بله درست هست.
نمایش نسخه قابل چاپ
نحوه محاسبه جواب مسئله را بفرمایید البته سایر دوستان؟
خب اشتباه ما این بود که به خاطر تفاوت زیاد بین محیط زمین با اون 1متر اضافه شده خیال کردیم نباید تغییر زیادی ایجاد کنه و محاسبه نکردیم.در حالی که با یه محاسبه ی ساده میشه فهمید اگه محیط دایره ای 1 متر باشه شعاع اون دایره میشه 15.92 پس اگه به محیط هر دایره ای 1متر اضافه کنیم در حقیقت 16سانت به شعاعش اضافه کردیم.و توی این مسئله هم که بیان شد طناب فاصله ای با زمین نداشت پس با اضافه کردن 1متر به طول طناب 16سانت از زمین فاصله میگیره.با تشکر از sasamc2
اصلا درست توضیح دادم؟
سلام
امروزه در تجارت بازاریابی نقش بسیار مهمی داره تا بتونیم یک محصول یا تعدادی از محصولات شرکت یا خودمان را بفروش برسانیم.
حال هر شرکتی برای خودش یک راهکار پیدا می کنه مثال یک مثال که در این بخش زدیم با صرف نوشابه به 80 کشور دنیا سفر کنید. حالا شما فرض کنید یک شرکت بازاریابی هستین و روزانه محصولات مختلفی برای شما می یارن از قبیل دارو، تجهیزات بیمارستانی، کتاب، غذا و ........... می یارن شما اگر به جای مدیرعامل بودین چه راهکارهایی برای چه نوع محصولات می زدین تا اون محصول را بفروش برسونید
ساخت برنامه های مستند و علمی و پخش در رسانه برای محصولات ورزشی و خیلی چیزای دیگه تاثیر زیادی داره.
جلب نظر ادمای خاص و پر طرفدار برای استفاده از محصول مورد نظر در فروشش خیلی تاثیر داره.
خیلی خوبه . حالا اگر فاکتور هزینه داشته باشیم چی چون یک بازیگر یا فوتبالیست به راحتی حاضر نیستند بیان این کار رو کنن.
یکی اینکه من گاهی توجه کردم این دست فروشها وقتی در جمع مردم یه چیزیو امتحان میکنند خیلی زود به فروش مورد نظرشون میرسن.مثل اون دستگاهی که هسته ی البالو در میاورد.مثل رنده های چند کاره.خلاصه این هم روشی هست که صحت و کارایی محصول رو بدون اغراق اثبات میکنه.
یکی هم به نظرم میرسه اینه که ببینیم محصول مورد نظر چه معایبی رو برطرف میکنه و لیستی از مشکلاتی که توسط استفاده از محصول ما برطرف میشه رو مینویسیم و یه نظرسنجی ایجاد میکنیم که ایا با این موارد مشکلی دارید یا نه؟خب قطعا جواب اکثریت بله هست اونوقت زمان معرفی محصوله.
اینترنت
ایمیلهای تبلیغاتی
سایتهایی که پربازدید هستند
مجلات و روزنامه های پر فروش برای محصولات ارزان و مجلات و روزنامه های خاص تر و گرونتر برای محصولات گرون قیمت و رفاهی
چیزای جذاب و جدید که توی ایران کمتر بودن تا حالا مثل بالونهای تبلیغاتی
مترو و تابلوهاش!
شعارهای تبلیغاتی بسته به بازار هدف-
استفاده از امار و بانکهای اطلاعات اماری دولت که در اختیار عموم میزاره
وبلاگهای پربازدید
تبلیغ تو تلویزیون مخصوصا برنامه نود!!!
اینا کاراییه که میشه انجام داد
اما الان که خوب فکر میکنم میبینم فروش تمام محصولات در 1 سایت که روی هر محصولش نقد و بررسی و توضیحات داره هم میتونه کمک کنه
مثلا ما برای هر محصول باید 1 سری توضیحات از مزایا و احتمالا معایبش بنویسیم که بتونن توی 1 فضای خاص که سایت ما باشه از بین چند مارک یکی رو انتخاب کنند
و این باعث میشه ناخوداگاه به خود سایت اعتماد کنند و ما میتونیم طبق توضیحات و امتیازاتی که میدیم محصول مورد نظر رو به خریدار بهتر از دیگران نشون بدیم البته باید انصاف رو هم رعایت کنیم پس مجبوریم کلا بهترین کالاهایی که بهمون واگذتر میشه رو قبول کنیم
سلام...[golrooz]
بهترين روش در ايران تي وي هست...
