مخصوصا تو تابستون{tongue}نقل قول:
به نظر من هم چادر خوب و راحت و شيكي هست
برای مسابقه ی دو هم خوبه {tongue}
نمایش نسخه قابل چاپ
مخصوصا تو تابستون{tongue}نقل قول:
به نظر من هم چادر خوب و راحت و شيكي هست
برای مسابقه ی دو هم خوبه {tongue}
[QUOTE=Big-brother;131455]
:-/ متوجه نشدم ... سوالی بود؟ یا خبری؟نقل قول:
اون زمان حجاب برای همه واجب عقلی بوده:-?
ولی همون طور که آقای بروجردیان هم گفتند زمان پیامبر هم افرادی بودند که حجابشون رو رعایت نمی کیدند ، پس واجب عقلی نبود ... هر کسی دوستش داشت برا خودش واجب می کرد ، هر کسی هم که دوس نداشت ، هرجور راحت بود ...
خب اگه این طوری بود که نباید خیلی از چیزها رو تو کشورمون داشتیم ، اینترنت ، ماهواره ، بیلیارد و ... :-?نقل قول:
چیزی که من میبینم اقایون(بالایی ها)فکر میکنن تمام فرهنگ های غرب کثیف و زشته
آره خیلی خوب میشه :)>-
این طوری ورود لباس از سایر کشورها کمتر میشه ، به دنبالش ایجاد تولیدی برای لباس های مختلف ایرانی، فروشگاه های مختلف و ... خلاصه کلی هم کار زایی میشه ... و هر چی تقاضای مشتری بیشتر بشه به دنبالش کیفیت محصول هم رفته رفته زیاد میشه...
فقط یه جای سوال برام می مونه ، این که آیا مردم ایران می تونن برای مدتی از محصولات کم کیفیت خودی استفاده کنن ،( تا روحیه ی افراد روی کار هم بره بالا ) تا زمانی که محصولات بهتر ارائه بدن :-/
موافقم ، شیک پوش و متناسب با دینی که قبولش کرده :)>-
[QUOTE=منصور بروجرديان;131472]
دوستان عزيزم سلام
بحمدالله تكليف مسائل اين چنيني در اسلام بسيار روشن است و نظريه و بدعت و يا به نظر بنده و شما هيچ احتياجي نيست .
اگر عرايض بنده را در صفحات قبل مي خوانديد تكليف كاملا روشن است .
مسير مستقيم ما مسلماني است و در آن هم بحمدالله همه موارد وجود دارد و نيازي نيست كه نظريه خودمان را به يكديگر تحميل كنيم .
مگر كراوات زدن اسلامي است ؟؟؟
حال چه كسي مي تواند بگويد كه فلاني كه كراوات زده مسلمان نيست ؟؟!!!!
چه كسي مي تواند بگويد كه فلان خانم كه حجاب ندارد مسلمان نيست ؟؟؟!!!
چه كسي مي تواند بگويد كه فلان خانم كه حجاب دارد اولين نفر وارد بهشت مي شود ؟؟!!!
سوالای بالا بسیار به جا و مناسب بود {rock on}
راستش نمی خواستم بحث رو ادامه بدم اما دیدم انگار این پایین چون از من سوال شده گفتم ، ادامه بدم بد نباشه :)>-
ضمنا مينا خانوم فرمودند كه به قانون ما احترام گذاشتند كه روسري سر كردند !!!
سوال :
1 - در كشور آنها حجاب قدقن است و قانون است / شما اگر به اون كشور رفتيد به قانون اون ها احترام مي گذاريد و حجاب خود را برداريد ؟؟!!!!!
راستش تا حالا نشنیده بودم که حجاب تو قانون کشوری قدقن باشه ، این و شنیدم که از ورود بانوان با حجاب تو دانشگاهشون جلو گیری کردند ، اما نشنیدم که تو سراسر کشورشون این قانون باشه که زن نباید حجاب داشته باشه :-??
