-
پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
-
چقده موهاشون خوشگله؟؟؟ بعضیشون چقده پرپشتن؟؟؟دلم خواست...... در مقابل اینا من کچلم[bamazegi]
- - - به روز رسانی شده - - -
چقده موهاشون خوشگله؟؟؟ بعضیشون چقده پرپشتن؟؟؟دلم خواست...... در مقابل اینا من کچلم[bamazegi]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام خاله یاسی جونم اینا چیه موها من ازاینا بلدترو پرشت ترن[nishkhand]
[
-
وای خیلی بلندن به نظرتون چند ساعت طول میکشه این موها رو بشورن و شونه کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
سلام خاله یاسی جونم اینا چیه موها من ازاینا بلدترو پرشت ترن[nishkhand]
[
سلام عزیزم
پس خوشا به احوالت[shaadi] ....من موهام کم پشته بعد عمری هم که گذاشتم بلند شن تازه وسط کمرم رسیدن [negaran] فکر کنم یه چند سال دیگه باید منتظر بمونم تا اینقدری شن[entezar2]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
k20
وای خیلی بلندن به نظرتون چند ساعت طول میکشه این موها رو بشورن و شونه کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست من
فکر کنم یه نصف روز وقت ببره[tafakor] خودمونیما کمی هم خسته کننده ست؟؟؟ میترسم بذارم موهام اینقدری شن بعد حرصم بگیره ازشون برم کچل(حالا نه تا اون حد) کنم[nishkhand] آخه همچین از من بعید نیست سابقه دارم[sootzadan]
-
میگم ولی این موها کرک بشه درد سر داره ها [nishkhand]
تصورشم وحشتناکه
یا مثلا اگر این افراد بخوان اشپزی کننن
غذا پر مــــــــــــــو میشه [nadidan]
سرشون با این حجم مو درد نمیگیره ؟
من خودم یک مدت موهام که بلند بود بعد از این که کوتاهشون کردم احساس می کردم سرم سبک تر شده
دیگه اینا رو نمی دونم
آرتروز میگیرد آخر خانوم های گیسو کمند
از ما گفتن بود [nishkhand][sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام عزیزم
پس خوشا به احوالت[shaadi] ....من موهام کم پشته بعد عمری هم که گذاشتم بلند شن تازه وسط کمرم رسیدن [negaran] فکر کنم یه چند سال دیگه باید منتظر بمونم تا اینقدری شن[entezar2]
برای پرشت شدن مو ما یه معجون گیاهی که مامان بزرگم بهمون یاد داده استفاده میکنیم
حتی پسرامونم این معجون استفاده میکنن درکچل نشدن پسرام موثر مانع ریختن مو میشه
[nishkhand]
وبرای زودتربلند شدن همیشه نوک انگشتای دستت سرتو ماساژ بده خون رسانی به سر که بیشتر بشه ( نه باناخن سرت زخم میشه)
رشد مو هم بیشتر میشه وسعی کن اگه موهات موخوره داره نوک موهاتو کوتاه کنی[shaad]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
برای پرشت شدن مو ما یه معجون گیاهی که مامان بزرگم بهمون یاد داده استفاده میکنیم
حتی پسرامونم این معجون استفاده میکنن درکچل نشدن پسرام موثر مانع ریختن مو میشه
[nishkhand]
وبرای زودتربلند شدن همیشه نوک انگشتای دستت سرتو ماساژ بده خون رسانی به سر که بیشتر بشه ( نه باناخن سرت زخم میشه)
رشد مو هم بیشتر میشه وسعی کن اگه موهات موخوره داره نوک موهاتو کوتاه کنی[shaad]
والا ما این کم پستی ارثیه.....برادرم که از چند تا معجون استفاده کرد و نمیدونم راضی بود یا نه ولی ما که تفاوتی ندیدیم[nadanestan]
حالا اون دستورالعمل مادربزرگ رو رد کن بیاد [cheshmak] زود تند سریع[bamazegi].....البته لطفا[khejalat]
