده اند...!!!!![soal]
من با نظرتون مخالفم چون منم که 17 سالمه و اطلاعات کم و ناقصی دارم با خیلی از رشته ها (مخصوصا اونایی که علاقه دارم )میتونم بحث کنم
و این ربطی به نخبگی نداره
و فقط نشان از اطلاعات عمومی میتونه باشه
البته من نظر شخصیم اینه که توی شرایط ایران به دلیل سطح عمومیه پایین خیلی از افراد نخبه دسته بندی میشن و یه جورایی توی چشم میان
البته شاید هم نخبه هامون زیادن!!!!!
سلام عزیزم[nishkhand]
معیار نخبگی تو ایین نامه بنیاد ملی نخبگان ذکر شده حسین جان[shaad]
این که مردم ما افراد مستعد رو تشویق می کنن واقعا جای خوشحالی و غرور داره چون با این کار باعث قوت گرفتن روحیه افراد میشن.
نخبه ها ممکنه زیاد نباشن ولی افراد پر امید و پرتلاشی باشن که اینده من و شما رو می سازن
موفق باشی[golrooz]
نخبه یعنی
بچه های سایت نخبگان
به نظر من نخبه یعنی استیو جابز کسی که کارای فنی خودشو توی گاراژ قدیمی شروع کرد بدون داشتن یک ریال پول حتی از دانشگاهم انصراف داد اما واسه زندگیش هدف داشت از بچگی کارش رو شروع کردو هیچ وقت به این فکر نکرد که کجا کار کنم چطوری شروع کنم در واقع مثل جوانهای ما بی انگیزه نبود حتی برای اینکه یه شرکت بهش کار بده یک شبانه روز رو پشت در اون شرکت گذروند فقط به این خاطر که به خودش به کارش اعتماد داشت یه جورایی کار بلد بود و به رییس شرکت گفته بود تا بهم کار ندی ازینجا نمی رم واقعا چقدر ازین جور ادما تو ایران هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به امید ایرانی اباد
به نظر من ویژگی های ذاتی آدما هیچ فرقی با هم ندارن.حتی توانایی تفکرشون که اصطلاحا بهش هوش می گن در حالی هنوز نتونستن تعریفش کنن.
به نظر من نخبه کسیه که از بقیه بیدار تره و عادت داره که بیشتر از بقیه از قدرت تفکرش استفاده کنه و همین عادت باعث عمیق تر،دقیق تر و درست تر شدن تفکراتش شده.
نخبه یعنی کسی که از امکانات و یا حداقل امکانات بیشترین بهره را ببرد.و به مراحل بالای علمی رسیده و اهداف خود را عملی سازد[shaad][shaad]