اما اگر زمانی همچین قانونی جایی بود ، به شخصه این افتخار رو بهشون نمیدم که از حضور بنده فیض ببرند {big green}
2 - مگر هر چيزي كه قانون شد درست و كاملا صحيح است ؟؟!!! يعني ما قانون اشتباه نداريم ؟؟!!!
اگر شما به قانون در هر كشور احترام مي گذاريد بايستي حجاب خود را در آن كشور از سر برداريد .
پس مي بينيد كه هر قانوني نمي تواند درست باشد .
موافقم ، درسته هر قانونی صحیح نیست ، چرا که اگر صحیح بود و مجریانش هم بی کم و کاست اجراش می کردند ، زمین بهشت می شد ...
این که یه کشوری قانونش این باشه که خانم ها حجاب داشته باشند ، بعید نیست ، اما این که کشوری قانونش این باشه که خانم ها نباید حجاب داشته باشند ، یه جوری به نظرم می رسه .... یه جوری که به نظرم منطقی نمیادش ...
قانون بی حجابی تو دانشگاه ها بوجود اومد و عکس العمل مردم هم دیده شد و قانون لغو شد ! واقعا کشوری وجود داره که قانونش بگه که زن نباید حجاب داشته باشه :-/
در زمان رنسانس قانون اين بود كه هر كس كشيشان را قبول نداشت و يا مخترع و يا مكتشف بود مي كشتند / چنانكه گاليله را كه گفت زمين گرد است بردند كه بكشند / اين قانون بود / اما درست هم بود ؟؟!!!
درسته
3 - چه كسي گفته است اگر كسي حجاب نداشت به زور به او بفهمانيد كه حجاب كند ؟؟!!! سيره حضرت رسول بوده يا 14 معصوم يا قرآن ؟؟!!!!
والا من تو حرفام گفتم که با حجاب زوری مخالفم و حتما باید با فرهنگ سازی حجاب رو آموزش داد 8->
4 - فرموده بوديد كه خيلي از خانم ها گفته اند كه با بد حجابي مبارزه شود ؟؟!!! به چه دليل ؟؟!!! پس به همان دليل اگر ميليون ها مرد بيايند و بگويند ما بي حجابي مي خواهيم پس شما هم بايد گوش بدهيد .
من گفتم با برخی از خانم ها که صحبت می کردم با این موضوع که با بد حجابی مخالفت بشه موافق بودند ( نگفتم خیلی ار خانم ها ) همین طور گفتم دلایلی که می آوردند منطقی به نظر میرسید ... اما این دلایلی که آقایون برای مخالفت با حجاب میارن منطقیه ؟؟!!؟؟
یکی از دلایلی که یکی از خانم هایی که باهاشون صحبت کردم و میارم ، شاید مردها درک نکنند اما لطفا سریع جبهه نگیرید ، با توجه به شرایط جامعه ، افزایش آمار طلاق و ... جواب بدید :
یکی از خانم ها می گفت که نگران همسرش و فرزندانش هست ! تو جایی که یه دختر با هزار رنگ آرایش ، مانتو های آنچنان تنگ و کوتاه و ... تو جامعه حاظر میشه ...منی که دخترم رو تحت تاثیر میذاره و چشم میافته دنبالش چه برسه به مردها ، مخصوصا اگه مجرد هم باشند
البته شاید الان برخی بگن که بچه اش رو خوب تربیت کنه ، کاری کنه شوهرش به غیر نگاه نکنه و ...
در جواب : خودتون هم می دونید که از ویژگی های مرد همینه که چشماش همیشه این ور اون وره و تو قرآن هم اومده که زنان برای حفظ خودشون از مردان روسری هاشون رو چطوری ببندند ! ( خب پس رو این ویژگی مردها جای هیچ بحث و شکی نیست ! ) تربیت پدر و مادر فقط تا حدی می تونه کارساز باشه که فرزند بتونه راه صحیح رو از ناصحیح تشخیص بده !