ماساژ هم میدم زیاد......باور میکنی دلم نمیاد زیاد نوک موهامو کوتاه کنم[nishkhand] آخه تا حالا مو به این بلندی نداشتم[negaran]...هر چند بخاطر مو خوره مجبورم هر چند وقت کمیش رو کوتاه کنم [negaran]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
تصورشم وحشتناکه
من خودم یک مدت موهام که بلند بود بعد از این که کوتاهشون کردم احساس می کردم سرم سبک تر شده
دیگه اینا رو نمی دونم
سلام.....موافقم باهات صد در صد[movafaghiyat].....تازه گذشته از اینا من موهام نصف اینا نیست نمیتونم شب خوب بخوابم همش اینور و اونور گیر میکنن و اذیتم میکنن با اینکه میبافمشون اینقدری باشن که فکر کنم باید نشسته بخوابم[sootzadan]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sa.n
تصورشم وحشتناکه
دیگه اینا رو نمی دونم
اینه عزیزم مو بلند مراقبت میخواد اگه کسی حوصله داره باید بذاره بلند بشن
من چون خودم دوستدارم مراقبشونم هستم
البته موها من بلند نه اینقد تا یکم پایین کمرم
نه عزیزم برای آشپزی موهم کوتاه باشه اگه مراقب نباشی میریزه تو غذا پس به نظر من در هردو حالت بهتر کلاه آشپزی یا دستمال سر یا روسری پوشید موقع آشپزی
آرتروز مطمئنی!!!!منکه تا حالا نگرفتم[negaran]
عوامل ایجاد کننده آرتروز موبلند نیست[soal]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
اینه عزیزم مو بلند مراقبت میخواد اگه کسی حوصله داره باید بذاره بلند بشن
من چون خودم دوستدارم مراقبشونم هستم
البته موها من بلند نه اینقد تا یکم پایین کمرم
نه عزیزم برای آشپزی موهم کوتاه باشه اگه مراقب نباشی میریزه تو غذا پس به نظر من در هردو حالت بهتر کلاه آشپزی یا دستمال سر یا روسری پوشید موقع آشپزی
آرتروز مطمئنی!!!!منکه تا حالا نگرفتم[negaran]
عوامل ایجاد کننده آرتروز موبلند نیست[soal]
دقیقا ... !
میدونم عزیزم
مثال زدم ، قطعا با موی بلند کسی ارتروز نمیگیره
اما وقتی که مثلا یکی موهاش خیلی بلند باشه وبره کوتاه کنه بعدش احساس سبکی می کنه
منظورم سنگینی بود که روی سر ایجاد میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام.....موافقم باهات صد در صد[movafaghiyat].....تازه گذشته از اینا من موهام نصف اینا نیست نمیتونم شب خوب بخوابم همش اینور و اونور گیر میکنن و اذیتم میکنن با اینکه میبافمشون اینقدری باشن که فکر کنم باید نشسته بخوابم[sootzadan]
من موافق نیستم عزیزم چرا مگه چطور میبافیشون ها موها رو نباید محکم کشیدو بافت . یه بافت بین محکم و شل خوبه نیازم نیست کش ببندی چون مو خوره رو زیاد میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
والا ما این کم پستی ارثیه.....برادرم که از چند تا معجون استفاده کرد و نمیدونم راضی بود یا نه ولی ما که تفاوتی ندیدیم[nadanestan]
حالا اون دستورالعمل مادربزرگ رو رد کن بیاد [cheshmak] زود تند سریع[bamazegi].....البته لطفا[khejalat]
ماساژ هم میدم زیاد......باور میکنی دلم نمیاد زیاد نوک موهامو کوتاه کنم[nishkhand] آخه تا حالا مو به این بلندی نداشتم[negaran]...هر چند بخاطر مو خوره مجبورم هر چند وقت کمیش رو کوتاه کنم [negaran]
ارث که تاثیر داره
ولی ما م تو فامیل ارث کچل شدن دربین پسرامون زیادبوده ولی نسل جدید بااین معجونا فعلا خدارو شکر کچل نشدن
فداتشم معجون مادربزرگم باید از مامانم بپرسم دقیق چون چندتان ولی من خودم ازیکیشون بیشتر استفاده میکنم فردا برات معجونو میذارم.