مردم فكر ميكنن حرفي كه از تي وي ميشنود وحي هست...
از همين روش هم هر دروغي رو به مردم راست جلوه ميدن...
ولي در شرايط معمول اگر كالا واقعا خوب و مفيد و به قيمت عمومي باشه...
من اگر باشم پارت هاي اول رو رايگان ميدم...
خوبي هاي محصول خودش خودش رو تبليغ ميكنه...
این موارد که فرمودین خیلی عالی هست این موارد تبلیغ تو مترو و tv و اینترنت و ....... یک چیز عادی داره می شه راهکاری ارائه بدین جدید باشه
مثلا در تونل مترو تبلیغات انجام بشه یا در کنار خیابان یک انیمیشن یا یک تصویر متحرک از محصول را نمایش بده
توي يك فيلم مهيج كه همه رو جذب كنه
بیان یک جور دیگه بگم.
مثلا در صنعت پوشاک طرح جدیدی جهت پرو تمام لباس های مغازه بعد خرید مدل و رنگ دلخواهتان
آیا می توان با بازی و فکر در عنوان مشتری را به سمت خودمان بکشیم؟
شما چه مثال هایی می تونید بزنید؟
نمیدونم این طرحی که میخوام بگم چطوره!
شاید مسخره به نظر برسه[nadidan][khejalat]
میشه از بازی های کامپیوتری کمک گرفت.
طرف تو مانیتور خودشو میبینه و انواع مدلهای لباس با سایز های مختلف رو که بخواد پرو میکنه
خيلي خوبه تبليغ تو بازي فوتبال در كناره ها
البته در زمینه محصولات بهداشتی میتوان از برجسب تاییدیه وزارت بهداشت خیلی استفاده کرد چون برای مردم تلویزیون و چنین تاییدیه ای خیلی مهم و باارزشه.
چنانکه شاهد بودیم و دیدیم یکی از محصولات ارایشی که در تلویزیون تبلیغ میشد از این راهکار استفاده کرد و تونست خیلیییییییییییییی بازار خودشو پیدا کنه.طوری که الان دیگه پیدا کردنش غیرممکنه![cheshmak]
هم اکنون خرید لباس در بسیاری از کشورها به این شیوه می باشد و بیشتر مشتریان آن راضی هستند.
برای نمایش کامل تصویر لطفا چند لحظه صبر نمایید....
http://uplod.ir/files/4/ms1tubon30w3...opping__3_.gif
برای منم همینطور
<em><a href="http://www.youtube.com/watch?v=jDi0FNcaock">www.youtube.com/watch?v=jDi0FNcaock</a></em>
بهترین حالت برای پرو و انتخاب و انگیزه ی خرید میشه.
به نظرم مواردی که دوستمون گفتن خیلی خوبه،اما شاید برای شروع کار و جذب مشتریها در افتتاح این رستوران به مشتریها غذای مجانی بدیم و در واقع از این طریق بهشون فرصت بدیم تا بدون صرف هیچ هزینه ای از غذای رستوران بخورن،البته شاید در ظاهر مقرون به صرفه نباشه ولی برای جذب مشتری در مراحل بعدی کاربرد داره،یا مثلا در پایان هرماه به قید قرعه به مشتریان جوایزی داده بشه, البته میشه از فضاهای خاص برای جذب مشتری استفاده کرد،مثلا پخش موسیقی به صورت زنده یا اینکه بعد از صرف غذا از مشتریها در موارد مختلف نظر خواهی بشه.....
فکر کنم خوب جلوه دادن یک لباس در خرید مشتری تاثیر زیادی داره،مثلا از لحاظ جنس و کیفیت و ظاهرو همینطور در قرارگرفتنش تو تن،فکر کنم استفاده از تصاویر یا حتی نشون دادن این موارد به صورت زنده باعث جذب مشتری و اطمینانش بشه....
هدف ار ارائه تصویر بالا استفاده از تکنولوژی جهت جذب بیشتر مشتری هست یا اینکه چطور باید در خدمت گرفت تا بهترین بازدهی را داشته باشیم.
اگر شما یک شرکت و سازنده کره زمین (ماکت) که در دبستان و راهنمایی ... استفاده می شن داشته باشین و با توجه به اینکه در حال حاظر دیگه افراد کمی به سراغ این چیزا می رن و سبب دارهع میشه شما برشکست بشین چی کار می کردین که نجات پیدا کنید از چه روش هایی استفاده می کرین یا چی درست می کردین.