5 - مگر كشورهاي ليبي / مصر / سوريه / دبي / عربستان / اندونزي / مالزي / پاكستان / تركيه ووووو..... مسلمان نيستند ؟؟!!
در كداميك از آنها گذاشتن و يا برداشتن حجاب قانون دارد ؟؟!!!
در كداميك از اين كشورها خوش حجابي و يا بد حجابي تعريف شده است ؟؟!!!
در كداميك از كشورهاي مسلمان خانم ها آمده اند گفته اند كه بياييد با بد حجابي مبارزه كنيم ؟؟!!!
مگه قراره ایران مثل اون ها باشه؟ :-/
لب كلام اين است (( اساسا گذاشتن و يا برداشتن حجاب آنهم به صورت اجباري و يا تعريف قانون براي آن / كلا اشتباه و مغاير با اصول اوليه اسلامي است و هيچگاه در اسلام و قوانين آن چنين چيزي نداشته ايم ))
تو کلاس انقلاب اسلامیمون که یکی از دروس عمومی هست و همه ی دانشجو ها باید سپریش کنند ، یه بار استادمون داشت درمورد تفاوت های دموکراسی و مردم سالاری دینی صحبت می کرد !
یکی از تفاوت هاش این بود که در دموکراسی مطلق ، رای ، رای مردم بود ، و اگه مردم می گفتند فلان چیز ( هرچند زشت باشه ) ، حتما انجام می شد ، در واقع یه جور آزادی مطلق حاکم هست
اما در مردم سالاری دینی : رای مردم در محدوده ی قوانین دین اسلام قابل قبول هست ! و به نظر میرسه تو کشور ما مردم سالاری دینی حکم فرماست
من با داشتن آزادی ولی درعین حال با محدودیت هایی موافقم ، و اون طوری که از صحبت های آقایbig_brother و آقای بروجردیان متوجه شدم ، انگار با آزادی مطلق موافقند ..
خب این تفاوت در نظرهاست ....
اینها فرهنگ نیست تکنولوژی هست که هر چقدر مهدود کردنش نمیتونه از ورودش جلوگیری کنه (مثل ماهواره)نقل قول:
خب اگه این طوری بود که نباید خیلی از چیزها رو تو کشورمون داشتیم ، اینترنت ، ماهواره ، بیلیارد و ... :-?
:-?
بهتره بگیم دینی که به زور بهش دادن!نقل قول:
موافقم ، شیک پوش و متناسب با دینی که قبولش کرده :)>-
عکسی از حجاب دولتی:))
(نمیدونم این عکس چه ایرادی داشت که حذف شد منبعش هم مهر هست!)
http://otonly.com/May/536389_orig.jpg
نمیدنم حجاب رو کمی ازاد کنن میشه ازادی مطلق:-/نقل قول:
انگار با آزادی مطلق موافقند ..
:-?نقل قول:
دموکراسی و مردم سالاری دینی صحبت می کرد !
فرق نیمچه جمهوری که تو ایران هست با دمکراسی واقعی این هست که 60 درصد مردم حجاب رو قبول داشته باشن و 40 درصد قبول نداشته باشن 40 درصد باقی به زور باید مثل 60 درصد دیگه بشن!نقل قول:
یکی از تفاوت هاش این بود که در دموکراسی مطلق ، رای ، رای مردم بود ، و اگه مردم می گفتند فلان چیز ( هرچند زشت باشه ) ، حتما انجام می شد ، در واقع یه جور آزادی مطلق حاکم هست
اما در مردم سالاری دینی : رای مردم در محدوده ی قوانین دین اسلام قابل قبول هست ! و به نظر میرسه تو کشور ما مردم سالاری دینی حکم فرماست
ببخشيدا ...@};-
مگه فقط آدما با چادر وقارشون رو ميتونن حفظ كنند؟:-/
اصلاً اينطور نيست[-(
خيلي ها هستند مانتو ميپوشن ولي بازم وقار خودشون رو حفظ كردن
ما نبايد همه ي افراد مانتويي رو با هم مقايسه كنيم [-(
من خودم شخصاً از چادر متنفرم;)
آدم نبايد حتماً چادري باشه.....{waiting}
خيلي از دوستاي خودم چادري هستن ولي فقط بخاطر خانوادشون چون بهشون اجازه نميدن:-??