فداتشم اگه مو خوره داری باید کوتاه کنی یکم کافیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
من موافق نیستم عزیزم چرا مگه چطور میبافیشون ها موها رو نباید محکم کشیدو بافت . یه بافت بین محکم و شل خوبه نیازم نیست کش ببندی چون مو خوره رو زیاد میکنه
وا چرا موافق نیستی[nishkhand] نه درمورد ریزش موها و ریختنشون در غذا و اینا موافقم...درمورد بافتنشون قبول دارم سفت بستن و سفت بافتن موها اونا رو شکننده میکنه و به مرور آسیب میزنه.....نه منظورم این بود که خودم هم با اینکه موهام به این بلندی نیستن و اونا رو میبافم موقع خواب تو دست و پا هستن و مثلا میخوام پوزیشن موقع خوابم رو عوض کنم یدفعه ریشه موهام درد میگیره حالا نگو موهام زیر کتفم مونده و داره کشیده میشه[cheshmak] حالا میگم اینا دیگه چی میکشن[bihes]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
ارث که تاثیر داره
ولی ما م تو فامیل ارث کچل شدن دربین پسرامون زیادبوده ولی نسل جدید بااین معجونا فعلا خدارو شکر کچل نشدن
فداتشم معجون مادربزرگم باید از مامانم بپرسم دقیق چون چندتان ولی من خودم ازیکیشون بیشتر استفاده میکنم فردا برات معجونو میذارم.
فداتشم اگه مو خوره داری باید کوتاه کنی یکم کافیه
ممنونم ممنونم لطف میکنی[golrooz][esteghbal]
-
سلام بر بانوان ایران زمین و عامل غرور مردان این مرز و بوم
چه هنرهایی رو آموزش میدین. ما مردهارو هم در نظر بگیرین. سوپ یا آش مو خوردن داره؟ چقد میتونه مفید باشه؟خفه کننده که نیس؟[tafakor]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
چه هنرهایی رو آموزش میدین. ما مردهارو هم در نظر بگیرین. سوپ یا آش مو خوردن داره؟ چقد میتونه مفید باشه؟خفه کننده که نیس؟[tafakor]
به موضوع توجه فرمایید بابا مصطفی نوشته این تاپیک مختص خانم هاست[khanderiz]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
به موضوع توجه فرمایید بابا مصطفی نوشته این تاپیک مختص خانم هاست[khanderiz]
بله اگه شما هم توجه میفرمودین همون اوایل بهم اجازه دادن که بیام. مطالب رو بخونین توجه مینمویین[nishkhand]
به ما اجازه داده شده. با تشکر از همکاری و دقت نظرتون.
میگن کچل بشی اما ...{شوخیه نکنه جدی بگیرین}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بله اگه شما هم توجه میفرمودین همون اوایل بهم اجازه دادن که بیام. مطالب رو بخونین توجه مینمویین[nishkhand]
به ما اجازه داده شده. با تشکر از همکاری و دقت نظرتون.
میگن کچل بشی اما ...{شوخیه نکنه جدی بگیرین}
به قول خودتون فقط می تونید مطالب رو بخونید نه دیگه اینکه بگید این خوبه اون بده[khanderiz]
[sokoot]هیس هیچی نگو[sokoot] شما متهم هستید وقت دفاع هم ندارید[sootzadan]sh_dokhtar7
دادگاه مختومه اعلام میشه[bihes]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
اتفاقا سوپش خیلی خوشمزه و مقوی میشه پروتئین داره فراوووووووووووون[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام
اتفاقا سوپش خیلی خوشمزه و مقوی میشه پروتئین داره فراوووووووووووون[nishkhand]
حالا این سوپه همسر با بقیه فرق داره یا نه همش به یه اندازه مقویه؟
منظورم اینه که مجردها هم بی نصیب میمونن یا فرق نداره سوپ موی مادر یا خواهر هم میتونه جای سوپ همسر رو بده؟
قبلا ممنون بخاطر راهنماییتون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
منظورم اینه که مجردها هم بی نصیب میمونن یا فرق نداره سوپ موی مادر یا خواهر هم میتونه جای سوپ همسر رو بده؟
همش یه جوره فقط سوپ همسر علاوه بر پورتئین عشق و علاقه خاصی هم داره که خوشمزه ترش میکنه[nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
برادر عبدالله کجا مودیدی؟؟؟
اماراست میگی بعضیا همش تو غذاشون مو هستش
اما من 1تار مو تو غذاهام نبوده خداروشکر چون اصلاغذا درست نمیکنم[khande]
-
یکی از دستورای مادربزرگم
نیم کیلو جفت(پوست درخت بلوط) بامقدارچند لیتر آب خوب پخته بشه مدت30دقیقه یه آب قهوه ای سوخته به وجود میاد بعد ازصاف کردنو خنک شدن اونو باهنا قاطی میکنید و روی سر میذارید وبین مو های همه سر کلا" بعد یه کلاه بذارید و مدت 30تا1ساعت بمونید هرچی بیشتر بهتر. بعد اونو برید بشورید
بقیه دونه به دونه دستورارو میذارم براتون چون دکترا یه جا علمشونو لو نمیدن[nishkhand]
-
سلام به همه خانمای گل
امیدوارم همه سالم و سرحال باشید [golrooz]
بچه ها ببخشید ،میدونم از دیدن این تصویر حالتون بد میشه ولی .... نه مردم آزاری نیستا [nishkhand]
دیروز این مطلبو خوندم خواستم شما رو هم در حسم شریک کنم
به گزارش ایران ناز رسانههای دولتی «چین» اعلام كردند: یك دختربچه شش ساله اهل این كشور به دلیل این كه اكثر نقاط بدنش از مو پوشیده شده به «دختربچه گربهای» معروف شده است.