به جای اینکه صفحه به صورت نقاشی باشه روی کره میتونه توسط تکنولوژی امروزی لمسی باشه به صورتی که قابلیت زوم شدن داشته باشه و نام کامل مکانها با توضیحات رو داشته باشه اگه قابلیت gps هم داشته باشه که بهتر
خیلی خوبه دیگه چیکار می تونید انجام بدین دارین برشکست میشینااااا
من میگم که چرا باید استفاده از اینها کم بشه؟چون سطح اطلاعاتی که روی یه کره ی کاغذی میتونیم بخونیم خیلی کمه و اصلا جذابیت نداره.
پس باید جذابیت ایجاد کنیم به همراه سطح اطلاعات رو افزایش و قابل فهم تر کنیم.
مثلا یه صفحه داشته باشیم که انواع اطلاعات جغرافی مثل انواع اب و هوا ا...انواع رود دریا و ... روش ثبت باشه با لمس اسم رود مورد نظر روی کره هم شاهد تغییراتی باشیم مثلا مسیر رود روی کره ابی بشه.
یا اجازه بده که ما حدس بزنیم.مثلا یه بار روی صفحه مثلا اسم ساری رو انتخاب کنیم بعد روی کره با دست نشون بدیم صحیح یا غلط بودن رو روی کره به ما نشون بده.
یا میشه قید کره زد یه صفحه لمسی و انواع بازی های سرگرم کننده با مضمون جغرافی بسازیم.
خیلی خوب بود دیگه چه کارهایی انجام می دادین؟
کاغذ رو با چاپ برجسته میساختم که کوه ها رو بالاتر از خشکش و خشکی بالاتر از دریا باشه!!
موتوردارش میکردم خودش بچرخه!!!
چند تا روکش قابل تعویض پلاستیکی با رویه های چاپ کاغذی میزدم که کابریهاش متفاوت بشه!! نقشه ارتفاعی-نقشه سیاسی- نقشه اب و هوایی و....
با چراغ های ال ای دی و باتری نورپردازیش میکردم!!
اطلاعات رو با دقت بالا چاپ میکردم که مثلا با ذره بین بشه چیزای بیشتری رو از رو نقشه خوند
کل صفحه رو به صورت جوهر الکترونی در میاوردم که بشه اطلاعاتو بهش اضافه کرد(نیاز به لمسی بودن نیست که ارزان باشه)البته در 1 مدل مجزا
با 1 کتابچه کمکی این قابلیت رو به دانش اموز میدادم که بتونه اطلاعات کتابچه رو با عکس و استفاده از کره جغرافیا بهتر درک کنه و این استفاده فعال از وسایل کمک اموزشیه و باعث جذابیت بیشتر این علم برای دانش اموز میشه!!!
و.......
این طرح ها پیش پا افتاده هستند ولی ارزان هستند و برای من که دارم ورشکست میشم راحت قابل اجرا هستند (البته به ترتیب باید از ارزانترین راه شروع کرد)
حسین اقا جایی نمیومده که ارزون تموم بشه با کارایی بالا در حال حاضر قیمت درجه دوم هست یک ایده خلاقانه تر بفرمایید . که حتی خودتان را جذب کنه که اگر قیمت بالا رفت باز هم ان را تهیه کنید.
Designers: Hsin Ya Huang & Kai Lang Huang
Click here to view the original image of 600x453px and 108KB.
http://www.yankodesign.com/images/de...5/17/alien.jpg
Click here to view the original image of 600x611px and 146KB.
http://www.yankodesign.com/images/de.../17/alien2.jpg
Click here to view the original image of 600x626px and 68KB.
http://www.yankodesign.com/images/de.../17/alien3.jpg
Click here to view the original image of 600x439px and 85KB.
http://www.yankodesign.com/images/de.../17/alien4.jpg
Click here to view the original image of 600x403px and 108KB.
http://www.yankodesign.com/images/de.../17/alien5.jpg
خیلی جالب و جذاب هست.عالی بود.اما چجوری کار میکنه؟
من این عکسایی که گزاشته بودین رو دیده بودم
واسه همین دیگه ایده تکراری میشد و کپی پیست بود!!
کار خاصی نیست -میتونه کد مغناطیسی باشه یا نوری یا... مثلا کارتهای مترو و اتوبوس که با نزدیک کردن کار میکنه!!
البته این که روش دوربین داره!!! نمیدونم!!
سلام مجدد
چند تا سوال دارم...
ایا تا به حال غاری دیدین یا شنیدین که داخلش روشن باشه بدون لامپ منظورمه طبیعی روشن باشه؟؟؟
به نظر شما چطور میشه یک تونل با استفاده از نور خورشید روشنایی اون را تامین کنه؟ این یک پروژه اجرا شده در کشور اوکراین هست.