سلام
به نظر بنده چادر بهترين نوع حجاب براي زن ميباشد و واقعا برازنده زن ايراني هستش و به نظرم هيچ نوعي از حجاب به كامل بدون چادر نيست و نبايد دوستان اين نوع حجاب رو قديمي و اصل حجر و قاجار تشبيه كنند چون بهترين هستش و هيچ وقت قديمي نميشه
دي جي مهدي جان سلام :
چادر يكي از مظاهر حجاب است و الزاما بهترين نيست / و اگر به نظر ما بهترين باشد نبايستي آن را به كسي تحميل كنيم و همانگونه كه به نظر شما چادر خوب است بايستي ببينيم نظر ديگران چيست و همانگونه كه به نظر شما احترام مي گذارند شما هم بايد به نظر اون ها احترام بگذاريد حتي اگر اون فرد يك نفر باشد .
چون مسئله حجاب يك مسئله كاملا فردي و اعتقاديست و همانگونه كه تفتيش عقايد در هر جايي از دنيا و هر مكاني پسنديده نيست و در قانون اساسي كشور ما هم اينطور است نبايستي عقيده ديگران را سنجيد يا زير سوال برد .
كساني كه مي گويند حجاب جنبه عمومي دارد / از پاسخ به مسائل ديگر طفره رفته و با سفسطه بازي چون جوابي ندارند اين مسئله را به مسائل اجتماعي ربط مي دهند كه اصلا اينطور نيست .
ببينيد قانون مي گويد همه بيگناهند تا زماني كه جرمي مرتكب نشوند و اين جرم اثبات نشود / خوب به مصداق همين منطق كه درست هم هست همه مي توانند هر جور كه مي خواهند حجاب كنند / حالا اگر خانمي و يا آقايي با ديدن صحنه اي حالي به حالي شد و يا كار خلافي كرد به مسئله حجاب مربوطه ؟؟!!
نه خير به اخلاق / اعتقاد و پايبندي ايشان به ارزش ها مربوط است اگر خلافي كرد بايستي تاوانش را خودش پس دهد نه تاوان آن را همه با حجاب پس دهند .
باز مثالي ديگر : چاقو خوب است يا بد ؟؟!! اسلحه خوب است يا بد ؟؟؟!! ووو.......
آيا بستگي به اين ندارد كه هر كس چطوري و در كجا از اون ها استفاده كند ؟؟!!
آيا تمامي چاقو فروشان و لوازم آشپزخانه فروشان را تعطيل مي كنند وقتي كسي با چاقوي آشپزخانه قتلي را مرتكب مي شود ؟؟!!!
ارادتمند - بروجرديان
ببينيد چادر رو هنوز هم ميگم بهترين نوع حجاب هستش از نظر من.
ولي به قول معروف چاقو درسته هم ميتونه خوب باشه و هم بد ولي چاقو معمولا غلافي داره براي حفاظت از خود و ديگران. پس حجاب از نوع چادر يك غلاف و پوشش خوبي براي خود زن و بعد مردان هستش
دي جي مهدي جان :
بسيار زيبا مطلب را گفتيد / واقعا كيف كردم / احسنت .
اين يكي از آموزه هايي است كه ما براي جوانان خود بايستي بيان كنيم / اين همان چيزي بود كه بنده مي گفتم حجاب نبايد به زور چوب و چماغ باشه بايد با دلالت و منطق و مهرباني باشه .
بسيار ممنونم از اينكه چقدر زيبا اين مثال را آورديد .{big hug}