«لی یان» ـ پدر این دختربچه ـ در مصاحبهای با خبرگزاری شینهوا، بیان كرد: «لی ژیائویان» دخترم از بدو تولد با مشكل رشد موهایی اضافی و زاید بر روی بدنش مواجه بود، اما تا دو سال گذشته كه رشد این موهای خاكستری و مشكی عادی بود، ما توجهی به آن نمیكردیم.
وی خاطر نشان كرد: سال 2007 میلادی رشد این موهای ریز و پرپشت به حدی رسید كه در نهایت هم اكنون تمام پشت دخترم و صورت و دستهایش پر از مو است.
«لی ژیانگ» ـ مادر این دختربچه شش ساله ـ نیز یادآور شد: پزشكان به ما گفتند كه این رویداد یك بیماری ژنتیكی و موروثی است و اگر رشد این موها به همین مقدار باقی بماند میتوان آنها را با استفاده از اشعه لیزر درمان كرد، اما اگر رشدشان افزایش یابد، احتمال خونریزی پس از لیزر درمانی امكان دارد كه در این صورت خطر مرگ جان این كودك را تهدید میكند.
دكتر «لو ژونگوآن» ـ پزشك معالج این كودك ـ اضافه كرد: متاسفانه ظاهر این كودك شش ساله به حدی ناخوشایند است كه هیچ كس حاضر به بازی با او نیست.
در گزارش رسانههای دولتی چین به این موضوع اشاره شده است كه والدین این كودك عجیب، هم اكنون در حال جمعآوری پول برای درمان قطعی وی هستند، اما متاسفانه هزینه جراحیو درمان این دختربچه شش ساله بسیار گران است و آنها امیدوارند دولت چین و خیران نیز به آنها كمك كنند.
-
اینم سخت توجه منو به خودش جلب کرد [nishkhand]
همون خارج که بیای سمت چپش دیگه !!!! [nishkhand]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*nura*
سلام به همه خانمای گل
امیدوارم همه سالم و سرحال باشید [golrooz]
بچه ها ببخشید ،میدونم از دیدن این تصویر حالتون بد میشه ولی .... نه مردم آزاری نیستا [nishkhand]
دیروز این مطلبو خوندم خواستم شما رو هم در حسم شریک کنم
به گزارش ایران ناز رسانههای دولتی «چین» اعلام كردند: یك دختربچه شش ساله اهل این كشور به دلیل این كه اكثر نقاط بدنش از مو پوشیده شده به «دختربچه گربهای» معروف شده است.
«لی یان» ـ پدر این دختربچه ـ در مصاحبهای با خبرگزاری شینهوا، بیان كرد: «لی ژیائویان» دخترم از بدو تولد با مشكل رشد موهایی اضافی و زاید بر روی بدنش مواجه بود، اما تا دو سال گذشته كه رشد این موهای خاكستری و مشكی عادی بود، ما توجهی به آن نمیكردیم.
وی خاطر نشان كرد: سال 2007 میلادی رشد این موهای ریز و پرپشت به حدی رسید كه در نهایت هم اكنون تمام پشت دخترم و صورت و دستهایش پر از مو است.
«لی ژیانگ» ـ مادر این دختربچه شش ساله ـ نیز یادآور شد: پزشكان به ما گفتند كه این رویداد یك بیماری ژنتیكی و موروثی است و اگر رشد این موها به همین مقدار باقی بماند میتوان آنها را با استفاده از اشعه لیزر درمان كرد، اما اگر رشدشان افزایش یابد، احتمال خونریزی پس از لیزر درمانی امكان دارد كه در این صورت خطر مرگ جان این كودك را تهدید میكند.
دكتر «لو ژونگوآن» ـ پزشك معالج این كودك ـ اضافه كرد: متاسفانه ظاهر این كودك شش ساله به حدی ناخوشایند است كه هیچ كس حاضر به بازی با او نیست.
