پاسخ : خانوم شما برای من آرایش کرده...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نی لو
اگر یک وقتی خودشون هم همسرشون اینطوری بشن اگه کسی به این نحو بگه بهشون اون موقع قضاوت می شه بکنیم ! می شه چشم به زمین بدوزیم . . . می شه اینقدر دخالت نکنیم . . .
چشم رو حفظ کردن وظیفۀ آقایون هست ؛کسی منکرش نمیشه. از طرف دیگه وظیفۀ خانم هم حفظ حجاب در حد نرمال هست.
نمیشه که همش سر رو بندازی پایین ینی غیر ممکنه و از طرف دیگه همه در این حد نمیتونن باشن. پس یک حد متوسطی هست که در اجتماع قابل قبول هست اونم اینکه چشم مرد نباید دنبال زیبایی های دیگران باشه و از طرف خانم هم باید طوری باشه که به چشمهایی که دنبالش نیستن جلوه گری نکنه. این حد وسط هست.برخی چشمها دنبال خانمها هستن حتی به خانمهایی که حداقل حجاب رو دارن هم نگاه نافذ میکنند و به عبارتی کارشناس حرفه ای هستند با اینا کاری نداریم افرادی که چشمشون رو در حد اعتدال حفظ میکنن نباید آسیب برسه. جلوه گری خانمها اینان رو به دام می اندازه. روح و روان رو نشونه میره. معتدل باشیم نه افراط کنیم و نه تفریط.
خانم در خیابان برای کی آرایش میکنه؟ جز این است که آرایش میکنه تا جلب توجه کنه؟
حد وسط متعادلترین شیوه هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نی لو
اگر یک وقتی خودشون هم همسرشون اینطوری بشن اگه کسی به این نحو بگه بهشون اون موقع قضاوت می شه بکنیم ! می شه چشم به زمین بدوزیم . . . می شه اینقدر دخالت نکنیم . . .
نی لو عزیز به پیام این تاپیک بیشتر باید دقت کرد،
فرض کنیم عملکرد این آقا رو که شما اسمشو دخالت گذاشتین ،
به این شکل نبود و بعد از اولین نگاه چشمش رو به زمین میدوخت،
آیا برداشتش از اون صحنه عوض میشد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
الان از حرفهای دکتر شریعتی در هر زمینه ای استفادۀ ابزاری میشه. و علاوه بر این حرفهایی رو به شریعتی نسبت می دهند که روح ایشون هم خبر نداره. یقینن شریعتی منظورش از آزادی اون چیزی نیس که شما در این تاپیک استفاده میکنین.
آزادی کامل تزی هست که خودش ناقض خودش هست و این یک امر بسیار مشخصی هست.
ماشاالله خودتون علوم اجتماعی میخونین. اگه شما از کلمۀ آزادی تعریف درستی نداشته باشین وای به حال افرادی که علوم اجتماعی نمیخونن.
اصولا بنده تعریف از وازه هارو نسبی تلقی می کنم، نمی تونیم صددرصد بگیم تعریفی صحیح هستش منم به دنبال ازادی پوششی نیستم منظورم ازادی بیان هم میشه چطور شما عرض میکنی خانم همچون شمشیر داخل نیام هستن درسته و تعصب نداری ولی..... اونوقت نتیجه مطرح شدن بحث حجاب چیه؟ خوب نتیجه ش میشه ادمای مثل شما که زنو شمشیر ممی بینه.
یه جایی رو کم گفتی اونوقت حجاب برای مردا وجود نداره و همشون پاکن درسته؟ اخه برادر من خودت داری از تعصب... اونوقت میگی این حرفارو باور کنیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
چشم رو حفظ کردن وظیفۀ آقایون هست ؛کسی منکرش نمیشه. از طرف دیگه وظیفۀ خانم هم حفظ حجاب در حد نرمال هست.
نمیشه که همش سر رو بندازی پایین ینی غیر ممکنه و از طرف دیگه همه در این حد نمیتونن باشن. پس یک حد متوسطی هست که در اجتماع قابل قبول هست اونم اینکه چشم مرد نباید دنبال زیبایی های دیگران باشه و از طرف خانم هم باید طوری باشه که به چشمهایی که دنبالش نیستن جلوه گری نکنه. این حد وسط هست.
