پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سروش25
سلام ممنون درست بود کارت درسته
یه سوالم دارم این قسمت 21 کی میاد و آیا این سریال در حال پخش در آمریکاست که شما برامون میزارید یه توضیحمیدید در مورد فصل 5 این سریال
راستش من خودم این سریال رو دنبال نمی کنم
من حتی وقت ندارم تلویزیون خودمون رو ببینم چه برسه به ماهواره و سریال
این سریال یه سریال قدیمیه
اما می دونم شنبه هرهفته از یکی از کانال های ماهواره پخش می شه ( نمی دنم کدوم کانال)
اولین پست یه توضیح مختصری داده شده
نقل قول:
این سریال طنز از سال 2005 از شبکهcbsهر دوشنبه پخش می شده و به علت استقبال مخاطبان هنوز هم در حال پخشه
و سپس توی نت قرار می گیره
زیرنویس اش دیر می آید آخه توسط بچه های برخی از سایت هاب ایران انجام می شه طول می کشه
پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
واقعا ممنون!
کارتون خیلی عالیه{rock on}
سلام میگم از فصل 2 به بعد زیرنویس ندارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirjad
سلام میگم از فصل 2 به بعد زیرنویس ندارن
چرازيرنويس تمامي فصل ها و تمامي قسمت ها قرار داده شده صفحات خوب جستجو كنيد !
مرسی
اگه ميشه لينک mediafire واسه قسمتهای 19 و 20 رو بذارين
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mompop
مرسی
اگه ميشه لينک mediafire واسه قسمتهای 19 و 20 رو بذارين
http://aks.rapidbaz.org/images/2sfu8mnra8xdmbtd2qw.jpg
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fereshteh111
فصل 3 قسمت اول خرابه
کدوم لینک منظورتونه
اینم هم یه لینک دیگه از فصل سوم :
=================
فصل3 - SEASON 03
=================
کیفیت فیلم و حجم آن زیر 100 مگابایت است.
دانلود
Episode 01
Episode 02
Episode 03
Episode 04
Episode 05
Episode 06
Episode 07
Episode 08
Episode 09
Episode 10
Episode 11
Episode 12
Episode 13
Episode 14
Episode 15
Episode 16
Episode 17
Episode 18
Episode 19
Episode 20
سلام خسته نباشین لینک های که برای زیرنویس فصل دوم گذاشتین همشون فایل زیرنویس رو پاک کردن لطفا یه لینک دیگه بزارین
دستتون درد نكنه ولي فصل 5 قسمتهاي 19 و 20 لينكهاش كار نميكنه:-/