در گزارش رسانههای دولتی چین به این موضوع اشاره شده است كه والدین این كودك عجیب، هم اكنون در حال جمعآوری پول برای درمان قطعی وی هستند، اما متاسفانه هزینه جراحیو درمان این دختربچه شش ساله بسیار گران است و آنها امیدوارند دولت چین و خیران نیز به آنها كمك كنند.
سلام دوست من
ممنونم از مطلبتون....این فکر کنم همون Hypertrichosis باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
yas-90
سلام دوست من
ممنونم از مطلبتون....این فکر کنم همون Hypertrichosis باشه
سلام
بله عزیزم ،و امیدوارم به زودی درمان بشه
"در پناه حق"
-
خودآرایی مو به روش ساده / تصویری
در این مطلب به آموزش مدل مو خواهیم پرداخت ، در ایتدا بعد از سشوار کردن و مرتب کردن موها قسمتی از موها را از کنار گوشها جدا کرده و همانند تصویر به آرامی با یک کش میبندیم.
قسمت بسته شده را همانند تصویر کمی از سر جدا کرده و چند دور حول محور بسته شده پیچ میدهیم. تعداد دور پیچها بستگی به بلندی موی شما دارد.
اکنون قسمت دیگری از کنار موها جدا کرده و همانند بالا کار را تکرار میکنیم.
سپس انتهای ردیف پایین موهای بسته را می بافیم . سپس موها را با روبان و یا گل سر زیبایی تزئین کنید.
این مدل موی ساده مناسب دختر خانمهای نوجوانی است که شینیون های پیچیده را نمیپسندند و طرفدار زیبایی در عین سادگی هستند.
منبع:pardad.ir
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
یو ها ها !!!
زیارت کردیم شما رو باز؟![fardemohem]
-
سلام و وقت بخیر
خانما امروز شیر پاکتی رو از یخچال آوردم تا بنوشم [shaad] تاریخ تولیدش 92/9/1 بود!!!!! 6 بار خوندمش [nadidan]
هیچی دیگه گذاشتم سر جاش ،فکر کنم تولید بشه بعد بخورمش بهتر باشه [nishkhand]
"در پناه حق"
-
والا آدم می مونه به این دخترا چی بگه
یعنی هر چی خوندم یه بحث درستو و حسابی پیدا نکردم تو این تاپیک
بعد میگن باید افکار فمینیستی رو ترویج داد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh1370
والا آدم می مونه به این دخترا چی بگه
یعنی هر چی خوندم یه بحث درستو و حسابی پیدا نکردم تو این تاپیک
بعد میگن باید افکار فمینیستی رو ترویج داد
اصلا شما تواین تاپیک چه کار میکنی.هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه نوشته شده خانومهای سایت[asabani]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banafshe3131
اصلا شما تواین تاپیک چه کار میکنی.هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوبه نوشته شده خانومهای سایت[asabani]
از طرف انجمن فضولان سایت اومدم
چرا اعصاب ندارین؟
حالا من یه شکری خوردم سریع میخوان بزنن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh1370
از طرف انجمن فضولان سایت اومدم
چرا اعصاب ندارین؟
حالا من یه شکری خوردم سریع میخوان بزنن
یادم باشه به مدیرکل انجمن ها بگم انجمن فضولان سایت رو یه سروسامانی بده.
مگه شماهابراادم اعصاب میذارین.
دیگه تکرار نشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
banafshe3131
یادم باشه به مدیرکل انجمن ها بگم انجمن فضولان سایت رو یه سروسامانی بده.
مگه شماهابراادم اعصاب میذارین.
دیگه تکرار نشه.
چسب
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
فایول
اسم ...... سن ..... رشته ...... شهر
1 -پرنیان 13 اصفهان
2- شاینی 21 الکترونیک کرج
3- طاهره جون 21 طراحی مد یزد
4- ساغر 14 تهران
5- مهندس نوجوان ریاضی اصفهان
6- الماس پارسی 39 تهران
7- معصومه 20 مامایی.
8- بانوی ایرانی 42 انسانی تهران
9- آراگل 15 اول دبیرستان
10- مریم 18
سوگند 18 رياضي كرج
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بانوی آب
سوگند 18 رياضي كرج
خوب چیکار کنم،جمله بسازم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
moh1370
خوب چیکار کنم،جمله بسازم؟
هه هه خنديدم
نه خير نميخواد جمله بسازی خودمو معرفی كردم!!!