خانم در خیابان برای کی آرایش میکنه؟ جز این است که آرایش میکنه تا جلب توجه کنه؟
حد وسط متعادلترین شیوه هست
من با حرف ِ شما موافقم امّا انسانی که این حرف رو می زنه باید فکر بکنه که شاید کسی پیدا بشه و به عزیزان ِ خودش این حرف رو بگه .. وگرنه حفظ حجاب و حفظ چشم وظیفه هر خانم و هر آقای مسلمانیه . . .
البته بعضی ها به اجبار همسرشون آرایش می کنن . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعیده ذوقی
ادمای مثل شما که زنو شمشیر ممی بینه.
شما فکر نمیکنین که دارین سفسطه میکنین؟
یه سوال: بنده مرد هستم آیا تا به حال فکر کردین که یه مرد چرا باید خواهان حجاب باشه؟ جواب بدین تا استفاده بکنیم. خیلی مایلم دلایل شماهارو برا این سوالم بدونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعیده ذوقی
یه جایی رو کم گفتی اونوقت حجاب برای مردا وجود نداره و همشون پاکن درسته؟ اخه برادر من خودت داری از تعصب... اونوقت میگی این حرفارو باور کنیم؟
اگه در بحث قرار باشه حرفهایی رو به فردی نسبت بدهیم این میشه جدل نه بحث. اینا تفکرات شماست. بحث یعنی به چیزی که فرد اشاره میکنه استناد میکنن اما در جدل این کار معنی داره. شما دارین چیزایی رو به بنده نسبت میدین که از بیخ و بن اشتباه هست و نشونۀ قالبی اندیشیدن شماست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
نی لو عزیز به پیام این تاپیک بیشتر باید دقت کرد،
فرض کنیم عملکرد این آقا رو که شما اسمشو دخالت گذاشتین ،
به این شکل نبود و بعد از اولین نگاه چشمش رو به زمین میدوخت،
آیا برداشتش از اون صحنه عوض میشد؟
بعضی ها به اجبار همسرشون آرایش می کنن . . .
قضاوت کردن راحت ِ ..واقعا ً راحته .. .
حالا اگه ما هم به کسی تیکه پرانی نکنیم کاری نمی شه ...
عزیز مقبل با آرایش نامناسب اشتباه میکنه ما هم با لحن ِ زشت ترمون اشتباه بزرگ تر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
شما فکر نمیکنین که دارین سفسطه میکنین؟
یه سوال: بنده مرد هستم آیا تا به حال فکر کردین که یه مرد چرا باید خواهان حجاب باشه؟ جواب بدین تا استفاده بکنیم. خیلی مایلم دلایل شماهارو برا این سوالم بدونم
به این دلیل که همجنسای خودشو (البته دور از بعضیا) میشناسه که چه نوع نگرشی نسبت به بی حجابا دارن، اما یادش میره که اون خانم خودش شعور داره و حق انتخاب اگه بی حجابی رو انتخاب کرده باشه قانون هست، اما مهم تر از حجاب نوع نگرش مردان هستش بهتره مردان هم کمی روی خودشون کار کنن تا ضعیف النفس نباشن.
این مسئله حجاب و اعتیادو اینا که برای رد گم کنیه تا دیگران راحت با فتنه انداختن سرشونو رو بالش بذارن. بگذریم
اگه در بحث قرار باشه حرفهایی رو به فردی نسبت بدهیم این میشه جدل نه بحث. اینا تفکرات شماست. بحث یعنی به چیزی که فرد اشاره میکنه استناد میکنن اما در جدل این کار معنی داره. شما دارین چیزایی رو به بنده نسبت میدین که از بیخ و بن اشتباه هست و نشونۀ قالبی اندیشیدن شماست.
همیشه در بحث یک نقطه مقابلی وجود داره نمیشه بگیم شمشیر و اونوقت مبارزه با ناپاکی یادمون نیافته بنابراین کسی که این مسئله رو مطرح می کنه خودش باید خیلی پاک باشه این اولین برداشت از حرف شماست می دونید که وقتی حرفی زده میشه اول تصاویر هستن که باعث فهم میشن!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعیده ذوقی
به این دلیل که همجنسای خودشو (البته دور از بعضیا) میشناسه که چه نوع نگرشی نسبت به بی حجابا دارن، اما یادش میره که اون خانم خودش شعور داره و حق انتخاب اگه بی حجابی رو انتخاب کرده باشه قانون هست، اما مهم تر از حجاب نوع نگرش مردان هستش بهتره مردان هم کمی روی خودشون کار کنن تا ضعیف النفس نباشن.
این مسئله حجاب و اعتیادو اینا که برای رد گم کنیه تا دیگران راحت با فتنه انداختن سرشونو رو بالش بذارن. بگذریم
واقعا چنین نگرشی دارین؟این جواب قانعتون میکنه؟
وقتی مرد میتونه راحت از زیبایی های خانمها در انواع و اقسام رنگ و شکلها استفاده بکنه چرا باز میاد میگه حجاب باید داشت؟
بیحجابی اگه به ریشه برگردیم خواستۀ نفس مرد هست پس وقتی مردی به حجاب اشاره میکنه پا روی نفسش میذاره. این ردخور نداره.
اینا اصل مطلب هستند. الان خانمها در اجتماع خودشونو در معرض دید همگان میذارن فکر میکنین این خواستۀ نفس مردان نیست؟هست. بدون هیچ زحمتی دارن استفاده میکنن.
رک بگم. من مرد هستم و اگر دین و مذهب و آیینم نبود دیونه نبودم که پا روی نفسم بگذارم و تاکید میکردم حجاب معنی نداره تا بیشتر بتونم به خواسته ام برسم.منم دلم میخواد برم زیبایی های خانمهارو ببینم اما برخی چیزها میگه این کار رو نکن.تاکید بر حجاب بکن.
دختران هر چقد آرایش بکنند باز به خواستۀ نفس مردها جواب داده اند نه اینکه به شعور خودشون توجه داشته باشند. حقیقت هست خواهر من.
خواهر من بنده مرد هستم اگر مهار نفسم را رها کنم خواهان بی حجابی خواهم بود تا بتونم از عطشم نهایت استفاده رو ببرم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
سعیده ذوقی
همیشه در بحث یک نقطه مقابلی وجود داره نمیشه بگیم شمشیر و اونوقت مبارزه با ناپاکی یادمون نیافته بنابراین کسی که این مسئله رو مطرح می کنه خودش باید خیلی پاک باشه این اولین برداشت از حرف شماست می دونید که وقتی حرفی زده میشه اول تصاویر هستن که باعث فهم میشن!
بحث اصول خاص خودشو داره در بحث نمیتونین حرفهایی رو به فرد نسبت بدین. قبل از پرسیدن دیدگاه فرد نمیتونین بگین شما این نظر رو دارین.
بنده اول به حدیثی اشاره کردم بعد توضیح ندادم چون شما همون حدیث رو تعصب بنده دونستین در حالی که حرف و نظر بنده نبود که بخواهین تعصب بنده بدونین.نخواستم ادامه بدم. همین سایت با خیلی از عزیزان در این مورد بحث شده. مشکلات اجتماعی و فرهنگی و... که مسالۀ بیحجابی باخودش داره رو بارها بحث شده.
فکر کنم خیلی جوان هستین. مشکلات و معضلات و قانون گریزی و احترام نذاشتن به قوانین و فرهنگ و الگو برداری و الگو گذاری و.... همگی دخیل هستند اما اینارو تعصب تعریف نکنین. آزادانه مطالعه بکنین بدون هیچ پیش زمینه ای.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
بحث اصول خاص خودشو داره در بحث نمیتونین حرفهایی رو به فرد نسبت بدین. قبل از پرسیدن دیدگاه فرد نمیتونین بگین شما این نظر رو دارین.
بنده اول به حدیثی اشاره کردم بعد توضیح ندادم چون شما همون حدیث رو تعصب بنده دونستین در حالی که حرف و نظر بنده نبود که بخواهین تعصب بنده بدونین.نخواستم ادامه بدم. همین سایت با خیلی از عزیزان در این مورد بحث شده. مشکلات اجتماعی و فرهنگی و... که مسالۀ بیحجابی باخودش داره رو بارها بحث شده.
فکر کنم خیلی جوان هستین. مشکلات و معضلات و قانون گریزی و احترام نذاشتن به قوانین و فرهنگ و الگو برداری و الگو گذاری و.... همگی دخیل هستند اما اینارو تعصب تعریف نکنین. آزادانه مطالعه بکنین بدون هیچ پیش زمینه ای.
ممنون از راهنماییهاتون دوست عزیز
مقصودتون رو درک میکنم. اما بعضی چیزا ازارم میده در حد بحث در اینجا نیست... حق باشماست مردای جهان سومی کمی متفاوتند.